HD-DVD láz Japánban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tom, hogy most csak amiatt e, hogy totál tele lett a vinyó, vagy hogy 768 ddr333ról elõször 256 ddr400-ra majd 2x128ddr266-ra zuhant vissza a konfigom, de valami miatt emberi fps-t képtelen vok kipumpálni az ice2 trailerébõl. cpu-ra és gpura nem gyanaxom (ati9550, 2600xp, nem hiszem h ez lenne a visszahúzó tényezõ)

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

szerintem:
SONY PS3 ha úgy fogy mint eddig minden PS termék, akkor elég gyorsan fognak több millió blue-ray lejátszót eladni, amire gyorsan elég sok média, játék fog megjelenni, tehát ez az amiért nem hinném hogy ez életképpes verzió hacsak nem kóperálnak. PS-ek eladási rátája olyan nagy hogy szerintem akár 1-2 évvel is megelõzheti ez az író akkor is szoros lessz a verseny.
drizzt1666
"Blu-Ray lejátszó..."<#nyes><#nyes><#nyes>

Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!

Sanyix
Milyen konzolt ad? Milyen blu-ray lejátszó mellé? 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Oldern the 1st
Szegénységi bizonyítvány? Gratula hozzá...

Dzson
Japánban már rég kihaltak a háztartásokból meg mindenhonnan a hagyományos CRT-k, és HDTV van helyette. Egy HDTV felbontású film pedig fizikailag nem fér rá egy dupla oldalas hagyományos DVD-re. Ezért viszik mint cukrot. Ameddig kis hazánkban ilyen árak és bérek vannak a középosztálybelieknek...

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

499 dolláros ár? Ennyiért a Sony még egy játékkonzolt is ad majd ajándékba a blu-ray lejátszó mellé...
Minden újdonságnak örûlni kell mert ha van verseny akkor az árak is hamar mérséklõdnek ráadásúl ezen csak mi,fogyasztók nyerhetünk!
Wellcome HD-DVD !!!

A kozmosz a kozmosz része s nincs eleje se vége.

Pharaoh
"Egyelõre még tartalom sincsen hozzá"

Azért elég sok helyan van már HDTV adás, fõlej Japánban, ahol megjelent ez az új kütyü

Nem tudom miért kell egybõl fikázni a dolgot. Persze, minden csoda három napig tart, majd lenyugszanak a kedélyek. Egyelõre még tartalom sincsen hozzá, és ugye nincs mindenkinek ekkora felbontású tv-je, anélkül meg bukó a dolog. Azért örülök, hogy végre kijött. Még 2 hét és kezdõdhet a verseny is, majd meglátjuk ki a nyerõ. Ha meg eldõlt a verseny, lehet én is benevezek egyre 😄

Pharaoh
Nem tom mi baj a mérettel, valóban nagyobb, mint egy DVD, de ez nem az, egy minõségi erõsítõ kétszer ekkora.

Az utolsó képen néztem a csatikat. Lan-t mire használja? Az DVI kábel hova kell bedugni az LCD-TV -hez?
200.000 ft-ér veszek inkább pc-t......<#gonosz1>
Azt a Shinobi-t már várom 😊 Jó kis film, már aki szereti a hasonlókat..

Gépigény: nos, én szerencsés vagyok, nekem mennek a HD trailerek.
Az 1080i felbontású Face off-ban is durva, ahogy látszik a vékony fonal amin hátrarántják a kaszkadõrt a hordók közé 😊

és akkor mi van? 70es képátlójú tv mellett nehogy már ne férjen el...

ja, hogy nincs mindenkinél legalább 70? most õszintén, mit akarsz nézni hd-dvd-ben pici képernyõn

miért kell mindig irígykedni?
én annó amikor morpheus fejét megláttam ilyen felbontás mellett csak pislogtam amikor láttam, hogy hogy próbálták a ragyáit eltûntetni sminkkel olyan részletes volt a kép. most az iceage2 1080as trailerénél összecsinálja magát a gépem de bármennyire is képregény amit látok megint csak pislogok. a dvd-tõl meg már megjelenése idején se voltam elájulva. õszintén? ha lenne rá manim amit kidobjak én is vennék.

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

Halleluja,eljott hozzank a megvalto,itt az uj dvd lejatszo.Emberek unnep lesz eztan minden nap.
De komlyan,ki nem szarja le,ez is csak egy doboz,ami egy ev mulva teljesen elavul.
Ezek a rizsevõ majmok minden szart megvesznek.
Mi ez? Akkora mint egy szalagos magnó.
Enkil
a japánoknak mindegy csak új legyen

Képzelem, most is az lesz, mint annó a PS2 megjelenésénél volt.

Van blogom is: http://mefi.be/

Super DANTE
Gondolom van bennük vinyó és tisztességes méretû ventillátor is.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Emlékszek votl az a szalagos magnónk 1000 éve nah ez hasonló méretû cucc nem értem miértnem lehet öszesûríteni egy dvd lejátszó méretére <#beka3>

Csak a csjokra izgultak rá! <#eplus2>