24
-
Mice #24 nem tom, hogy most csak amiatt e, hogy totál tele lett a vinyó, vagy hogy 768 ddr333ról először 256 ddr400-ra majd 2x128ddr266-ra zuhant vissza a konfigom, de valami miatt emberi fps-t képtelen vok kipumpálni az ice2 traileréből. cpu-ra és gpura nem gyanaxom (ati9550, 2600xp, nem hiszem h ez lenne a visszahúzó tényező) -
sathinel #23 szerintem:
SONY PS3 ha úgy fogy mint eddig minden PS termék, akkor elég gyorsan fognak több millió blue-ray lejátszót eladni, amire gyorsan elég sok média, játék fog megjelenni, tehát ez az amiért nem hinném hogy ez életképpes verzió hacsak nem kóperálnak. PS-ek eladási rátája olyan nagy hogy szerintem akár 1-2 évvel is megelőzheti ez az író akkor is szoros lessz a verseny.
-
#22 "Blu-Ray lejátszó..." -
#21 Milyen konzolt ad? Milyen blu-ray lejátszó mellé? :D -
#20 Szegénységi bizonyítvány? Gratula hozzá... -
#19 Japánban már rég kihaltak a háztartásokból meg mindenhonnan a hagyományos CRT-k, és HDTV van helyette. Egy HDTV felbontású film pedig fizikailag nem fér rá egy dupla oldalas hagyományos DVD-re. Ezért viszik mint cukrot. Ameddig kis hazánkban ilyen árak és bérek vannak a középosztálybelieknek... -
quentit #18 499 dolláros ár? Ennyiért a Sony még egy játékkonzolt is ad majd ajándékba a blu-ray lejátszó mellé... -
Ecology #17 Minden újdonságnak örűlni kell mert ha van verseny akkor az árak is hamar mérséklődnek ráadásúl ezen csak mi,fogyasztók nyerhetünk!
Wellcome HD-DVD !!! -
#16 "Egyelőre még tartalom sincsen hozzá"
Azért elég sok helyan van már HDTV adás, főlej Japánban, ahol megjelent ez az új kütyü -
Ratty #15 Nem tudom miért kell egyből fikázni a dolgot. Persze, minden csoda három napig tart, majd lenyugszanak a kedélyek. Egyelőre még tartalom sincsen hozzá, és ugye nincs mindenkinek ekkora felbontású tv-je, anélkül meg bukó a dolog. Azért örülök, hogy végre kijött. Még 2 hét és kezdődhet a verseny is, majd meglátjuk ki a nyerő. Ha meg eldőlt a verseny, lehet én is benevezek egyre :D -
#13 Nem tom mi baj a mérettel, valóban nagyobb, mint egy DVD, de ez nem az, egy minőségi erősítő kétszer ekkora. -
BlueGold #12 Az utolsó képen néztem a csatikat. Lan-t mire használja? Az DVI kábel hova kell bedugni az LCD-TV -hez?
-
alejandri #11 200.000 ft-ér veszek inkább pc-t...... -
bugger #10 Azt a Shinobi-t már várom :) Jó kis film, már aki szereti a hasonlókat..
Gépigény: nos, én szerencsés vagyok, nekem mennek a HD trailerek. -
Yv@n #9 Az 1080i felbontású Face off-ban is durva, ahogy látszik a vékony fonal amin hátrarántják a kaszkadőrt a hordók közé :) -
Mice #8 és akkor mi van? 70es képátlójú tv mellett nehogy már ne férjen el...
ja, hogy nincs mindenkinél legalább 70? most őszintén, mit akarsz nézni hd-dvd-ben pici képernyőn
miért kell mindig irígykedni?
én annó amikor morpheus fejét megláttam ilyen felbontás mellett csak pislogtam amikor láttam, hogy hogy próbálták a ragyáit eltűntetni sminkkel olyan részletes volt a kép. most az iceage2 1080as trailerénél összecsinálja magát a gépem de bármennyire is képregény amit látok megint csak pislogok. a dvd-től meg már megjelenése idején se voltam elájulva. őszintén? ha lenne rá manim amit kidobjak én is vennék. -
duke #7 Halleluja,eljott hozzank a megvalto,itt az uj dvd lejatszo.Emberek unnep lesz eztan minden nap.
De komlyan,ki nem szarja le,ez is csak egy doboz,ami egy ev mulva teljesen elavul. -
ArcZ #6 Ezek a rizsevő majmok minden szart megvesznek.
Mi ez? Akkora mint egy szalagos magnó.
-
#5 a japánoknak mindegy csak új legyen -
mefiblog #4 Képzelem, most is az lesz, mint annó a PS2 megjelenésénél volt. -
#3 Gondolom van bennük vinyó és tisztességes méretű ventillátor is. -
1hengeresVmotor #2 Emlékszek votl az a szalagos magnónk 1000 éve nah ez hasonló méretű cucc nem értem miértnem lehet öszesűríteni egy dvd lejátszó méretére -
FecaA #1 Csak a csjokra izgultak rá!