16
  • gordonmail
    Na jólvan, nyílván megyek ki kapááni'...
  • gordonmail
    fuh baze........:-ÐÐ

Majd milyen lesz már nem nyúlra meg őzrevadászni, hanem robotra Mi?: :D Csak ez nem légpisztoly lesz, hanem páncéltörő...
  • Doomista
    hát a filmekben voltak ilyenek,hogy az emberi fejelsztésű robotok ellenük fordultak,mert oylan inteligenciát tettek belépjük,hogymár anyira tudják mit teegyenek...szerintem ez így is lesz a valóságban.
    de 200 év múlva én a síromban leszek :D
  • Egerwin
    Ezek a robotok olyanok lesznek, mint a rabszolgák
    De 200 év múlva ők is fellázadnak és ledöntik az emberi társadalmat.
    Azért nem baj 200 évig nyugodtan kihasználhatjuk a robotokat
  • M0rph3u5
    Nekem is eszembe jutott két film: Animatrix & Én, a robot...
    szerintem azon fölösleges vitázni, hogy mire fogják használni ezeket a robotokat... 1szerűen mindenre, amire csak lehet... Ja és előbb utóbb úgyis a fejünkre nőnek az intelligens robotok. DE az még nagyon messze van.. az elején még biztos jó lesz(egy robotizált +BÍZ6Ó és KÉNYELMES lakást azért szívesen elfogadnék)
  • Inquisitor
    "De azért az a 72%os netelérés... szólni kéne az itteni fejeseknek."
    Hehehe. Dél Koreában egy-egy MMORPG-re többen fizetnek elő, mint ahány embernek van internetje kishazánkban. Optimizmus rulez! :D
  • promohu
    Engem megrémít, hogy ilyen inteligens robotokat akarnak létre hozni. Csak aztán nehogy úgy járjunk hogy a "tanítvány" túlnövi mesterét. Fini lenne, ha egy robot parancsolgatna az embernek.
  • Ahhoj
    lol :DDD
  • mrzed001
    Hát, ismét egy régi zseniális film jutott eszembe: Gyilkos Robotok (fsz: Tom Selleck alias Magnum)
    Szóval szép cél, a robotot minden háztartásba, csak nehogy aztán külön robotkilövő osztagot kelljen létesíteni a rendőrségen
  • SSB Joda
    Terminátorok? Attól még talán messze vagyunk. Bár, a robotika már elég fejlett, napjainkban azért mégsem lehet olyan inteligens gépekről beszélni mint egy terminátor. De addig is elérünk. Kérdés, hogy az a terminátor mire lessz használva.
    Ezek a képen bemutatott robotok meg szerintem egy eléggé korlátozott mozgás koordinációval rendelkező kis "vicces bigyók". Na persze ha már most bedobnák a komolyabb termékeket, egy eléggé súlyos - a cikkben is olvasható - boszorkányüldözés indulna el. Már szinte látom magam elött, hogy bizonyos értelemben kettészakad a táársadalom, és lesznek akik nem csak kiabálnak.
  • BlackRose
    "szólni kéne az itteni fejeseknek"

Ez kb. annyira sikeres lenne mint amikor egy földigilisztának megpróbálod elmagyarázni a quantum-mechanikát, és még eközben optimistaként azt hiszed, hogy meg fogja érteni. Szóval nem sértegetőzni akarok de az itteni fejesek nem hiszem, hogy ilyen dolgokat megtudnak emészteni, nem vetted észre, hogy ők mindent tudnak, sőt a világon a legjobban, és emelett még pápai sőt Isteni tévedhetetlenség is egy nagyon fontos tulajdonságuk... na de politics off.
  • Szefmester
    ha nem dél Kóreáról lenne szó még viccnek is lehetne hinni.

De azért az a 72%os netelérés... szólni kéne az itteni fejeseknek.
  • vgez
    jönnek a terminátorok
  • NEXUS6
    Hát valahol itt kezdődnek az intelligens otthonok, nem ott hogy a porszívón is XP fut.
  • roliika
    Hát még annyit, hogy Microfostos robotokat nem kéne...mi van ha lefagy tanítás, vagy kelyér szeletelés közben? :-D
  • roliika
    Kém robotok. :-) Jó gazdagok ezek a Dél-Kóreaiak...jó lenne ha Északi szomszédjuk is kapna 1 kis lóvét, mert szörnyű vagy annál is rosszabb állapotok vannak ott.:-((