Hányszor ideális szeretkezni?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor arra varhatsz:-) Akkor nem fogsz oromtancot jarni soha:-))))

bens
dejót tudtok errõl beszélgetni már 1 órája

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

HD JOHNNIE
ehh... <#vigyor> semmi eccerûen csak ÁÁÁÁ stb <#vigyor> Kérlek egyszer értesíts ha fürdés nélkül sexeltél! Örömtáncot fogok járni! <#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Akkor eleve nem kivanja vagy nincs kedve ugy:-) Nem tudom mit nem lehet ezen erteni:-))))

mivan?.-))) En csak valaszoltam a kerdesre. De ha megis akkor jonne rank nyilvan megvarjuk a vizet ugyanis a kedvesemnek sincs kedve koszosan szexelni:-)))

HD JOHNNIE
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Ha mar le vagyok zuhanyozva akkor nem tv-zunk:-) ha meg nem akkor eleve nem tudunk se elotte se utana. De nem hinnem hogy pon takkor jutna eszunkbe szexelni amikor nincs viz:-))

HD JOHNNIE
nem tudom mirõl beszélsz de ez már nekem is eszembe jutott <#nemtudom><#vigyor> (csak vicc vót)

desigo
tuti...
HD JOHNNIE
csak egy utolsó életpélda Vadóclány: teszem azt elzárják a vizet és nincs órákig, de már eszméletlenül akarjátok egymást, akkor sem? inkább tv-tek? :) bocs: sg-ztek? :D

Nem azt mondtam. Eleve utana lezuhanyzol. Ha nem pisilsz egy daraig meg nem kakilsz nyilvan nem zuhanyzol:-)
meg par oran at. Nem azt mondtam minden 5 percben:-))) Ha meg volt az elso es 2 ora mulva hianyunk van akkor mar elotte le kell:-) Akkor felre ertettetek:-)
De remelem most mar ertetek.

JohnnySmith
<#hehe><#ravasz1><#vigyor><#idiota>
Lehet ez a topik is benne lesz a top10be. Legalább 1x :)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

HD JOHNNIE
"Meg ha en sem lennek ugysem" <--- ezt hogy? <#vigyor2><#confused><#vigyor>

HD JOHNNIE
még jó... ahh :D

HD JOHNNIE
ízlések és pofonok :) Ha naponta 3x jön rám a párosodhatnék és mindég fürödnék utánna meg elõtte akkor elmehetnék muzulmánnak! <#vigyor>

Nem biztos:-)

Ok ok:-) De hat ozlesek es pofonok. Mar eleve nem zuhanyoznal nem is erdemes elkezdened hisz ugysem engednem. Meg ha en sem lennek ugysem. Nincs gusztusom hogy ugy erjenek hozzam.

HD JOHNNIE
"Max vakargatod miert viszket hisz a nedv izzadsag ott marad rajta" ja.. ha már ez van akkor ott vmi gebasz van <#vigyor>

JohnnySmith
Akartam is reagálni hogy a spontán vad szexre gondolsz a "mocskosság" alatt szerintem:))
Vagy a hirtelen jött elhatározás :)))

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Oks mondom nem akartam belekötni a szokásba, csak mondtam egy életszerû példát, de mondhattam volna mondjuk a munka közbenit is ;)))

O is lezuhanyzik. Annyit mindig tudott varni:-) Eleve mikor hazajovok vagy amikor o jon kesobb haza le vagyok zuhanyozva:-) Nalam kb 5 perc a zuhany. Nem 20 perc mint nala:-) O is ugyel halistennek hogy elotte lezuhanyozzon. O sincs benne ugy a szexben hogy nincs. Mar eleve neki is lekell elotte:-)

HD JOHNNIE
Na legalább Te meg tudtad fogalmazni azt ami nekem piszkálta a csõrõm a szex elõtti fürdéssel...<#vigyor> Vadóclány, csak képzeld bele magad egy kicsit a srác helyzetébe.. ott áll harcra készen, Te meg lehûtöd, hogy irány a zuhany! Jujjj <#vigyor>

naja. De a nok eleve tisztabbak:ÐÐÐÐ Ugyelnek magukra ugy ertve azaz jobban:-) mint a ferfiak

akkor mar le vagyok zuhanyozva ugyanis ugy nemtok elindulni hogy ne legyek. De meg ilyen nem adodott. Akkor meg kibirom hazaig aztan zuhanyzok le utana:-)

HD JOHNNIE
tudom mi az a higienia, hisz egészségügyben vagyok és ha ezen az alapon vesszük akkor a fürdés alig ér vmit... :D Egyébként meg tényleg nem árt egy kis piszok senkinek! No de: ízlések és pofonok ;)

JohnnySmith
És akkor hol a spontanaitás?? Ne érts félre osztom a higéniával kapcsolatos nézeteidet,de ha mondjuk a természet lágy ölén kívánjátok meg egymást? :))
Na jó ez már csak kukacoskodás :))

Blasta
Senkinek nem árt meg egy kis piszok!!! Régen sem ártott, most sem árt, ebben a túlhigénikus világban... :-)
A "mocskos"-at pedig nem kizárólag a szó szoros értelmében írtam ;)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Hat pedig ugy szokas. Hiegenia mint mar irtam. Te tan nem szoktla utana? Max vakargatod miert viszket hisz a nedv izzadsag ott marad rajta:-) Elotte meg aze kell mint mar elobb irtam:-)

HD JOHNNIE
nem, ez kétségtelen, de a mániákus elõtte utána fürdés az ki tud borítani :D

Sztem te sem nyulnal ugy lanyhoz hogy kakilt, pisilt, es ugy nyalogatnad?:-) vagy epp d**nad?:-)) Nem hiszem. Ahhoz gyomor kell mar:-)

HD JOHNNIE
pedig sztem a mocskosságnak is megvan a varázsa <#vigyor> na jó nem azt mondom, hogy tiszta szutyok sárosan olajosan ugorjunk neki... <#vigyor>

Luke vagy:-))))
Nem is engednem ugy hogy hozzam nyuljon elotte is meg utana is. Hiegenia

Blasta
Áh, zuhanyozás gáááz! MOCSKOSAN A LEGJOBB! :-D

okoz javitva:-)

Jah meg ahogy alakul. Este lezuhayzunk ha van kedvunk akkor csinaljuk:-) Ha nincs akkor nincs. Ez nem okos problemat

Nalunk valtozo. Valamikor 1-2 hetig semmi valamikor meg egy nap 3x is par napon keresztul. 1 eve vagyunk egyutt. Azert orokke nem lehet allandoan szexel tolteni a napot estet reggelt. Egy kapcsolatban nem az a fontos. Van olyan amikor 1 hetig nem csinaljuk hisz noi bajok:-) Ami havonta jelentkeik ugyebar. De van amikor 1-2 naponta csak egyszer. Valtoo. Kedv kerdese es ember kerdese. Reggel pl en sosem tudnek eleve az alacsony vernyomasomnak hisz szedulok rosszul vagyok stb. Szoval izlesek es pofonok:-)
MOndott lany is velemenyt tessek:-))

atlagember
Teljesen igazad van.
(Ezt tizenöt év házasság után is bizton állíthatom. És nem értek egyet azzal, hogy csak fiataloknak megy a szex gyakran. Nekünk is volt mostanában egy négyszeres napunk. Bár kétségtelen a mindennapi élet nehézségei rányomják a lehetõségekre a bélyegüket, amit különösen a nõk a szex elvonásával "bosszulják" meg.)

SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu

"egy hétvége alatt hétszer"
:DDDDDDDDDDDDDDDDD!

Blasta
A reggeli, rögtön ébredés utáni szexek a legjobbak, mikor csipásan, egybõl a másikra ugrotok :-)
Én ha tehetem nem hagyom ki, az egész napod jobb lesz tõle :-D

JohnnySmith
1et értek.

chicco
MINDENHOL JÓ DE OTTHON KÖTELEZÕ

HD JOHNNIE
mint ahogy az is, hogy éppen véleményt nyilvánítassz e vagy sem...

DjDano
hogy ez milyen idióta topik, és különben is ez mindenkinek a magánügye...

HD JOHNNIE
gyakorolni jaja! <#vigyor>

HD JOHNNIE
mert változunk és a késõbbiekben már nem a szex kerül a középpontban, mint pl a kapcsolatotok elsõ pár évében... természetesen ez nem jelenti azt, hogy ez feltétlenül igy van, de nagyon sok esetben ez történik. Egyszerûen más lesz az elsõ...

sokszor, sokszor :D
atlagember
Kíváncsi lennék a hölgyek véleményére is.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu

2 éve vagyok házas, de amúgy 5 éve vagyunk együtt... Van hogy három hetente egyszer, és van, hogy egy hétvége alatt hétszer :)
Ez szerintem leginkább az ember életvitelétõl függ. Az meg nem lesz egyforma két embernél se...
CSOCSO
nah ez jo kerdes... nekemjolesnep naponta.. ketnaponta max harom naponta de olyankor mar kesz vaok... a baratnom meg heti 1 esetleg ketto...

igaz sajna nem fiatal a csaj....33 eves.

Hiaba kerdeztem meg, azt mondta velem semmi baj nincsen, sooot nagyon elvezi...

szal nemtom.. ez van.. ilyenc sajt fogtam ki
Davidus
:D

V9ykn8_TZL0