268
Hányszor szoktál szeretkezni és mennyi lenne az ideális?
  • vadoclany
    Akkor arra varhatsz:-) Akkor nem fogsz oromtancot jarni soha:-))))
  • bens
    dejót tudtok erről beszélgetni már 1 órája
  • HD JOHNNIE
    ehh... semmi eccerűen csak ÁÁÁÁ stb Kérlek egyszer értesíts ha fürdés nélkül sexeltél! Örömtáncot fogok járni!
  • vadoclany
    Akkor eleve nem kivanja vagy nincs kedve ugy:-) Nem tudom mit nem lehet ezen erteni:-))))
  • vadoclany
    mivan?.-))) En csak valaszoltam a kerdesre. De ha megis akkor jonne rank nyilvan megvarjuk a vizet ugyanis a kedvesemnek sincs kedve koszosan szexelni:-)))
  • HD JOHNNIE
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • vadoclany
    Ha mar le vagyok zuhanyozva akkor nem tv-zunk:-) ha meg nem akkor eleve nem tudunk se elotte se utana. De nem hinnem hogy pon takkor jutna eszunkbe szexelni amikor nincs viz:-))
  • HD JOHNNIE
    nem tudom miről beszélsz de ez már nekem is eszembe jutott (csak vicc vót)
  • desigo
    tuti...
  • HD JOHNNIE
    csak egy utolsó életpélda Vadóclány: teszem azt elzárják a vizet és nincs órákig, de már eszméletlenül akarjátok egymást, akkor sem? inkább tv-tek? :) bocs: sg-ztek? :D
  • vadoclany
    Nem azt mondtam. Eleve utana lezuhanyzol. Ha nem pisilsz egy daraig meg nem kakilsz nyilvan nem zuhanyzol:-)
    meg par oran at. Nem azt mondtam minden 5 percben:-))) Ha meg volt az elso es 2 ora mulva hianyunk van akkor mar elotte le kell:-) Akkor felre ertettetek:-)
    De remelem most mar ertetek.
  • JohnnySmith

Lehet ez a topik is benne lesz a top10be. Legalább 1x :)
  • HD JOHNNIE
    "Meg ha en sem lennek ugysem" <--- ezt hogy?
  • HD JOHNNIE
    még jó... ahh :D
  • HD JOHNNIE
    ízlések és pofonok :) Ha naponta 3x jön rám a párosodhatnék és mindég fürödnék utánna meg előtte akkor elmehetnék muzulmánnak!
  • vadoclany
    Nem biztos:-)
  • vadoclany
    Ok ok:-) De hat ozlesek es pofonok. Mar eleve nem zuhanyoznal nem is erdemes elkezdened hisz ugysem engednem. Meg ha en sem lennek ugysem. Nincs gusztusom hogy ugy erjenek hozzam.
  • HD JOHNNIE
    "Max vakargatod miert viszket hisz a nedv izzadsag ott marad rajta" ja.. ha már ez van akkor ott vmi gebasz van
  • JohnnySmith
    Akartam is reagálni hogy a spontán vad szexre gondolsz a "mocskosság" alatt szerintem:))
    Vagy a hirtelen jött elhatározás :)))
  • JohnnySmith
    Oks mondom nem akartam belekötni a szokásba, csak mondtam egy életszerű példát, de mondhattam volna mondjuk a munka közbenit is ;)))
  • vadoclany
    O is lezuhanyzik. Annyit mindig tudott varni:-) Eleve mikor hazajovok vagy amikor o jon kesobb haza le vagyok zuhanyozva:-) Nalam kb 5 perc a zuhany. Nem 20 perc mint nala:-) O is ugyel halistennek hogy elotte lezuhanyozzon. O sincs benne ugy a szexben hogy nincs. Mar eleve neki is lekell elotte:-)
  • HD JOHNNIE
    Na legalább Te meg tudtad fogalmazni azt ami nekem piszkálta a csőrőm a szex előtti fürdéssel... Vadóclány, csak képzeld bele magad egy kicsit a srác helyzetébe.. ott áll harcra készen, Te meg lehűtöd, hogy irány a zuhany! Jujjj
  • vadoclany
    naja. De a nok eleve tisztabbak:ÐÐÐÐ Ugyelnek magukra ugy ertve azaz jobban:-) mint a ferfiak
  • vadoclany
    akkor mar le vagyok zuhanyozva ugyanis ugy nemtok elindulni hogy ne legyek. De meg ilyen nem adodott. Akkor meg kibirom hazaig aztan zuhanyzok le utana:-)
  • HD JOHNNIE
    tudom mi az a higienia, hisz egészségügyben vagyok és ha ezen az alapon vesszük akkor a fürdés alig ér vmit... :D Egyébként meg tényleg nem árt egy kis piszok senkinek! No de: ízlések és pofonok ;)
  • JohnnySmith
    És akkor hol a spontanaitás?? Ne érts félre osztom a higéniával kapcsolatos nézeteidet,de ha mondjuk a természet lágy ölén kívánjátok meg egymást? :))
    Na jó ez már csak kukacoskodás :))
  • Blasta
    Senkinek nem árt meg egy kis piszok!!! Régen sem ártott, most sem árt, ebben a túlhigénikus világban... :-)
    A "mocskos"-at pedig nem kizárólag a szó szoros értelmében írtam ;)
  • vadoclany
    Hat pedig ugy szokas. Hiegenia mint mar irtam. Te tan nem szoktla utana? Max vakargatod miert viszket hisz a nedv izzadsag ott marad rajta:-) Elotte meg aze kell mint mar elobb irtam:-)
  • HD JOHNNIE
    nem, ez kétségtelen, de a mániákus előtte utána fürdés az ki tud borítani :D
  • vadoclany
    Sztem te sem nyulnal ugy lanyhoz hogy kakilt, pisilt, es ugy nyalogatnad?:-) vagy epp d**nad?:-)) Nem hiszem. Ahhoz gyomor kell mar:-)
  • HD JOHNNIE
    pedig sztem a mocskosságnak is megvan a varázsa na jó nem azt mondom, hogy tiszta szutyok sárosan olajosan ugorjunk neki...
  • vadoclany
    Luke vagy:-))))
    Nem is engednem ugy hogy hozzam nyuljon elotte is meg utana is. Hiegenia
  • Blasta
    Áh, zuhanyozás gáááz! MOCSKOSAN A LEGJOBB! :-D
  • vadoclany
    okoz javitva:-)
  • vadoclany
    Jah meg ahogy alakul. Este lezuhayzunk ha van kedvunk akkor csinaljuk:-) Ha nincs akkor nincs. Ez nem okos problemat
  • vadoclany
    Nalunk valtozo. Valamikor 1-2 hetig semmi valamikor meg egy nap 3x is par napon keresztul. 1 eve vagyunk egyutt. Azert orokke nem lehet allandoan szexel tolteni a napot estet reggelt. Egy kapcsolatban nem az a fontos. Van olyan amikor 1 hetig nem csinaljuk hisz noi bajok:-) Ami havonta jelentkeik ugyebar. De van amikor 1-2 naponta csak egyszer. Valtoo. Kedv kerdese es ember kerdese. Reggel pl en sosem tudnek eleve az alacsony vernyomasomnak hisz szedulok rosszul vagyok stb. Szoval izlesek es pofonok:-)
    MOndott lany is velemenyt tessek:-))
  • atlagember
    Teljesen igazad van.
    (Ezt tizenöt év házasság után is bizton állíthatom. És nem értek egyet azzal, hogy csak fiataloknak megy a szex gyakran. Nekünk is volt mostanában egy négyszeres napunk. Bár kétségtelen a mindennapi élet nehézségei rányomják a lehetőségekre a bélyegüket, amit különösen a nők a szex elvonásával "bosszulják" meg.)
  • Vegas
    "egy hétvége alatt hétszer"
    :DDDDDDDDDDDDDDDDD!
  • Blasta
    A reggeli, rögtön ébredés utáni szexek a legjobbak, mikor csipásan, egyből a másikra ugrotok :-)
    Én ha tehetem nem hagyom ki, az egész napod jobb lesz tőle :-D
  • JohnnySmith
    1et értek.