Hányszor ideális szeretkezni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem leszolni! Az én koromban már ez is szép. <#nyes>#nyes>
¥ xfire: kistekila
V9ykn8_TZL0
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Én naponta 4x szeretkezem, de van egy cimbim aki havonta csak egyszer és a bnõjével!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
én pl több mint 3 éve vagyok együtt barátnömmel, és ahogy az elsö héten, most is ugyanugy, amikor csak tudunk egymásnak esünk, és még mindig ugyanugy megvan a varázsa a dolognak, mint az elsö alkalomkor..
tuti, hogy én befordulnék a Te helyedbe, nem birnám ki
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Egyesek szerint annyiszor kell szexelni ahányszor az jólesik.
De mi van ha nekem naponta háromszor, a feleségemnek meg havonta háromszor esik csak jól? Én minden nap többször is nekifutok a témának, de sajnos többnyire lekoppanok, és így aztán csak nagyátlagban heti kb. háromszor partner benne a nejem, pedig szerintem ennek a napi átlagnak kellene lenni. Nem vagyunk már fiatalok, így sajnos az elfoglaltságok is nagyban befolyásolják a dolog gyakoriságát. Bár olyat is hallottam, hogy vannak olyan házasok, akik hónapokig sem nyúlnak egymáshoz. Szerintem ez a házasság semmit sem ér.
Jó lenne, ha a hozzászólásokban nem nagyzolások és leszólások lennének, hanem konstruktív hozzászólások.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu