268
Hányszor szoktál szeretkezni és mennyi lenne az ideális?
-
Az építőipar jelen esetben saját tapasztalat.
Természetes, hogy minden "rokon" szakama, ahol mint fizikai mint idegi alapon a végsőkig ki lehet fáradni.
Mondjuk egy bróker vagy egy playboy fotós (:P) könnyen mondja, hogy napi 2-3 szex a minimum!:D:D:D:D:D -
vadoclany #147 Es oda meg semmilyen gondot nem vihetsz. de 8-10 oras vezetes utan nem hiszem hogy lenne kedved:-) osszeesel. es van dido par orat aludni:-) -
vadoclany #146 Nem csak az epitoiparban lehet kifaradni. Vezessel villamos 8-10 orat. Amikor mogotted 200 utas van es felelos vagy elore kell figyelned stb. es a sok utast elviselni meg stb. Az meg farasztobb mint egy epitoipar:-) Max fizikailag igen:-) Nehezebb. -
Mikor átlépem a lakás küszöbét, a munkahelyi problémákat kinthagyom!
Viszont én lennék a legboldogabb, ha a fáradságot is így meg lehetne oldani.
Kívánom én is az asszonyt, de mire beér a hálószobába, már alfában vagyok!:))
Persze lehet, hogy most sokan mondják: nálam ilyen nincs!! "tenyészbika" voltam előző életemben!
Azokat szívesen felveszem 1 hónapra a vállakozásomba. 2hét után az lesz a legnagyobb orgazmusa, ha pár órát hagyják aludni...
Építőipar rulez!:DDDDDD
-
vadoclany #144 En sem tudom akkor amikor megvan. Raadasul en mindig rosszul vagyok olyankor semmilyen gyogyszer nem segit. Meg fajdalamas olyankor legalabbis nekem. De kedvesem sem sincs kedve verben szexelni:-) Meg nekem is kellemetlen. Egyszer probaltam de ugy szar..:( Azota sem sosem. Nem is kivanom olyankor a szexet sem.
-
hát az biztos!!:D -
Látom fiatalabb vagy, mint én...
Megsúgom, pár éve még én is ódzkodtam tőle.
De ahogy öregszik az ember, úgy változik.
-
áhh azért ez a van h akkor is csinálljuk h megvan, ez nekem egy kicsit gusztustalan, dehát ízlések és pofonok... -
"Hányszor szoktál szeretkezni és mennyi lenne az ideális?"
De, hogy az eredeti témához is hozzászóljak... JÓ lenne akár EGÉSZ nap szeretkezni! ;)) Ki sem mozdulni az ágyból, csak heverészni, és habzsolni egymást. ;)) De ez onnantól kezdve, hogy felnőtt vagy, és magadat tartod el, nehezen megoldható. :"||
Így aztán nagyon változó. :) Van, hogy két hétig semmi, aztán olyan is, hogy egy hétig mindennap. :) Van, hogy csináljuk akkor is, ha megvan, de olyan is, hogy kihagyjuk, mert nagyon görcsölök. :PPP
Amúgy a szerelem + szex van nálam MINDEN előtt, de az is igaz, hogy kénytelen vagyok egyéb teendőimet is ellátni. :'| -
vadoclany #139 erol(errol) javitva
-
vadoclany #138 Epp erol beszeltunk hogy ez alap, hogy megmosod. de valaki irta hogy miert kellene:-))))
-
Nálam nem okoz gondot. :DDDDD Már egy pár éve így csináljuk. ;D Pusztán csak reagáltam vadóclány véleményére. =)) -
pfff!! ez már tényleg egy kicsit más téma...:D -
hmm. hát sztem normál embereknél nem okoz gondot eldönteni h megmosakodj-e mielőtt kinyalnak... de lehet h én látom rosszul a dolgot. -
Na jó nevezzük át a topikot Higinikus szex-re :)) -
Nem hinném, hogy az lenne... ez egy fórum, itt semmi sem "nonszensz". ;))
Minden témára, és felvetésre akad(hat) valaki, akit pont ez érdekel, akinél pont ez a kardinális kérdés. ;D
-
vadoclany #132 Naja. Aki szereti a tisztasagot az ugyis furdes v zuhany utan fog szeretkezni:-)
En is finnyas vagyok. En sem engednem oda ugy hogy nem zuhanyoztam le vagy legalabb nem mostam meg alul. De halistennek a kedvesem sem akar ugy:-)
-
nem gondoljátok h kicsit nonszensz arról beszélgetni h szex, orálszex előtt jó-e fürödni v nem? -
Igen, igen... bááár... őt kevésbé zavarná. ;)) Én inkább azt mondtam, hogy engem zavarna. :DDD Mit csináljunk, finnyás vagyok. =P
Megjegyzem, szerintem majd' minden igényes nő így van ezzel. ;)
Ez olyan dolog, hogy csókolózni sem akkor szoktunk, ha jól behagymáztunk. :DDD -
vadoclany #129 Eagalabb(legalabb) javitva -
vadoclany #128 Koszi:-) Éegalabb nem egyedul vagyok lany aki igy gondolja hogy aze pisisen orommel nyal egy pasi hisz a szag ott van meg ha ki is torli:-)) Aze tisztabbat jobban szeretik a pasik:-)
-
Mármint ezt általánosságban mondtam, nem vadóclányra. ;)) -
Jó, de maga a tudat, hogy PISILT és te azt nyalod le... brrr. :DDD -
Phat Smoker #125 hogy nőböl vagy még nem jelenthet akadályt..sőt! ;-) -
Veled értek egyet!
Én is azt mondom, minimum alul mossa/mossuk meg magunkat kaki/pisi után. Se szagolni, se nyalni nincs kedvem. :D És őt sem tenném ki hasonló "élménynek". :DDD
Ja, és én is nő vagyok. ;) -
vadoclany #123 Pasin igen nem erezni. De te ugy hagynad hogy a pasi meg ugy csinalja neked? Egeszseg:-)
-
Mirázs #122 Soha nem nyaltam ki senkit, ugyanis én is nőből vagyok. De hogy a pasin nem érzem, az tuti.
És nem nyalnálak ki... -
vadoclany #121 Hogy csak amikor nyalsz pisi szag hisz aze mert kitorlod szag ott marad:-)
-
vadoclany #120 Kitirlom(kitorlom) javitva
-
vadoclany #119 JO majd pisilek es ugyebar csak kitirlom ugy kiny***nal?:-))) sztem nem hinnem:-)))
-
Mirázs #118 Szerintem ez nagyon egyén és kapcsolat függő. Kinek mire van ideje, ereje, kedve, stb. A címet egy kicsit átírnám, arra pl., hogy "Te milyen gyakran szexelsz?".
Kár azon vitázni, hogy mi a jobb, havi 1x, vagy naponta 3x.
Nekem is van olyan, hogy naponta 3x volt rendszeresen, de mikor építkeztünk eltelt úgy hónap, hogy nem volt akció. Csak bezuhantunk az ágyba este és alvás.
Szóval van ilyen is meg olyan is még egy kapcsolaton beül is.
Vadóclány: ezzel a tisztálkodás dologgal én se értek teljesen egyet. Ha már a piszokról, piszkosságról van szó, jobb ha tudod, hogy a vizelet az steril, mikor kijön. És én a wc-n intézem el, hogy tidzta legyek alul, nem fürdök meg szex előtt. Az orált én se szeretem egész napos meló után, de a többi egyáltalán nem gáz. És ha egyszer gyereket akarsz, jobb lesz ha leszoksz a szex utáni fürdésről.
nem akartam okoskodni, csak úgy kijött.
-
vadoclany #117 Igen. Pontosan:-)
-
Phat Smoker #116 úgy vagyok vele, hogy inkább legyen minőségi, mint mennyiségi ;-)) -
vadoclany #115 egeszsegedre akkor ha annyiszor:-)))))))))))
-
23427364982734682734682736423423423 szor -
vadoclany #113 othhagyni(otthagyni) -
vadoclany #112 Kb. en is igy allok hozza. Azert mert nem szexeltek 50-60%-osan aze otthagyna a masikat? es ha majd 60-70 eves lesz? Kepes lenne egy szex miatt othhagyni mert nem minden nap szexelnek? Akkor nem tud igazan szeretni az aki ez miatt kepes egy kapcsolatot otthagyni. -
seretek=szeretek -
hát sztem meg baj, ha a szex miatt vagy együtt egy csajjal. 18 évesen még nem, mert akkor még lényegében gyerek az illető (van aki idősebben is). de az idősebb, vagy akár 40-50-60 éves párok hogy csinálják azt h boldogok együtt? mert nem hinném h az 50% szexel.
én spec akkor is azzal maradnék akit seretek, ha nem feküdhetnék le vele csak havonta egyszer. -
vadoclany #109 Kinek mi:-))
Pl ha gyerekem lesz biztos hogy a szexnel az fontosabb lesz mint ahol it valahol elhangzott hogy aze majdnem az legyen az elso. Nekem akkor sem a szex a legfontosabb a kapcsulatunkba. Nem azt helyezem elso helyre eloterbe. Kb 4. 5. helyen all a szex nalam a kapcsolatban mint fontossag:-)