Hányszor ideális szeretkezni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-AAhhh fõnök bennt van már?
-Iiigeenn..
-Ááááhhh mekkora!!!
ON
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
<#finom>#finom>Van mikor annyi a szabadidõ, hogy elmegy "vele" az egész nap. Máskor meg egy hétig semmi, mert úgy jön össze. A rendszeresség hiányzik leginkább, de lehet akkor meg unalmas lenne? Így mindig van egy kis vágyakozással teli szünet.
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Hja, én is konzervatív vagyok: nem csinálom a "nehéz napok" alatt....próbáltam. Nemgyerebe.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Mondjuk tény, hogy én picit mazochista vagyok. <#wink>#wink> A stressz, félelem, fájdalom kis mértékben afrodiziákum. <#wink>#wink>
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Természetes, hogy minden "rokon" szakama, ahol mint fizikai mint idegi alapon a végsõkig ki lehet fáradni.
Mondjuk egy bróker vagy egy playboy fotós (:P) könnyen mondja, hogy napi 2-3 szex a minimum!:D:D:D:D:D
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Viszont én lennék a legboldogabb, ha a fáradságot is így meg lehetne oldani.
Kívánom én is az asszonyt, de mire beér a hálószobába, már alfában vagyok!:))
Persze lehet, hogy most sokan mondják: nálam ilyen nincs!! "tenyészbika" voltam elõzõ életemben!
Azokat szívesen felveszem 1 hónapra a vállakozásomba. 2hét után az lesz a legnagyobb orgazmusa, ha pár órát hagyják aludni...
Építõipar rulez!:DDDDDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
De, hogy az eredeti témához is hozzászóljak... JÓ lenne akár EGÉSZ nap szeretkezni! ;)) Ki sem mozdulni az ágyból, csak heverészni, és habzsolni egymást. ;)) De ez onnantól kezdve, hogy felnõtt vagy, és magadat tartod el, nehezen megoldható. :"||
Így aztán nagyon változó. :) Van, hogy két hétig semmi, aztán olyan is, hogy egy hétig mindennap. :) Van, hogy csináljuk akkor is, ha megvan, de olyan is, hogy kihagyjuk, mert nagyon görcsölök. :PPP
Amúgy a szerelem + szex van nálam MINDEN elõtt, de az is igaz, hogy kénytelen vagyok egyéb teendõimet is ellátni. :'|
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Minden témára, és felvetésre akad(hat) valaki, akit pont ez érdekel, akinél pont ez a kardinális kérdés. ;D
<#integet2>#integet2>
En is finnyas vagyok. En sem engednem oda ugy hogy nem zuhanyoztam le vagy legalabb nem mostam meg alul. De halistennek a kedvesem sem akar ugy:-)
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
Megjegyzem, szerintem majd' minden igényes nõ így van ezzel. ;)
Ez olyan dolog, hogy csókolózni sem akkor szoktunk, ha jól behagymáztunk. :DDD
Ja, és én is nõ vagyok. ;)
És nem nyalnálak ki...
Ide valami frankót kéne írni? Hát azért se! :D