268
Hányszor szoktál szeretkezni és mennyi lenne az ideális?
-
Te, hogy oldod ezt meg ?:) -
Persze nem egesz napos munka utan gondoltam, de ha jon a "HEV" akkor az is bele fér :) -

-
Ez alkalom kérdése. Ha hirtelen jön az ihlet az esetek többségében ki lehet hagyni előtte a fürdést. Meg nyugodtan reggel is, meg ha nem izzadtál le előtte. Ha a párom elzavar előtte fürdeni, vagy ő megy el, sokszor mire kivárom, már annyi. -
Elhiszem. Viszont a villamos vezetőülése még akár alkalmas is lehet egy kis "kikapcsolódásra", valamivel jobban mint mondjuk egy betonkeverő... Csak aztán óvatosan, nehogy véletlenül a mikrofonba az jöjjön ki hogy "a blAhh! Ahh!-lujza tér következik" 

-
Előtte felesleges? Hááát... Azért egész más úgy hozzábújni a kedvesemhez hogy finom selymes puha a bőrünk, mint izzadtan koszosan a melósruhábú' kiugorva... De ízlés dolga 
-
"minimum naponta 1szer!! ha nagyon akarod akkor menj el qurvázni (most viccen kívűl) sokan csinálják ezt, csak mondjuk ha a feleség megtudja...ezt nem vágom nem vok házas!!
Hát látszik hogy nem vagy. Érdekes házasság az, ahol az asszonynak az nem tűnik fel, hogy 1-2 naponta 10 rugó elillan a családi kasszából. Kiszámoltad, hogy havi szinten ez mennyi? :)
Amúgy az ideális a heti 4-6 alkalom, sajnos én napi 14 órát melózok úgyhogy ennél kevesebb jut csak :( -
Ezek szerint az analis sex neked nem jon be...
Sztem a furdes sex(dugas) utan kellene, elotte felesleges, foleg mondjuk reggel.
Oral es/vagy :) anal-nal OK a furdes elotte. -
Van ám reakcióidőd!
Jah, nem okoz gondot;)
-
vadoclany #219 az jo:-) ha nem okoz gondot:-) a pia
-
Én majdnem minden nap szeretkezek.
Hétfőn is majdnem , kedden is majdnem, szerdán is majdnem...
-

-
nálam nem okoz gondod a pia szerencsére
-
Phat Smoker #215 mindent csak mértékkel ;-) -
vadoclany #214 :-))
-
Igen, vannak kivételek.
-
vadoclany #212 Legtobbjenek inkabb a piatol nem all fel.
Persze vannak kivetelek is.
-
Jogos. Igazad van. -
Akkor jó.
De soknak tényleg csak a szája nagy. A haveroknak eldicsekszenek, hogy háromszor volt meg, aztán fel sem állt neki. Elég hülye érzés visszahallani. Aztán meg azt hiszi, hogy azért lett a kapcsolat felfüggesztve mert nem ment, holott azért, mert nem bírom a nagyzolós fazonokat, meg a hátúlról visszahallott dolgokat. Nem nagy ügy, minden pasi mond csődöt időnként, ez természetes, meg az is, hogy nem akarja nagy dobra verni, de akkor maradjon csöndbe és ne hazudjon. -
Dehogyis. Bocs ha félreérthető volt. -
Ezt ugye nem rám értetted? -
Hát igen, a természet kitolt velünk, ezért is élnek meg a prostik. -
Az biztos, hogy a fiúk többet akarják mint a lányok, bár sokszor csak a szájuk nagy. -
vadoclany #205 hat en sem:-)
de a szeretkezes es a d***s kozott van kulonbseg.
-
Phat Smoker #204 olyannal én sem, de itt most a szeretkezés és a dugás közötti különbségről volt szó. -
sztem az egyik feltétele a másiknak. én még nem feküdtem le olyannal akit nem szeretek legalább egy kicsit. -
vadoclany #202 10 perc:-)
Inkabb legyen egy mint tobb osszecsapott... Meg jo hogy nem en vagyok a baratnod:-)
-
vadoclany #201 Naja. 10 percenkent? Akkor meg jo dolga van arer 10 percenkent osszecsap egy szeretkezest azaz o mondasa (dugast) Eleve nem is jo elkapkodni. Elojatek kb majdnem 1 ora:-) najo legyen fel ora de nem idore kell stb. O meg idot is meri. En csak kb-ra mondom. akkor elojatek utan persze johet az... az is kb sok ido:-) Mert kulonben nem er semmit ha csak egy gyors menet es kesz. -
Messziről jött ember azt mond, amit akar!
-
TomBond #199 Az hogy neki 10 perc ez elmond rólla mindent!
1. hazudik
2. én 10 percért hozzá sem fogok
3. stb.
.
.
.
-
Két öregember beszélget:
-Nekd még hányszor sikerül?
-kétszer
-és melyiket élvezed jobban?
-A tavaszit. -
Jhon Balu #197 szerintem minden nap és minnél töbször!!!!!!!! -
Pont ezért írtam, mert ha megkérdezi a párját, azt hiszem elég rövid útja lesz és oda a tízpercenkénti.
Persze az is lehet, hogy nem 1-essel kezdődik a személyi száma és "profi", mert úgy könnyen összejöhet a tízpercenkénti aktus. -
Phat Smoker #195 a szeretkezés kölcsönös érzelmek meglétét feltételezi a partnerek között, ellenben a dugással ;-) -
no ezt jól megaszontad!
-
Hát hogy mi a különbség arról talán a párodat kellene megkérdezned. -
mi a külömbség?
végre tanulok vmi újat :-) -
És ugyanazzal?
Amúgy a kérdés az hogy "Hányszor szoktál szeretkezni" és nem az hogy dugni. -
Ferrarif1team #190 A barátnőm egy lány
-
Ferrarif1team #189 Én tízpercenként szoktam!