871
-
#792 hajrá, sok sikert a játékban ;) -
#791 majd szólj nekem is, ha találsz olcsón
Köszi :P -
Árnyvadász #790 Ez nem semmi :)
Pont ma néztem, hogy mit kéne venni, vmi jó programot, még a focimenedzser is megfordult a fejemben. Végignéztem az összes játékot ami a CDG, 576 on-line boltjában van, de egyik sem jött be igazán.
Erre valahogy keresek az sg-n, soccer néven, aztán kidobja ezt a fórumot és A JÁTÉKOT amire mindig is vágytam! Nagyon boldog vagyok :) -
kene84 #789 Az előttem lévő stílusának szólt,azért mást ne várj -
#782 mondtam én hogy láma kérdés, de akkor sem tudtam, hogy létezik ilyen! :D konzolstudió tényleg drága, majd szétnézek 1-2 helyen hátha találok olcsóbban. :)
újra világhírű Baggen leszek. :P -
#781 keress ra, en is rakerestem.... elore is koszi...
1. ne legyunk mar lustak a googlet hasznalni 2. az sg mar regota nem warez -
henman #779 Nagyon király ez a játék!!
Amúgy fel lehet valahogy bontani a szerződést?Vagy ki kell tölteni a teljes időt? -
#778 nomeg, kovi fizukor beregelem magamat, ennyit meger ez a jatek, mert eszmeletlen feeling :DDDDDDDDDDDD -
#777 aki keres, talal ;) -
henman #776 Ha egyszer az edző kirakott a koeződő csapatból(sőt még a kis padon sem vagyok(
hogyan lehet visszakerülni?Elég ha sok külön edzést végzek?
-
henman #775 Én most örülök hogy ezt sikerült megszerezni,
Tegnap 2 és fél óráig próbáltam crack-et szerezni erre most itt van az egész:))
Egyébként te honnan töltötted le az újabb verziókat? -
#774 igen ha akarsz egy regi verzioval nyomulni, akkor toltsd le... jelenleg a stabil 3.13nal illetve a beta 3.14nel jar a progi... en 3.13at hasznalok... -
henman #773 Itt a teljes játékot lehet letölteni?
-
#772 pedig biztos van még aki játszik :D -
#771 jaja :) -
#770 a765-ben nyújtott teljesítményemre meg nem is volt comment :D na mind 1.miért halt meg ez a topic.az első napokban még olyan faja volt -
#769 mondjuk a kurva nagy letöltés feliratra kattintassz a banner alatt :))) -
henman #768 Hello!
Nem tudnátok adni egy két tippet hogyan tudnám megszerezni a játékot anélkül hogy 20$-t keljen fizetnem?Nem mintha nem akarnék fizetni csak úgy:)))
Köszi -
#767 hehe csomo helyen lehet venni, van csomo fajta... enmeg anno a saturnban vettem asszem(Madrics superbox3 pro) :DDDD de van egy rakas konzolbolt ahol lehet kapni... konzolstudio.hu (mondjuk ott draga... PlayStation 2 >> Kábelek, adapterek, en mas fajtat vettem az olcsobb volt... ) :D
-
#766 usbs átalakító hol, mennyi? nem is tudtam, hogy van ilyen... bár én még noob konzolos vagyok. :P -
#765 commnet? :D
-
#764 az nekem is feltunt, nomeg ahogy neztem nincs BL selejtezo sem :C ezt remelem majd patcholjak... btw en a kezdetektol experten tolom :D -
Csaba #763 Csak nekem tűnt fel, hogy nincs uefa kupa a játékban? -
Csaba #762 Jó kis gamma. A Barcával kezdtem, és szerintem itt is maradok pályafutásom végéig.:-) Most így állok, elég jól. Eddig amatőrön nyomtam, de az utolsó 3 meccset már pro-n. Így is elég könnyű. Majd pár meccs után megpróbálom a legnehezebben.
-
#761 haha kezdek belejonni egy ev Debreceni raboskodas utan leigazolt az A.S. Roma :DDDDD eleinte kispad volt, de most Tottival nyomulok elol, besz4ras milyen addiktiv ez a jatek :DDDDDDDD -
laliking #760 Topic Up! -
#759 SZIasztok!
enism rakkantattam a jatekra, borzalmasan addiktiv :DDDDDDD
experten nyomom orig sony PS2 dzsojpaddal(usbs atalakitoval, priman kezeli az analogot meg a gombokat)... vegigtoltam reggeltol a gamet... bejutottam a valogatottba(magyar^^) rugdosom a golokat(3.13as verzio EXPERT fokozat)... mar elegge jol ment... erre a taszk kifagyott egy bajnoki meccsen... :C hogyazakurv4joedes%/=/(/=()/(...
AAAA kesz vagyok... msot mehetek vissza egy regi menteshez...
szal majd meg jelentkezem :DDDD
ehh kezdhetem a 2ik szezon elejerol :C
(Debrecen igazolt le meg az elejen :DDDD) -
joe69 #758 billel milyen lovest ajanlotok?valszeg en vagyok a bena de alig talalom el a kaput:( -
laliking #757 [IMG][/IMG]
nekem eddig ennyire tellet ... -
laliking #756 az sajna már nincs.. :( -
#755 grat!
képet ^^ -
laliking #754 PSV vel megnyertük a bajnokságot :) -
#753 tolom énis (H) -
#752 én is tolom!csak képeket most nem! -
#751 én játszok még mindig vele -
#750 meguntátok a megunhatatlan játékot? -
Zséé #749 Na mitörtént itt? Filmszakadás? :DD -
#748 látod 12 meccsen 24 gól :P
és köfi
amúgy meg experten is lehet egyenesen lőni, csak nem kell teljesen megvárni hogy fullra telelegyen a csík -
Grusi #747 Az a kettes rating hogy jott ossze? :D
Amúgy nagyon jó vagy, én messze nem teljesítek így. -
#746 jah