871
-
#745 végülis igy reálisabb -
#744 köfi -
Kanál #743 jo ez, az a lenyeg jogy elvezd, az na jo ha minden meccsen rugsz vagy 10 golt :| -
#742 grat jo vaty -
#741 jónehéz :(
-
#740 jaja :P -
Grusi #739 Nade így sokkal jobban örülsz egy-egy gólnak :)) -
#738 nem sámli ez az expert, össze-vissza lövöldözök kapura :(
ízin még elbikáztam félpályárol az lazán beakatt de itt nem :( -
#737 jo8 -
#736 csoki jo8 -
Monoton #735 jo8! -
#734 jó látom hiába mondom hogy végre a játékról beszéljünk spam helyett :)
nah csoki jo8 all -
Grusi #733 Én itt egyetlen hozzászóláson (és ezen) kívül nem látom, hol az off... Csak az eredmények és statok betolása lehet ontopic? :) -
Monoton #732 sorry! -
#731 "és térjünk vissza az offból onba :)"
természetesen nem szokásom levegőbe beszélni -
Grusi #730 Játszottál vele egyáltalán? -
#729 Fifa Manager 06
ne röhögtess má kérlek
és térjünk vissza az offból onba :) -
#728 bocsi! -
Grusi #727 Persze, hogy jobb, itt nem is arról van szó, csak elég szűk, fanatikus rétegnek szól, mint amilyen pl mi vagyunk. A "nagyközönség" ránéz a grafikára, egyből átlátja a tulajdonképpen összeadásból, kivonásból és véletlenszám-generálásból álló kódot, és kiröhögi a játékot. Rosszul teszik, de pont nekik kell a szép körítés, a bonyolultabb, összetettebb, kicsit kiszámíthatatlanabb (életszerűbb) játékemenet :) -
#726 tökmindegy!akárki -
#725 #722; #723
ilyeneket ne má pls ... -
Grusi #724 Konami a hányás PS2-betűtípusával? Én akkor már az EA-re szavaznék, ha játszottál a FIFA Manager 06-tal, láthatod, hogyan is kell kinéznie egy menedzserjátéknak. Szép lenne, de szerintem felesleges lesz az erőfeszítésem :) -
Monoton #723 :DDDDDDDDD -
#722 :DASDASdasdasd -
#721 még an(n)ális nagyobb gém is csak az asshole cégnek kell megcsinálni :DDDdddddddddd -
Monoton #720 annál így is jobb a game! -
#719 nagyobb is! -
Grusi #718 Én komolyan gondolom, szerintem simán lenne belőle akkora siker, mint mondjuk egy (BGS féle) Championship Manager :) -
#717 inkább Konami -
#716 az a madár EA ne nyúljon a játékhoz -.- -
#715 hajrá -
#714 :DDddddddd -
#713 hmm!ez komoly? -
Grusi #712 Javaslom, inditsunk e-mail hadjáratot valamelyik picit is komolyabb fejlesztőcégnél-kiadónál, hogy a New Star Soccer-sorozatot csinálják meg igazi "egész estés" játékként ;) -
#711 látom bal oldalon lebandukolsz a pályárol vigan :DDDDDDDDDDDDDddddd -
laliking #710 Magyarítás lesz? Érdemes várni, vagy már le is mondhatok rola? -
#709 köszönöm -
#708 huh grat néked is -
laliking #707 van benne vmi :)
Na csak ezt szerettem volna. lehet nem nagy szám, de nálam ilyen még nem fordult elő:
-
#706 szép gratula