871
-
No 15 #831 a 3.09-hez is van egy előbb találtam (csak nem biztos, hogy lejátsszaa meccset, mert nekem nem tette):
First Name: Bruno
Last Name: Pacheco
Serial: 000017-URB60Q-9NKGX0-KP6D9D-GVK1RK-VADTY7-K5P6E6-Q45462-0CEM67-NGWPEY -
owen20 #830 sziasztok!
Most akkor a 3.09-es hez melyik kód és melyik név a jó? -
No 15 #829 Találtam egy nevet, kódot valamiért nem kér, deaz nem is baj :)
First name: Arthur
Last name: Maranesi -
No 15 #828 érdekes módon a kód nekem se jó... -
No 15 #827 asszem lehet hogy nem figyeltem... csak egy kicsit feljebb kellett vona néznem :) Egyébként téllek kúl a gamma, én a West Hambe vagyok leszerződtetve...a demóban persze -
No 15 #826 ! helyett ? -
No 15 #825 Alighanem azért nem jó a kód (a Peter Baggenes) mert eza kód csak a 3.09-hez jó. Nekünk, többieknek valszeg más verzió van.
Valaki be tudná linkelni a 3.09-esnek a telepítőjét!
Köszi -
#824 Kár ezt a 3D-t erőltetni... Inkább venne maga mellé egy épkézláb pixelgrafikust... -
#823 "Ok, here are two images of 2 slightly different views. The first is a completely overhead view, which may make passing and shooting in 360 degrees seem more natural...
The second is more like the NSS3 view where the pitch is virtually overhead but the players and goals will be viewed end-on. This makes shooting at the goal more appealing and logical as you can see the height of the crossbar clearly...
-
#822 Hát, nem bánnám, ha valami profi produktummá nőné ki magát :) -
#821 ha jól tudom, szeptemberben New Star Soccer 4!!!
és lehetséges h a csapat leszerződik (-dött) az SI Games gárdával ;) -
laliking #820 hát nekem is kéne már egy serial :O -
owen20 #819 na mindenki kimerült az ötletekből valaki segithetne!kérlek! -
owen20 #818 Valaki ténleg beirhatna valamit hogy miért nem jo a kod másnak hogy müködik nekünk meg nem!
Segitsetek már kérlek titeket!!!!!!!
Hello! -
kismelasz #817 hello!!nekem is nagyon bejön a játék, de nekem se működik a regisztráció, azt írja ki hogy nem jó a kód:( lécci segítsetek.... -
owen20 #816 kérlek segits!!!! -
owen20 #815 amugy azt irja ki hogy not registered pedig ugyanugy csináltam ahogy leirtad.
Nem értem mi a baja? -
owen20 #814 hello!
Beirtam mindent de nem engedi tovább a játékot sajnos.
mi lehet a gond?
Hello! -
#813 Igen. -
#813 Igen. -
owen20 #812 Alternativ névnek beirhatok bámit??
Firstname:Umut
Lastname:Dereli
Name:amit akarok azt irok?
-
#811 Amit csak akarsz. -
owen20 #810 születési idő hely nemzetiség ezek nem kell hogy valami sémát kövessenek azt adok meg amit akarok??
Hello! -
#809 Magyarítás tudtommal nincs, de nem is hiszem, hogy különösebben szükséges.
Regisztráláshoz használd ezt:
Name: Umut
Surname: Dereli
Serial:000016-ZMP6YY-8THPJB-RC7AWJ-FMNDCZ-2A5BEP-3KXYXG-RE0GUZ-2ZJGH5-Q55D58 -
owen20 #808 van már hozzá magyarositás???? -
owen20 #807 hello!
Tudnál linket adni vagy valami milyen topikra gondolsz??
Amúgy irtak valami readme file-t az hol van mert nekem az nincs nem találom!?
Előre is köszi! -
#806 Keress rá a topikban. -
owen20 #805 sziasztok!
Valaki tudna nekem ehhez a game-hez regisztrácios kodot adni mert addig nem tudok tovább játszani!
Please emberek!
Sziasztok! -
delacuesta #804 hy nem ismer valaki még ehez hasonló gamet?
-
#803 majd nyomok képekete még csak most kezdem ujra Chelseavel -
#802 na mivel unatkozok gkezdek játszani megin vele egy kicsit :) ivsszanézegettem jo idők voltak :) -
Coco #801 ps2re van, címe nem ugrik be -
Kanál #800 tek -
#799 Még néha játszom vele. -
#798 sajnos nincs de nagyon jó lenne
nyomja még valaki? -
#797 van ilyen gamma fifa szinten?a grafikára gondoltam.... -
Árnyvadász #796 Totális addiktivitás! 4 óra alvás és 8-9 óra folymatos játék. Nálam az év kreatív játéka. Annyira tetszik, hogy emiatt ma meg is veszem a FM 2006-ot. Remélem az is lesz ilyen jó.
Kapust én is hiányoltam. Az lett volna még a durva. Az UEFA kupa is hiányzik és az EB is. De ezt leszámítva: Üt! -
#795 a championship soccerben lehetsz kapussal is -
#794 Nagyon jó ez a játék!!! Azért 3D-ben jobb lehetne. Pl. Konamisan. De aki az NFL06ot látta tudja hogy abban van hasonló játékmód. -
#793 Van olyan mazochista, aki védőposzton játszik? :D Kár, hogy kapussal nem lehet lenni, mennék előre gólt rúgni, mint Chilavert :)