Desperate housewives

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tudna nekem segíteni? Nagyon szükségem lenne a hozzá tartozó magyar kézikönyvre! Remélem lesz valaki aki megszán és elküldi nekem😊
Nagyon hálás lennék érte!!
takysoft
ellenõrizd a verziót (US, Európai, stb.)
meg.. ugye nem crackelted?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Sziasztok!nem tudom felpatchelni a játékot,mert azt írja,h nem találja a régi fájlt!Kérlek segítsetek...
takysoft
a baj az, hogy kb ezer éve játszottam a játékkal.
de mindenki más is... annyira nem emlékezetes... pedig egész jó.
Ennyit tudok segíteni. Egy FAQ. hátha ér valami.
Bocs, de tényleg nem emlékszem már a pontos részletekre😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Sziasztok!Tudna nekem vki segíteni?Nem tudom 100 fölé emelni a barátsÁgot Gabriellel és Susannal!😞
takysoft
igen, így szokott ez lenni általában.
ha 1.0-ás játékod van, akkor 1.0-ás törés kell, ha 1.4-es akkor 1.4-es törés...

rájöttem, elõbb patchelni kell aztán crackelni, mert crack után nem lehet patchalnim, mert az eredeti fájlt keresi, és nem találja nem tudja felülírni. csak az a gond hogy a patch után nem lehet crackelni, akkor nem indul.
valami nagyon nem stimmel mert ha megpatchelem akkor is kiírja a játékban hogy patch kell, aztán egy automata programmal leszedi a patchet ami persze nem jó mert kiír egy hibaüzenetet. csak így gáz mert nem tok menteni és mindig elõrõl kell kezdeni, a videók meg elég hosszúak nem lehet átépni rajta. most látom mibe vágtam bele....
meg patcheltem de akkor nem indul az miért van? azzal az 1.4-essel, csak bevillan aztán kilép. pedig meg kell mert menteni sem lehet jelenleg, meg a játék is kiírja. .......
takysoft
nem bonyesz.
van egy 1.0-ás fixed exe(english) ha nem patchelted. meg van egy 1.4-es is ha igen.
ennyi

Azt hiszem megvan , sikerült, de talán az elején az a patch kiírást meg tudom csinálni, nagyon köszönöm, örök hála.
óh nem igaz én itt csak patchet találok. nem hiszem el hogy nem sikerül, mindig amit nagyon várunk az nem jön össze.
óh de itt nem találom hogy hol van, nincsen konkrét crack? biztos bosszantó vagyok de segítenél?
takysoft

sziasztok!
imádom az sg-t mert gyors! nekem ezzel a játékkal kapcsolatban csak annyi gondom van hogy nincs crackem hozzá, nagyon szeretnék mert lassan egy hónapja vágyom rá. Kérlek titeket segítsetek, nagyon fontos lenne. Gabica
hali!
Nekem egy olyan gondom van, hogy mikor rákattintok az Install now-ra akkor nem csinal semmit. mi lehet a gond? jah es miutan rakattintottam akkor kidobott valami lila csikot es ezt benne: "Checking CD speed".nah valaki?

online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu

Na pl nekem se Securom Loaderrel se crackel (reloadossal) sem megy. Sztetek mit kellene tennem hogy elinduljon? (Cracknél kivág a hibaüzivel hogy Hibát észlelt és leáll.)
takysoft
Szia Ancsie!
A SecuROM nem program, hanem a játék másolásvédelmének neve. ez okozza a gondjaid.
Az említett gondjaid már más hackerek megoldották.
Mint bizonyára rájöttél: a BIN egy CD-kép file. ki lehet írni cd-re, vagy be lehet tenni virtuális meghajtóba. Mindegyik esetben lesz a CD-n egy CRACK(feltörés), amit általában úgy kell "telepíteni", hogy felülírsz egy file-t. Legtöbbször a játék indítófájlát.

Sanos nem emlékszem, hogy is van ez ennél a játéknál, de a játékot valószínûleg a c:\program files\valami könyvtárba telepítetted.
abban a valami könyvtárban van az indítófile. (housewives.exe pl, de tényleg csak példa) Ha nem találod, akkor az asztalon levõ ikonra nyomj jobb gonbot, tulajdonságok menü, és ott megtalálod mire mutat.

A CD-n is lesz egy ilyen file, valószínûleg a neve is ugyanaz,(detto housewives.exe) pltalában "crack" nevû könyvtárban van, vagy a cracket készítõ csapat nevéve ellátott könyvtárban(pl FFF, Reloaded, Delight, stb.)

A CD-n levõ feltölt indítófile-el kell felülírni az eredetit(vagy letörölni az eredetit, és ezt odatenni helyette.)

úgy már mûködni fog.
ha nem jön össze, vagy más volt a hiba, írj nyugodtan, segítünk.

ha nem találod a cracket akkor itt vagy itt tölthetsz le.

ancsie18
Sziasztok!
Lehet nagyon béna vagyok, ritkán teszek fel új játékokat, meg aztán nõ is vagyok (...),de nem tudom elindítani a játékot. .bin formátumban töltöttem le DC-rõl, fel is tudtam installálni, de nem indul el, azt írja: "Rossz lemez van behelyezve.
Kérjük, helyezze be az eredeti "DHWENG" CD/DVD-t."
Ilyenkor pontosan mit kell tennem? Láttam, írtátok, hogy SecoROM-mal indul. Sose használtam még ezt a programot, de letöltöttem, próbáltam vele elindítani, de nem megy, ugyanezt írta ki. Mit javasoltok? Már nagyon kétségbe vagyok esve, a párom sem tud segíteni... <#szomoru1>

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

zozyk
Volt reinstall is,de nem megy 😞 nektek melyik verzió van meg?

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Törölt felhasználó
Nekem is volt ilyen hiba, de a windows xp újrainstall megoldotta.
zozyk
Igen,de mindig megáll 😞
Ezért gondolom,lehet az én verziómmal van a gond 😊

takysoft
reinstall volt?

zozyk
Neked melyik verzió volt/van meg? 😊

zozyk
Délután próbálkoztunk még,de nem változott. 😞
Hiába a mentés,nem azzal van a gond. Ha nem lépünk ki,akkor is megáll az idö,2.ik nap 5:00PM nél,és onnantól kezdve nem telik az idö,+ a szükségleteket sem lehet kielégiteni. 😞
Mind1,leszedek egy másik verziót,hátha az jobb. 😊

takysoft
volt már nekem is corrupt mentés, olyankor másikat töltöttem be.
nem tudok segíteni. sry

zozyk
Megy a patch nélkül,de az történt,hogy játszottunk vele,utána mentés,kilépés,aztán a visszatöltésnél megállt az óra,utána meg hiába csináltunk másik családot,nem volt idö 😞
Ezért gondoltam hogy felteszem a patch et, hátha javit rajta valamit,de igy meg el sem indul 😞

takysoft
én nem patch-eltem, nekem ment análékül is

zozyk
Valaki tudna segiteni abban,hogy lehet elinditani a játékot ha felrakom a patch-t,amit letölt magától?
Ha nem rakom rá,megy a game,csak nem jelzi az idöt,vagy megáll az idö stb....
gondolom a patch javitana rajta,de ha felteszem rá,utána nem indul el a crack el
ez a verzió van meg😄esperate Housewives RELOADED CRACKED MULTI

Pls help 😊

megoldottam a problémát, köszi 😊

CS@
Két választásod van:
1. Leszedsz egy crackot hozzá és azzal játszol
2. Azzal a SecuromLoader –el indítod, amit javasolnak hozzá ez a procyon.
végül egy harmadik lehetõség: nem játszol vele 😊

valaki tudna segíteni? nem tudo melindítani SecuROM-mal, hogyna csináljam, hogy siekrüljön?

bauer15
kár pedig sz.tem hasznos lenne

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

takysoft
nincs.
és nem is nagyon készíthetõ editor nélkül

bauer15
van hozzá magyarítás?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

és véletlenül egy linked nincs ehhez a securomhoz???
Elõfordul nálatok is, hogy idõnként megfagy a játék? Nekem rendszeresen megáll 2-3 másodpercre, ilyenkor a hang ismétlõdik, de az egeret lehet mozgatni, majd magától megy tovább.
Létezik-e már patch a játékhoz?

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

Van egy olyan lehetõség, amikor valakivel beszélgetünk, hogy "Titkok". Viszont ha ezt választom, akkor közli velem a program, hogy a kapcsolatunknak legalább 100-nak kell lennie. Nem tudom, milyen érték nem jó neki, mert ez 110 és 200 között van, tehát 100-nál biztosan több.
Vagy a bizalmi értéknek kell önmagában 100-nak lennie?

Már megtaláltad a jelszót azóta? Mert a többi találatban benne van... 😊

takysoft
van egy rész. a számítógépbe kell valami jelszót kitalálni, ohgy valami titkot tudjunk meg valami FBI-osról.
nem tudjátok a jelszót?

eomer
Nem kell crack.
Seucrom Loader 1.2
ezzel indul

gamecopyworld
CS@
A readme azon része, hogy SP2 szükséges a futtatáshoz hülyeség.

Törölt felhasználó
Cracket feltudná tenni valaki?

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

Desperate.Housewives-RELOADED

lol

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Sland
Desperate.Housewives.The.Game.CLONE-RECHARGED

megjelent

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Nem tudok semmi új infóról 😞
Oldal 1 / 2Következő →