Desperate housewives
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon hálás lennék érte!!
meg.. ugye nem crackelted?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
de mindenki más is... annyira nem emlékezetes... pedig egész jó.
Ennyit tudok segíteni. Egy FAQ. hátha ér valami.
Bocs, de tényleg nem emlékszem már a pontos részletekre😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
ha 1.0-ás játékod van, akkor 1.0-ás törés kell, ha 1.4-es akkor 1.4-es törés...
van egy 1.0-ás fixed exe(english) ha nem patchelted. meg van egy 1.4-es is ha igen.
ennyi
imádom az sg-t mert gyors! nekem ezzel a játékkal kapcsolatban csak annyi gondom van hogy nincs crackem hozzá, nagyon szeretnék mert lassan egy hónapja vágyom rá. Kérlek titeket segítsetek, nagyon fontos lenne. Gabica
Nekem egy olyan gondom van, hogy mikor rákattintok az Install now-ra akkor nem csinal semmit. mi lehet a gond? jah es miutan rakattintottam akkor kidobott valami lila csikot es ezt benne: "Checking CD speed".nah valaki?
online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu
A SecuROM nem program, hanem a játék másolásvédelmének neve. ez okozza a gondjaid.
Az említett gondjaid már más hackerek megoldották.
Mint bizonyára rájöttél: a BIN egy CD-kép file. ki lehet írni cd-re, vagy be lehet tenni virtuális meghajtóba. Mindegyik esetben lesz a CD-n egy CRACK(feltörés), amit általában úgy kell "telepíteni", hogy felülírsz egy file-t. Legtöbbször a játék indítófájlát.
Sanos nem emlékszem, hogy is van ez ennél a játéknál, de a játékot valószínûleg a c:\program files\valami könyvtárba telepítetted.
abban a valami könyvtárban van az indítófile. (housewives.exe pl, de tényleg csak példa) Ha nem találod, akkor az asztalon levõ ikonra nyomj jobb gonbot, tulajdonságok menü, és ott megtalálod mire mutat.
A CD-n is lesz egy ilyen file, valószínûleg a neve is ugyanaz,(detto housewives.exe) pltalában "crack" nevû könyvtárban van, vagy a cracket készítõ csapat nevéve ellátott könyvtárban(pl FFF, Reloaded, Delight, stb.)
A CD-n levõ feltölt indítófile-el kell felülírni az eredetit(vagy letörölni az eredetit, és ezt odatenni helyette.)
úgy már mûködni fog.
ha nem jön össze, vagy más volt a hiba, írj nyugodtan, segítünk.
ha nem találod a cracket akkor itt vagy itt tölthetsz le.
Lehet nagyon béna vagyok, ritkán teszek fel új játékokat, meg aztán nõ is vagyok (...),de nem tudom elindítani a játékot. .bin formátumban töltöttem le DC-rõl, fel is tudtam installálni, de nem indul el, azt írja: "Rossz lemez van behelyezve.
Kérjük, helyezze be az eredeti "DHWENG" CD/DVD-t."
Ilyenkor pontosan mit kell tennem? Láttam, írtátok, hogy SecoROM-mal indul. Sose használtam még ezt a programot, de letöltöttem, próbáltam vele elindítani, de nem megy, ugyanezt írta ki. Mit javasoltok? Már nagyon kétségbe vagyok esve, a párom sem tud segíteni... <#szomoru1>#szomoru1>
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Ezért gondolom,lehet az én verziómmal van a gond 😊
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Hiába a mentés,nem azzal van a gond. Ha nem lépünk ki,akkor is megáll az idö,2.ik nap 5:00PM nél,és onnantól kezdve nem telik az idö,+ a szükségleteket sem lehet kielégiteni. 😞
Mind1,leszedek egy másik verziót,hátha az jobb. 😊
nem tudok segíteni. sry
Ezért gondoltam hogy felteszem a patch et, hátha javit rajta valamit,de igy meg el sem indul 😞
Ha nem rakom rá,megy a game,csak nem jelzi az idöt,vagy megáll az idö stb....
gondolom a patch javitana rajta,de ha felteszem rá,utána nem indul el a crack el
ez a verzió van meg😄esperate Housewives RELOADED CRACKED MULTI
Pls help 😊
1. Leszedsz egy crackot hozzá és azzal játszol
2. Azzal a SecuromLoader –el indítod, amit javasolnak hozzá ez a procyon.
végül egy harmadik lehetõség: nem játszol vele 😊
és nem is nagyon készíthetõ editor nélkül
Létezik-e már patch a játékhoz?
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
Vagy a bizalmi értéknek kell önmagában 100-nak lennie?
nem tudjátok a jelszót?
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
lol
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
megjelent
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!