1131
-
#971 Megvettem a játékot,állítólag a könyvtáramba van ,de azt hol találom?Még soha nem vettem itt semmit -
#970 Train Simulator 2015: Steam Edition vásárlása ŐSZI VÁSÁR! Az ajánlat végéig 46:02:38 csak 6,29 juróért -
#969 Nincs mit!
nem az áll ott ,hogy a V43 1012 -as mozdony itt nyomonkövethető ... -
#968 Hm ezt nem is vettem észre!Köszi!
-
#967 #958 -
#966 Szép,hol lehet nyomon követni? -
#965 -
#964 Igen ,de még Béta verzióban van -
#963 Ez most készül hozzá? -
Egy kis kedvcsináló ...
-
Bevezető a TS 2015 -höz
-
#960 Már majdnem készen van a feladat az új V43 1012 -vel igaz németországban ,de a vonatok egy része a V43 1012 -on alapszik ,így akár a hétvégére elkészülhet egy videó róla. A kocsik a BDV és a BEE csomagokból lettek válogatva ,viszont a feladat ,egy tehervonat ,méghozzá MÁV-tartálykocsikkal.
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.11. 11:28:03 -
Kössz a megosztást
-
#958 A magyar projekteknek itt a gyűjtőhelye. Kevés fejlesztés van, de a Szili már tölthető. -
regelek5 #957 Kicsit elkedvetlenítesz. Tényleg ilyen rossz lenne a helyzet? -
kisbesi #956 Sziasztok
Railworks 3-hoz nem találtam topikot, de talán ti is tudtok ötletet adni.
Azt hiszem, hogy a kieg. többségét meg kell venni, de vannak oldalak, ahol esetleg vannak ingyenes tartalmak is?
Youtube-on vannak videók magyar pályákról és vonatokról is, de sehol sem találtam.
Ismertek ilyen honlapokat, ahonnan lehet letölteni ilyen dolgokat?
-
sanyicks #955 nincs nem steames train simulator. Szóval újra megvéve megkapod az új dlc-ket és annyi. Semmi pozitív változás nincs, csak szebb lehet az ég, de a játék durván lassult, akkor is ha az új effektet kikapcsolod.
Szokásos nagy nulla ahogy az 2009 óta minden évben van. -
#954 Én elég régi DLC-kel nyomulok, ott nincs változás, az új tartalmaknál viszont lehet van javulás. -
regelek5 #953 Köszi a gyors választ. Meglátjuk, remélem, lehet úgy aktiválni a 2014-est, hogy nem frissít 15-re. Nekem jobban tetszik a 14-es kinézete és színvilága...
Más: Van fizikai hatás/teljesítmény béli fejlődés a 2012-höz képest? Nézegettem videókat, a grafika szinte totál ugyanaz mindkettő programnál. -
#952 Ha a 2012 nem Steam-es, akkor szerintem megmarad az külön. Viszont a 2014 dobozán nézd meg, hogy Steam aktivációhoz kötött-e a telepítése (szerintem igen), ekkor viszont az befrissül 2015-re.
-
regelek5 #951 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha megvan a Train Simulator 2012 (dobozos) és megvenném a Train Simulator 2014-et (szintén dobozos), ez utóbbi külön mappába feltelepítve is "befrissítené" a játékot, vagy működne a 2012 is külön programként meg az új is? Fontos lenne ezt tudnom, mielőtt vásárlásba fogok.
Előre is köszi, aki tud segíteni. -
#950 negatív , visszajelzés , eltűnt , körültekintő , keresgetés , őket és kezelő
na telepítettem a magyar szótárat ,mert itt nincs Hun billentyűzetem és nem telepíthetem a magyar betűkészletet a gépre .... -
#949 Ez a Patch szarakodás abból ered ,hogy az elsö alkalommal a már beígért javítást telepítette ,majd annyi negatßiv visszajezé érte a javítát ,hogy vissza állították a régire.
Az eltünt csomagokat pedig az új menü okozhatja ,mert sokkal bonyolultabb mint volt ,vagyis rosszabb.
Én is észrevettem ,hogy nincsenek meg ,de körültekintö keresgeté után megtaláltam öket a kusza menüben.
Lehet hogy készítek egy menü kezelö videót a TS015 -röl. -
#948 Nemrég valaki felvetette, hogy régebbi addonok lehet nem fognak működni a TS2015-tel. Nos tavaly volt egy problémám, hogy a 2013-ról 2014-re frissítéskor eltűnt a játékból két pakkom. Azt akkor sikerült egy újratelepítéssel megoldani, most nem. És az a két pakk fent sincs már a letölthető tartalmak közt. Szóval a hír igaz lett.
Más: ma frissített a játékon a Steam (meg tagnap is, és tegnapelőtt is), és az előbb elkezdenék játszani, de az összes hang eltűnt.
Ez annyira... gagyi. -
#947 Tudtommal nem nagyon van máv, csak taurus, de lehet azóta vannak.
Javaslom itt a topikba Nesu videóit, egyrészt nagyonjól meg lehet belőle tanulni a játék, vonatok kezelését, másrészt linkeli a kiegészítőit, ha mégsem vagy valami változás van, akkor meg itt megkérdezed tőle :D -
#946 Helló! Csak azok az addon-ok vannak a játékhoz, amik Steam-en is fent vannak? Guglizni a TS név miatt elég körülményes, mert ugye a MS játékát is behozza.
Konkrét kérdésem: MÁV 424-es addon létezik-e ehhez a játékhoz? -
#945 Többet ... -
kjhun #944 iND relíz. ~10GB
Amúgy, meg bolt. De, ki hajlandó 1500-3000 eurót elkölteni rá?? (DLC-k! cirka 100 db fölötti számban.) Itt, nálunk szerintem senki.
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2014.10.03. 22:00:55 -
#943 meg kell venni, bőven megéri az árát, főleg ha akciós, és nem szopatni magunkat az ilyen crackekkel... -
Svetozor #942 Sziasztok!
Nos... újoncnak számítok a TS témakörben. De... (nem tudom, hogy itt van-e külön OFF rész) letöltöttem a SKIDROW féle TS 2015-öt és egy pár DLC-t. (Pl. ICE-T) Ebben a változatban működtek a DLC-k, viszont a vonatok kb. 10 perc után kisiklottak. Azt olvastam, hogy ez a probléma CODEX változatban nem áll fenn. Letöltöttem és beraktam pár DLC-t. Ez viszont nem hajlandó betölteni semmit. (Pl. ICE T-t sem. Pedig úgyanúgy bemásoltam, mint a SKIDROW-os változatban.) Ha esetleg valaki tudja a megoldást erre a problémára, megköszönném a segítségét! -
BravoFox #941 Sziasztok! Örömmel jelentem nektek, hogy a TS2015 mostantól letölthető (STEAM-es) változatban is megvásárolható a WingBest.Com webáruházban 9447 Ft-ért. Természetesen a dobozos változat is kapható. -
abner56 #940 Sziasztok!
Nem tudjátok hogy van e olyan oldal ahol fennt vannak az igazi dudák? -
ferikemsts #939 Sziasztok!
Valamelyik tauval szeretnék játszani de betöltés közben visszatesz a quick-drive-ba és kiírja, hogy nem sikerült betölteni.
A másik: a Br 423-al szeretnék vezetni, de a szerelvényt nem tölti be csak a pályát.
Van ezekre gyógymód?
Előre is köszönöm! -
abner56 #938 Sziasztok nekem nem működnek a newS féle kiegészítők.Vagy nem látom a pályán őket vagy nincs hangjuk,vagy a coupling rosz,a wagonok-nál is ugyanez a problémám. -
sanyicks #937 az nagy bukta lenne a játéknak, szóval ez egy hoax lehet. -
#936 Az elég gáz lenne. -
#935 akkor megvesszük az újakat -
#934 Állítólag a régi kiegészítők nem működnek majd a TS 2015 -vel -
sanyicks #933 újnak elég túlzás nevezni egy apró patchet, de nem nem kell újra megvenni. Frissítődik. -
#932 Lassan kijön az új TS, az lenne a kérdésem, hogy én megvettem év elején a 2014-est ha kijön a 2015, elegendő majd frissíteni mert ingyen megkapom, vagy azt is meg kellene vennem?