1131
  • nagykispeter
    Megvettem a játékot,állítólag a könyvtáramba van ,de azt hol találom?Még soha nem vettem itt semmit
  • Nesuten
    Train Simulator 2015: Steam Edition vásárlása ŐSZI VÁSÁR! Az ajánlat végéig 46:02:38 csak 6,29 juróért
  • Nesuten
    Nincs mit!
    nem az áll ott ,hogy a V43 1012 -as mozdony itt nyomonkövethető ...
  • nagykispeter
    Hm ezt nem is vettem észre!Köszi!
  • Nesuten
  • nagykispeter
    Szép,hol lehet nyomon követni?
  • Nesuten
  • Nesuten
    Igen ,de még Béta verzióban van
  • nagykispeter
    Ez most készül hozzá?
  • Nesuten

Egy kis kedvcsináló ...

• Nesuten

Bevezető a TS 2015 -höz

• Nesuten
    Már majdnem készen van a feladat az új V43 1012 -vel igaz németországban ,de a vonatok egy része a V43 1012 -on alapszik ,így akár a hétvégére elkészülhet egy videó róla. A kocsik a BDV és a BEE csomagokból lettek válogatva ,viszont a feladat ,egy tehervonat ,méghozzá MÁV-tartálykocsikkal.
    Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.11. 11:28:03
  • Nesuten

Kössz a megosztást

• Nohab
    A magyar projekteknek itt a gyűjtőhelye. Kevés fejlesztés van, de a Szili már tölthető.
  • regelek5
    Kicsit elkedvetlenítesz. Tényleg ilyen rossz lenne a helyzet?
  • kisbesi
    Sziasztok

Railworks 3-hoz nem találtam topikot, de talán ti is tudtok ötletet adni.
    Azt hiszem, hogy a kieg. többségét meg kell venni, de vannak oldalak, ahol esetleg vannak ingyenes tartalmak is?

Youtube-on vannak videók magyar pályákról és vonatokról is, de sehol sem találtam.
    Ismertek ilyen honlapokat, ahonnan lehet letölteni ilyen dolgokat?
  • sanyicks
    nincs nem steames train simulator. Szóval újra megvéve megkapod az új dlc-ket és annyi. Semmi pozitív változás nincs, csak szebb lehet az ég, de a játék durván lassult, akkor is ha az új effektet kikapcsolod.
    Szokásos nagy nulla ahogy az 2009 óta minden évben van.
  • Carmang
    Én elég régi DLC-kel nyomulok, ott nincs változás, az új tartalmaknál viszont lehet van javulás.
  • regelek5
    Köszi a gyors választ. Meglátjuk, remélem, lehet úgy aktiválni a 2014-est, hogy nem frissít 15-re. Nekem jobban tetszik a 14-es kinézete és színvilága...

Más: Van fizikai hatás/teljesítmény béli fejlődés a 2012-höz képest? Nézegettem videókat, a grafika szinte totál ugyanaz mindkettő programnál.
  • Carmang
    Ha a 2012 nem Steam-es, akkor szerintem megmarad az külön. Viszont a 2014 dobozán nézd meg, hogy Steam aktivációhoz kötött-e a telepítése (szerintem igen), ekkor viszont az befrissül 2015-re.
  • regelek5
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ha megvan a Train Simulator 2012 (dobozos) és megvenném a Train Simulator 2014-et (szintén dobozos), ez utóbbi külön mappába feltelepítve is "befrissítené" a játékot, vagy működne a 2012 is külön programként meg az új is? Fontos lenne ezt tudnom, mielőtt vásárlásba fogok.

Előre is köszi, aki tud segíteni.
  • Nesuten
    negatív , visszajelzés , eltűnt , körültekintő , keresgetés , őket és kezelő

na telepítettem a magyar szótárat ,mert itt nincs Hun billentyűzetem és nem telepíthetem a magyar betűkészletet a gépre ....
  • Nesuten
    Ez a Patch szarakodás abból ered ,hogy az elsö alkalommal a már beígért javítást telepítette ,majd annyi negatßiv visszajezé érte a javítát ,hogy vissza állították a régire.

Az eltünt csomagokat pedig az új menü okozhatja ,mert sokkal bonyolultabb mint volt ,vagyis rosszabb.
    Én is észrevettem ,hogy nincsenek meg ,de körültekintö keresgeté után megtaláltam öket a kusza menüben.
    Lehet hogy készítek egy menü kezelö videót a TS015 -röl.
  • Carmang
    Nemrég valaki felvetette, hogy régebbi addonok lehet nem fognak működni a TS2015-tel. Nos tavaly volt egy problémám, hogy a 2013-ról 2014-re frissítéskor eltűnt a játékból két pakkom. Azt akkor sikerült egy újratelepítéssel megoldani, most nem. És az a két pakk fent sincs már a letölthető tartalmak közt. Szóval a hír igaz lett.

Más: ma frissített a játékon a Steam (meg tagnap is, és tegnapelőtt is), és az előbb elkezdenék játszani, de az összes hang eltűnt.
    Ez annyira... gagyi.
  • akyyy
    Tudtommal nem nagyon van máv, csak taurus, de lehet azóta vannak.
    Javaslom itt a topikba Nesu videóit, egyrészt nagyonjól meg lehet belőle tanulni a játék, vonatok kezelését, másrészt linkeli a kiegészítőit, ha mégsem vagy valami változás van, akkor meg itt megkérdezed tőle :D
  • Carmang
    Helló! Csak azok az addon-ok vannak a játékhoz, amik Steam-en is fent vannak? Guglizni a TS név miatt elég körülményes, mert ugye a MS játékát is behozza.

Konkrét kérdésem: MÁV 424-es addon létezik-e ehhez a játékhoz?
  • Nesuten
    Többet ...
  • kjhun
    iND relíz. ~10GB

Amúgy, meg bolt. De, ki hajlandó 1500-3000 eurót elkölteni rá?? (DLC-k! cirka 100 db fölötti számban.) Itt, nálunk szerintem senki.
    Utoljára szerkesztette: kjhun, 2014.10.03. 22:00:55
  • akyyy
    meg kell venni, bőven megéri az árát, főleg ha akciós, és nem szopatni magunkat az ilyen crackekkel...
  • Svetozor
    Sziasztok!
    Nos... újoncnak számítok a TS témakörben. De... (nem tudom, hogy itt van-e külön OFF rész) letöltöttem a SKIDROW féle TS 2015-öt és egy pár DLC-t. (Pl. ICE-T) Ebben a változatban működtek a DLC-k, viszont a vonatok kb. 10 perc után kisiklottak. Azt olvastam, hogy ez a probléma CODEX változatban nem áll fenn. Letöltöttem és beraktam pár DLC-t. Ez viszont nem hajlandó betölteni semmit. (Pl. ICE T-t sem. Pedig úgyanúgy bemásoltam, mint a SKIDROW-os változatban.) Ha esetleg valaki tudja a megoldást erre a problémára, megköszönném a segítségét!
  • BravoFox
    Sziasztok! Örömmel jelentem nektek, hogy a TS2015 mostantól letölthető (STEAM-es) változatban is megvásárolható a WingBest.Com webáruházban 9447 Ft-ért. Természetesen a dobozos változat is kapható.
  • abner56
    Sziasztok!
    Nem tudjátok hogy van e olyan oldal ahol fennt vannak az igazi dudák?
  • ferikemsts
    Sziasztok!
    Valamelyik tauval szeretnék játszani de betöltés közben visszatesz a quick-drive-ba és kiírja, hogy nem sikerült betölteni.
    A másik: a Br 423-al szeretnék vezetni, de a szerelvényt nem tölti be csak a pályát.
    Van ezekre gyógymód?
    Előre is köszönöm!
  • abner56
    Sziasztok nekem nem működnek a newS féle kiegészítők.Vagy nem látom a pályán őket vagy nincs hangjuk,vagy a coupling rosz,a wagonok-nál is ugyanez a problémám.
  • sanyicks
    az nagy bukta lenne a játéknak, szóval ez egy hoax lehet.
  • Carmang
    Az elég gáz lenne.
  • akyyy
    akkor megvesszük az újakat
  • N3sut3n
    Állítólag a régi kiegészítők nem működnek majd a TS 2015 -vel
  • sanyicks
    újnak elég túlzás nevezni egy apró patchet, de nem nem kell újra megvenni. Frissítődik.
  • akyyy
    Lassan kijön az új TS, az lenne a kérdésem, hogy én megvettem év elején a 2014-est ha kijön a 2015, elegendő majd frissíteni mert ingyen megkapom, vagy azt is meg kellene vennem?