1131
-
abner56 #930 Találtam egy Nohab féle kinézetü vonatot http://dksimulators.dk/index.php/download/viewdownload/14-diesel/3-dsb-litra-my nem tudjátok hogy van e hozzá MÁV-os festés? -
abner56 #929 Ez csak a normál lámpa. -
abner56 #928 Nem működik!!!!!!!!!!!
-
abner56 #927 Nem működik!!!!!!!!!!!
-
" H " billentyű vagy " Shift+H " billentyűkombó -
abner56 #925 Mint például itt a két középső ég,ezt hogy tudom bekapcsolni?
-
#924 pl itt is mehtaláhatod a kocsikat
http://railworks-austria.at/index.php/downloads/viewcategory/10-wagen
vagy itt
http://rail-sim.de/railsimnew/index.php/downloadscat/viewcategory/38-rollmaterial
-
#923 A fényszóróra van egy gomb a kezelőpanelen -ha panelen játszol, és nem belül a vezetőfülkében babrálsz. Nyilván a vezetőfülkében is van egy kapcsoló neki. Három állású.
Ködlámpát nem tudom. -
abner56 #922 Ja és még annyit hogy honnan lehet letölteni ezt a MÁV Tadgs-t?
-
abner56 #921 Sziasztok hogy tudom a ködlámpát bekapcsolni?Vagy a villantást (fényszóró)bekapcsolni? -
#920 Mint ahogy láthattad a lentebbi hozzászólásban az ingyenesen letölthető kiegészítők általában más fizetős kiegészítők összeollózásából készülnek.
Ami azt eredményezi, hogy meg kell venni előbb egy pár kiegészítőt és csak ez után tudod használni az ingyenes pályádat.
Érdemes beszerezni a következőket;
Pl.: egy pár Útvonal:
Train Simulator 2012 - ha nincs meg - fizetős
West Coast Main Line North Route Add-On - fizetős
JustTrain - Three Country Corner Route - fizetős
Altenburg-Wildau 2.0 - ingyenes
Glasgow Airport Rail Link Route Add-On - fizetős
Isle of Wight Route Add-On - fizetős
Pl.: egy pár Vonat:
ezek ingyenesek
Eanos Pack
[szin=blue]European Asset Pack (enthalten in Train Simulator 2012)
ICE 3 (enthalten in Train Simulator 2013)
MÁV Tadgs
Smmps Pack
ÖBB 1042/1142
ÖBB 2043
ÖBB DDm
ÖBB Eurofimawagen
ÖBB Falns
ÖBB Gbs
ÖBB Tadgs stb.
Pl.: egy pár Objektum és jelzések:
ezek ingyenesek
3D Trains World Landscapes*(Hochauflösende Version empfohlen)
Altenburg-Wildau V2
Balík kolejí verze 4.0
Baustellenmarkierung
CZ Silnièní pøechody
ICE Pack
Leuchtstofflampen
SAD Bahnlampenset
UKTS Freeware Pack Blocks & Lofts (in V1.0.7 oder höher)
ÖBB Bahnsteigobjekte
ÖBB Signale
ÖBB Stationsschild
Hochspannungsmasten
Telegrafenmasten
Volkswagen LT35
Werbetafeln stb. -
kisbesi #919 Meg tudjátok mondani, hogy van-e ingyenes kiegészítő a játékhoz? Nekem a játékban csak 3 pálya van, esetleg lehet hozzá tölteni vagy csak vásárolni lehet? -
Egy kis ízelítő, a hamarosan megjelenő kiegészítőből
-
#917 A gőzös jelenetet brutáljól megcsinálták. -
A TRAINZ fejlesztői, új korszakot kezdenek
-
TrainTeamBerlin BR 151 Pluspack v1.1
-
#914 Írd le tisztességesen a kérdésedet ... -
abner56 #913 Sziasztok hogy tudok villantani?Légyszíves válaszoljatok. -
Freibergi utazás a virtualRailroads DR BR243 + YB70 Expert Line -val
-
sanyicks #911 hát fizikában még az MSTS+bin is többet tud, de amúgy a Zusi, vagy az fejlesztés alatt lévő openrails (bár utóbbiban kisiklani nem lehet még, de a fék, vontatási fizika sokkal jobb, szimulálva dinamikus gördülési ellenállás, ívellenállás, rendesen megcsinált tapadás, na meg értelmes forgalomirányítás, így lehetőség az erős forgalomra). -
#910 Az tök mind1, ha a játék olcsó ha a kiegészítők hozzá aranyáron vannak! -
#909 A StEAM -en nyári akció van, akár 80% -os leértékelés is lehetséges 2014.06.30. -ig -
precise #908 Mi az ajánlott? -
Videó hamarosan -
Megjelent a virtualRailroads ExpertLine BR243 -as mozdonya a Mitropa kocsikkal egy csomagban 2014 06.22. -ig 14,95 Juroba kerül 19.95 Juro helyett
-
sanyicks #905 ha a fizika érdekel, akkor a railworks/Ts2014-et felejtsd el, úgy általában. -
precise #904 és melyik a jobb szimuláció? Engem csak a fizika érdekel, graf meg stb nem. -
kjhun #903 Lényegében, maga az EEP X.
Warez nem nagyon van belőle a 7-es verziót és a korábbiakat leszámítva. -
precise #902 Railroad X Ez miez? -
TrainTeamBerlin és a TTB BR143 PlusPack v1.2
-
kjhun #900 OFF:
Elkészült az első Romániában gyártott vonat -
AThomas #899 Köszönöm.
Már meg is küldték az aktiválókulcsot. -
#898 Szia
Train Simulator 2014: Steam Edition Steam Gift - 10.97 Juró -
AThomas #897 Sziasztok!
Várható a közeljövőben TS2014 akció?
-
9:24 Metronom ME146 Hamburgból - Uelzenbe ... Magyarul
-
#895 olyankor is bekövetkezhet ,ha egy vonat a pályát teleport kapun hagyja el ,mert ilyenkor nem megy ki a blokkból és a lámpa nem vált át előbb sárgára és majd csak ezután pirosra ...
egy Blokk az ismereteim szerint a két főfényjelző lámpa közötti pályaszakasz ...
sárgára akkor vált ,amikor áthalad a a mellék vagy előjelző fényjelzőnél és zöldre ,ha áthalad a következő főfényjelző lámpán ...
de lehet egyéb gondja is ... -
lovet #894 Sziasztok!
Csináltam egy szcenáriót a München - Garmisch-Partenkirchen pályára, keresztekkel. A menetrendszerkesztő nem ír ki hibát (csak egy figyelmeztetést, mert két különböző vonatot egymás mögül, ugyanazon a vágányról indítok, kb. 10 perc eltéréssel), ha lefuttatom 32-es gyorsításban, a vonat szépen végig megy, rendben beér Münchenbe, a keresztek probléma nélkül lezajlanak. De amint elkezdek játszani, a jelzők több helyen nem váltanak zöldre, van olyan, amit TAB-bal sem enged meghaladni (PZB-t nem szokásom kikapcsolni), és ráadásul olyan helyeken, ahol ellenvonat a közelben sincs. Ilyen jelző induláskor a legelső, mely nem vált át vörösből, viszont utána a következő állomásnál a jelzők rendben működnek, a kereszt is terv szerint alakul. Mi lehet a trükkje?
Üdv: lovet -
Versystem RE5 Lutherstadt Wittenberge felé...
-
#892 Köszönöm :) -
#891 örülök neki ,hogy megoldódott a dolog ...
jó utat kívánok a gyeröknek(kölöknek) ...
az MSTS -re azt írják ,hogy jobb ,és csak a grafika ,ami sokkal rosszabb ...