1131
-
#1011 Van olyan küldetés is, ami megtanítja, hogy hogyan kell vezetni. -
regelek5 #1010 Közben a típusát is kiderítettem: Class 395 -
regelek5 #1009 Szia!
Erre a vonatra gondolok: http://www.icoregames.com/wp-content/uploads/2013/11/Train-Simulator-2014.jpg
Esetleg van valami biztonsági kütyü, amit ki kell oldani, vagy valami trükk, hogy elinduljon. Főleg azért bosszant, mert szeretném a küldetéseket megcsinálni, és az angliai pályán csak ezzel lehet menni. -
endy papp #1008 Akkor asszem meg is érkeztünk
Még azt csípem az xbox kontrollerbe,hogy a sínen való haladást is jól szimulálja,persze a kontroller határain belül,de mikor a sínek nem egyenletesek és hallod a zakatolást és elkezd rázkódni a kezedben,na erre szoktam mondani hogy na "vonatot vezetek"
Szerintem ez az effekt is sokat tud dobni a vezetési élményen,arról a kis apróságról nem is beszélve hogy én 5760x1080 felbontásba használom,nagyon bejövős a vizuális élmény amit ez által +ba kapok,cserébe. -
#1007 Sajnos lassan már TSsel sem kompatibilis. A legtöbb számomra kedves (német) járművet nekem is Xbox kontrollerrel kell vezetnem. ;) -
endy papp #1006 Ha az amire én gondolok akkor repesztettem már vele 250-nel is.
No de a lényeg pontosan írd le a típusát hogy melyikről van szó esetleg még egy fotót is mellékelsz és megnézem neked,szerintem megvan nekem is ,és egyről beszélünk.
Így aztán meg tudom mondani ,hogy merre meddig az elindulásnál. -
endy papp #1005 Annyit megért,akkor bocsi nem szóltam,de azt még mindig fenn tartom hogy más játékoknál,nem tudod használni gondolom......D
Azért is javasoltam a kérdezőnek a kontrollert.
De mindenki úgy és azt használ ahogy ő jónak látja. -
#1004 Helyesbítés:Az első RailDriver Magyarországban. -
#1003 Én ismerőstől vettem Magyarország első RailDriverét 30k-ért. :D -
regelek5 #1002 Azzal a kék új vonattal (tudom-tudom, de tényleg nem tudom a nevét, olyan Acela-Express-szerű, csepp orrú, gyors vonat, a TS2015 - elvileg - leggyorsabb vonata) sikerült már valakinek mennie? Én egyetlen egyszer tudtam vele elindulni, azóta csak nyomkodok mindent, csipog meg ilyenek, de nem mozdul. Nagyon fel tud húzni. Más vonatokkal nincs gondom, azok pöccre indulnak, de ez nem hagyja magát. Már arra is gondoltam, hogy gyári hibás... -
endy papp #1001 Annyiba amennyibe az kerül újonnan 60-70 ezer,használtan is láttam 40ért,kézre kell hogy álljon.
Jobban mint az én 10 ezres xbox kontrollerom
De gondolom más játékoknál nem sok mindenre használható,az enyémmel szemben. -
#1000 Nekem a RailDriverem jobban kézreáll. ;) -
regelek5 #999 Köszi, ezt sajnálattal hallom.
@endy: Köszi a tippet, elgondolkodom a beszerzésén. -
endy papp #998 Szia.
Ha javasolhatok valamit.
Vegyél egy xbox kontrollert,ami pc-s és megoldódnak a gondjaid(nem oly drága)
Én azt használom(nem csak ehhez a játékhoz)minden funkció működik vele,az egeret néha kel használni,de az nem gond.
Minden kézre áll és nagyon jól használható irányítható.
Ha más játékot is használsz arra is jó,mivel a legtöbb játéknál a készítők alapból erre állítják be.
Pl.a farming simulator 2015-nél is nagyon jól használható,meg sorolhatnám még.
Billel meg se próbálok ilyeneket irányítani egyszerűen úgy van ahogy írtad ,semmi nem akar kézre állni,de akinek jó úgy az használja én maradok a kontrollernél. -
#997 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#996 Nem lehet ... -
#995 Köszi -
regelek5 #994 Sziasztok!
A Train Simulator-ban át lehet valahogy állítani a billentyűzet-kiosztást? Odáig eljutottam, hogy kiírja, milyen gomboki vannak beállítva, de se duplán kattintva, se gombot lenyomva nem tudom átírni az alapértelmezettet. Tudja valaki, hogy lehet? Sok gomb nem esik kézre most. -
#993 Is this a game which you have already installed and used on Windows 7?
Place the computer in clean boot to install the same. To do so, follow these steps.
a. Click Start, type “msconfig.exe” (without quotes) in the Start Search box, and then press Enter to start the System Configuration Utility
b. On the General tab, click Selective Startup, and then click to clear the Load startup items check box
c. On the Services tab, click to select the Hide all Microsoft services check box, and then click Disable all. Click OK, and then click Restart. Try installing and see if it helps.
Note: Make sure you put the computer back to Normal Startup once you are done.
Ez a válasz ...
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.12.26. 13:56:33 -
#992 Unhandled exception has occured in your application.If you click Continue,the application will ignore this error and attempt to continue.If you click Quit,the application will close immediately.
Value of "1"is not valid for "Value" Value should be between "minimum" and "maximum". Parameter name:Value.
Ez a hibaüzenet
Utoljára szerkesztette: nagykispeter, 2014.12.26. 09:55:27 -
#991 Szia!
Írtam már privátot is ,de lehet nem vetted észre:Mikor akciós volt a steames TS2015 megvettem,de sajnos semmi RWP fájlt nem tudok felinstalálni mert az instal végén kilép hibaüzenettel.Az Utilities Package Manager Installal próbálom.A V43-at se bírtram,tehát nem warezról van szó!Van valami ötleted,vagy esetleg másnak?Már újratelepítést is próbáltam,de az se volt jó! -
#990 Van Trains and Drivers
Premium Pack I - IC2312 feladat -
#989 nem vagyok mohó
van még eseetleg valami ami igyenes lett, de eddig nem volt az? :P -
#988 nem vagyok mohó
van még eseetleg valami ami igyenes lett, de eddig nem volt az? :P -
kobi14 #987 -
Sziasztok !!!
Kellemes Ünnepeket Kívánunk én és a virtualRailroads minden vasút szerelmesnek !!!
Ennek örömére 2014 December 31. -ig Ingyenesen elérhető a BR E03 EXPET LINE Szakértő vonala!!!
Klingelingeling...oder es weihnachtet sehr!
E03 EL
Wie im vergangenen Jahr und den Jahren
davor wird uns alle auch heute wieder der nette,
rundliche Mann im roten Mantel mit weißem
Bart besuchen.
Bevor er heute zu Ihnen nach Hause kommen kann, wird er erst im vR Shop vorbei schauen,
um seine schwere Ladung, ungefähr 115 Tonnen, abzugeben.
Ja richtig gelesen: 115 Tonnen!
Wie im letzten Jahr möchte sich vR für Ihre
Treue zum vR Shop bedanken und Ihnen ein
kleines Weihnachtsgeschenk machen.
Alle registrierten Kunden haben vom 24. Dezember
bis einschliesslich 31. Dezember 2014 die Möglichkeit die
E03 EL kostenlos im Shop herunter zu laden.
Das Geschenk-Paket enthält die vier gebauten Prototypen
der Baureihe E03 als ExpertLine Modell.
Also ab in den Shop, anmelden, in den Warenkorb packen
und herunterladen.
Ihnen viel Spaß mit dem Weihnachtsgeschenk,
ein Frohes Fest und einen Guten Rutsch!
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.12.24. 15:27:38 -
-
#984 jah, hát akkor abban majd Nesu segít mert még én nem tettem fel :D -
#983 Bocs,most látom ,hogy félreérthető voltam.A V43 felinstalálására gondoltam,de mást se tudok,pedig nem warezok hanem ingyenes dolog
Utoljára szerkesztette: nagykispeter, 2014.12.18. 22:09:46 -
#982 hogy érted hogy hibával leál? lefagy a steam kliens? vagy a játék fagy le?
milyen gép, milyen op. rendszer? esetleg töröld le a steam-et és telepítsd újra. meg érdemes az egész játékot akkor újra letölteni steamről. -
#981 Neked steames a TS2015?Ha igen akkor hogy birod felinstalálni,mert nekem az instal végén hibával leáll!? -
-
#979 Köszi!
Akkor Neked ezek szerint kezdettől fogva meg volt az ablak. -
endy papp #978 Köszi a választ ,de egy újra instal megoldotta,már nincs.
Hogy én is válaszoljak a kérdésedre.
Nálam is némelyik küldetésnél és mozdonynál totál 0 a fényerő amit a lámpa világít.
Így semmit nem látni az előttem levő sínből.
Szerencsére némelyiknél azért ennél jobb de azzal sem lehet dicsekedni.
Mindenesetre ez ilyen sajna....(még jó hogy sínen megy)
A többire nem tudom a választ ,mivel a 14 nincs meg ,stb... -
#977 Azzal mit lehet kezdeni,hogy mindjárt az első "küldetésnél" teljesen sötét van hiába kapcsolom be a világítást maximum a házak látszanak jobban semmit nem látok.A 14nél is vacak volt a világítás,dee ez ilyen?
Ez a TS2015 kompatibilis minden 2014 es DLC-vel?
A másik pedig fel akartam instalálni a V43-at és az instal végén hibával kilép a játékba se jelenik meg a mozdonyok között.
endy papp: A 14 nél nállam is előjött ,de már nem tudom mitől,nem nyomtál meg valami gombot véletlen?Az biztos ,hogy én is nehezen tudtam kiszedni,de már hogy hogy arra nem emlékszem! -
endy papp #976 Sziasztok.
Egy kérdésem lenne.
Mivel új vagyok ezen a területen .azt szeretném, tudni hogy lehet ezt az ablakot feliratot eltüntetni .
Akár mit nyomkodok nem sikerült.egyszerűen nem látok tőle.
Reloading Assets ablak
"felirat ablak" eltüntetése.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.12.02. 16:53:09 -
#975 Köszönöm -
#974 Lehet többször. Steam-en be van regisztrálva, hogy van ilyened, az nem veszik ell, így annyiszor törlöd/telepíted amennyiszer akarod.
Egyébként minden Steam-es játékot a Steam könyváradon belül a \Steamapps\Common-ba telepít. -
#973 Köszi!Ha újrarakom a rendszert akkor is újra lehet többször? -
#972 Vásárlás után autómatikusan települ, és tesz ki ikont asztalra.