RailWorks 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Akkor Neked ezek szerint kezdettől fogva meg volt az ablak.
Hogy én is válaszoljak a kérdésedre.
Nálam is némelyik küldetésnél és mozdonynál totál 0 a fényerő amit a lámpa világít.
Így semmit nem látni az előttem levő sínből.
Szerencsére némelyiknél azért ennél jobb de azzal sem lehet dicsekedni.
Mindenesetre ez ilyen sajna....(még jó hogy sínen megy)<#falbav>#falbav>
A többire nem tudom a választ ,mivel a 14 nincs meg ,stb...
Ez a TS2015 kompatibilis minden 2014 es DLC-vel?
A másik pedig fel akartam instalálni a V43-at és az instal végén hibával kilép a játékba se jelenik meg a mozdonyok között.
endy papp: A 14 nél nállam is előjött ,de már nem tudom mitől,nem nyomtál meg valami gombot véletlen?Az biztos ,hogy én is nehezen tudtam kiszedni,de már hogy hogy arra nem emlékszem!
Egy kérdésem lenne.
Mivel új vagyok ezen a területen .azt szeretném, tudni hogy lehet ezt az ablakot feliratot eltüntetni .
Akár mit nyomkodok nem sikerült.egyszerűen nem látok tőle.
Reloading Assets ablak
"felirat ablak" eltüntetése.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.12.02. 16:53:09
Egyébként minden Steam-es játékot a Steam könyváradon belül a \Steamapps\Common-ba telepít.
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
nem az áll ott ,hogy a V43 1012 -as mozdony itt nyomonkövethető ...
Egy kis kedvcsináló ...
Bevezető a TS 2015 -höz
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.11. 11:28:03
Kössz a megosztást

Railworks 3-hoz nem találtam topikot, de talán ti is tudtok ötletet adni.
Azt hiszem, hogy a kieg. többségét meg kell venni, de vannak oldalak, ahol esetleg vannak ingyenes tartalmak is?
Youtube-on vannak videók magyar pályákról és vonatokról is, de sehol sem találtam.
Ismertek ilyen honlapokat, ahonnan lehet letölteni ilyen dolgokat?
Szokásos nagy nulla ahogy az 2009 óta minden évben van.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Más: Van fizikai hatás/teljesítmény béli fejlődés a 2012-höz képest? Nézegettem videókat, a grafika szinte totál ugyanaz mindkettő programnál.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha megvan a Train Simulator 2012 (dobozos) és megvenném a Train Simulator 2014-et (szintén dobozos), ez utóbbi külön mappába feltelepítve is "befrissítené" a játékot, vagy működne a 2012 is külön programként meg az új is? Fontos lenne ezt tudnom, mielőtt vásárlásba fogok.
Előre is köszi, aki tud segíteni.
na telepítettem a magyar szótárat ,mert itt nincs Hun billentyűzetem és nem telepíthetem a magyar betűkészletet a gépre ....
Az eltünt csomagokat pedig az új menü okozhatja ,mert sokkal bonyolultabb mint volt ,vagyis rosszabb.
Én is észrevettem ,hogy nincsenek meg ,de körültekintö keresgeté után megtaláltam öket a kusza menüben.
Lehet hogy készítek egy menü kezelö videót a TS015 -röl.
Más: ma frissített a játékon a Steam (meg tagnap is, és tegnapelőtt is), és az előbb elkezdenék játszani, de az összes hang eltűnt.
Ez annyira... gagyi.
Javaslom itt a topikba Nesu videóit, egyrészt nagyonjól meg lehet belőle tanulni a játék, vonatok kezelését, másrészt linkeli a kiegészítőit, ha mégsem vagy valami változás van, akkor meg itt megkérdezed tőle 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Konkrét kérdésem: MÁV 424-es addon létezik-e ehhez a játékhoz?
Amúgy, meg bolt. De, ki hajlandó 1500-3000 eurót elkölteni rá?? (DLC-k! cirka 100 db fölötti számban.) Itt, nálunk szerintem senki.
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2014.10.03. 22:00:55
Nos... újoncnak számítok a TS témakörben. De... (nem tudom, hogy itt van-e külön OFF rész) letöltöttem a SKIDROW féle TS 2015-öt és egy pár DLC-t. (Pl. ICE-T) Ebben a változatban működtek a DLC-k, viszont a vonatok kb. 10 perc után kisiklottak. Azt olvastam, hogy ez a probléma CODEX változatban nem áll fenn. Letöltöttem és beraktam pár DLC-t. Ez viszont nem hajlandó betölteni semmit. (Pl. ICE T-t sem. Pedig úgyanúgy bemásoltam, mint a SKIDROW-os változatban.) Ha esetleg valaki tudja a megoldást erre a problémára, megköszönném a segítségét!
Nem tudjátok hogy van e olyan oldal ahol fennt vannak az igazi dudák?
Valamelyik tauval szeretnék játszani de betöltés közben visszatesz a quick-drive-ba és kiírja, hogy nem sikerült betölteni.
A másik: a Br 423-al szeretnék vezetni, de a szerelvényt nem tölti be csak a pályát.
Van ezekre gyógymód?
Előre is köszönöm!
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !