RailWorks 4

← ElőzőOldal 23 / 23

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WiZZaRD
Ha jol gondolom, ez a mav utasitasa, mondjuk nyilvanvalo, hogy a hatsot celszeru uzemeltetni, mert ha vmi gebasz van, nem szantja vegig a mozdony tetejet...
Meg ha jobban megnezzuk, ezeknek az einholm rendszeru aramszedoknek is olyan a kialakitasa, hogy sikit az altalad vazolt uzemeltetesi utasitasert...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Tuvok
E/1 sz. utasítás
A vontatójármû személyzet részére

3.3. Vonattovábbítás közben a villamos mozdony menetirány szerinti hátsó áramszedõjét kell használni. Ettõl eltérni csak tolatási mozgás közben és akkor szabad, ha a menetirány szerinti hátsó áramszedõ használhatatlan.
Egy vonatban közlekedõ több villamos mozdony közül csak kettõ áramszedõje engedhetõ fel. Kivétel a kettõnél több egységbõl álló BDV villamos motorvonat.

Faterx
A Trainzben mennyi hiba van ennyi év után?
Persze ez más jellegû játék lesz.
Faterx
Igen úgy látom ez tényleg Játék lesz úgy, hogy nem kell mérnöknek lenni.
Miért lenne a rossz pantográf fent? Teljesen mindegy, hogy melyik van fent.

Tuvok
Azért a hibákat is vegyétek észre ... a gõzmozdony 'repül' amikor a hídon megy át, és BR101-en is rossz pantográf van fenn . Bár gyermeteg dolgok, de igencsak szemet szúr .

leslieboy
Huh, ez aztán nagy játék lesz! A legjobb, hogy vannak emberek, akik rendesen mozognak is! Szuper! Végre nem kisértetállomások vannak, vagy bábuk! Csak így tovább, azt mondom! 😊

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Faterx
Na ezt nagyon várom, játékosként meg fogja enni a TR2xxx-eket
leslieboy
Off on..
Azért állította le a Black 2 fejlesztését is az EA ugye? Állítólag határozatlan idõre, de legalább fél évre..pénzügyi gondok miatt..ezt a marhaságot!
Off vége

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

nagykispeter
Reméljük.
Bár az nem világos mikor a fejlesztésre kiadtak egy csomó pénzt,mikor pedig kaszírozni lehetne miért hagyják veszni.
Az elsõ rész pedigh nagyon jó fõleg a magyar pályákkal és vonatokkal.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Nem tudom, már játszható állapotban van, fél év alatt még rengeteget lehet javítani. Mellesleg a TS2-õt a Microsoft állította le, megjelenés elõtt 2 héttel, mondván nem lát benne elég pénzt. 😞 Az EA-nál nem szokott ilyesmi lenni.

nagykispeter
Hát az elmenne,csak nehogy odajusson ahova a TS.2.
Kár érte!

2006 karácsony, de vannak pletykák 2007 tavaszról is. Gépigény még nem tudható, de 512Mb Ram, és egy 128Mbos DX9-es VGA az tutira kell!

nagykispeter
Megjelenés mikor lesz?

Megnyugtatlak: NEM

A GC-n megjelent pár videó és kép, igaz, nem hivatalosak, hanem a kiállított demóról készültek, de elég igéretesek!

Videók és képek
Némi halovány fény azért megvillant. 😊

Nohab
Ez is úgy néz ki eltünt a feledés homályába <#shakehead><#sir>
Pótolom a lemaradást!
Bemutatták az elsõ fezetõfülkét! (tuti render) link
Videó a pályaépítésrõl (lényegesen könnyebb mint a Train Simulatorban volt anno)link
A játék támogani fogja az AGEIA PhysX -et (öröm bódottá) link

A második vonat is bemutatásra került (sajna nem a combino <#vigyor5>)kép1 kép2 kép3 kép4 kép5

Két darab 2250 lóerõs 12 hengeres dízelmotor hajtja. 1976-ban kezdte meg a szolgálatot a 125 mérföld/óra sebességû Paddington-Bristol vonalon. 1987-ben svájci SIG forgóvázakkal 148,5 mérföld/órás rekordot állított be, ami a dízelmotorvonatok sebességi rekordja is egyben.

ngcsnet
ez kiadótól függ
pl. az EA-nál sosem a valódit látjuk, mert az ea az szutyok<#smile> (szvsz)

gabber_saviola
<#taps><#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

OFF
Olyan játékról még nem hallottam. 😄
ON

Pheel
Esküszöm Rali szimulátort olvastam. Már készültem is átírni a címet rally-ra 😊
Atkamon
Az elsõ képek játékokról még sosem a valódit mutatják... sajnos...

PLackó
az a szemét micro$oft leállította anno a train simulator 2 fejlesztését.
Örülök hogy a fejlesztõk mégis összedobnak egy simet.

ngcsnet
jah a graf az tényleg ígéretesnek látszik

graf<#eljen>

Csirke4
Tökjó! 😄
Remélem lehet benne csirkéket szállítani 😄
A Train Simulator készítõje új vonatszimulátor készítésbe kezdett, Rail Simulator címen! Hivatalos oldal Eddig egy mozdonyt és két pályát jelentettek be. A képek igéretesek, de szerintem rendereltek.

← ElőzőOldal 23 / 23