1131
-
#289 Ki kell jelölni, és jobb oldali panelnél be tudod állítani, hogy legyen felsővezeték, milyen hangot adjon ki, és a sebességet. -
#288 Hi!
Laptopon futtatja valaki a játékot? Fel szerettem volna rakni arra is hogy mgnézzem hogyan bírja. A natív felbontása 1280x800 a képernyőjének, olyat a játék konfig menüjében nem is lehet választani. Nem is volt hajlandó elindulni semmilyen felbontásban. Laptopra fel sem lehet rakni akkor? -
ssx22 #287 Hello! Pályaszerkeszőben hogy lehet villanyvezetéket a sin fölé tenni hogy villanymozdonyok is tudjanak menni a sinen? -
spy803 #286 már kiadták, eredeti játékkal megy csak.... -
#285 Idővel, van mit javítani ... -
#284 Az első kérdést, azt én sem tudom.
Ebben is vannak emberek a peronon, de ha mentél a német pályán lévő halloweenes küldetésben, akkor nem lesz már többet a játékban várakozó utas. Egy patch javítani fogja (Nem tudom mikorra adják ki). -
KisDeák #283 Köszi! És azt nem tudod véletlenül hogy honnan lehet letölteni az amerikai pályákat??? Meg én úgy olvastam valahol és képeken láttam hogy vannak emberek az állomásokon! Nekem max.-ra van állítva grafika és egész szép,de emberek sehol...??? -
#282 Kék vonal és a szemafor is, ha ismered. Igen lehet váltani, a kék "bogyókra"(a térképnél) katt és vált, ha jól tudom.
-
KisDeák #281 Hali! Kéne egy kis help! Ha el szeretnék jutni egyik vágányról a másikra.Akkor honnan tom hogy jól vannak beálítva a váltók? A kék vonal számít a térképen vagy a szemafor? És még annyi hogy lehet-e a térképen váltót állítani,vagy csak a g-betűvel??? Előre is köszi... -
#280 cserélj winxp kulcsot, egy kulcs van amit krekkeltnek észlel az sp2 -
#279 Az sp2-őt le lehet ugyan tölteni, de mikor installálom, vizsgálja annak eredetiségét, és annyi, bukta. Viszont a frameworkhöz kell az sp2. Nem lehet valahol krekkelt sp2-őt lelni, ami frissíteni tudja a letört xp profot is? -
#278 Nem tudom, szerintem a grafikai chip nem elég neki. A játék leírásában nem szerepel ugyanis az Intel integrált... Viszont azt írja ki h a felbontás nem támogatott, ki érti ezt.
-
ssx22 #277 Én csak azt nem értem h laptopon ha nem tudja az 1280x800-at akkor mért nem tud elindulni kisebb felbontásban?! -
#276 Köszi szépen! -
#275 Innen szedd le a net framework-öt: http://pcworld.hu/downloads.php?op=visit&lid=422
Amúgy a Microsoft oldaláról is lelehet szedni nem eredeti XP-vel is legalábbis én most néztem meg és símán jött (innen) -
#274 Sziasztok!
Sajnos gondjaim adódtak a játékkal. Először a laptopomra tettem fel (acer aspire 1024 Ram, 1,6 mobilcerka, intel grafikus csipp, win xp home) A gém simán felment csak nem indult el, nem bírtam beállítani neki olyan felbontást ami megfelelt volna (widescreen 15,4 collos kijelző), meg szerintem kevés is neki a GPU (a játékon belül csak atik meg nvidiák vannak, lehet h ez nem támogatott)
Ez után az asztali gépemre akartam feltenni (2,66 cerka d 1024 ram Radeon 9600XT) de itt meg egyből a net framework frissítést kér, kapcsolódik a netre, de ez meg megbukik mert régi és feltört xp prof van rajta (ha meg nincs bedugva a net kábel akkor is bukta).
Tudtok valami megoldást? A legjobb az lenne ha nem kérné a frissítést. Vagy létezik olyan framework frissítés (valami crack vagy ilyesmi) ami nem ellenőrzi az xp eredetiségét?
Köszi előre is! -
ssx22 #273 ohh köszi:) -
#272 Ctrl-t nyomod és úgy húzod rá.
De itt már szépen leírták, és még más dolgokat is.
Jelszót, Felhasználónévet kér, de ott van az is. -
ssx22 #271 Valaki tudja hogy lehet összeilleszteni a sineket?? -
#270 Végre valahára ki tudtam próbálni a játékot, 4 órát töltöttem el vele, kipróbáltam minden pályát és gépet, néhány küldetést . Elég kritikus szemmel néztem mindent, de ez a szubjektivitás talán betudható a szakmai ártalomnak . :o)
Előzetes informálódások miatt azonnal Expert módban kezdtem játszani, mivel a teljes élethűség híve vagyok, azaz amit egy mozdonyvezetőnek kell végrehajtani, azt meg is akarom tenni .
Rengeteg hibát (bugot) és hiányosságot tudnék sorolni, de nem kezdek bele, mert holnap is írnék, azonban az keserít el a legjobban, hogy olyan dolgok maradtak ki, amik egy "Simulator" szóval fémjelzett játékban alapvetőnek és magától értetődőnek kellene lennie .
Kettőt emelnék ki, az egyik az éberségi berendezések hiánya, másik pedig a vonatbefolyásolás . Míg előbbinek idő-, vagy útarányosan kellene adnia a felhívást, addi utóbbinak a következő főjelző jelzési képét kellene megismételnie a vezetőálláson . Gőzmozdonyokon értelemszerűen ezek nincsenek, de az angol és a német pályán alapvető lenne . Mivel a német jelzési rendszerből hiányos a tudásom (amit hamarosan pótolok, de még nem találtam angol nyelvű jelzési utasítást, németül sajnos nem tudok), így a minimális szintű beépített vonatbefolyásolásnak köszönhetően egyes jelzőknél "levágott" gyorshajtás miatt, de a vezetőálláson sehol nem találtam bármilyen kijelzőt, illetve amire tippelek, hogy az lenne, nem változott sosem, így elkönyveltem, hogy nem működik jól . A BR101 vezetőállását ismerve pedig elkönyvelhető, hogy kimaradt . Az egyik brit gépen találtam valami erre utaló műszert, de 2 színképen kívül semmit sem mutatott, így sebesség kijelzésére szintén alkalmatlannak tituláltam .
Egyetlen pozitívum az MSTS-hez képest a jövőre nézve a motor (főmegszakító) kikapcsolásának lehetősége, ez később a leendő magyar jellegű pályákon jól fog jönni (fázishatár) .
A hangokra nem fecsérlem az időt, silány és irreális mind, viszont a jó minőségű hangfájlok használatának lehetősége szintén a jövőt tekintve kecsegtet lehetőségekkel, gondolok a magyar járművek használatára (magam is dolgozok több jármű valós hangcsomagján, folyamatosan veszek fel hangokat utazásaim során) .
Összegezve a véleményem az, hogy a készítők egyszer sem vették a fáradtságot, hogy felüljenek (neadj'isten utazzanak valamennyit) egy mozdonyra, hogy megízleljék milyen fizikát, dinamikát kellett volna lemodellezni . Az alapjáték talán ad egy kis szájízt a jövőbeli kihasználhatóság terén, de önmagában semmit sem ér, egyszerűen összedobtak egy unalmas esték elütésére alkalmas árkád (és semmiképp nem szimulátor) jellegű játékot, mely alkalmas lehet egy kis szórakozásra azok számára, akik a valóságban nem próbálhatják ki ezt, de kárukra (vagy talán örömükre) meg sem közelíti a valóságos vezetést sem technikailag, sem hangulatban . A hangulat és realitás, a nem 2 kar mozgatásán alapuló vezetéstechnika megteremtése az elkövetkezendőkben a lelkes amatőrök kezében van, de ennek feltétele, hogy a készítők kiadnak kompatibilis javításokat, és még több lehetőséget biztosítanak a valóság szimulálása érdekében .
De ez nem 2 hónapba fog telni ... -
#269 Rajottem, hogy 1-es gomb kabinnezet + jobb egergomb korbefordullal mar szepek a texturak es minden okes. Nem tudom, hogy a 8-as free camera mode mennyivel tud tobbet, de azt akkor nem nagyon fogom hasznalni. -
#268 Mellesleg láttad már,hogy nézett ki egy game 1997-ben hát ennél százszor rondább volt. -
#267 Train Simulator-nál jobb örülj annak mivel a vasut szerelmeseit nem bombázzák játékokkal nem úgy mint az FPS-ek világa ahol mindennapra jut egy...(amúgy az FPS játékok az egyik kedvencem szóval nem azért csak ez a példa jutott eszembe) -
#266 a hiba nálad leledzik, nálam gyönyörű a grafika és tűélesek a textúrák! -
#265 Te jo eg! Hogy nez ki ez a game? Most telepitettem fel, es mivel 8600M GT-m van, ezert alapbol mindent high-ra allitottam, a water-t pedig highest-ra. Nagyon remek, hogy meg a laptop-felbontasokat sem tamogatja (pl. 1280x800) merthogy en laptopon nyomom. Igy kenytelen vagyok valami hikomat gnom 1280x7xx-ben jatszani. Belso nezetben free mode-ban (8-assal aktivaltam) korbeforogva a texturak valami irtozatosan ocsmanyok, en nem tudom, hogy hogy lehet ilyen munkat kiadni 2008 kuszoben.. Mintha valami 10 eves game elmosodott sz@r texturait latnam, kb. 64x64 v. 128x128-as textekre tippelek. A game-et meg csak most probalgatom, remelem lesznek szepen kidolgozott kabinok, miutan kijon az editor. -
ssx22 #264 Nekem tetszik! Igaz kicsit magas a gépigénye, de saját pályát csinálni TS-hez képest gyerekjáték:) Nagyon állat:):) -
picnic #263 Bocs... -
spy803 #262 Mert ez másik topic. Te a train simulatorrol beszélsz. :) -
picnic #261 Sziasztok! Az Act.hu járműcsomagok tartalma miért nem jelenik meg a conbuilderben? Köszi! -
#260 Na azért a valóságtól IGEN messze áll . -
#259 Harom fek is van. Az ellenallas novelese (villanyos fek), a masodik az egesz szerelvenyre hato fek (nem a villamos fek), es a harmadik fek, ami csak a mozdonyra hat es azt fekezi. Ez kokemeny szimulator, ugy van, ahogy a valosagban. Ugyhogy keretik nem fikazni. -
stien #258 Cső! Optionsba a gameplay résznél a control model-t váltsd át expert-re -
#257 halljátok! miért ilyen gány a mozdonyok vezetése? pl a német dieselnél meg villanynál nem lehet külön fékezni meg ilyenek és akkor vagy megy a vonat vagy fékez de olyan nincs, hogy pl csak gurul mert akkor tuti fékez...ez nekem magas. megoldás? -
#256 Memóriánál nem csak az a lényeg,hogy hán GB-t hanem fontos az órajele (533,667,800,1066Mhz) meg DDR1-es DDR2-es ja és az időzítés se utolsó.Nálam 1gb rammal max 1percet tölt de az a leghoszabb idő. -
Kakaduduka #255 gondolom nálatok is sokáig tölt a játék. azt olvastam hogy a tesztelőgép 2.4 GHz-es processzorral és 1 GB Rammal lett felszerelve. És azon elméletileg folyamatosan megy a játék. nálam mégis nagyon sokáig tölt, és sokszor akadozik. valószínüleg azért mert tölti az objektumokat. nem tudom hogy mi lehet a baj, hiszen ilyen gépem van: GeForce 6600 GT 128 MB, 1 GB RAM, 3.00 GHz proci. Lehetséges hogy nem bírja a gépem? elég zavaró hogy percenként akadozik. -
#254 hi
aki tud segítesen. vegyen fel msn-re és elküldöm a képeket.
Thx -
#253 Szándék a fontos :) -
#252 szerintem ettől nem lett beljebb... -
#251 Igen crackelni kell a DVD image HATRED mappájában találsz egy exe-t na azt bemásolod oda ahova feltelepítetted a játékot és meg is vagy. -
mukikam #250 sziassztok tudtok nekem segiteni a rail simulátort crackelni kell légyszi segitsetek koszike