1131
-
mkapas #329 elmondaná valaki hogy kell ezt játszani? mert nem tudom:S -
mkapas #328 hello
nekem olyan gondom van hogy egyszerüen feltelepitem és elinditom és utána kilép a windowsba mindenféle hibaüzenet néklül! -
#327 ******************************
Ha a hivatalos MK1 és MK2 kiegészítőkkel kapcsolatos gondod problémád van, olvasd el ezt - megspórolsz magadnak időt és idegességet.
1) A kiegészítők a játék hivatalos weboldalán érhetők el ingyen: www.railsimulator.com
2) A feltelepítés sorrendje fontos: először MK1 és utána MK2. (az MK2 nem fog működni az MK1 nélkül)
3) A híresztelések ellenére bárhová telepítheted a gépeden, nem muszáj a "C" meghajtóra
4) szűzjáték installjakor ügyelj az "options" menüben fekínált nyelvre. A "default"-ot állítsd át "English"-re. MK1 felinstall, majd ellenőrizd az "options" menüben újra a nyelvet: Defaultról, ha kell újra álltsd be English-re. MK2 felinstall, s láss csodát.
Különösen a 4. pontra ügyelj. Ha ezt nem teszed, jön a hibaüzenet.
Jó játékot.
************************************************* -
spy803 #326 Nekem is ez volt, egy másik cspat áltar feltört kiegészítő viszont megy. :D Jah az alapjátékom eredeti. -
#325 csak az NBA a szar, ez simán nem indul XD pontosítva a kieg nem indul -
#324 nálad minden szar?:DD NBA is ^^ -
#323 sziasztok! föl akarom telepíteni a hivatalos kiegészítőt, de a telepítés megkezdése után egy másodpercre beugrik egy loading kép, eltűnik és semmi sem történik... -
spy803 #322 Rail Simulator 3990Ft -
#321 hatred verzióm van, ezzel megy a peccs ha feltelepítem? -
#320 Nekem megtalálni sem sikerült... -
perko #319 Van itt valaki?
Azt szeretném kérdezni, hogy felrakta-e már valaki a hivatalos kiegészítőt?
-
#318 Azt hiszem, mikor újat tezsel le és nyomod közben a Ctrl-t, akkor járhatóan rakja össze. -
#317 Hogy lehet két pályaszakasz NORMÁLISAN összeilleszteni a szerkesztőben? Úgy hogy változtassa az alakját a pályának, és nem csak úgy odailleszti az egyik végét, a másik végét meg leszedi ahova illesztve volt. -
#316 A valóságban folyamatosan rajta kell tartani a lábad . -
#315 ilyen ügyes találmány lenne, ami 10 perc után veszi észre hogy alszik a vezető? És ráadásul a fékek, és a gáz változtatásáról nem tűnik fel ennek a szuper eszköznek, hogy valószínűleg nem egy szellem kezeli? Ha a valóságban is ilyen, akkor csak dísznek jó. -
#314 Az az éberségi. "q"-val lehet kikapcsolni, ha nem nyomod meg sokáig akkor vészfékezz a vonat. -
#313 Meg tudná nekem mondani, hogy a német villanymozdonyon az idióta barom elmebeteg sipolós sírógépet hogyan lehet kezelni. Elindítottam a scenariot, jópár percig mentem, közeledtem az állomáshoz, majd ez a fos 80-as sebesség korlátnál mikor 45-el mentem, és lassultam elkezdett sípolni satufék motor leáll, amit nem is lehet újraindítani. Hogy lehet ezt a baromságot kikapcsolni? Vagy honnan szüljem meg a kezelését a semmitmondó manualból? Legalább az angol mozdonyokon nincs ilyen hülyeség, csak a csörömpölő izé. -
keridenes #312 Hali! Nekem a DevTools-hoz kéne crack (railsimeditor.exe)
Lécci nagyon kéne! -
#311 az lenne a baj hogy kb 5 perc után kiirja kék háttérnél hogy a windows károsodása megelőzésében a gép leáll vagy valami ilyesmi és mondja hogy állítsam vissza a bios-t de akkor sem jó hiába húztam vissza a procit 2.6ghz-re PLS HELP -
#310 Igen megy csak másik crack kell hozzá (1.1-es) amit a gémkopiwörld.pont.kom címen megtalálsz -
spy803 #309 Másolttal megy a patch? -
#308 Érdemes feltenni. Mostmár széles képernyőt is támogatja, bár ahogy most nézem a 1280x800-at még mindig nem de majd megnézem mit szól hozzá ha feltelepítem a gépre.
Viszont az F3-al előhozható képernyőn végre mutatja a következő sebességhatárt, és, hogy az mikor következik. Ez nagy segítség. -
#307 Kijött az első patch!
Hivatalos oldal -
#306 mi lehet a gond?ezt írja ki a játék inditása után
ERROR: Could not find valid technique for effect 40107932
FILE: C:Dev/RailSim/code/Libs/Heracles/Engine/Draw/DxCommon/cHcEffectDx.cpp
LINE:250
aki tud segítsen pls
THX -
spy803 #305 T gomb..... -
#304 NM..De sztem enter:D -
beavis3 #303 ja kösz majd kiprobálom :D -
#302 Kilincsel. -
beavis3 #301 az ajtókat hogy lehet kinyitni? -
#300 Emberek!
Nem tegnap jelent meg elvileg az US verzió?
Szerintem nagyon hangulatosak lehetnek az amcsi pályák, és remélem kerültek bele ujdonságok is,hibajavítások.
Remélem valahogyan kipróbálhatjuk majd mi is.. -
#299 Nincsen hozzá magyarítás.Kiegészítők pedig készülgetnek szépen lassan.Hivatalos patch is jön nemsokára amit hivatalos oldalon láthatsz is. -
#298 He-heXDDDD -
#297 tegyél a monitorra egy tányér paprikás krumplit és kész a magyarosítás -
volfika #296 Hali!
Magyarositást keresek hozzá! és kiegészitöket
Tudna valaki nekemsegiteni benne???
A segitséget elöre is köszi!! -
#295 Az activity editorral . -
#294 Tom h nem MSTS topik de sztem vannak itt olyanok akik játszanak az MSTSel...Na szval annyit akarok azzal kapcsolatban hogy activityket hogyan tudok készíteni?? -
babus #293 Honositás várható hozzá? -
ssx22 #292 Próbltam rákötni a laptopot külső monitorra hátha 800x600-ban vagy 1024x768-ban elindul, de nem :( -
#291 Hát igen nekem is ez volt a gondom. Pedig új játék, és elvileg azok már szokták támogatni a wide felbontásokat. Ez nem -
ssx22 #290 Laptopra fel lehet tennni de elindulni sose fog, legalábbis nálam. Valami felbontás vagy akármi problémát ir ki... de legalább elindulna kisebb felbontásban, nem?!