1131
  • berapeti
    sziasztok
    egy kicsit elakadtam meglehet oldani hogy előre beállítani a kitérők irányát mert mindig kisiklik a vonatom mert nincs időm megnyomni a G.t pls segítsetek
    a másik pedig az hogy hogyan lehet belevezetni egy sínbe egy másikat.nem kitérőt akarok hanem ugy összekapcsolni hogy mindkét síndarab a helyén maradjon.köszi:D
  • Intercity
    Hello! Én a Tescoban 1000 ft-ért vettem meg!
  • Nohab
    Megjelent a folytatás (ma): Railworks
  • kukorica
    Milyen programmal lehet szerkeszteni a járműveket? (pld. Gmax . )
  • ssx22
    Integrált videokártyával nem megy! Igaz nekem molbil geforce-m van, 512 mb-os, de valamiért nem lehet 1440x900-as felbonást beállitani csak nagyobbat v kisebbet :(
  • Bagaméry
    Háj Gáj
    Régóta szenvedek a Raillal. Már hülyét kapok a megtorpanásoktól, ami a tapasztalatom szerint abból adódik, hogy olyankor a gép a winyóról olvas be adatokat... Ezen a jelenségen lényegében semmilyen beállítás nem segít. A jelenlegi; 2.33 Ghz core 2 duó, 160 Gb sata II. winyó, 3 Gb memória, Asus 9800 GT videó sem oldotta meg a problémát akár Xp-vel, akár Vistával használva sem. A BIOS-ban 32 bites beállítás is ki van választva. (Az előttem szólók erről a jelenségről nem írtak semmit!! - ettől függetlenül nem hiszem, hogy ez a probléma csak nálam probléma.
    Még csak annyit, hogy próbaképpen a lehetőség szerint a legszerényebb (low) opciós beállítással, minimum 800x600-as videónál is meg volt a jelenség...
    Van valakinek tapasztalati megoldása a jelenségre? - a Rail vásárolt példány!
    Ez különösen tapasztalható az; Oxford to Paddington vonalon a Rush Hour run pályán kb 1500 m-re az állomástól indulva, ahol egy rakás sebességjelző (50-es) tábla van! - itt csaknem megáll a vonat egy pillanatra.
  • Tuvok #363
  • zoli210
    Sziasztok! Mondanátok egy linket ahol lehet tölteni a játékot! CSak ne szostverbazisos legyen mert ott nem jó! Köszönöm!
  • titan15
    hali! nem lehetne megoldani, hogy fusson Intel GMA945GM-en?
    Mikor folraktam (regebben) valami hibaauzenetet adott... Nem jott azota valamilyen patch ami kijavitsa a hibat?

• James33
    Üdv mindenkinek. Van egy olyan problémám,hogy a programból eltűnt a Developer könyvtár,csináltam másikat de nem működik,hogyan lehet eredetire vissza állitani,úgy hogy a szerkesztésem ne vesszen el?További szép napot.
  • James33
    Üdv mindenkinek. Esetleg tudna valaki segÍteni? Gyári lemezem van, mégse tudok a játékhoz letölteni kiegészitőt. egyszer sikerült,de aztán többet nem. Ami még furcsa hogy a beállitásoknál nem yes,no van hanem december,may? Ezt nem értem miért valaki esetleg meg tudná mondani? Ja és még lenne egy olyan kérdésem ,hogy ha lehet javitani a játékot ,akkor a szerkesztőben lévő dolgok megmaradnak? Előre is köszönöm. További szép napot.
  • leho94
    tessék , jól seedelik
  • pistuka007
    van olyan hely ahonnan le tudnám tölteni a játékot? valami torrent oldalról?
  • spy803
    Amikor felteszed az MK1 et indításkor a felugró ablakban válaszd ki windows nyelvének az angolt és utna tedd fel az MK2őt, és el fog indúlni.
  • nyirog
    és még egy kérdés, olvasom h ha az mk2-t felrakom akkor nem fog elindulni :S, ezt nem lehetne valahogyan megoldani? Ja am vistám van ha számít valamit.
  • nyirog
    És valahonnan meglehet szerezni,mert megakartam venni eredetiben azt is , de nem volt a cd galaxis honlapján se az ea webshopban :S, warezon meg van egy reloades verzió aminek a neve rail simulator offical expension, ez lenne tán az egyik kieg (?), plusz én a hivatalos oldalon 2 kiegészítőt láttam, nem lehetne mind2-t megszerezni vhonnan?
  • gabi89
    Kiegészítője igen van magyar pályák még nincsenek ahogy modellek sem.(kiadva - amúgy készülgetnek...)
  • nyirog
    ja meg magyar pályavonalak vannak hozzá?
  • nyirog
    hmm, jó játék most vettem a januári nagy akcióban, de enek a játéknak mintha lenne kiegészitője, vagy tévedek?
  • Tuvok #350
    innen
  • pistuka007
    hello valaki tudna segíteni nekem ?honnan lehetne leszedni a játékot a netről?
  • vamatty
    Valaki tudna adni Torrentet a Rail Simulator Official Expansion pack 1-hez és 2-höz?
  • BAKTERMAN
    Hali! Honnan lehet letölteni a DevTools-t?
  • BAKTERMAN
    Hali! Tudja valaki hogy hogyan és hová kell installáálni a Package managert? Kijelölöm a helyet és jön a hibaüzenet! segítsetek lécci!
  • i robot
    Ez egy szimulátor. A nevében is benne van hogy szimulálja a vasúti közlekedést. Itt nem csak mész és megállsz, fontos hogy tudd melyik jelzés mire való, betartsd a sebességhatárokat, még az sem mindegy mikor dudálsz.
    Ez a sim leginkább fanatikusoknak való!
    (ez az egyik legjobb vasúti simulator)
  • Adi200
    Sziasztok ! Én még nem jöttem rá a játék hogy mit hogy kell csinálniés csak egy pár vonat van ! Mit csináljak mert az egész játékot nem értem vki segitene ?? mer ha csak megyek és megállok annak nincs értelme !!
  • i robot
    Nem tudja véletlenül valaki hogyan lehet normális müködésre bírni a GROUND SHUNT SIGNAL-t? (pályaszerkesztőben gondoltam) Fontos lenne mert nem látom a váltókat milyen irányba állnak és sokszor sikerül kisiklani.
  • Attila889
    ááá köszike :D
    Azt hittem nincs benne mert az elég gáz lett volna :D
    És olyan oldalakat tudsz belinkelni ahonnan térképeket tudok leszedni? :)
  • gabi89
    Na az nem volt a listába (nem is néztme)
    T gomb amúgy az ajtónyitás
  • Attila889
    akkor nincs ajtó nyitás?Akkor az emberek hogy szálnak fel és le?
  • gabi89
    Segéd ablakok:

F1: Feladat információi, és Billentyűzet kiosztás megjelenítése /F11, F1/
    F2: Mentés /nincs változás/
    F3: Track Monitor, Következő állomás, kapcsolás /F4, F10, F9/
    F4: Alap információk (sebesség, kontroller állása, fék állása, irány váltó állása) megjelenítése (ezeket az adatokat a track monitor, és a HUD is megjeníti) /ilyen nem volt/
    F5: HUD -minden adat /nincs változás/
    F6: Állomások, leágazások neveinek megjelenítése /nincs változás/
    F7: Kocsi számok megjelenítése /nincs változás/
    F8: Szerelvények nevének megjelenítése /ilyen nem volt/

Kamera állások:

1: Vezállás
    2: Külső kamera (elöl)
    3: Külső kamera (hátul)
    4: Külső kamera (egy pontból)
    5: Utasnézet
    6: Kapcsoló szerkezet
    7: Rendező kamera
    8: Szabad kamera

Irányítás:

Q: Éberségi
    W: Előre
    Z: Motor indítás, villanymozdonynál szellőző
    P: Áramszedő le-fel eresztése
    Ö: Vonatfék behúzása
    É: Vonatfék oldása
    Ő: Mozdonyfék behúzása
    Ú: Mozdonyfék oldása
    A: Vonoerő növelése
    D: Vonoerő csökkentése

Egyébb:
    G: Váltó váltása elöttünk
    Shift+G: Váltó váltása mögöttünk
    H: Lámpa felkapcsolása
    Shift+H: Lámpa lekapcsolása
    X: Homokoló
    V: Ablaktörlő
    vessző és pont: villamos-ellenállásfék
    Space: kűrt
    Shift+kötőjel: Vezállás váltás
  • Attila889
    hali,az irányitást leírja valaki?Ajtót kilehet nyitni?
  • spy803
    Ezt szerintem gondolt át még egyszer.
  • Hardwar47
    Hali! Minkenki tudsz csinálni a teljes magyar fordítok!
  • litlebubu
    Hamarosan lesz az még 990.-Huf. is az "Ezt vedd meg" sorozatban.
  • Gabesz06
    Sziasztok! Kellene nekem egy kis segítség!Felraktam a Rail Simulator játékot, sikerült is, de később letöröltem. Most újra fel akartam rakni de nem sikerül! Berakom a dvd-jét és elindul a telepítő, bejön az ablak ahová be kell írni a játék kódot, be is írom és utánna nem csinál semmit. Eltünik az ablak és kész.Semmi hibaüzenet.Mit csináljak?
    Köszi

Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz 3.00GB
    Op renszer: Windows Vista Business 32-bit
    VGA: Nvidia Geforce 8500 Gt
  • i robot
    Én is azt hittem hogy majd össze lehet válogatni mindent ami kell, de sajna nem. Elösször válassz egy pályát vagy free-be vagy scena-ba. Érdemes elolvasni a jobb oldalon a való leírást ebből kiderül milyen vonatot vezethetsz. Aztán indítsd a játékot. Nekem sokat tölt, és bejön a pálya a vonatokkal. Ráklikk amalyikkel csapatni akarsz és kész.
    Mondjuk nekem a szerkesztős része tetszik. Időigényes egy kicsit de az eredmény jóóóó.
  • Rooalnd
    cyasztok! megszereztem a játékot- feltettem. elindítom.bejön a pálya addig OK! de nincsenek benne vonatok nekem:S mit csínáljak?? :O:O
  • i robot
    Megvettem, feltelepítettem, kipróbáltam, feraktam a kieget is, még jobb lett, felraktam a MK2-t és ezzel el is kurtam, most nem jó.
  • mkapas
    rámegyek az egyik vonatra, és utána szépen kilép a winfos-ba!