1131
-
sanyicks #529 köszönhetsz az nvidia physix nevű csodájának...
a pisiksz malwaret is kell telepítened, elvileg ott kéne lennie a lemezen. -
#528 Telepítettem a RAIL SIMULATOR játékot, és amikor elindítom valamelyik pályát betöltődik, csak mikor a mozdonyra kattintok akkor kilép a windows-ba a következő hibaüzenettel: " elnézést kérek a railworks leállt a kellemetlenségért elnézést kérünk. " Van valami crack hozzá? Pedig minden hardver kiegészítő meg van hozzá.
Kérem szépen segítsetek? -
sanyicks #527 magyar
110-es verzióhoz készült, de elvileg működik most is, csak az új feliratoknál hibaüzenetek lesznek szöveg helyett. -
kobi14 #526 Nem hiszem hogy van sajna. -
koj #525 A 2-höz van magyarítás vagy az 1-hez akár? -
kobi14 #524 Sztem a 2-ő sokkal jobb. -
Brad33 #523 Az 1-hez kellett, de leszedem inkább a 2-t:) Köszi -
kobi14 #522 Melyikhez kell a crack,mert már a RailWorks 2vel tolom. -
Brad33 #521 Nem tud valaki egy biztosan működő crack-et a játékhoz? Hiába crack-eltem, mikor próbálom elindítani (a felugró ablakon alul Start RAILWORKS), a következőt írja ki: Please login to steam. Köszi előre is. -
sanyicks #520 egy készülő, több magot használó, multiplayeres, jobb fizikás, jobb képességű, pluginezhető msts pályákat járműveket beolvasó félig nyílt vasútszim, új szerkesztőkkel, és AI-val. -
Levente93 #519 bővebben? -
#518 A várható megváltás. -
Levente93 #517 mi az az openrails ?? -
Brad33 #516 Hiába crackeltem, nem jó. -
#515 Új játéknak karcsú, dlc-nek meg átlagos. Kár, pedig terveztem, hogy nekikezdek egy rövid vonalnak. Ha tényleg jön az opanrails (még nem is hallottam róla), akkor teljesen felesleges lenne. -
sanyicks #514 igen egy kis railworks patch, kapott egy új menüt egy terepasztarvezérlő szerű felületet, meg végre működő sorompós vasúti átjárót, és egy dlc warezvédelmi rendszert. De ennyi az újítás benne. -
#513 Railworks 2-őt próbáltad már? Akinek megvan a Railworks, az ingyen megkapja. -
sanyicks #512 valamire biztos kijön, csak ha így folytatják lehet az openrails lesz az :D -
sanyicks #511 Textúrázás alatt... bár a kedv nem a régi miután a kezdes fejlesztők fosnak a fizikai bugok javítására, csak eyecandyt meg dlc-t gyártanak. -
kobi14 #510 crack -
Brad33 #509 Hali. Feltelepítettem a játékot, és akárhányszor megpróbálom elindítani (a felugró ablakon alul Start RAILWORKS), a következőt írja ki: Please login to steam.
Mi a teendő? -
Levente93 #508 Üdv!
Hogy áll a V63-as?? -
#507 "railworks scenarios tutorial"
Erre rákeresel valamelyik keresővel, és leírásokat, videókat fogsz találni. Ha nem tudsz angolul, akkor erősen kétlem, hogy a játékban ki fogsz igazodni. -
tamas0713 #506 Sziasztok! Elővettem én is a játékot, és azt szeretném megkérdezni, hogy én, hogy tudok feladatokat csinálni? -
Levente93 #505 az jó -
sanyicks #504 mozdony lesz rw-be -
Levente93 #503 ez pontosan mi? -
sanyicks #502 vótmá?
kép1
kép2
kép3
itt már gurul is (próbatextúrával és configgal) -
Levente93 #501 Nekem is volt ilyen hiba. Én azt csináltam hogy külön töltöttem le a Steam-ot. -
#500 mi lehet a gond én nem tudom telepiteni? a képfájlt beolvasom ok.
utána? steambackup elindul megy 5 percig majd megáll , mit tegyek? -
sanyicks #499 nyilván mert most nincs ideje. -
sanyicks #498 http://www.youtube.com/watch?v=Foaks-7j5f4 -
Levente93 #497 az utolsó bejegyzés május 6. előtte pedig naponta volt frissítve! -
sanyicks #496 http://hunroute80.blogspot.com/ -
Levente93 #495 Nem tudjátok mi van a 80-as vonallal? hol tart? mikor lesz kész? -
sanyicks #494 steam egy játékterjesztő dolog (pénzért), és egyben másolásvédelem is, ha nem vetted meg a játékot és úgy lépsz be steamre/be sem lépsz, nem fog elindulni... csak ha crackeled -
Levente93 #493 Üdv!
Azt írja hogy jelentkezz be a Stem-be -
aguzfai #492 Sziasztok.Nekem az lenne a gondom hogy ha elakarom indítani a a Railwork-öt akkor azt írja please login to steam :S ez mi? előre is köszönöm. -
sanyicks #491 http://hunrailworks.blogspot.com/
Bővülgető railworks fejlesztős blog, fejlesztőknek való linkgyűjteménnyel. -
sanyicks #490 milyen steam key? Vagy regisztrálva vagy steamen és a felhasználódon megvan az rw(ha megvetted) vagy nem. Nincs semmi féle key.