1131
  • alexander1993
    Kösz.
  • Nohab
    Hallottam hírét megjelent javításoknak, de nem tudom, hogy most már megéri a pénzét.

Itt azért nagyobb élet zajlik.
  • alexander1993
    Amúgy jelent meg valami frissítés, javítás, kiegészítés vagy valami más már a Railworks 3 Train Simulator 2012-hőz?
  • sanyicks
    Deluxehoz jár a horseshoe curve dlc, a simához meg nem.
  • alexander1993
    Hello! Van valami különbség a Railworks 3 Train Simulator 2012 és a Railworks 3 Train Simulator 2012 Deluxe között?
    Előre is köszi az esetleges segítségeket.
  • semidim
    Ezt nem tudod beállítani. Szituációkat tudsz választani, bizonyos esetekben ezek évszakokhoz kötődnek.
  • semidim
    A napokban ismerkedtem meg a programmal. Egyelőre nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan lehetne egyszerűen és gyorsan tájékozódni arról, hogy egy útvonal állomásai hol helyezkednek el a térképen? A térkép nézetben az állomásnevek csak erős nagyításban látszanak, úgy pedig szinte lehetetlen egyszerűen megtalálni a következő állomás helyzetét. Úgy képzelném el, hogy amikor a teljes terület térkép éppen kitölti a képernyőt és az állomásokat csak színes pöttyök jelzik, akkor kellene látnom a hozzájuk tartozó neveket.
  • litlebubu
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a RAILWORKS 3 -ban hogyan tudom beállítani, hogy free módban, ha indulok, milyen napszak legyen és milyen időjárás,stb...?
  • wollnerd #561
    Sziasztok! A játékban lévő gőzmozdonyok gőzölődése mintha nem igazán valós... A mozdonyokból kevés füst "jön" ki... Legalább így kéne mennie. (1:30-tól)
    Próbáltam már füstöt szerkeszteni (itt) de nem igazán láttam a változást...
    Vkinek vélemény? :)
  • sanyicks
    ctrl-ó
  • Shortstop
    Nekem már nincs fent a játék ezért csak emlékezetből írtam. Ne a legalsó panelt nézd hanem ahol a nézeteket állítod, azon a panelen. Jobb alsó rész.
  • Sliders
    Szia! Köszi a választ. De az csak az irányváltás nem? A Mozdony váltás nem történik meg. Mert lent a képernyő alján pirossal azt a mozdonyt jelöli amelyik húzna. Ha tolatok nem változik.
  • Shortstop
    középtájt van egy jobbra balra nyíl a kezelőpanelen ott azthiszem
  • Sliders
    Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a Railworks 3-ban hogyan lehet mozdony kabint váltani?

Nem a direction change-ra gondolok (irányváltás) meg a kamera képek váltására hanem a mozdony kabin váltásra. Elvileg lehet ilyet csinálni, de nekem nincs tippem rá.

• Shortstop
    köszi
  • sanyicks
    class86-nál sehogy. Egy kamugázkar vezérlésével és az igazi scripttel mozgatásával oldották meg azt hogy mivel a fos fizika nem tudja, legalább scripttelve nagyjából úgy viselkedjen a gép ahogy a valóságban kéne.
  • Shortstop
    Hogy lehet azt megoldani, hogy ha a gázkart 8%-ra rakom akkor ne ugorjon nullára? Ha meg 11%-ra akkor felmegy 20-ra.
  • Bagaméry
    © Brad33 2010. okt. 30. 16:02 | válasz | #521 kérdezte:

"Nem tud valaki egy biztosan működő crack-et a játékhoz? Hiába crack-eltem, mikor próbálom elindítani (a felugró ablakon alul Start RAILWORKS), a következőt írja ki: Please login to steam. Köszi előre is."

Az INTERNETKAPCSOLAT ideiglenes kikapcsolása után (kihúzod a hálózati csatlakozót, vagy ideiglenesen letiltod a hálózati kapcsolatot...)próbáld indítani (nekem ez a Trainz12-nél (is) bevált!)
  • joceruza
    Bocs! Elvileg ez is elég lenne.
  • joceruza
    Nekem sincs atomerőművem.
    P5G41-M LX,Dual Core E5800 3,2GHz, 3Gb DDR2, 430GT, XP Sp3
    Elvileg ez is lenne.....
  • sanyicks
    meghatározhatatlan. olyan bugos fos az új 3d motor hogy van akinek csúcsgéppel rosszul fut, van akinek meg egy régi gépen szépen megy.
  • joceruza
    Helló mindenkinek! Mekkora gép kell az RW 3-hoz hogy kifogástalanul menjen?
  • sanyicks
    a pisikszet nem dll-ként kéne telepíteni, hanem úgy simán egészben.
  • Punkbuster
    sziasztok. légyszíves ha tudtok segítsetek mert lekaparom a tapétát a falról....feltettem a játékot és huh nagy hevesen el is indítottam. aztán kiírta h nem lehet elindítani a játékot mert a PhysXLoader.dll nem található,az újratelepítés megoldhatja a problémát. nah akkor leszedtem netről a hiányzó dll-t, betettem a system32-be újraindítottam a gépet aztán egy újabb nekifutással megint elindítottam a játékot. most elindult de kiírta h "unable to initialise PhysX." ...de a menüt betöltötte amikor kiválasztottam egy útvonalat és azt kezdte betölteni kiírta h vmi hiba történt és h elmentem-e a jelentést vagy mit erről. aztán az imádott üzenet "a RailWorks2 hibát észlelt ezért leáll stb..." aztán ahonnan leszedtem a dll-t írták h regisztrálni kell ha nem működne na lol oké de miután beírtam h regsvr32 PhysXLoader.dll közli h "A PhysXLoader.dll betöltése megtörtént, de nem található a következő belépési pont: DIIRegisterServer. A fájlt nem lehet regisztrálni.
    " és akkor itt kapituláltam..... tud vki vmi okosat mondani? előre is köszönöm.....
  • sanyicks
  • sanyicks
    lesznek itt dolgok
  • lboyongo
    eddig én azt csak a vészfék kikapcsolására használtam, pedig már néztem korábban a manualt, de ez elkerülte a figyelmem. köszi szépen
  • sanyicks
    q vagy a műszerfalon megfelelő gomb megnyomása.
  • lboyongo
    köszi,
    hogyan kell nyugtázni?
  • sanyicks
    sebességhatárra nem vágja be, sárga vagy vörös jelző előtt az érzékelő fölött kell nyugtázni, ha nem akkor vészfék.
  • lboyongo
    vki találkozott már azzal, h megy a sebességhatár alatt zöld jelzésű szakaszon, és a gép bevágja a vészféket!? beállításoknál ki van kapcsolva az autovészfék
  • tmartin
    Köszi a választ, de eltudnád mondani, hogy pontosan akkor hogyan változtassam a billentyűkiosztást? És hogy a játékvezérlőmön az egyik gombot be lehet állítani valamely gombara? Előre is köszi!
  • sanyicks
    már van ilyen, a vonatmagazin.hu, ott tesztelik az új dlcket, és híreznek az új dolgokról.
    Billentyűzetkiosztáson az inputmapper-ek szerkesztésével lehet változtatni, miután serz.exével visszafejtetted xml-be.
  • tmartin
    Sziasztok!
    Még új vagyok a railworksnél és azt szeretném megkérdezni, hogy billentyűzetkiosztáson hogyan lehet változtatni? Előre is köszi!
    Van egy másik dolog is, hogy ha mindenki benne lenne elkezdeném készíteni a RailworksHungary oldalt amiben ti is segíthetnétek. A Railworks melett az oldal még az MSTS-el is foglalkozna. Írjatok ha segítenétek benne új dolgokat, híreket meg ilyneket rakni az oldalra és összehoznánk tök jól.
    Ja és az MSTS fórumját itt találjátok: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=991845323
  • manunited22
    üdv valaki tud segíteni abban hogy kiegészítéseket hogy lehet beletennni?
  • sanyicks
    A regulator a vonóerőt szabályozza, a reverser meg kb sebességváltó. 100% a legkisebb fokozat, és minél kisebb a % annál nagyobb a fokozat. Tehát ahogy a sebesség nő folyamatosan csökkenteni kell. úgy hogy lehetőleg a a megtermelt és a használt gőzmennyiség hasonló legyen(nemtudom hogy van a játékban írva). Ha többet használsz mint termelsz, a boiler pressure elkezd csökkenni.
  • w77d
    srácok hülye vagyok a mozdonyvezetéshez, segítsetek. Miért van az, hogyha gőzmozdonnyal elindulok akkor egy idő után elfogy az ereje??? hogy kéne pontosan vezetni egy gőzmozdonyt?? olyan, mintha elfogyna a nyomás, aztán nincs erő ami meghajtsa a gépet...
  • czakof1946
    Üdv!
    Van egy Iron Horse House Big Boy 4-8-8-4 mozdonyom. De nem tudom, hogyan kell betenni az RW2-be. A könyvtárában Assets, Content, Manuals alkönyvtárak vannak. A leírás szerint ezekkel, egyenként felülkell írni a gyökérben levő azonos nevű könyvtárakat. Ezt megcsináltam, de nem jelent meg a programban a BB. Segítséget kérnék.
    Kösz
  • Desiderata #531
    valakinek nincs kedve tesztet írni a játékról?
  • Levente93
    Mikor jelent meg a Railworks 2 ?