RailWorks 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 mi nem vagyunk azok
2 Ismeri azért az adott pályaszakaszt
Nekünk elsõre pl. egy német pályán elég nehéz tájékozódni elsõre. Meglehet tanulni nagyjából és akkor már élvezetes stb...
Amúgy felesleges összehasonlítani a két játékot mert a TS 2001-es az RW meg 2009-es. Még szép,hogy többet tud az RW.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Több adat van megadva vezetés közben? Hát a track monitor miatt lehet, mert vizuálisan látod a cuccot, és a lámpa mellé is odaírja miért olyan. RW-ben csak a lámpa színét mutatja elõre, meg számokat ír milyen távol van a következõ állomás, és lámpa. Ez mind bõven elég, és azt képzeld el, hogy egy valódi mozdonyvezetõnek ennyi sincs. Szépen néz elõre az ablakon, figyeli a lámpákat, meg a táblákat.
Többit hogy miket ír ki a sebesség és a fékerõn kívül az mozdonyfüggõ. Azt írja ki amit a valóságban is. De az f5-el ugyanúgy elõhozható a sarokban a felirat mint msts-ben.
Mozdony kezelése ezen kívül msts-el összehasonlítva:
irányváltó: mind2
motor ki/be: csak RW
teljesítményszabályzó: mind2
áramszedõ: mind2
mozdonyfék: mind2
vonatfék: mind2
dinamikus fék: mind2
A fenti fékeken kívül akármennyi fékrendszer támogatása: csak RW (pl a v63-mas mozdonyokon 4 külön fékrendszer van, ez csak rw alatt megoldható, msts-alatt nem)
vonatbefolyásoló rendszerek (pl AWS) támogatása: csak RW
Az alap irányítórendszereken kívül bármilyen másik rendszer konfigurálhatósága: csak RW
Ugyen mem simple módban nyomtad?
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
-grafika
-3d vezetõfülke
-futás (nem szaggat, nem vág ki desktopra véletlenszerûen csak mert kicsit részletesebb a pálya vagy a modell
-nagyságrendekkel jobb fizika
-szebb, részletesebb hangok
-egyszerû pályaszerkesztõ
- van benne mesterséges intelligencia
-scriptelhetõség
- jármûvek számozásának támogatása
és még sorolhatnám...
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Ma raktam fel a railworks-öt és el akartam indítani és azt írta ki hogy jelentkezzek be a steam-ba. Letöltöttem egy steam-ot, feltelepítettem, elindítottam és azt írja ki hogy nem tud kapcsolódni a szerverükhöz próbáljam meg késõbb, de mindig ezt írja ki
Amúgy készül a 80-as vonal, egy m62, egy v63, és kitudja még mi, mert sokan elég rejtve nyomják.
A railworks a rail simulator továbbfejlesztése, gyak a railsim halott.
A Rail Woks jobb mint a Microsoft Train Simulator.
A dinamikus fék az "motorfék", hatékonysága a sebességtõl függ:
-villanymozdonyoknál generátor üzemmódra váltanak a meghajtómotorok, és áramot termelnek, amit az újabbak visszatáplálnak a felsõvezetékre, régebbiek elfûtik ellenállásokon.
- Dízel elektromosnál ugyan ez csak ott ugye nincs mire visszatáplálni, ott elfûti.
- dízel hidraulikusnál meg kb olyan mint az autó motorféke
A loco brake az a mozdonyfék, csak a mozdonyt fékezi, viszont gyorsan reagál, és a kiengedés is fokozatos, nem csak a behúzás
A train brake pedig a vonatfék, az összes kocsin fékez (ha van rajtuk) fék
A segítségeteket szeretném kérni: nem tudja valaki honnan tölthetõ le a Rail Simulatorhoz a DevToolPack a railsimulator.com oldalon kívül? Mert az hivatalos oldalról törölték a fájlt.<#boxer>#boxer><#rinya>#rinya>
Vagy valaki elküldene a Packager könyvtárban lévõ serz.exe fájlt az e-mail címemre?<#help>#help>
E-mailem: [email protected]
Köszönöm!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Win7 64 bit.
Eredeti játék.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Fizikai hibák: ez többnyire a pályák elhamarkodott kiépítése okozza. Maga a szimulátor tudja, csak be kell(ett volna) állítani a pálya íveken a sodródás minimum sebességét. Én már olyat is csináltam, hogy egy minimális íven is elszállt a vonat, mert átléptem a megengedett sebességet.
Bugokból jóval kevesebb van, mint MSTS alatt, és ha nem egy krekkelt szarral játszol, akkor az accountoddal lejönnek a frissítések, amik már réges régen kijavították az összes script hibát, a betöltõdési problémákat, és folyamatosan frissítik a vonatok fizikáját.
Összességében az RW valószínûleg a legerõsebb grafikájú vonatszimulátor, és mérföldekkel az MSTS elõtt jár a motor is benne. A legutolsó verzió adaptív szûrõket tartalmaz a videokártya erejéhez mérten. Azért az nem semmi.
Egyszerûen meg kell venni, és telepíteni minden frissítést hozzá. Ez az MSTS-el sincs másképp, csak az már régi, ezért senki nem akar hasznot húzni belõle, és ingyen adnak hozzá mindent. Cserébe viszont olyan bugok vannak benne, amik tényleg kényelmetlenek. Szóval jó az RW, és fejleszteni is jó rá.
Bugzik mint az állat. Én pl a railworksot egyszer sem tudtam játszani, mert betöltésnél behal script erroral. Full friss install vista x64 sp1-en, sp2-n, és win7-en is ugyanazzal a hibával. Másnak meg fel sem települ, megint másnak betöltéskor egyszerûen kilép.
Semmi magyar nincs hozzá, semmi értelmes.
Ha magyar cuccot akarsz msts ott olyan dolgokat adnak ingyen amirõl a trainzhoz moddolók is csak álmodhatnak, miköz közülük sokan pénzért csinálják a 0 pályákat.
Hátránya hogy egy instabil lassú bugos szar, dehát a railworks is csak a lassú részt oldotta meg, a többi befigyel...
Az egyetlen remény a jobb vonatozásra az openrails projekt, egy nyílt forráskodú msts kompatibilis játékmodor, de az még sok idõ mire elkészül.
Grafikában egyébként tényleg verhetetlen, néhol már filmszerû. Mindenképp érdemes megvenni.
Üdv:
Arkuzz
http://arkuzz10.spaces.live.com/
Nekem eddig a MS TrainSim, ill. a Trainz 2009 WBE volt meg. jövõ héten veszem meg a RailSim-et. mi a tapasztalat, fizikában, hangokban, látványban mennyire veri a fentieket? képek alapján grafikában erõsen odapörköl a Trainz WBE-nek. bugok mennyire jellemzõek? még nem mélyedtem el nagyon a témában, de úgy látom hogy magyar kiegek még csak készülõben vannak. 😞
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Valaki le tudná írni a Rail Simulatorhoz tartozó telepítési kódot ?
( nem találom )<#help>#help><#help>#help>
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
E-mail. [email protected]
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Nemrégen (3napja) játszottam elõször a Rail sim mel és lenne pár kérdésem:
Honnan tudom, hogy mikor és melyik állomáson kell megálnom.
Mi a menetrendem?
Tehervonattal hová kell mennem és hol kell leakasztanom a kocsikat esetleg új fuvart felvennem?
Honnam tudom, hogy a rendezõ állomásokon meg bármelyik megállóban melyik vágányra kell hajtanom (csak mert én is tudom a váltókat kezelni) .
Tök jó a játék csak a céltalan volnatozás uncsi.
Vagy csak én nem figyeltem eléggé????
Köszi a segítséget elõre is.