RailWorks 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
Aki viszont csak egy laza mozdonyvezetésre vágyik annak megkönnyíti a track monitor az életét. Mondjuk azt se felejtsd el, hogy oké a mozdonyvezetõ csak néz kifelé az ablakon de
1 mi nem vagyunk azok
2 Ismeri azért az adott pályaszakaszt

Nekünk elsõre pl. egy német pályán elég nehéz tájékozódni elsõre. Meglehet tanulni nagyjából és akkor már élvezetes stb...

Amúgy felesleges összehasonlítani a két játékot mert a TS 2001-es az RW meg 2009-es. Még szép,hogy többet tud az RW.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Ezt mivel tudod alátámasztani? Msts-ben nincsenek húzóerõ jelleggörbék, teljesítmény jelleggörbék sem, olyan hogy tapadás változás az sem nagyon létezik msts-ben, kisiklás és magának a mozdonynak a fizikai szimulációja is 0, a jármûvek egymásra hatása is vicc szerû.
Több adat van megadva vezetés közben? Hát a track monitor miatt lehet, mert vizuálisan látod a cuccot, és a lámpa mellé is odaírja miért olyan. RW-ben csak a lámpa színét mutatja elõre, meg számokat ír milyen távol van a következõ állomás, és lámpa. Ez mind bõven elég, és azt képzeld el, hogy egy valódi mozdonyvezetõnek ennyi sincs. Szépen néz elõre az ablakon, figyeli a lámpákat, meg a táblákat.
Többit hogy miket ír ki a sebesség és a fékerõn kívül az mozdonyfüggõ. Azt írja ki amit a valóságban is. De az f5-el ugyanúgy elõhozható a sarokban a felirat mint msts-ben.
Mozdony kezelése ezen kívül msts-el összehasonlítva:
irányváltó: mind2
motor ki/be: csak RW
teljesítményszabályzó: mind2
áramszedõ: mind2
mozdonyfék: mind2
vonatfék: mind2
dinamikus fék: mind2
A fenti fékeken kívül akármennyi fékrendszer támogatása: csak RW (pl a v63-mas mozdonyokon 4 külön fékrendszer van, ez csak rw alatt megoldható, msts-alatt nem)
vonatbefolyásoló rendszerek (pl AWS) támogatása: csak RW
Az alap irányítórendszereken kívül bármilyen másik rendszer konfigurálhatósága: csak RW

Ugyen mem simple módban nyomtad?

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Nekem inkább az a gondol hogy a mozdony vezetése talán valság hûbb az MSTS-ben, és ott több adat van megadva vezetés közben.
akkor ez nem a te játékod... mondok azért párat miben jobb
-grafika
-3d vezetõfülke
-futás (nem szaggat, nem vág ki desktopra véletlenszerûen csak mert kicsit részletesebb a pálya vagy a modell
-nagyságrendekkel jobb fizika
-szebb, részletesebb hangok
-egyszerû pályaszerkesztõ
- van benne mesterséges intelligencia
-scriptelhetõség
- jármûvek számozásának támogatása
és még sorolhatnám...

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

mentem vele pár kört, nem tûnik jobbnak mint a microsoft train simulator
kössz, a crack maradt ki, ezer hála<#worship>
megveszed, vagy crackeled.

na sikerült elindítani és be is jelentkeztem de a railworks elindításakor azt írja ki hogy nem jelentkeztem be. Most mi a teendõ
Üdv!

Ma raktam fel a railworks-öt és el akartam indítani és azt írta ki hogy jelentkezzek be a steam-ba. Letöltöttem egy steam-ot, feltelepítettem, elindítottam és azt írja ki hogy nem tud kapcsolódni a szerverükhöz próbáljam meg késõbb, de mindig ezt írja ki
még nemnagyon vannak, mivel 1 éves, nem 10, és mivel sokan marhaságokat feltételeznek róla, pl hogy alig tud többet mint az msts.
Amúgy készül a 80-as vonal, egy m62, egy v63, és kitudja még mi, mert sokan elég rejtve nyomják.
A railworks a rail simulator továbbfejlesztése, gyak a railsim halott.

Rail Works-höz is vannak magyar pályák és vonatok?
A Rail Works jobb mint a Rail Simulator?
Így van 😊

Üdv!
A Rail Woks jobb mint a Microsoft Train Simulator.
Railworks -50% akció steamen július 4-ig, 19,99 euroba kerül.

sárga lámpa attól függ. Ha jelzõlámpa akkor jelentheti azt hogy a következõ jelzõ megálljt mutat, de azt is jelentheti hogy lassítanod kell (bár ilyet csak a railworks tud 106-os verziótól), attól függ mit jelent, hogy hol van.
A dinamikus fék az "motorfék", hatékonysága a sebességtõl függ:
-villanymozdonyoknál generátor üzemmódra váltanak a meghajtómotorok, és áramot termelnek, amit az újabbak visszatáplálnak a felsõvezetékre, régebbiek elfûtik ellenállásokon.
- Dízel elektromosnál ugyan ez csak ott ugye nincs mire visszatáplálni, ott elfûti.
- dízel hidraulikusnál meg kb olyan mint az autó motorféke

A loco brake az a mozdonyfék, csak a mozdonyt fékezi, viszont gyorsan reagál, és a kiengedés is fokozatos, nem csak a behúzás
A train brake pedig a vonatfék, az összes kocsin fékez (ha van rajtuk) fék

pedig ott van az a legacy részben

wollnerd
Helló!
A segítségeteket szeretném kérni: nem tudja valaki honnan tölthetõ le a Rail Simulatorhoz a DevToolPack a railsimulator.com oldalon kívül? Mert az hivatalos oldalról törölték a fájlt.<#boxer><#rinya>
Vagy valaki elküldene a Packager könyvtárban lévõ serz.exe fájlt az e-mail címemre?<#help>
E-mailem: [email protected]
Köszönöm!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Hello mindenki még csak most kezdtem de lenne pár kérdésem : a sárga lámpa mit jelent ? A dinamikus , loco , train brake között mi a különbség ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Intercity
Sztem ez tök jó játék! Nekem meg van eredeti lemezben 2000 ft volt!

csige791
Nekem megy 64 biten.
Win7 64 bit.
Eredeti játék.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Senki nem mondta, hogy nem megy 64biten, csak te. 😊 Nincs tesztelve rajta, ennyi a tény. 😊
Sanyix
Nem tudom. De melyik program nem megy 64biten és 32-n igen. Ja igen a railworks egyedül...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Melyik vonat szimulátor támogatja hivatalosan a 64bites gépeket, amelyik összevethetõ a RailWorksel?
Sanyix
Tehát 500 forintot sem ér.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ja és még valami: ha a readme tartalmazza az infót, hogy 64-biten nem tesztelték, és hivatalosan nem támogatott.
Én feltelepítettem a RailWorksot, elõtte a RailSim is fent volt. A gépem nem egy nagy cucc, egy notebook feltelepítve minden friss driverrel. A RailSim úgy futott rajta, mint egy álom. Most a RailWorks sem különben.
Fizikai hibák: ez többnyire a pályák elhamarkodott kiépítése okozza. Maga a szimulátor tudja, csak be kell(ett volna) állítani a pálya íveken a sodródás minimum sebességét. Én már olyat is csináltam, hogy egy minimális íven is elszállt a vonat, mert átléptem a megengedett sebességet.
Bugokból jóval kevesebb van, mint MSTS alatt, és ha nem egy krekkelt szarral játszol, akkor az accountoddal lejönnek a frissítések, amik már réges régen kijavították az összes script hibát, a betöltõdési problémákat, és folyamatosan frissítik a vonatok fizikáját.
Összességében az RW valószínûleg a legerõsebb grafikájú vonatszimulátor, és mérföldekkel az MSTS elõtt jár a motor is benne. A legutolsó verzió adaptív szûrõket tartalmaz a videokártya erejéhez mérten. Azért az nem semmi.
Egyszerûen meg kell venni, és telepíteni minden frissítést hozzá. Ez az MSTS-el sincs másképp, csak az már régi, ezért senki nem akar hasznot húzni belõle, és ingyen adnak hozzá mindent. Cserébe viszont olyan bugok vannak benne, amik tényleg kényelmetlenek. Szóval jó az RW, és fejleszteni is jó rá.
Sanyix
Elég hosszú küldetések? kb fél napnyit lehetett vele játszani aztán elfogyott.

Fokker
van metrószimulátorom is(openBVE); hát annak a fizikája mintha jobb lenne, mint a RailSim. MSTS-hez megvan minden magyar cuccom, csak nem szeretem a diavetítést egy core5200+2GRAM+4850+XP konfiggal. az a grafika igencsak 6-7 éves.(az openBVE szintén 15fps-sel megy.) egyelõre elleszek a RailSimmel, elég hosszú küldetések vannak benne. csak kevesek. a Trainzben meg azt utálom, hogy tele van script-bugokkal, meg félkész küldetésekkel; egy csomószor mellékvágányra futtat. jó lenne már végre egy normális vonatszimet kihozni.

Sanyix
A railsim már semmire sem jó... kiadták a "folytatást" a railworksot (aranyáron) arra kéazülnek a kiegészítõk, (többnyire pénzért, elég elmebeteg összegekért (10k huf)). fizika semmi, pl 140-el be lehet venni egy 40-es kitérõt (physiX-es...).
Bugzik mint az állat. Én pl a railworksot egyszer sem tudtam játszani, mert betöltésnél behal script erroral. Full friss install vista x64 sp1-en, sp2-n, és win7-en is ugyanazzal a hibával. Másnak meg fel sem települ, megint másnak betöltéskor egyszerûen kilép.

Semmi magyar nincs hozzá, semmi értelmes.
Ha magyar cuccot akarsz msts ott olyan dolgokat adnak ingyen amirõl a trainzhoz moddolók is csak álmodhatnak, miköz közülük sokan pénzért csinálják a 0 pályákat.

Hátránya hogy egy instabil lassú bugos szar, dehát a railworks is csak a lassú részt oldotta meg, a többi befigyel...
Az egyetlen remény a jobb vonatozásra az openrails projekt, egy nyílt forráskodú msts kompatibilis játékmodor, de az még sok idõ mire elkészül.

Fokker
köszi. már megvan. 😊 kicsit a fizika tényleg fura, olyan élettelen. nagy féknél sem mozdul be a kabin. 2000.-ot simán megért.

Szia! A bugok nem jellemzõek, de fizikai modellezésben kicsit alul marad az MSTS-el szemben, ami azért érdekes, mert elvileg ugyanõk készítették azt is...
Grafikában egyébként tényleg verhetetlen, néhol már filmszerû. Mindenképp érdemes megvenni.

Üdv:
Arkuzz

http://arkuzz10.spaces.live.com/
Fokker
Üdv!

Nekem eddig a MS TrainSim, ill. a Trainz 2009 WBE volt meg. jövõ héten veszem meg a RailSim-et. mi a tapasztalat, fizikában, hangokban, látványban mennyire veri a fentieket? képek alapján grafikában erõsen odapörköl a Trainz WBE-nek. bugok mennyire jellemzõek? még nem mélyedtem el nagyon a témában, de úgy látom hogy magyar kiegek még csak készülõben vannak. 😞

Framsen
jó már nem is kell

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Intercity
a fórumok nem telepítési kódok megadására/kéregetésére használható...

Framsen
Sziasztok!
Valaki le tudná írni a Rail Simulatorhoz tartozó telepítési kódot ?
( nem találom )<#help><#help>

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Intercity
na jó... Torrentrõl le lehet tölteni de kell hozzá egy torrent letöltõ progi amivel le tudod tölteni a játékot. Kiegészítõket a hivatalos oldalon találsz.

Intercity
Tescon a harmadik oldalról lehet leszedni! XD

sziasztok! valaki megtudná mondani hol lehet letölteni a Rail Simulatort? Vagy elküldené nekem e-mailon? Elõre is köszi!
E-mail. [email protected]
<#violent><#banplz><#worship>
hali all^^ valaki tudna segíteni hogy honnan lehet leszedni a Rail Works-höz vonatokat???! ha valaki segít azt megköszönöm😊
csige791
sziaztok, a railsimulator kiegeszitok mennek railworks alatt ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

ez a legújabb/legjobb eddigi vonatszimulátor?
i robot
Na erre még én se jöttem rá!
Arra se, hogyan tudom lerakodni a szenet a vagonokból. ???

....sikerült rájönnöm a dolgokra. Amit nem tudok megfejteni, hogy a gõzõst hogy kell feltölteni vizel. Beállok az állásra a töltõ alá és semmi. Mit csinálok rosszul?? Bármit nyomok, kapcsolok semmi reakció. Help.
Sziasztok.

Nemrégen (3napja) játszottam elõször a Rail sim mel és lenne pár kérdésem:

Honnan tudom, hogy mikor és melyik állomáson kell megálnom.
Mi a menetrendem?
Tehervonattal hová kell mennem és hol kell leakasztanom a kocsikat esetleg új fuvart felvennem?
Honnam tudom, hogy a rendezõ állomásokon meg bármelyik megállóban melyik vágányra kell hajtanom (csak mert én is tudom a váltókat kezelni) .
Tök jó a játék csak a céltalan volnatozás uncsi.
Vagy csak én nem figyeltem eléggé????

Köszi a segítséget elõre is.
Akkor szerintem nekem van valami baj a játékkal!<#confused>
Intercity
Megnyomod a "P" gombot, az fölnyomja az áramszedõt, akkor a Cabview-ben a menetirány váltót elõre, aztán menetszabályzó, fékek ki, azt megy a vonat! Dízelvonatokon ugyan ez, csak áramszedõ nélkül! Nálam mûködik az RS semmi gond nincs vele!

de írjátok leee.
Dee letöltöttem és ..............ezért nemtom😞