1131
  • ss1
    Sziasztok! a segítségeteket szeretném kérni! Feltelepítettem a játékor rámegyek a start-ra bead egy fekete ablakot és kilép, nem indul el a játék. mit lehetne csinálni?
  • halaszfi
    Nincs.Viszont ha ez megnyugtat Trainzhez van.
  • ekepista
    sziasztok valaki eltudná arair vorks 3nak küldeni aletöltési linkjét ami müködne is előre is köszi
  • halaszfi
    Engem enged.Editorból kell indítani.Egyébként foglalkozik valaki modellezéssel?
  • nyirog
    hát nem tudom, ezt a magyar pályát beraktam railworks 3-ba de csak építkezés módba enged be, semmi sincsa rajta a tájon kívül
  • halaszfi
    Pálya és jármű :railsimulator.hu
  • kokos
    Megoldódott!
    A filter ki volt kapcsolva!
  • kokos
    Sziasztok!
    Egy problémát szeretnék megoldatni veletek!Hátha!
    Nos a probléma az,hogy letöltök egy mozdonyt és mikor szerkesztem a feladatot nincs a választható mozdonyok között!Csak az alap gépek vannak benne pl class 43,meg kettő db gőzös.
    Tehát mi a megoldás ha pl én egy Big-Boy-t akarok betenni?
    Előre is kösz!
    Hy!
  • nyirog
    magleves pálya nincsen a railworks 3 -hoz???? :)
  • alexander1993
    Milyen pályák jelentek meg eddig Railworks 3-hoz?
  • Bence000012
    sZIASZTOK ÚJ VAGYOK a játékban tudnátok segíteni hogy mikor lesznek magyar mozdonyok és pályák ?? Vagy ha már vannak akkor hol érhetem el őket??
  • bzsoli
    Nem, nem meglepő, logikus! Csak én abszolút nem vagyok járatos a programban. Azt hittem elsőre, hogy az editorban csak a map készítés és módosítás lehetséges, de most ahogy írtad és megnéztem, minden megoldható.

Köszönöm a segítséged!
  • sanyicks
    meglepő módon az editorban lehet, létrehozol egy new scenariot, kiválasztod hogy free roam, meg a kezdőhelyet, aztán lerakod a mozdonyokat, raksz beléjük vezetőt.
  • bzsoli
    Sziasztok!

Egy kérdéssel fordulnék hozzátok!

Van arra lehetőség a játékban, hogy a meglévő alap pályákra egy bármilyen alap mozdonyt berakjak oda ahova nekem tetszik, hogy azzal onnan indulhassak!? Tehát tudok magam létrehozni tetszőleges pályán tetszőleges helyről induló FREE ROAM-ot!? Vagy azzal kell beérnem, ami alapból a játékban van!?

Ha van ilyenre lehetőség, akkor pedig hol, hogyan lehet megcsinálni!? MSTS-ben azt hiszem a consist editorban lehetett ilyesmit csinálni. Itt hogy ha egyáltalán lehet?

Előre is köszönöm a segítségeteket.
  • bmwcrash
    hello
    hova kell tenni az rvp fájlokat?
  • Nohab
    Ez alapján csináltam. Többet nem nagyon tudok én sem, szóval remélem segít.

Nekem sikerült már a domborzatot és a Google Maps "szőnyeget" is belerakni, csak akadt egy kis bibi. A domborzat nem éppen a legjobban kidolgozott, és nem tudom, hogy milyen magasra kéne raknom a pályát, mekkora emelkedők kellenének stb.

Egyik haverommal elkezdtük átalakítani a BR52-est 520-as sorozattá. Szerencsére nem kell sokat dolgozni vele. A neheze majd a németek készítők engedélyének a megszerzése lesz.
  • cifcuk
    Sziasztok van itt valaki aki próbálkozik reál pálya építéssel? Nekem az RW Decals nem akarja kijelölni Google Earthben a pálya 4 sarkát. Valami error baja van .

Valakinek volt már hasonló gondja?
  • manitounickfree
    sajnos nem sikerült, de találtam egy oldalt ahol elég sok kiegészítők vannak.
    és elkészült railworks 3 videó-m:

és itt az oldal linkje:
    http://rail-sim.de/railsimnew/index.php/de/downloads/viewcategory/41-strecken
  • Haulin
    Hát lehet valamit nem telepítettél abból amit a telepítés végén kidobált. Nekem is ez a probléma(de ha tévednék és te találtál megoldást kérlek jeleznéd mi az?)
  • manitounickfree
    Railworks 3 train simulator 2012-höz leszedtem a Acela Express addont.
    a pályát be is tölti de hiányos, nincs textúra és természetesen a vonatot sem lehet megmozdítani.
    olyan mintha pályaszerkesztőben volna. vagy legalábbis ahoz hasonlítanám.
    mi a megoldás? működik valakinek ez az addon?

előre köszi!
  • steve0123
    hali mindenkinek! felraktam a játékot elindítom kidobja a beállításokat beállítok mindent mondom neki h start elsötétül a kép elkezd tölteni de utána ugyan oda vissza dob a beállításokhoz! ezért miért van valaki tudja?
  • Carmang
    Én a térkép nézetben(9-es gomb) szoktam váltogatni, ott jelöli is kék színnel, hogy melyik vágány van beállítva.
  • trens
    Sziasztok!Én a váltókkal szenvedek egy ideje.Egy egyszerű,egy vágányra behajtást sem tudok használhatóan vezérelni.
    Valaki tudna erre konkrétan egy példát leírni?
    Nagyon örülnék neki.Üdv mindenkinek.
  • Carmang
    Üdv! Tudtok néhány tanácsot adni, hogyan kell a gőzöst ügyesen vezetni? :)
    Expert kezelővel nyomon, az alap dolgokat elsajátítottam, de még mindig nem vagyok elég jó. Pl maximális gyorsítást hogyan tudom elérni? Mert minden állomásnál begyűjtök néhány perc késést, ami egy 60+ perces játékban már 10 perc összesen. Aztán még a fékezéssel, megállással is szerencsétlenkedek :)
  • Osi20
    Sziasztok.Ma feltettem a train simulator 2012 meg crackelem és nem indul el mi lehet baj? Elöre is köszönöm választ.
  • roblox
    Nagyon szeretném használni mert a 2 is jó de a 3 ban jobb a graf és az editorban is könnyebb a dolgom.
  • roblox
    Hali. Valaki tudna adni egy linket, hogy honnan lehet letölteni ojan crecket vagy crack fix-et Rail Works 3 hoz ami müködik?
    Mert meg van a játék csak belép es rögtön ki is lép és még nem is hivatkozik semmire:(
  • Nohab
    Szerintem az nettó. Máshonnan többet is hallottam már.

Az szép, hogy elhiteted magaddal, hogy mind hülye... sajnos nem így van.

Itt egy szélsőséges példa. Ezek után te hogyan tudnál aludni?
    Itt pedig egy 2003-as baleset Siófoknál

Mindemellett vannak olyan esetek, ahol egyszerűen olyan szarul van megcsinálva a vasúti átjáró, hogy a (nem ritkán előforduló) speciális esetben nem láthatja a fényjelzést. Ja és csapórúd sincs oda felszerelve.
    Itt van a KBSZ zárójelenetése. Elég csak a képeket megnézni.
    Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy a baleset augusztus 29-én történt, iskolakezdés előtt. A felborult kocsikban 3-an utaztak, és mind meg is sérült. Most képzeld el ezt egy szeptemberi időpontban...

Innen lehet még szemezni.
  • sanyicks
    kérdés hogy az a 250k az nettó vagy bruttó? Amúgy a legnagyobb problémának azt szokták mondani ha valakit elütnek, azt nehezen heverik ki a vezetők... mondjuk ezért pl nálam ez nem lenne probléma, mert aki a saját hülyeségéből hal meg, azokat nem tudom sajnálni :) sőt ha éppen felsővezetéket lopkodókat ütnék el, még örülnék is.
  • Nohab
    Hát kb. igaz amit írsz. De azért nem fenékig tejfel az se... sőőt. Moldova György: Akit a mozdony füstje megcsapott című irományát ajánlom elolvasásra. Itt már pár negatív dolgot is megtudsz erről a szakmáról, de közel se mindet. Keményen meg kell dolgozni azért a pénzért.
  • Morpeus
    Üdvözletem. Még új vagyok a (legális) virtuális vonatozásban. Most hogy jobban belevetettem magam a Railworks 3-ba belegondoltam, hogy milyen jó egy mozdonyvezetőnek. Szép tájakat lát, sokat vonatozik :). Most hogy rákerestem az derült ki, hogy bizony 250 ezer körül keresnek. Ez így igaz? Esküszöm szakmát váltok :)
  • K Ace
    Valamelyik f4 vagy f3 azthiszem.
  • alexander1993
    Tud valaki segíteni?
  • Nohab
    Mivel lehet eltüntetni ezeket a feliratokat és kék korongokat?

• K Ace
    Most a steam akció keretében holnapig csak 2.99 euró a játék. A deluxe kiadás pedig 3.49
  • K Ace
    Rossz a crack. Van hozzá crackix az le kell tölteni, de előtte a teljes játékot újra kell rakni, és utánna mehet a javított crack.
  • alberti83
    űdv tudtok segiteni mert elindul a játék és utána ki is lép milehet a baj????????
  • alexander1993
    Hogy tudnám "kinullázni" a Railworks 3-at vagyi minden mentést letörőlni?
    Előre is köszi az esetleges segítségeket.
  • semidim
    Nekem megérte (-e)!
  • csige791
    Kb havonta jelennek meg palyak, mozdonyok, stb.

steam

itt pedig ki kell vallasztani a railworksot jobb oldalt