1131
-
Mikoyan #649 és hogyan tudok bejelentkezni, vagy miaz a Steam?? -
Mikoyan #648 Üdv! Honnét tudok letölteni a Railworks 2-be vonatokat,és hogyan tudom betenni azokat a játékba?
-
sanyicks #647 teljesen kompatibilis. -
#646 Egy csomó gőzmozdony sajnos nem kompatibilis a 2013-mal. És nem is foglalkozik vele a készítő. -
djfules #645 Most nézem hogy ez tulajonképpen Train Simulator 2012, de van már Train Simulator 2013 is! A kettö mennyire kompatibilis egymással , úgy értem a 2012-es cuccok jók a 2013-as hoz? -
sanyicks #644 itt vannak a pluginek, persze az ezekben lévő materialokat kell használni
Itt van a fejlesztői segítség
Játékokhoz pedig nem az indokolatlan nagy poligonszámú 3d modellek valók(amik gyakran hibásak is a 3ds max pontatlansága miatt), hanem a jól felépítettek :) -
djfules #643 Sziasztok, még új vagyok ebben a fórumban, régebben játszottam az MSTS-el, de nekem gyenge volt a grafika, igy nem is foglalkoztam a dologgal, általában Flight Simulátorozok... ez mindegy... Megvettem a Railworks 3-at , ez már tetszik :) Majd lesz kis időm elolvasgatom a fórumot, de addig is kérdezném ill. segítséget kérnék, hogy ha rajzolok egy mozdonyt 3ds max-ban azt be tudom importálni a játékba? A régihez sok kieg. készült és a jó grafika miatt megérné nekem vesződni vele, 3dmax-ban jó vagyok :) Ráadásúl vasutas :) -
Bagaméry #642 A Ts2013 (RW4)-hez tud valaki kicsomagolási kódot (az "almaspite" nem vált be....) -
sanyicks #641 déli pályaudvar csak egy rövid szakasz, ami valamikor el lett kezdve majd félbehagyva.
A ruhr-sieg magyarosítva, annyi hogy a játékban lévő német pályán magyarokra vannak cserélve a jelzőlámpák és a sebességkorlát táblák. Persze kell hozzá a másik szekcióban megtalálható magyar jelzőcsomag. -
#640 van itt valami magyar pálya szerüség
itt
ezt hogyan tudnám full amatőren beüzemelni?:) vagy ez nem ehez készült? vagy van jobb tán? jó lenne valami magyar szimulátor szerüség :D -
sanyicks #639 akkor kell mikor a jelző utáni szakasz foglalt másik vonat által (akár álló kocsik által is), vagy ha beragadt a jelző. A magyar jelzők ha van rajtuk, ilyenkor tolatásjelzőként kezdenek viselkedni. Ha foglalt az út de csak álló járművek vannak rajta, akkor a fehér lámpa fog világítani, ha mozgó jármű amit egy másik mozdony visz akkor marad vörös. -
#638 Piros jelzésnél kérsz engedélyt, hogy áthaladhass, azt írja is ha megkapod. Pl olyankor használatos, ha az állomáson lófrálsz fel-alá, és a menetrend szerinti vonat vágányára akarsz rámenni.
Ha te vagy a menetrend szerinti, akkor valszeg nem fogsz engedélyt kapni, meg kell várnod, míg a jelzés ténylegesen meg nem engedi a továbbhaladást. -
#637 a tab az mire való? most megáltam egy jelzésnél, mivel piros és mond valami sh jelzést, meg tabot, egyébként gőzöm sincs hogy mit kell csinálni :D nincs valami leirás? rdekelne az egész, csak elég rossz igy tudatlanul :( -
nemethka2 #636 T.Forumozók!
Újabb problémával szembesültem. Letöltöttem a Glasgow Airport útvonalat. Ez egy tömöritett állomány, mely kicsomagolás után egy komplett routest adott. Naivan, ahogy ezt az MSTS-nél megszoktam bemásoltam a RWS2-be. Meg is jelent az útvonalak listájában,de a Package Maneger-ben viszont lem látszik az útvonal.A kiválasztott feladat megnyitás után nem a feladathoz visz, hanem a szerkesztőbe.
Mi a megoldás?
nemethka2 -
sanyicks #635 2012 új szebb grafikus motor került, aminek nagyobb a gpu igénye is... de vissza lehet kapcsolni a régi motorra is. A tsx mód az új, ha nincs kipipálva akkor a régi grafika lesz. -
#634 Egy kis cég fejleszti az RW-t, így elég sok bug van benne. Egy munkatársamnak a TS2012 -> TS2013 upgrade óta villognak a textúrái, nekem meg a TS2012 alatt működő, Steam-ről letöltött Addon-ok nem láthatóak. Írtam a Support-nak, azt válaszolták, hogy ismerik a jelenséget, rajta vannak az ügyön.
Szóval majd lesz valami. Tanácsot adni nem tudok neked, de akkor inkább maradj az előző verziónál, ami működik. -
nemethka2 #633 Kösz a segítséget.Sikerült.Vannak további kérdéseim is. Az RW3 is működne,de csak kb fél sebességgel,magyarul szaggat. Ezen lehetne segíteni? Ha nem akkor maradok az RW2.nél.Ehhez van-e az angolon kívül máshonnan is pálya, és azt hol lehet letölteni. Egyébként az MSTS-ben régi motoros vagyok, csak most próbálkozom ezzel. Első benyomásaim elég kedvezőek. -
#632 A Package Manager-ben kell az Install-ra kattintanod, és ott ezt a fájlt kiválasztani.
Elvileg onnantól látod a játékban a tartalmát. -
nemethka2 #631 Sziasztok!
Letöltöttem a Railworks2-höz egy pangol pályát rwp kiterjesztéssel amivel nem tudok mit kezdeni. Tud valaki segíteni?
nemethka2 -
#630 Sziasztok! azt hogy tudom megcsináni hogy az addon vonatokat is tudjam lerakni a world editorban? -
#629 Hova települnek a kiegészítők?
A Steam\Steamapps könyvtárban megvan a 2 dlc .ncf kiterjesztéssel.
A Railworks-ön belül pedig a PackageInfo könyvtárban vannak a .pi kiterjesztésű fájlok. -
#628 Amióta upgradelődött a TS2012 2013-ra, már sehol nem látom a DLC-ket.
Sem a Collection-on keresztül nem listázza ki, sem a Single Player -> Standard/Career Scenarios-ban.
Nálatok megy minden rendesen?
(asszem Support lesz a vége) -
#627 Megtaláltam. A Drive by Route alatt vannak a DLC-k.
Mert, ha letöltök egy Scenárió Pakkot egy konkrét mozdonyhoz, akkor azt a Route alá kell betenni, nem a konkrét Train-hez... Nagyszerű. -
#626 DLC, ha így érthetőbb :) -
komiki #625 Udv.Nem értem milyen scenário pac-okat töltöttél le?Márvásároltam náluk nagyon sok mindent de nála, müködik tökéletesen -
#624 Letöltöttem Steam-en keresztül Scenario Pack-okat, de mikor kiválasztom a mozdonyt (Drive by Train), akkor nem listázza ki a hozzá tartozó új Scenario-kat.
Mi a megoldás?
(az indító képernyőn, a Packet Manager azt jelzi, hogy telepítve van, alatta a dátum) -
gabocasy #623 Sziasztok! Meg tudná mondani valaki mégis mi kell az Altenburg-Vildau vonalhoz hogy működjön?? Nem ma kezdtem a Railworks-öt de most nincs ötletem. Egy scenario kivételével egyiket se tölti be...már újraraktam a teljes játékot, semmI. Letöltöttem a rail-sim.de oldalról az összes létező járművet, semmi. Ha van valaki akinek működik kérem írja meg a tapasztalatait a [email protected]! Hálám üldözni fogja!:))
Tisztelettel: Deák Gábor -
ekepista #622 sziasztok arailworks3ba hogy tudok mozdonyokat berakni és honét lehet hozzá leszedni mozdonykat -
Levente55555 #621 Hello!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy miért nem indul el a Train Simulator 2012? (Nem eredeti a játék!) Be crackeltem a beállításoknál beállítottam mindent. Rá kattintok a START -ra, feljön a nagy feketeség gondolkozik 3-4 mp-et aztán visszaugrik az indító ablakhoz. Amiket kér a telepítő a telepítés végén azok megvannak. Annyi hogy a processzorom 2GHz (rosszabb egy kicsivel mint ami a minimális rendszerkövetelményekben elő van írva, de már játszottam így más játékokkal, hogy nem felel meg a processzorom) Miért van ez?
Válaszaitokat előre is köszönöm. -
macko12 #620 Hát akkor nem tudom mert minden jó a gépben hozzá. De ahogy rámegyek a startra elkezd tölteni aztán kidob:S -
#619 Nálam gond nélkü fut Hetesen. -
macko12 #618 Railworks 3 (Train simulator 2012) -
#617 Rail Simulator, Railworks, 2 vagy 3 (Train Simulator 2012)? -
macko12 #616 Windows 7-re nem lehet a játékot valahogy át konfigurálni vagy hogy mondjam? Mert 7-esem van és Vista a jó:SS -
macko12 #615 Közbe megtaláltam:) de ha átengedem úgy se jó a fekete töltésnél kidob továbbra is... -
macko12 #614 Hát úgy, hogy kikapcsoltam a tűzfalat mert az átengedés listában nem hozta fel. -
#613 Tűzfalon kiengedted? -
macko12 #612 Igen.
De már megoldódott most az a problémám, hogy elindítom és betöltött aztán ledobott. Na de ezt végképp nem tudom mitől. -
#611 És Steam-es verziód van?
(értsd: eredeti?) -
macko12 #610 Sziasztok! Valaki tud segíteni?
Feltelepítettem a Railworks3-at a gépemre, de miután elindítottam kiírta, hogy jelentkezzek be steamre. Bejelentkeztem és továbbra is ezt írja. Mit lehetne ezzel csinálni?
Előre is köszönöm.