RailWorks 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszönhetsz az nvidia physix nevû csodájának...

a pisiksz malwaret is kell telepítened, elvileg ott kéne lennie a lemezen.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

longhaul
Telepítettem a RAIL SIMULATOR játékot, és amikor elindítom valamelyik pályát betöltõdik, csak mikor a mozdonyra kattintok akkor kilép a windows-ba a következõ hibaüzenettel: " elnézést kérek a railworks leállt a kellemetlenségért elnézést kérünk. " Van valami crack hozzá? Pedig minden hardver kiegészítõ meg van hozzá.

Kérem szépen segítsetek?

OMSI FOREVER!!!

magyar
110-es verzióhoz készült, de elvileg mûködik most is, csak az új feliratoknál hibaüzenetek lesznek szöveg helyett.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Nem hiszem hogy van sajna.

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

A 2-höz van magyarítás vagy az 1-hez akár?
Sztem a 2-õ sokkal jobb.<#nyes>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

Az 1-hez kellett, de leszedem inkább a 2-t😊 Köszi

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

Melyikhez kell a crack,mert már a RailWorks 2vel tolom. <#smile>

Nem tud valaki egy biztosan mûködõ crack-et a játékhoz? Hiába crack-eltem, mikor próbálom elindítani (a felugró ablakon alul Start RAILWORKS), a következõt írja ki: Please login to steam. Köszi elõre is.

egy készülõ, több magot használó, multiplayeres, jobb fizikás, jobb képességû, pluginezhetõ msts pályákat jármûveket beolvasó félig nyílt vasútszim, új szerkesztõkkel, és AI-val.

bõvebben?
Nohab
A várható megváltás.
mi az az openrails ??
Hiába crackeltem, nem jó.

Nohab
Új játéknak karcsú, dlc-nek meg átlagos. Kár, pedig terveztem, hogy nekikezdek egy rövid vonalnak. Ha tényleg jön az opanrails (még nem is hallottam róla), akkor teljesen felesleges lenne.
igen egy kis railworks patch, kapott egy új menüt egy terepasztarvezérlõ szerû felületet, meg végre mûködõ sorompós vasúti átjárót, és egy dlc warezvédelmi rendszert. De ennyi az újítás benne.

Nohab
Railworks 2-õt próbáltad már? Akinek megvan a Railworks, az ingyen megkapja.
valamire biztos kijön, csak ha így folytatják lehet az openrails lesz az 😄

Textúrázás alatt... bár a kedv nem a régi miután a kezdes fejlesztõk fosnak a fizikai bugok javítására, csak eyecandyt meg dlc-t gyártanak.

crack

Hali. Feltelepítettem a játékot, és akárhányszor megpróbálom elindítani (a felugró ablakon alul Start RAILWORKS), a következõt írja ki: Please login to steam.
Mi a teendõ?

Üdv!
Hogy áll a V63-as??
Nohab
"railworks scenarios tutorial"

Erre rákeresel valamelyik keresõvel, és leírásokat, videókat fogsz találni. Ha nem tudsz angolul, akkor erõsen kétlem, hogy a játékban ki fogsz igazodni.
Sziasztok! Elõvettem én is a játékot, és azt szeretném megkérdezni, hogy én, hogy tudok feladatokat csinálni?
az jó
mozdony lesz rw-be

ez pontosan mi?
vótmá?
kép1
kép2
kép3
itt már gurul is (próbatextúrával és configgal)

Nekem is volt ilyen hiba. Én azt csináltam hogy külön töltöttem le a Steam-ot.
bodesz
mi lehet a gond én nem tudom telepiteni? a képfájlt beolvasom ok.
utána? steambackup elindul megy 5 percig majd megáll , mit tegyek?

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

nyilván mert most nincs ideje.

az utolsó bejegyzés május 6. elõtte pedig naponta volt frissítve!

Nem tudjátok mi van a 80-as vonallal? hol tart? mikor lesz kész?
steam egy játékterjesztõ dolog (pénzért), és egyben másolásvédelem is, ha nem vetted meg a játékot és úgy lépsz be steamre/be sem lépsz, nem fog elindulni... csak ha crackeled

Üdv!
Azt írja hogy jelentkezz be a Stem-be
Sziasztok.Nekem az lenne a gondom hogy ha elakarom indítani a a Railwork-öt akkor azt írja please login to steam :S ez mi? elõre is köszönöm.
http://hunrailworks.blogspot.com/

Bõvülgetõ railworks fejlesztõs blog, fejlesztõknek való linkgyûjteménnyel.

milyen steam key? Vagy regisztrálva vagy steamen és a felhasználódon megvan az rw(ha megvetted) vagy nem. Nincs semmi féle key.

Tuti hogy nincs, és nincs valakinek steam key-e?
Az akkor a német verzió crackelve. Frissebbre csak úgy lehet hogy megveszed, és a steam frissíti... languages mappa pedig tuti hogy van

nekem 106.7a verzióm van hogy tudnám frissebbre cserélni, és languages mappám sincs
igen mert az elsõ patch után crackelték. Attól a többi patchnál még nem crackelték, tehát az újabbak már nincsenek meg.

Magyarítás a 110-es verzióhoz frissítve itt

ja még az aktiválás nincs meg, mert nincs kódom, esetleg nem tudna valaki küldeni?
a steamot nem megvettem, de krekkeltem, hogy nézhetem meg hogy ezek a változtatások nálam is megvannak: http://www.vonatmagazin.hu/2009/06/railworks-az-elso-javitas/#more-10755
nincs linkje, steamen jön ha megvetted a játékot, mint az összes patch 😊

sanyicks: megköszönnénk ha felraknád a karrier mód letöltési linkjét. Köszönjük!
kijött a karrier módos patch. Bár nem tudom miért karriermódnak hívják hiszen csak ellenõrzött vezetés, ahol teljesítmény alapján pontoz.

kösssz!<#worship>