RailWorks 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Ati
Ati
Ati
Elõre is köszi az esetleges segítségeket.
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
steam
itt pedig ki kell vallasztani a railworksot jobb oldalt
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Itt azért nagyobb élet zajlik.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Elõre is köszi az esetleges segítségeket.
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Próbáltam már füstöt szerkeszteni (itt) de nem igazán láttam a változást...
Vkinek vélemény? 😊
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a Railworks 3-ban hogyan lehet mozdony kabint váltani?
Nem a direction change-ra gondolok (irányváltás) meg a kamera képek váltására hanem a mozdony kabin váltásra. Elvileg lehet ilyet csinálni, de nekem nincs tippem rá.
"Nem tud valaki egy biztosan mûködõ crack-et a játékhoz? Hiába crack-eltem, mikor próbálom elindítani (a felugró ablakon alul Start RAILWORKS), a következõt írja ki: Please login to steam. Köszi elõre is."
Az INTERNETKAPCSOLAT ideiglenes kikapcsolása után (kihúzod a hálózati csatlakozót, vagy ideiglenesen letiltod a hálózati kapcsolatot...)próbáld indítani (nekem ez a Trainz12-nél (is) bevált!)
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
P5G41-M LX,Dual Core E5800 3,2GHz, 3Gb DDR2, 430GT, XP Sp3
Elvileg ez is lenne.....
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
" és akkor itt kapituláltam..... <#zavart2>#zavart2><#buck>#buck> tud vki vmi okosat mondani? <#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting><#rinya>#rinya> elõre is köszönöm.....
hogyan kell nyugtázni?
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Billentyûzetkiosztáson az inputmapper-ek szerkesztésével lehet változtatni, miután serz.exével visszafejtetted xml-be.
Még új vagyok a railworksnél és azt szeretném megkérdezni, hogy billentyûzetkiosztáson hogyan lehet változtatni? Elõre is köszi!
Van egy másik dolog is, hogy ha mindenki benne lenne elkezdeném készíteni a RailworksHungary oldalt amiben ti is segíthetnétek. A Railworks melett az oldal még az MSTS-el is foglalkozna. Írjatok ha segítenétek benne új dolgokat, híreket meg ilyneket rakni az oldalra és összehoznánk tök jól.
Ja és az MSTS fórumját itt találjátok: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=991845323
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Van egy Iron Horse House Big Boy 4-8-8-4 mozdonyom. De nem tudom, hogyan kell betenni az RW2-be. A könyvtárában Assets, Content, Manuals alkönyvtárak vannak. A leírás szerint ezekkel, egyenként felülkell írni a gyökérben levõ azonos nevû könyvtárakat. Ezt megcsináltam, de nem jelent meg a programban a BB. Segítséget kérnék.
Kösz