1131
-
ekepista #689 szia megint én vagyok ott hol van aletöltő link -
#688 Train Simulator 2014: Steam Edition
mondjuk innen : Steam
-
ekepista #687 sziasztok honét lehet leszedni ezt aszuper vonatos játékot -
#686 -
#685 azt nem tudom !!! #banplz] [ -
zsilka péter #684 Virágbolti verzióval, hogy lehet? :) -
#683 akkor a válasz egyenlőre az ápdét 38.3a - ra -
zsilka péter #682 14-ből 37.1a
13-ból pedig 27.5a
Egyébként 2 hétig semmi baja nem volt a pályának, se a vagonoknak, és egyik napról a másikra kezdték el ezt csinálni. De csak a Hamburg - Hannover pályán. -
#681 egy fájlok épségének ellenőrzése ajánlott ,főleg ,ha külsős kiegészítőket telepítesz ...
A Berlin - Wittenberg kiegészítő leírásában utalnak erre a megoldásra ,hogy a kiegészítő telepítése után ,végezzük el a fájlok épségének ellenőrzését ... -
#680 Tegnap ,egy rohadt zöldre másfél órát vártam ,mire kiderült ,hogy nem jó vágányról akarok indulni és a vágány nem játszik ... -
#679 milyen verziód van ? 38.3a ? -
zsilka péter #678 2013 és 2014 is csinálja. És már kb. mindent megpróbáltam.. És emiatt simán nyomnék a játéknak egy shift-delete-t vasutas létemre elég nehéz ezt lenyelni. -
#677 Valószínű bug. Én is találkoztam furcsaságokkal a 2104 Upgrade óta. -
zsilka péter #676 Hali
Pár napja érdekes hibajelenségek jelentkeztek a játékban. A vonat légfékezést követően - légfékoldás után -, egy-két másodperc alatt felugrik a vonat sebessége 20 km/h-t, csak a Hamburg - Hannover pályán jelentkezik. Géptől és most már úgy néz ki, hogy tehervagonoktól függetlenül. München - Augsburg és a többi pályán nem jelentkezik ez a hiba. TS 2013 és 2014 is produkálja. Szerintetek mi lehet a hiba? Köszi!
-
precise #675 thx, nézem -
#674 vagy railsimulator.hu/ -
#673 Magyar Railworks blog -
precise #672 Sziasztok, van esetleg magyar pálya, vagy járművek a játékhoz? -
#671 Ja vannak érdekes dolgok. Lásd még Donner Pass(legrövidebb scenario 2 óra...). Esetleg NEC: nyílt pálya közepén kisikló vonat. -
#670 Ennek a kommentnek az örömére elkezdtem én is szórakozni a Package Managerrel, és letöröltem vele azt a két modot, amikkel eddig nem tudtam játszani (#666). Aztán Steam-en indítottam egy Helyi Fájlok Ellenőrzését (vagy miaz), aminek a végén letöltött kb 27 Megát. És most látszanak a több, mint 1 éve megvett modjaim :)
Egyébként dúúrva bugba futottam. Egy már végigvitt szkenáriót újra elindítottam, azzal kezd, hogy egy nagyon enyhe, de hosszú emelkedőn kell felmenni, eső közben esik. Egyszer csak elkezdenek kipörögni a kerekek, és visszafelé csúszni a vonat. Csökkentem a nyomatékot, meg homokozok ezerrel, de semmi. Teljes féket feltolom, de csak csúszok vissza, és ekkor látom, hogy a kerekek hátrafelé forognak. Visszacsúszok az emelkedő aljára, ahol vízszintes a talaj, és hiába adagolom a gőzt, se előre, se hátra. Kerekek állnak, de a kipörgés figyelmeztető felirat folyamatosan villog.
Máskor meg az egyik megállóba érkezvén vissza kellene tolatnom a 'C vágányra', szétdobni a vagonokat, de mikor hátramenetbe rakom, kiengedem a féket, és kis gőzt adjusztálok, akkor elkezd előre menni a vonat. Ha 100% gőzt adok rá, akkor kezd el hátrafelé megmozdulni. Pedig a talaj vízszintes.
Szóval vannak érdekes dolgok. -
#669 Tömören:
Megveszed/letöltöd a DLC-t.
Megnyitod a Package Managert. Nyomsz egy Refresht. Beolvasod a kapott RWP fájlt. Megvárod míg felrakja, aztán hajrá.
Bővebben: itt. -
nono28 #668 Sziasztok!
Pályát illetve mozdonyokat,kocsikat hogy lehet berakni a játékba? -
#667 Ez egyedi lehet. Nekem amerikai scenariók vannak (modern) és perfect működnek. -
#666 A még 2012-őn letöltött néhány gőzös mod nem működik nálam 2013-mal. Konkrétan a játék "nem látja", nem listázza ki őket, mint játszható szkenárió.
És nem is tettek ellene semmit a fejlesztők, support írt valami választ a nyavalyámra, hogy "tudomásul vették". -
#665 Szerintem teljesen. A modok biztos. -
alexander1993 #664 A TS 2012 és a TS 2013 mennyire kompatibilisek egymással? -
#663 100+ kép váltakozik 15 másodpercenként.
Steam-es fórumon utána néztem. Ott azt mondják, hogy több-féle oka lehet ennek. Lelőttem a TSX-et, azóta nincs ilyen üzenet. -
#662 Mondanám, hogy telepítsd újra a DirectX-et, de nálam se ilyen mappa, se ilyen fájl nincs, mégis működik.
(jó a háttérképed) -
#661 Valakinek ötlet, hogy ezmiez?
-
bbalazs78 #660 Sziasztok!Szeretném megkérdezni hogy van e magyar leírás,hogyan kell quick drive módba vonatot betenni,és hogyan lehetne a kabin nélküliekhez vezetőállást hozzárendelni?Köszi. -
#659 Tüntesd el a HUD-ot F4-el, majd nyomj F3-at. A következő jelző aktuális állapotát mutatja, távolsággal egyetemben. -
#658 Január környékén jött egy patch, amivel megszűntek a RAM kezelési problémák. Simán futott az erősebben beépített pályákon is. -
sanyicks #657 Volt sebesség és jelző előjelző hud is, TS2013-ban szüntették meg és tették kizárólagossá a jelenlegi "játékvonatos" hud-ot... Mert az szerintük jobb...
Nem valószínű hogy nagy változások lesznek, eddig minden új rész csak egy apró patch volt persze meghagyva az RS óta benne lévő összes hibát.
A pofájuk mindig nagy mint ahogy akkor is nagy volt amikor bejelentették 2010-ben hogy tesztelik a multiplayer módot ahol lehetsz mozdonyvezető, forgalomirányító, stb. És kaptunk 2 évvel később egy semmire se jó savegame küldő relay módot... -
#656 Pedig ahogy a valóságban, itt is a saját szemedre kell hagyatkozni. De pont azért vannak az előjelzők, hogy ne az utolsó pillanatban kapkodj.
Ami nekem hiányzik (legalább is az angol útvonalakon), az a sebességkorlát előjelző. Azt pl csak a radarról látom. Vagy valami nagyon elkerüli a figyelmem... -
#655 Az kemény... Reméljük hogy kövivel jobban foglalkoznak... De ha az eddigi részek is használhatatlanok akkor ez se lesz túl sikeres..
Más: Az TS 2013-ban van valami, ami a jelzők állapotát (piros, sárga, zöld) jelezze vmi HUD-ban, radaron? Mint a MSTS-ben a Track Aid (Pálya-figyelő). Azt tetszik hogy a küldetések feladatteljesítés kezelését egyszerűsítették, könnyítették, mint a 2012-ben. De számomra még az hiányzik hogy jelzők állapota látható legyen a mondjuk a HUD-ban. (Nekem nem elég a pályát figyelve a mozdonyból, esélyes hogy így későn veszek észre egy piros lámpát...) -
#654 Dúúrván optimalizálatlan.
Nálam mondjuk szépen fut max grafikán, de a 2012-höz letöltött (Steam-en megvett) gőzös DLC-ket nem látja a játék, nem tudok velük játszani. Írtam a support-nak, válaszként valami olyat írtak, hogy "tudomásul vették a dolgot". Azóta sem tudok velük játszani, mert nem csináltak semmit a fejlesztők.
Egy munkatársamnak viszont állandóan villognak a textúrák, akárhogy állítja a grafikát. És a speciális effektet (most nem jut eszembe az a 3 betű) sem tudja bekapcsolni. Pedig neki is modern gépe van.
Azért ez bosszantó. -
#653 Szeptember 26 án jön a Train Simulator 2014 Másik link
Felturbózott, élethű grafikája lesz. Remélem ezt jól fogják végre optimalizálni a játékot, mert a Train Simulator 2013-at az aláírásomban szereplő konfiggal sem tudom max. graffal futtatni... Milyen gép kell ehhez?
Ti is optimalizálatlannak gondoljátok a TS 2013-at? -
#652 Railworks 3 Train Simulator 2012 Deluxe
engem ehez érdekelne bármilyen magyar vonatkozású pálya, vonat, modzony, stb. -
#651 -
Mikoyan #650 azt hallottam hogy ezt crack.el meg lehetne oldani,de azt sem találok sehol