14
-
Monoton #14 SIMS 3 -
MC Stich #13 A sorozatot szoktam nézni, és nagyon tetszik is, de nem tudom milyen játékot tudnának belőle csinálni ? Akció ? ? Stratégiai ? ? Vagy milyen ? -
#12 nehéz dolgok ezek -
#11 nekem sem tetszett. Túl bonyolult volt nekem is. Depressziós lettem tőle, mert sosem tudtam eldönteni, hogy először kakáltassak és utána fürdessek, vagy először fürdessek és utána kakáltassak... -
#10 hat sztem ez a született feleségek game szanalmas én jaccittom indegyik simsel de egyik se fogott meg tul bnonyolult.:P -
omlás18 #9 Ne haragudjatok már, páran úgy írtok véleményt a Simsről, h nem is játszottatok vele! Tisztelet a kivételnek! Véleményem szerint jó kis game, nagyon rá lehet kattanni. De hát ízlések és pofonok! -
dav1d #8 Gondolom neked is az a problémád hogy mekkora úszómedencét építs a lukszus villád kertjébe h ennyire nem érted
ui:Nem, nem védeni akarom a simset nem is játszok vele , ez csak egy vélemény... -
#7 juuuj,
akkor én leszek a kertész aztán végig csak cuccolom az Eva Longoriat :) jo játék lesz ez. -
pentium419 #6 nem. a sims egy szar. -
gabeei #5 Ezt nem értettem én se, hogy mit esznek azok a barmok, akik megveszik eredetiben a Simsen.Megetetem, lefektetem,...
Komolyan, mint egy tamagocsi, bár mintha egy kis RPG vonatkozása lenne a simsnek is, mivel az rpg-ben is az az addiktív, hogy egyre jobb, és okosabb, és szebb a karaktered, szóval a asims egyfajta real-time rpg?... -
#4 :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO -
Thufirhawat #3 Kicsit mindig is furcsán érintett ezen játékok sikere. Az ember hazamegy melóból, és kikapcsolódásképpen, hogy legalább egy időre kilépjen az élet szülte problémái köréből, leül a gép elé, hogy egy másik, virtuális térben létező ember ugyanolyan problémáit élje át.
Bizonyára én ítélem meg rosszul, de akkor sem értem, hogyan adnak el ennyit belőle. Talán mint a fentebb (effektíve lentebb) szóló említette, nevelési célzattal. -
irkab1rka #2 Van egy kérdésem. Csak úgy böffentsetek valami választ.
A sims sorozattot letöltöttétek, megvettétek, vagy megvették nektek?
Elméletem szerint ezt a szülők veszik a gyerekeknek, hogy ne azzal a szar véres lövöldözőssel játsszon :) -
lordjanek #1 sims2es grafja van nem?