Játék készül a Született feleségekből
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SIMS 3<#hehe>#hehe>
REAL MADRID
A sorozatot szoktam nézni, és nagyon tetszik is, de nem tudom milyen játékot tudnának belõle csinálni ? Akció ? ? Stratégiai ? ? Vagy milyen ?<#nemtudom>#nemtudom>
nekem sem tetszett. Túl bonyolult volt nekem is. Depressziós lettem tõle, mert sosem tudtam eldönteni, hogy elõször kakáltassak és utána fürdessek, vagy elõször fürdessek és utána kakáltassak...
Nieleen
hat sztem ez a született feleségek game szanalmas én jaccittom indegyik simsel de egyik se fogott meg tul bnonyolult.😛
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
Ne haragudjatok már, páran úgy írtok véleményt a Simsrõl, h nem is játszottatok vele! Tisztelet a kivételnek! Véleményem szerint jó kis game, nagyon rá lehet kattanni. De hát ízlések és pofonok!
Gondolom neked is az a problémád hogy mekkora úszómedencét építs a lukszus villád kertjébe h ennyire nem érted<#gonosz1>#gonosz1>
ui:Nem, nem védeni akarom a simset nem is játszok vele , ez csak egy vélemény...
ui:Nem, nem védeni akarom a simset nem is játszok vele , ez csak egy vélemény...
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
juuuj,
akkor én leszek a kertész aztán végig csak cuccolom az Eva Longoriat 😊 jo játék lesz ez. <#law>#law><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
akkor én leszek a kertész aztán végig csak cuccolom az Eva Longoriat 😊 jo játék lesz ez. <#law>#law><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
nem. a sims egy szar.
Ezt nem értettem én se, hogy mit esznek azok a barmok, akik megveszik eredetiben a Simsen.Megetetem, lefektetem,...
Komolyan, mint egy tamagocsi, bár mintha egy kis RPG vonatkozása lenne a simsnek is, mivel az rpg-ben is az az addiktív, hogy egyre jobb, és okosabb, és szebb a karaktered, szóval a asims egyfajta real-time rpg?...
Komolyan, mint egy tamagocsi, bár mintha egy kis RPG vonatkozása lenne a simsnek is, mivel az rpg-ben is az az addiktív, hogy egyre jobb, és okosabb, és szebb a karaktered, szóval a asims egyfajta real-time rpg?...
😮OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Kicsit mindig is furcsán érintett ezen játékok sikere. Az ember hazamegy melóból, és kikapcsolódásképpen, hogy legalább egy idõre kilépjen az élet szülte problémái körébõl, leül a gép elé, hogy egy másik, virtuális térben létezõ ember ugyanolyan problémáit élje át.
Bizonyára én ítélem meg rosszul, de akkor sem értem, hogyan adnak el ennyit belõle. Talán mint a fentebb (effektíve lentebb) szóló említette, nevelési célzattal.
Bizonyára én ítélem meg rosszul, de akkor sem értem, hogyan adnak el ennyit belõle. Talán mint a fentebb (effektíve lentebb) szóló említette, nevelési célzattal.
Van egy kérdésem. Csak úgy böffentsetek valami választ.
A sims sorozattot letöltöttétek, megvettétek, vagy megvették nektek?
Elméletem szerint ezt a szülõk veszik a gyerekeknek, hogy ne azzal a szar véres lövöldözõssel játsszon 😊
A sims sorozattot letöltöttétek, megvettétek, vagy megvették nektek?
Elméletem szerint ezt a szülõk veszik a gyerekeknek, hogy ne azzal a szar véres lövöldözõssel játsszon 😊
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
sims2es grafja van nem?<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>