135
Minden ami nissan
-
mjsilvester #95 S.O.S Hello Nissan 300zx-hez értö embert keresek!!!!!!!!!!!!!!!!
Kérlek keresetek meg!! msn: [email protected] -
Jelenleg ilyennel járok nem Skyline, de azért megy:D -
Egy ujabb érdekes skyline Japoból: Nissan Skyline V36 -
#92 :D -
Ez is Skyline csak épp 1957-ből :) -
#90 Üdv mindekinek hát, igaz ami igaz nem sok időm volt forumozni az elmúlt időben, de most, hogy modjátok idelye lenne felpörgetni picit a dolgokat:) -
enrico #89 Ha valakit érdekelne eladó Nissan Micra -
idt103 #88 egy fórumon valaki azt írta hoyg balkormányos skyline nincs!
márpedig én úgy tudom hogy r32 és r33 volt gyárilag balkormányos!
akkor te azt mondod hogy a balkormányos r34 át lett építve!
tuti hogy csak jobbkormányos készült? nekem ez kezd gyanus lenni! -
#87 Gyárilag egyikből sincs, Átépítéssel lehetséges...
Én is láttam már pár ien képet... -
#86 Nagyon ugy tünik ,hogy az tényleg balkormányos... -
idt103 #85 halihó mindenki!
én szintén nagy skyline rajongó vagyok!
a minap érdekes képeket szemléltem meg!
nissan skyline r34 gt-r és balkormányos! kb 2-3 ilyen skylineról van fent képsorozat!
www.toprpm.com
valaki kommentálja mert ha tényleg létezik a balkormányos akkor mától egy olyan megszerzése az életcélom!
dekomolyan! eddig úgy tudtam hogy r34-ből cak jobb kormányos van! r32 és r33 én úgy tudom van bal kormányos! ezek szerint van az r34-ből is? -
#84 -
#83 Van mód arra ,hogy megint beinduljon ez a fórum is?!?!?! :) -
#82 Nos akkor ahogy ígértem most járok 1 hét után 300km-nél tudom ennyi idő még arra se elég hogy gumiról lelöjön a szösz na, de azért némi tapasztalatom már van a kocsi árához képes tökéletes nem egy verseny verda, de ezt nem is várja el tőle senki kényelem szempontjábol 5/5 legalábbis nekem és mivel hátúl nem sűrün fogok ülni nekem ez bőven elég:D, fékek Isteniek egyszerű döbbenetes a fékerő viszont nagyobb sebeségénél a menetszél már halható elég rendesen, de még határon belül van.
Klíma ez az idő ugye még nem megfelelő egy hatásos teszthez, de azért érezhető hogy hűt rendesen.
Teljesítmény mivel 0 km-es kocsi bejáratos akárki akármit mond, hogy így bejáratják padon meg ugy egy kocsi 10eKm-ig bejáratos... ezt nem én hanem tőlem sokkal jobban hozzáértő emberkék mondják és, hogy ez miért érdekes nos azért mert a motor nem sokat pörgött még 3e felett 4e felett még 1X se és emiatt nem sokat tok mondani az érezhető hogy 3 felett indulna meg addig is húz de nem agresszívan ami tetszik, 3e-nél megy 120-at szal ez jót tesz a pénztárcámnak is.
Egyenlőre majd ha elsz fejlemény még írok:) -
#81 Jahh, az kell :D
Nekem bejön, csak a lámpa nem tetszik így, de ottvan... -
#80 Azért a rózsaszin plüss maci ott van a szeren amúgy nem tudom annyira nekem nem jön be a kocsi:) nem rossz de van azért szebb is tőle:) -
#79 Jahh, meg hamár 200SX, akkor figyeljétek ezt ! -
#78 Naja, de ahhoz mien autó jó alapon? :D
Én nem nagyon akarok iylesmit, talán egyszer-kétszer hobbiból, de nem hivatásszerűen mint te :D -
[Walaki]D`Lair #77 Én is azt szeretnék nem az, csak drifthez puha és csavarodik... -
#76 Én nagyon jókat olvastam róla Népítélet-en, szal még jobban megerősítette bennem, hogy azt veszek, csak ki kell fogni a jót...
-
[Walaki]D`Lair #75 Jaja, igaz, a 200SX az 200SX...nem S13...
Nem rossz a 200SX, csak lágy a kasztni, sok erősítés kell bele hogy ne nyiszogjon... -
#74 De AZ nem S13... az 200SX, az S13 az egészen más ugye, az olyan mint a sil-eighty amit beraktáál, csak a hátulja más, mert ugye a Sil-eighty az egy Silvia-180sx keverék :D
De én is 200SX-et szeretnék veni, mert nagyon bejön a fomája, és nem is írnak róla rossz véleményeket, szal sztem megéri, csak vigyázni kell a turbóra, de meik turbós verdára nem? -
#73 Tudom nem tartozik ide, de én holnap megyek átvenni a járgányt ha nem töröm össze hazafelé akkor eskü fogok beszámolókat irogatni:) -
#72 Csak felelevenítés képpen akinek nissan típusú járműve van legyen az bármilyen, és szeretné megosztani velünk pozitív és negatív tapasztalatait kérem tegye meg:) jó ez a kép linkelgetés is, de örülnék neki, ha volna a topikban egy kis velő is:) -
#71 Jó az mind a 2:)
-
#70 Alsó zsír! -
[Walaki]D`Lair #69 De inkább az SX200, mert megőrülök a bukólámpákért :DDD -
[Walaki]D`Lair #68 Ez:
meg ez:
-
[Walaki]D`Lair #67 Félreértettél, a bukólámpás S13 SX200 kéne nekem, vagy az S13 Sileighty :)) -
#66 Tényleg szép! -
#65 Yep szép kocsi tetszik nekem is:)
-
[Walaki]D`Lair #64 Ha én nissant vennék (márpedig remélem veszek is:)) Akkor 200SX, vagy Sil-eighty... -
#63 Imádom a seggét! -
#62 Akkor most néhány primerát is:
-
#61 ezt a képet beraktam a tuning topikba is de nem bírom megálni hogy ide ne tegyem be:)
-
#60 Ez se rossz:
-
#59 Na de ne csak beszéljünk és ha már nissan topik akkor:
-
#58 nem tom nem rossz kocsi amikor még nem tudtam mennyi szemeztem vele én is igaz nem a sportal hanem az alapppal, de az is drága és az alap felszereltség is szegényes... -
#57 szívem szerint új civic 1,8 Sport kéne, de az kereken 5 miila sajno :) -
#56 nekem sem azért, csak egy majdnem fullos 1,6-os kijönne 3,8 millióból, pusztán ezért