Dagad a Vista-botrány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valószínü, totál gépcsere szükséges a Vista(kielégítõ) futtatásához.
Én ha megjelenik, maradok XP-nél az legalább jól fut.(komplett gépcserét nem tervezek no money)
Tedd rá a kezed a forró tûzhelyre egy percre és egy órának tûnik. Legyél együtt egy csinos lánnyal egy óráig és egy percnek tûnik majd. Na ez a relativitás. Albert Einstein
A Vista eseteben en a desktop kornyezetrol beszelek.
az IE egy elavult bongeszo, de ez miben nyilvanul meg? most komolyan, te mit csinalsz ami miatt az IE az nem jo neked? na de mind1, nem tetszik? tolts le mozillat, ingyer van.
MS levelezokliense? melyik az Outlook? vagy az Express? hasznalj Lotust, rajossz arra hogy mi a szar es elmaradott. amugy meg osszes webmail szolgaltatas ad vagy 1GB-ot, privat levelezeshez minek neked kliens? a cegest ugysem te hatarozod meg.
na de oszinten, miert ilyen istenverte nagy harc mindig a OS-ek korul. en bongeszom jobb, meg ilyenek. baze minden letoltheto ingyen, ok harcolnak a kegyeinkert. kb olyan mind1 mint hogy vilkinzont vagy zsilettet hasznalsz. mindenkinek megvan a sajat szajize, meg buze. azt hasznal ami jo esik neki. 'a virusok es a fergek' mirol beszelsz? lehet nem kell minden szar veboldalra rakattintani ami felpattan, nem lesznek ilyen bajaid. en virusirtom jobb mint a tied? baze az en apukamnak meg chuck norris pizsamaja van! na? jobb vagyok?
A tözsdék hisztiznének egy kicsit.
Amúgy belegondolt már valaki, hogy miért is annyiba kerül egy M$ OS amennyibe?
Konkurencia nuku, a tiszta profit az égben. Szal akkor miért annyi a dobozos verzsön amennyi?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Novemberig nem lesz kint, márpedig az éves költségvetés tervezését addig nagyjából mindenki befejezi. Karácsonykor senki nem dolgozik, még a M$ kedvéért sem.
Szal lehet azt mondani, hogy a jövõ évi nagyvállalati beszerzések nagyrészét az M$ szépen bebukta.
Ha valakinek még be is férne, hiszen a pénzügyi év az végül is az adóbevallásig, márciusig tart, ezek után a hírek után senki nem fog megkockáztatni egy félkész OS nagymennyiségû beszerzését.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\"Az igazi nagyság mértéke az, hogy mekkora szabadságot adsz másoknak, nem pedig az, hogy menyire tudsz másokat arra kényszeríteni , amit te akarsz.\" /Larry Wall/
szoval mit valtoztat egy uj OS ezen az egeszen? valtoztat? ja... az baj.
Kerob, nem ertem a commented - 'a Win megszabadit a vezetes elmenyetol?'
amikor napi 8 orat a volan mogott ulsz, akkor nem az elmenyre hajtasz, hanem hogy eljuss A-bol B-be, nem?
amikor napi 8 orat a gep elott ulsz, az elmenyre hajtasz, vagy hogy elvegezd a munkad a gep segitsegevel?
esik az eso es kivagyokkeszulve!!!!
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
Én már alig várom, hogy elkészüljön, de így még jövõ nyárra sem lesz kész... Nagy kár. :(
\"A képzelõerõ fontosabb, mint az ismeret.\" (Albert Einstein)
Csak még mindíg nem értem, hogy miért hiszi mindenki azt, hogy a linux a win-t leakarja váltani... ez egy marhaság...
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Ezzel a mondattal el is van intézve a késésrõl szóló vita... teljesen egyet értek ezzel :)
azt meg, hogy a kód hányad részét kell átírni azt döntse el mindenki maga de idióta adatokat ne terjessszen senki...
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
- Mivel a vállalatoknak szánt verzió kijön idõben, ezért a Vista komponenseinek / funkcióinak 95%-a valószínûleg idõben kint lesz és szerintem az eddigi Windows debütálásokhoz képest nagyon is bugmentes lesz.
- Mivel a mezei júzereknek szánt verzió késik, ezért bizonyára multimédia / DirectX problémák vannak. Ezt nagyon nagy valószínûséggel valóban a boxos részleg tudja a legjobban megoldani. Szerintem ebben max. a kód 5%-a érintett.
- A 60% átírás akkora baromság, hogy ilyet már rég hallottam. Az minimum plusz 2 év munka lenne, nem két hónap.
\"Az igazi nagyság mértéke az, hogy mekkora szabadságot adsz másoknak, nem pedig az, hogy menyire tudsz másokat arra kényszeríteni , amit te akarsz.\" /Larry Wall/
:)
Elnézést a Sorokért:)
Ja és dicséret a hír írójának, ha a látszat nem csal ez most nem egy az egybe fordítás.
Kódsor. :)
Hát szerintem meg - mint általában - nem a kód nagysága a baj (lásd Linux, stb.), hanem a programozók túlhajtása és robotnak nézése a vezetõk részérõl. Ez az, ami frusztrál. Plusz a hanyag szervezés (aminek kapkodás a vége), amivel megint csak a programozók dolga van megnehezítve.
Nem, komolyan gondoltam. Bár így utólag belegondolva valóban rövid a 2 hónap, de szerintem õszre kész lenne. Mondjuk nyílt forrású projectnél a "kész" állapot nem egészen olyan mint a zárt forrásúak esetében.
/*WTF?!*/
A többihez nem igazán akarok hozzászólni... Szerintem ha valóban a 60%-át kéne újraírni, nem egy hónap csúsztatást jelentettek be volna.
/*WTF?!*/
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
2 hónapos csúszás meg abszolult nem annyira vészes egy ilyen projectnél.
Ettõl függetlenül nem kizárt, hogy a pletykák igazak és a szoftver krízis mintapéldáját láthatjuk :)
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
Azért ekkora ökörséget is már rég hallotam.Vszinüleg évet akartál irni...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Adják ki nyílt forrásúvá, két hónap alatt kész lesz. A baj csak az, hogy egy vasat se fognak érte kapni:)
Viszont a jelek szerint továbbra is létezik egy határ, amit a mérnöki rendszerek nem fognak tudni átlépni, bármennyit is költsenek rájuk. (Lásd még a hasonlóan bonyolult ûrrepülõgép rendszert)