126
Valentino Rossi Fan
  • forzajuve5
    koszi a tippeket
  • b-type
    kocsi, vagy vonat.
    Eleinte vonattal mentünk, és sztem nagyon jó.
    Kocsival megvan az a hátrány hogy akkor azzal mész mindenhova (mint itthon), viszont a tömegközlekedés nagyon jó kint.
    helyijárat megy Zebetyinbe, onnan már nincs messze a kemping.
    (kivéve ha a főbejáratihoz akarsz menni).
    Van egy nagy tó, oda is mehetsz helyijárattal, onnan meg akár villamossal is Brno-ba.
    Minden nagyon jól ki van találva.
    Egy dologra figyelj, hogy ha vonattal mész, akkor az utolsó vonat még bele kell hogy férjen a futam befejezésébe.
    Egyszer kényszeréjszakáztunk Brno-ban.
    Kocsi ebből a szempontból biztosabb...meg ha akarsz lehet csavarogni, ott van pl. a Punkva barlang nem messze..VilágörökségCsónakázósbarlang.
  • gordon 24
    Huhh! Hát a Busz kérdésben nem tudok segíteni mert mi kocsival mentünk ki. A szállás lehetőségekből mi inkább a kamping megoldást vettük igénybe, ezt viszonylag olcson a pályához közeli faluban megoldható. Vannak hotelek is asszem amikor mi érdeklődtük (tavaly) 20 euro volt egy este egy embernek de erre már nem vennék mérget. Szerintem egyszerübb a Kamping és legalább nem húznak le nagyon.. Ha kocsival mentek kb 600km Végig van autópálya (szlovákián keresztül) szóval nem gáz eljutni oda.
  • forzajuve5
    akkor Te vgy az én emberem:)
    az érdekelne hogy Buszok indulnak-e Brno-ba, valamint milyen szállsálehetőségek vannak?
  • gordon 24
    Én pl.
  • forzajuve5
    van itt olyan aki már volt Brno-ban versenyen? ha igen akkor írjon, mert lenne pár kérdésem
  • Kaszi46
    Mindig is ilyen jo volt a ducatti egyenesben, illetve végsebességre, a különbség most csak annyi, hogy a pilotaának is összejön minden, csúcsformában van, a gumik, és a motor is birja a végéig ezt a tempót.
  • vikuci
    hááát, a második hely se rossz, de így mi lesz a vb-vel? miért ilyen jó a ducati egyenesben? ez így nem fair.de vannak még kanyargósabb pályák, ahol nem tud így elmenni a ducati. továbbra is hajrá Vale ! ! !
  • forzajuve5
    mindjárt kezdődik a verseny! FORZA ROSSI!!!
  • vikuci
    Rossié a pole ! ! ! remélem megnyeri és visszaszerzi a vb-pontok éléről a helyét :)
  • vikuci
    hát naon remélem h igazad lesz :)
  • forzajuve5
    idén is szoros lesz a vb, de a végén most Rossi ünnepelhet!
  • vikuci
    a rohadt michelin gumik ! ! !
  • vikuci
    Rossi indul a pole-ból ! ! ! nagyon remélem h megnyeri, m ő a legjobb ! ! !
  • forzajuve5
    ez egy jó kérdés :D
  • vikuci
    miért nem ír ide senki?
  • vikuci
    hát igen, eddig nagyon jó, csak így tovább!!!én szurkolok :)
  • forzajuve5
    mivel már elkezdődött a szezon, jó volna ha minnél többen jönnének és osztanák meg a véleményüket a jelenlegi legnagyobb motorversenyzőről

első versenyen 2. hely, sajna a Ducati túl erős volt a hosszú egyenesben
    aztán következett Jerez, ahol már nem talált legyőzőre,így már 9 ontal vezeti a vb-t :)
  • Minstrel
    helo.. tudtok valami újabb Rossi könyvről amit lehet itthon is kapni? Az se nagy gond ha angol nyelvű lenne, a librinél ezt találtam: Rossi könyv

De mintha már láttam volna másikat is, egy borítóra emléxem, de nemtudom mi a címe..
  • gordon 24
    Rossi 11-dik az Uj Zeland Rallyn.. Elég szép teljesitmény. Gratula!!!
  • gordon 24
    Rossi Rallyzik!!! Most hétvégén az Új Zéland ralin megy. Két nap után egy subaruval a 13-dik helyen van. Elég jól megy nézétek holnap reggel és este az Eurosporton a Rally összefoglalót hogy hányadik lesz. remélem minnél elöbb végez. Ugyhogy hajrá Rossi.
  • Ombika
    Ne kiabaljuk el de ha okosan vegigmeny akkor megvan neki!! :PP
  • vasko22
    Holnap remélem Rossi világbajnok lesz!!!
    FORZA ROSSI!!!!
  • gordon 24
    Nagyon szép volt ez a mai 2-dik hely. Eszméletlen nagy csatát vivott és megmutatta hogy miért ő Valentino Rossi. Le a kalappal elötte. És remélem Pedrosa a következő futamon is végrehajt egy hasonló manővert. De szerintem errre már nem lesz szükség, ha a yamaha is ugy akarja meglesz a 8-dik....
  • forzajuve5
    még egy verseny és megvan a 8.
  • forzajuve5
    Grande Valentino!!!
  • Stralis 91
    Bocs a nagy képért...de megéri szerintem! Bye
  • Stralis 91
    jajj! Bocsi az előzőt elszúrtam!

[/url]

[/url]
  • Stralis 91
    Ennyi...Ő az ISTEN!
    [IMG]http://www.italiaspeed.com/rally/rally_2004/valentino_rossi_1.jpg
    [IMG]http://www.sfondi-gratis.org/sfondi_grandi/valentino_rossi_test_val_04_m.jpg
  • Ombika
    The BEst for MEN! :P
  • gordon 24
    Rossi, Tegnap 10-dik helyről nyert. Ehez már semmit nem kell hozzá tenni.
  • Ombika
    Most neztem meg ,gyonyoruet alkotott!
    Remelem kov versenyen mar 100%-os lesz!!
  • gordon 24
    Szép volt ez a mai dolog 18-dik helyről törött kézzel 8-dik lett.Szép teljesítmény. Kár hogy Edwards bukott mert ha nem akkor 5 pontot elvehetett volna Hayden-től. De ezek ketten nagyot mentek. Hayden is végre beérett és nem csak dobálja el a motort, Edwards is jó, ugyhogy fogunk még jó csatákat látni.
  • MoLc
    Iggen Rossi !
  • Laffite
    BRAVO! BRAVO! BRAVO!
    hatalmasat ment a Doktor
  • gordon 24
    Igennnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!! Gyönyörű Volttttt!!!!!!!!!!!!!
  • acsati
    és ismét nyert
  • b-type
    :))
    Tök fura volt ránézni ebben a topic-ban a logódra :)
    Biaggi-nak volt 29-es a száma '92-ben az első győzelmekor. :)
  • forzajuve5
    eddig jól alakul a hétvége,reméljük a versenyen nem lesz semmi gond
  • forzajuve5
    Valentino Rossi újabb egy évig a Yamaha gyári csapatánál versenyez, miután a Yamaha egyéves szerződési ajánlatát aláírta a hétszeres világbajnok.Az utóbbi időkben sok találgatásban volt része a Rossi-rajongóknak, hiszen először az sem volt biztos, hogy a 2006-os szezont önmagához képest igen gyengén kezdő versenyző a MotoGP sorozatnál marad.
    Mind az olasz pilóta, mind pedig a Yamaha örömmel üdvözölte a további együttműködésről szóló megállapodást, hiszen a gyár fontos szerepet szánt Rossinak a 800 köbcentis MotoGP gép fejlesztésében és tesztelésében.

A 800 köbcentis mezőny 2007-ben debütál a MotoGP-ben, és a Yamaha bízik benne, hogy Rossi hasonló eredményeket produkál majd az új motorral, mint az YZR-M1 2004-es bemutatkozásakor.