126
Valentino Rossi Fan
  • Ombika
    Nekem mind1 csak MotoGp-be maradjon,mert addig van izgalom mig o ott van... .P
  • Seten

Szerintem "a közeljövőben" lehet a Yamahához sem fog szerződni. :)

• Ombika
    Elintezetlen ugyei zsiiiir! :P
  • forzajuve5
    Valentino Rossi pontot tett a hónapok óta tartó találgatások végére, és szerdán hivatalos közleményében megerősítette, a közeljövőben biztosan nem szerződik a Forma-1-be, mert még vannak elintézetlen ügyei a MotoGP-ben.

• Ombika
    Rossinak idaig nem jon ossze de ami kesik nem mulik,a mostani teljesitmenye se volt semmi es ez a lenyeg amit muvelt elejen,ezt tudja mindenki! :P
  • forzajuve5
    Rossi megkapta a "A sport szelleméért" díjat
    azt hiszem ehhez nincs mit hozzáfűzni, magáért beszél a dolog
  • REALista
    Hát ez nem Rossi hétvégeje volt sajnos!
  • gordon 24
    Borzalmas!!!!!!!
  • forzajuve5
    eszem-faszom megáll. ezt nem hiszem el
  • gordon 24
    Hát ez sajna nem jött össze!! Ráadásúl ez a kis pöcs nyert, fu kiborultam naon.
  • gordon 24
    JÓ ELFOGADOM!!! Hajrá Rossi!! Talán előre vergődik holnap!!!
  • b-type
    mert elrontották, azért próbálkoznak a tavalyi vázzal és az idei futóművel hogy rájöjjenek mitől nem stabil a járgány.
    De egyáltalán nem rossz, mitől lenne az Edwards ott van az első sorban.
    Rossz motorral nem lehet nyerni, nincs olyan...kivéve ha mindenki elesik.
    Még Rossi-nak sem.
    Akkor amikor a versenytempó erősebb mint a tavalyi, akkor a tavalyinál jobb gumi vagy motor kell hogy tartani lehessen.
    Tehát nem elég a Yamaha-nak a tavalyi motor, neki jobb kell mint a tavalyi.
    Nincs itt különösebb gáz, erre a futamra nagyon nem lehet készülni, tavaly volt az első verseny ezen a pályán, ráadásul eseős verseny volt, így nincsenek igazán épkézláb adatok,..tetézve azzal hogy senki nem tudja milyen időre készüljenek, amelyik pilótának két motorja van, ott az egyiket esőre állítgatják ezen a futamon.
  • gordon 24
    Na akkor miért is jó a Yamaha? Idén naon szenved vele!!! Igy nehéz leszz!!

Holnap 12 vagy a 13-dik helyről rajtol. Basszus!!! Remélem holnap esni fog!!
  • Ombika
    Profeta szoljon beloled!!!!
  • Ombika
    Jah mar megint nagyot alkotott ,lassan kezdem ezt izgalmasabbnak tekinteni ,hogy hany helyet jon fel,mert mar untam megnyert mindent !!
    DE mindig is o a favoritom!!!
  • Szabi84
    Ha lett volna még 1 kör Rossi dobogós!
  • forzajuve5
    jó volt mind a 3 verseny, de sajnos nem azok az eredmények születtek, amit szerettünk volna
  • b-type
    Igen, az tényleg nagyon sokat elmondott Rossi-ról hogy a földre kerülés után felült a motorra és folytatta.
  • gordon 24
    Biz biz, Ezt is bírom benne hogy 7x-es világbajnok és 1-pontért is küzd, ez a versenyszellem.
  • forzajuve5
    És végre másokis látogatják ezt a fórumot!!!
  • forzajuve5
    A Yamaha rengeteget fejlődött végsebesség terén is erre az évre. Már nem tudják legyorsulni őket a Hondák és a Ducatik sem. Sőt az utolsó versenyen is Rossi legyorsulta Haydent az egyenesben. Szóval ezzel a motorral Rossi idén simán világbajnok lesz!!!
    Az első versenyt is megnyerte volna,HA nem lökik fel. Azért ott is szépen küzdött azért hogy pontot szerezzen, és sikerült is neki. Más rég feladta volna, és besétált volna boxba.
  • b-type
    A Duc. az nem volt jobb mint a Yamaha, idén már egészen jó.
    Mostanra már nagyjából vezethető...eddig nagyon dobálta magát, alig lehetett fordulni vele, féken eltekerte a hátulját mert nem volt túl jó a motorfékszabályzó cucca...és Bridgestone gumik.
    A kommentátoraink még mindig ott ragadtak le mint a Ducati debütáló évében, azaz hogy az egyenesben a Ducati,..pedig csak rá kell nézni a végseb. adatokra, és lehet látni hogy korántsem a Ducati-nak a legnagyobb a végsebessége már.

Sztem ugyan nem nyerné meg Kawasaki-n a VB-t, talán csak akkor ha oda is menne a főszerelője, bár tény hogy Rossi-ról lévén szó....nem merném biztosra mondani.
    Ez az ő topic-ja, és tény hogy a legjobb motoros a mezőnyben, szal a fene tudja :)
  • gordon 24
    Jó igaz ez is ezert volt a "szinte legrosszabb" .
    De ha megnézed jobb a Ducatti, a Honda,talán még a tavalyi movistar Honda is.

De pont azért irtam ezt mert szerintem ha a Rossi a Kavasakin ülne akkor is megnyerné a VB-t
  • b-type
    :)
    Ez erős csúsztatás :)
    A mezőny leggyengébb motorja sosem volt, talán csak a debütálő évében a 125ccm-ben.
    Ahogy odaállt Jeremy Burgess, ott Vale' nak rossz motorja sosem volt, és Jeremy sz@r motorhoz nem megy, Tavalyelőtt a Yamaha gyengébb volt mint a Honda ez tény,..bár még ebből a szituból is kihozták a maximumot, mind Jeremy mind Rossi nagyon jól tudta miben erős a Honda, és miben gyenge,
    és a kanyarokra állították rá a Yamaha-t.
    Ez az egy éve volt amikor tényleg gyengébb volt a motorja, mint a legjobb motor...de akkor is a mezőny második legjobb motorja volt az ővé.
  • gordon 24
    Ezért Őstehetség ez az ember,, a mezőny szinte legrosszabb motorjával kétszer nyert vb-ét..

ez egy állat:...

Ja és idén is megleszzzzzzzzzz!!
  • DJ Bee18
    mit művelt megint, pedig sztem messze nem a legjobb a motorja
  • forzajuve5
    Rossi nyert!!!!!!!!!!!!!!!
    Nagyon jó verseny volt
  • forzajuve5
    én is bízok benne, és abban is hogy rajtunk kívül más is megszólal majd ebben a fórumban:)
  • vasko22
    Remélem Rossi a hétvégén jól teljesít, ezt a futamot meg kell neki nyerni mindenféleképpen!!!!

FORZA ROSSI!!!!!
  • forzajuve5
    Talma 5., alakul a dolog
  • forzajuve5
    Locatelli 5. lett az első időmérőn!!!
  • forzajuve5
    Hello mindenkinek!

A practice-eket nézegetve szerintem nem lesz gond Rossival a hétvégén. Simán nyeri a futamot.
    Talmától kicsit többet vártam az első időmérőn, de majd a második..., és egy jó rajt a versenyen.
    Locatelli is jól megy eddig a Team Toth motorral
  • Ombika
    Jaja
  • iszakos

• iszakos
    Szerintem a fehér-piros szinben nézett ki tavaly a legjobban.
    Ezen a képen a Laguna secai versenyen használt fényezés látható.
  • Ombika
    Tudtuk, hogy nehez lesz, de nem gondoltuk, hogy ennyire. Lattam Toni Eliast, hogy jon belul, aztan egyszercsak kilokott. Ez verseny, ez bennevan. Evek ota ismerem Tonit, jo versenyzonek tartom. Elnezest kert a futam vegen, de nyugalomra intettem, de megkertem, hogy ha legkozelebb keson fekez, ne engem usson ki.
    Egyebkent felalltam, visszajottem es nagyot vivtunk Alex Hofmann-nal. Csalodott vagyok, mert meg akartam nyerni az elso futamot, sajna mar semmit nem tehetunk azon kivul, hgoy kemenyen dolgozunk, hogy elkerulhessuk ezeket a problemakat, es keszulunk katarra.

Ezt nyilatkozta nah ezert is isten tobbek kozott ROSSI!!! :)

Kicsit talan jobban tettszett tavalyi festese de lehet csak megszokas kerdese!! :)
  • iszakos
    Rossi tudását,kitartását soha senki nem vitatja.Bár most elesett az érdemeiből nem von le semmit.Egyébként sincs olyan a mezőnyben aki ne esett volna el.Nem volt tökéletes a motorja igy mindent egy lapra tett fel,sajnos most nem jött be,de ez még csak az első verseny,ugy hogy van ideje bőven ledolgozni a hátrányát.Ő a kategoria KIRÁLYA!
  • gordon 24
    Ebbe igazad van. Minden versenyző tud hibázni de most az Elias volt.
    Hid el nyert volna. Egyébként ha igy vélekedsz akkor a MotoGp-be irj ne a Rossi-sok hoz. Itt Rossi az isten!!! Bármit csinál.
  • Minstrel
    Vale is ugyanígy ment bele Melandri-ba tavaly Motegi-ben, ez motorverseny, mindenki hibázhat, most meg különben is csak akkor nyert volna ha egyedül megy a pályán :P
  • gabber_saviola

bannernak