Valentino Rossi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ versenyt is megnyerte volna,HA nem lökik fel. Azért ott is szépen küzdött azért hogy pontot szerezzen, és sikerült is neki. Más rég feladta volna, és besétált volna boxba.
Mostanra már nagyjából vezethetõ...eddig nagyon dobálta magát, alig lehetett fordulni vele, féken eltekerte a hátulját mert nem volt túl jó a motorfékszabályzó cucca...és Bridgestone gumik.
A kommentátoraink még mindig ott ragadtak le mint a Ducati debütáló évében, azaz hogy az egyenesben a Ducati,..pedig csak rá kell nézni a végseb. adatokra, és lehet látni hogy korántsem a Ducati-nak a legnagyobb a végsebessége már.
Sztem ugyan nem nyerné meg Kawasaki-n a VB-t, talán csak akkor ha oda is menne a fõszerelõje, bár tény hogy Rossi-ról lévén szó....nem merném biztosra mondani.
Ez az õ topic-ja, és tény hogy a legjobb motoros a mezõnyben, szal a fene tudja :)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De ha megnézed jobb a Ducatti, a Honda,talán még a tavalyi movistar Honda is.
De pont azért irtam ezt mert szerintem ha a Rossi a Kavasakin ülne akkor is megnyerné a VB-t
Downhill!!
Ez erõs csúsztatás :)
A mezõny leggyengébb motorja sosem volt, talán csak a debütálõ évében a 125ccm-ben.
Ahogy odaállt Jeremy Burgess, ott Vale' nak rossz motorja sosem volt, és Jeremy sz@r motorhoz nem megy, Tavalyelõtt a Yamaha gyengébb volt mint a Honda ez tény,..bár még ebbõl a szituból is kihozták a maximumot, mind Jeremy mind Rossi nagyon jól tudta miben erõs a Honda, és miben gyenge,
és a kanyarokra állították rá a Yamaha-t.
Ez az egy éve volt amikor tényleg gyengébb volt a motorja, mint a legjobb motor...de akkor is a mezõny második legjobb motorja volt az õvé.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ez egy állat:...<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ja és idén is megleszzzzzzzzzz!!
Downhill!!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
FORZA ROSSI!!!!!
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
A practice-eket nézegetve szerintem nem lesz gond Rossival a hétvégén. Simán nyeri a futamot.
Talmától kicsit többet vártam az elsõ idõmérõn, de majd a második..., és egy jó rajt a versenyen.
Locatelli is jól megy eddig a Team Toth motorral
Ezen a képen a Laguna secai versenyen használt fényezés látható.

Egyebkent felalltam, visszajottem es nagyot vivtunk Alex Hofmann-nal. Csalodott vagyok, mert meg akartam nyerni az elso futamot, sajna mar semmit nem tehetunk azon kivul, hgoy kemenyen dolgozunk, hogy elkerulhessuk ezeket a problemakat, es keszulunk katarra.
Ezt nyilatkozta nah ezert is isten tobbek kozott ROSSI!!! :) <#worship>#worship><#worship>#worship>
Kicsit talan jobban tettszett tavalyi festese de lehet csak megszokas kerdese!! :)
Hid el nyert volna. Egyébként ha igy vélekedsz akkor a MotoGp-be irj ne a Rossi-sok hoz. Itt Rossi az isten!!! Bármit csinál.
Downhill!!
http://topgearhungary.blogspot.com/
bannernak
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Pedig biztos nyert volna....
Rossi, Talma:<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Downhill!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ezt a topicot azért nyitottam, mert úgy gondoltam elég sok Rossi rajongó van! MIndenkinek jó szórakozást kívánok és sok hozzászólást!