TrackMania United + Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem eredeti<#vigyor>
bazs1
eredeti a játék?

Nem tud vki segíteni hogy kell megcsinálni azt hogy engedje a game a multis jatekot , mert amikor rámegyek és kitöltöm a regeléshez szükséges adatokat a játékban utána kiírja hogy rossz key-t használok , de akkor azzal mért megy a játék? A segítséget elõre is köszi !
ngcsnet

"hazai megjelenés"

interneten már hónapok óta megjelent

Evin
Még nem jelent meg? Akkor torrentrõl mit lehet letölteni? Ott már kint van. És nem fake.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

bazs1
na már csak 1 hét, kivéve akinek nem

Nincs hivatalos forrás, patchelt steamben lehet látni a 25 megjelenésre váró játék között.

De honnan van a hír.
Fontos lenne, mert ha hiteles, akkor kiteszem a trackmania.hu-ra.
Talán még a héten bejelentik. de semmit nem vesztesz ha nem lehet beregisztrálni.

De hol hallottad ezt, mert én sehol nem találtam ilyet.
Elég fontos lenne.
Mi? :O
Annak örülnék, de remélem, hogy a tiszteletpéldányomat majd be tudom regisztráni steamre :D
TMU hamarosan a Steamen ^^

Aki szeretne eredeti TrackMania Unitedet ingyen: trackmania.hu/?p=pszv
Ez egy pályaszerkesztõ verseny, a pályát TMN-ben kell csinálni, aki a legjobbat csinálja, az nyer egy eredeti magyar dobozos(igazából dvd tokos XD) TMU-t :D
Meg a második is kap TMU-t, és a harmadik-negyedik-ötödik is kap eredeti TM játékokat, csak nem a United-et.

Ezt most azért, mert habár tudom, hogy reklám, de ebbõl nekünk semmi anyagi hasznunk nincs, csak nektek, mert nyerhettek.

A pályaleadási határidõ március 20.
bazs1
az igen-.-

Tegnapra? :O
Akkor gyorsan küldd a címem plz<#vigyor>
ngcsnet
aha, és gamestarban tegnapra volt írva a hazai megjelenés<#smile>

bazs1
"TMU AVAILABLE IN THE UK!"
hivatalos oldalról

bazs1
nem én voltam:D
észre vettem hogy nem mûködik

Annyira nem.
Valami fasz spameket küldött a trackmania.hu szerverérõl, valami biztonsági résen át.
Ha minden igaz, egy lgman.php nevû fájlt töltött fel valahogy a tárhelyre, csak az az érdekes, hogy a feltöltõ rendszerben semmi nyoma nincs neki...
Nem baj, mostmár naplózza a rendszer, ha valaki egyáltalán megpróbál php-t feltölteni <#hehe>
bazs1
te a szerencsések közé tartozol:D

Nekem lehet annyit se :P
<#hehe>
gabi89
Nehéz lesz :(

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

bazs1
na már csak 2hetet kell kibírnunk

bazs1
kár, mert jól néz ki

ngcsnet
Dakar mod :)

bazs1
ok, köszi

Nem nem olyan.
Ráadásul az a videó nem is TMU-ról készült, hanem TMO-ról, de valami mod van beállítva.
bazs1
TMUban a rally az tényleg olyan mint a 3. videóban?
link
csak mert TMOban nem

Ehhhh

Amúgy ha akartok eredeti TMU-t, akkor van most egy pályaszerkesztõ verseny a trackmania.hu-n, amin lehet nyerni.
gabi89
Nfo-ba biztos van...
na tessék X54Y-JBJW-RAG6-MGTP-MP3

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ElekAdam
Most töltötem le a játékot és azt írja hogy írjam be a player key-t
írja már nekem le valaki ezt a kódott.

legalább néznéd meg hogy mirõl van szó

bazs1
na emberek, már csak 1 hónapot kell várnunk!

ngcsnet
gratulálok hozzá, ilyen csalókkal van teli az összes szerver

karikusz
Ehh ezt így nem engedi...

szal errõl az oldalról szedtem le. Asszem az egyest is, meg a kettest is..

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Asszem eme volt az...

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Ejj de vicces vagy...

ngcsnet
Ez van, ne csalj b+....

bazs1
milyen trainer?

karikusz
Hali mindenkinek!

Leszedtem egy trainert, de nem müxik... valaki sos...

..thx...

bazs1
igen
a legújabb témák alatt a népszerû témák
de mostmár elég az offból

jaaah!van oan is?

Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD

bazs1
a fórum top10ben nem leszünk, arról beszéltem:D

de attól még kihalt ez a topic mer nem ír senki csak te meg én!tom hogy nem leszünk az 1. helyen!de a multizás a lényeg és nem az elsõ hely :)

Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD

miben?

bazs1
nem halt ki a topic
ha megjelenik a dobozos akkor többen leszünk, de akkor se leszünk a TOP10 1. helyén

az is biztos hogy kihalt ez a topic!

A TMU magyarországon magyar nyelven fog mejelenni, ez már biztos.
És különleges lesz a magyar kiadás valami miatt :D
ngcsnet
Nincs ilyen lehetõség, TM lényege pont a 100% ügyességben rejlik.

Ez TrackMania! nem errõl szól a TM hogy lökdösni lehessen! #294 , #295