TrackMania United + Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Fontos lenne, mert ha hiteles, akkor kiteszem a trackmania.hu-ra.
Elég fontos lenne.
Annak örülnék, de remélem, hogy a tiszteletpéldányomat majd be tudom regisztráni steamre :D
Ez egy pályaszerkesztõ verseny, a pályát TMN-ben kell csinálni, aki a legjobbat csinálja, az nyer egy eredeti magyar dobozos(igazából dvd tokos XD) TMU-t :D
Meg a második is kap TMU-t, és a harmadik-negyedik-ötödik is kap eredeti TM játékokat, csak nem a United-et.
Ezt most azért, mert habár tudom, hogy reklám, de ebbõl nekünk semmi anyagi hasznunk nincs, csak nektek, mert nyerhettek.
A pályaleadási határidõ március 20.
Akkor gyorsan küldd a címem plz<#vigyor>#vigyor>
Valami fasz spameket küldött a trackmania.hu szerverérõl, valami biztonsági résen át.
Ha minden igaz, egy lgman.php nevû fájlt töltött fel valahogy a tárhelyre, csak az az érdekes, hogy a feltöltõ rendszerben semmi nyoma nincs neki...
Nem baj, mostmár naplózza a rendszer, ha valaki egyáltalán megpróbál php-t feltölteni <#hehe>#hehe>
<#hehe>#hehe>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ráadásul az a videó nem is TMU-ról készült, hanem TMO-ról, de valami mod van beállítva.
Amúgy ha akartok eredeti TMU-t, akkor van most egy pályaszerkesztõ verseny a trackmania.hu-n, amin lehet nyerni.
na tessék X54Y-JBJW-RAG6-MGTP-MP3
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
írja már nekem le valaki ezt a kódott.
szal errõl az oldalról szedtem le. Asszem az egyest is, meg a kettest is..
Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Leszedtem egy trainert, de nem müxik... valaki sos...
..thx...
Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD
Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD
ha megjelenik a dobozos akkor többen leszünk, de akkor se leszünk a TOP10 1. helyén
És különleges lesz a magyar kiadás valami miatt :D