905
TM Hungary - http://trackmania.hu | Warez kérdések természetesen törlődnek.
Pályagyűjtemény Ntextől;) - 16730 pálya TMUF-hez (link frissítve!)
-
#583 tud valaki segítnei?Hogyan kell autót berakni? -
SkyLinEXX #582 Nem tudom mér kell szaroznotok hogy nem adjátok oda akinek nincs eredetibe meg.Akkor mér van fenn a sunrise meg a Original magyar nyelvje az oldalon? az is szerzői joggal védett?Tudom hogy NGcs segített a magyarosításba akkor én odaadom neki ha még nincs meg neki. -
#581 HBD -
FLeK0 #580 jobb későn, mint soha: TrackMania United Coming to Steam
kb. 5400Ft előrendelve. -
#579 Balázs ne húzz fel !
Tudom hogy a játék eleve magyarul jelent meg itthon , és ugyanugy ottvan a nyelvi fájl a játék mappájában, mint az angol verzióban a angol nyelvi fájl. Most tényleg ennyire elfogult vagy ezzel a játékkal , hogy csak az játszon vele , aki megvette?
Még mindig nem hiszem el , hogy sokból tartana elküldeni.... -
#578 én nem rendelkezek magyarosítással, és mivel magyarországon csak magyarul jelent meg boltokban ezért nem fogják magyarosítani=>nem szolgálhatunk magyarosítással -
#577 Ezt nem is állítottam ,de mit szaroztok vele a magyarosítással? Nehéz lenne elküldeni? -
#576 én nem akarok semmitse megváltani, de minek állítja folyamatosan, hogy eredetije van miközben mindenki tudja, hogy nem? -
#575 hát azért mert szeretem a nyelvemen játszani -
#574 Nem hiszem Balázs, Csaba ,hogy ezzel a szarakodással fogjátok megváltani a warez világot...
Lehet valakit nem izgat annyira a játék , hogy kiadjon érte 7000 Ft-ot, de azért szeretné a saját nyelvén élvezni , ha már van rá lehetőség.
Tomas :Minek ehhez a pár szóhoz magyarosítás?Ha egy komplexebb játékról lenne szó, aminek bonyolult története van ,akkor még elhinném hogy kéne, de ez nem az a játék. -
#573 bizonyíték bízonyíték megörülök nem igaz hogy ennyire félted -
#572 nem hiszem el hogy a mai világba csak lopkodással lehet élni, ha már nem vagy hajlandó megvenni a játékot (gondolom azért, mert nem tetszett) akkor legalább angolul taluljál meg. -
#571 tehát nem eredeti van
ha az lenne akkor már rég beraktál volna egy képet -
#570 nem hiszem el hogy a mai világba mindent bizonyítani kell a barátaidnak is csak akkor teszel meg valamit ha bebizonyítja?régen az emberek mindig segítettek egymásnak és nem úgy elötte bizonyísd be.csak mondom -
#569 lehet módosítani az országot a profilba -
#568 csinálj egy képet hogy egy szerveren fent vagy -
#567 na jó hagyjuk ezt, a magyarítás szintén szerzői joggal védett => nem adom oda -
#566 most hogyan bizonyicsam be?nem állitottam be jól nem igaz hogy most le kell írni ezer szót hogy elküld.tényleg azt csak kaptába állitottam -
#565 nem...ez egy portugál login -
#564 login :tomas -
#563 Azzal tudod bizonyítani, ha leírod a loginod. :) -
#562 akkor léci küld el [email protected] tényleg eredeti -
#561 a játék alapból tartalmazza a magyar nyelvi fájlt, ha igazalod hogy a nadeótól neten keresztül vásároltad, akkor odaadhatom :) -
Dodo55 #560 Hidd el nagyon jól tudom :) -
#559 Gondolom mert nem eredeti azert. Es h. neten jatssz a legujabb patch kell hozza, es ahhoz meg nincs crack tho. De ez csak feltetelezes h. azert nem tud neten jaccani. -
#558 hol lehet magyarosítást szerezni léci küldjétek el a [email protected] -
Dodo55 #557 Minek a hamachi? A TMU-ban kitűnő netes mód van. Akkor minek a hamachi? -
#556 Nem jön velem valaki játszani hamachin? -
#555 Rendelhető a játék Amextectől. -
#554 Starforce driver kell hozzá, starforce.com-ról keress egyet;) -
#553 Sziasztok, Vista alatt fut valakinek a United? Mert nekem meg sem nyekken, bezzeg a szutyok céges laptopon elindul (azon XP van, viszont elég szerény konfig úgyhogy játszhatatlan rajta a game, de legalább megy) -
zserrbo #552 Sziasztok!
Van egy gondom a játékkal.
Ezeket írja ki:
"Your video card performance has not been found. A quick bench will be run"
Aztán, ha leokéztam: "Could not retrive your graphic device performance. Automatic graphic quality may be inadequate."
Hiába futtatom le a bench-et azon nem megy át. 0 FPS-t ír ki. Már próbáltam több beállítással is. A gépem lentebb olvasható. Friss VGA driver van a gépen.
Valami tipp? -
#551 #549: Warez kérdések természetesen törlődnek.
#550: Magyarországi megjelenés ezen a héten várható
már tényleg csak néhány nap van hátra a bolti megjelenésig is:) -
#550 lehet már valahol kapni a játékot, vagy még mindig kivárás van?
-
Mikilaci #549 épp az hogy beírom a kulcsot és nem megy -
#548 lolxd -
Dodo55 #547 Jahogy az egy lemodellezett Megane :D
Először igazinak néztem :D -
#546 carpark:l -
Dodo55 #545 Jó lett a banner.
Bár az a Megane nem tudom mit keres ott :D -
#544 mi is kiszeretnénk már próbálni