905
TM Hungary - http://trackmania.hu | Warez kérdések természetesen törlődnek.
Pályagyűjtemény Ntextől;) - 16730 pálya TMUF-hez (link frissítve!)
-
#543 nincs benne sok nehézség, beírod a kulcsot, elindítod, neten keresztül aktiválod és játszol.
ha csak kipróbálni akarod, akkor ajánlom TMS, TMO, demókat + TMN... -
Mikilaci #542 helló valaki msn-en segítene elintítani a játékot ? Légyszi írjatok!! én is szeretném kipróbálni !!!! -
SkyLinEXX #541 Tök szép ez az új tmu oldal. -
#540 ha eredeti akkor a Nadeo küldte
ha meg nem akkor ne itt kérj -
Mikilaci #539 sziasztok!
segítseket plz
nincs serialom és nem is találok a neten... -
#538 megújult az oldal -
ktomi22 #537 :D
-
#536 már mind1 mert megkapta:P -
ktomi22 #535 hát én nemtom támogassam-e...
..........
..........
..na jó :D -
#534 én is támogatom -
Dodo55 #533 Támogatom -
#532 Szeretnék ennek a topicnak a házigazdája lenni, hogy visszaszorítsam a warezt, minden egyéb offot, és hogy naprakész infókat, linkeket tegyek a bannerbe;)
Szóval mindenkinek a rendelkezésére tudok állni, akinek bármi kérdése, kérése van TrackMania United-el kapcsolatban:)
De ehhez a támogatásotokra van szükségem, illetve ha valakinek ellenvetése van, nyugodtan írja le;) -
#531 azért ez már elég idegesítő, főleg hogy fel se veszik a telefont
azt hittem szünetben tmuzhatunk már:( -
#530 nincs mit tenni, várni kell
vagy majd beszélek danival, ő úgyis pesti, hogy ugorjon be az amextec irodájába, mert ugye én nekem kicsit macerás lenne eljutni oda
egyébként írtam nekik, hívtam őket, de még semmi válasz. -
#529 én nekem meg már a f@szom kivan, nem igaz már -
#528 folyamatban van:) -
#527 hát uk-ben már megjelent, nálunk még nem, de hamarosan fog állítólag
és én is így vagyok tduval kapcsolatban:D -
CitizenX #526 Nem kellett volna már megjelennie a dobozosnak? Lesz belőle egyáltalán valami? Vagy szép csendben marad az online letölthető verzió és kész? Ha sokat kell még várni rá, inkáb megveszem a TDU-t... -
ktomi22 #525 aham.. akkor ezek szerint sokkal jobb :).. -
#524 hát a stadium-on kívül kapsz még 6 stílust, és a stadiumban lévő elemek száma SOKKAL több mint a Nations-ben -
ktomi22 #523 aha.. azt gondolom..de multi része is jobb? ha igen, akkor miben jobb? -
#522 A kulcsot a játék dobozában találod, majd:)
Egyébként nem tudunk, nem is akarunk adni.
Ktomi22: Ha áldozol rá pénzt, mellesleg nem keveset kell rá áldozni, akkor ajánlom TMU-t vedd meg, még a héten nem biztos, hogy elérhető lesz boltokban egyébként, de ha nem szeretnél pénzt áldozni rá, akkor TMN;)
TMU egyértelműen jobb:) -
#521 ne warezoljunk, ne legyen ilyenről szó -
Tes Parker #520 Csövi!Most vagyok ebben a fórumban először.Tudna valaki adni egy cd key-t a TrackMania United-het vagy megtudná valaki mondani,hogy hol találom a játék könyvtárában a cd kulcsot?Előre is köszi a választ. -
ktomi22 #519 nemtom eldönteni.. én csak 1 hete trackmaniazok... és nemtom eldönteni, hogy az Trackmania Nations-al, vagy majd inkabb Tm United-el játszak olineon :S.. -
ktomi22 #518 amugy nagyon nagy gama a Trackmania.. alig várom, hogy megvehessem :D :P már teljesen belebolondultam :D -
ktomi22 #517 köszönöm szépen a választ :) -
Dodo55 #516 Nincsenek vele. -
ktomi22 #515 na.. akkor a kérdés amire választ szeretnék.. de olyantól, aki biztosan tudja :)... na szal:
Akkor amit üzletben lehet majd venni DVD, avval nincsenek ilyen "3x lehet csak felrakni" problémák? -
#514 windows telepítés után újra aktiválni csak 3x lehet? ez hülyeség mint ahogy a demó is :)
mondjuk TMN-t tekinthetjük annak
#510: boltokban, sztem 576 boltban keresd ha tudod, mert ott lesz leghamarabb, sztem hétvégén már lesz, de én utána fogok kérdezni és értesíteni mindenkit -
#513 ja ezt tudtam, akkor így mondd:D
kipróbálni meg annyira nem fontos mert az előző részek megvannak -
#512 Nincs de teljes game már neten van rég (warez)
Szóval szedd le azt majd próbáld ki majd vedd meg. -
#511 van demo?:O -
ktomi22 #510 ha a boltokban kapható (majd kapható.. még nem most) DVD verzióval nincsenek ilyen gondok biztosan, akkor inkabb megvárom azt.. -
ktomi22 #509 ja.. szal ez csak arra a hivatalos oldalon lévő "megveszed és letöltheted"re vonatkozik? Ha már megjeleniik a DVD verzió az üzletekben, akkor már nem lesz ilyen tuti?
..amugy én szlovákiából vok.. itt még 1 hónap a dvd megjelenéséig.. -
Arsenalfun #508 Nincs vmi patch vagy ilyesmi ami segíthet? -
Dodo55 #507 Nem kamu.
Egy kulccsal 3x enged aktiválni csak, ez hivatalos tény.
Utána lehet kérni másikat, de emailben kell, szóval angolul tudni kell, és az se árt, ha felkészülsz arra, hogy magyarázkodnod kell.
Viszont volt aki azt mondta, hogy újratelepítéskor nem kell újraaktiválni.
De windows újratelepítés után 100%, hogy újra aktiválni kell.
Pár nap és megjelenik magyarországon a dvd-s változat, inkább várd meg azt, azzal nincs ilyen gond, mert nem aktiválni kell, hanem a dvd-t ellenőrzi.
De ismerek sok embert, akinek megvan, szóval ha akarod megkérdezhetek valakit. -
#506 lol kamu -
ktomi22 #505 Hello all.. játszottam a demoval és meg szeretném venni a gamet, csak nem merem mert hallottal 1 olyan infót róla (nemtom igaz-e), hogy csak 3 key-t kapsz a gamehoz és ha pl 3x kell ujrarakni a windowst (na meg a gamet is), akkor negyedikre már nemtod használni a gamet, mert nincs több keyed.. vagy valami hasonló.. szal most nemtom, hogy ez mennyire igaz...
..pls akinek eredetije van.. válaszoljon nekem.. naon megköszönném.. -
#504 akkor az a baja, de gondolhatnád már ezt magadtól is