TrackMania United + Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MerlinWVIP
Indul az ESL Season IV, lehet regisztrálni:) Jó móka, a fõdíj 10millió Ft (30.000 font)
[merlinw.org]
MerlinWVIP
Hehe rég néztem statisztikát:)
World : 74286
Ladderpoints : 59 767 LP
Hungary : 1626
Wins : 15157
Draws : 14877
Losses : 15907
World : 74286
Ladderpoints : 59 767 LP
Hungary : 1626
Wins : 15157
Draws : 14877
Losses : 15907
[merlinw.org]
köszi
Ez még a legelsõ, sima Trackmania (vagy a kiegészítõvel az Original), de a United tartalmazza az Originalt, a Sunriset és a Nationst is.
http://goo.gl/gd6Zi5
hali
régen játszottam 1 TM val . nem tom h melyik volt , de én azt birtam.
lécci mondja meg vki h a képen melyik van. ez a TrackMania United Forever? v vmi másik .köszi:)

régen játszottam 1 TM val . nem tom h melyik volt , de én azt birtam.
lécci mondja meg vki h a képen melyik van. ez a TrackMania United Forever? v vmi másik .köszi:)

Helló!
TMU-t hamachin hogyan kell játszani?Party játék?
Köszi:Bence
TMU-t hamachin hogyan kell játszani?Party játék?
Köszi:Bence
Helló!Letöltöttem a Trackmaniahoz egy F1 autót de a pilóta és a kormány nem látszik!És az autó alja is átlátszó!És minden autó amit leszedtem csúnyább volt mint a bemutató képen!Minden maxra tettem de akkor se volt jó!Mi a megoldás?A választ elõre is köszi!
Helló !
A Filefront nem akarja a letöltést beadni a 16.730 pálya packhoz.
Most letörölték vagy mi <#confused>#confused> ?
\\:: Ha letöröltek csak akkor , akinek megvan feltenné másova ? ::/
A Filefront nem akarja a letöltést beadni a 16.730 pálya packhoz.
Most letörölték vagy mi <#confused>#confused> ?
\\:: Ha letöröltek csak akkor , akinek megvan feltenné másova ? ::/
AMD 4800+, HD4850, 2GB KingMax, ASUS M2V, 160HDD Web: velemenyem.merobal.hu CoD: {COP}z1ppo ||| NFSW: z1ppo13 ||| TDU2: Zippike ||| World of Tanks: pelzaax ||| PH!: Silverboy ||| xFire: fdanix13
MerlinWVIP
"c:\Documents and Settings\Neved\My Documents\TrackMania\Tracks\Challenges\My Challenges"
[merlinw.org]
Csá!
Eztz a 16730 pályát hogy kelle beletenni?<#pardon1>#pardon1>
Eztz a 16730 pályát hogy kelle beletenni?<#pardon1>#pardon1>
Sziasztok!
Autokhoz töltöttem le skineket... hogyan tudom berakni õket?
Hova?
Elõre is köszike
Autokhoz töltöttem le skineket... hogyan tudom berakni õket?
Hova?
Elõre is köszike
...
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
köszi <#worship>#worship>
Nah akit érdekel a pack az megtalálja az alábbi linken, esetleg be lehetne rakni bannerba is :P
16.730 pálya a TMUF-hez
16.730 pálya a TMUF-hez
Köszi :)
azóta már ott tartok hogy van egy 16.700 pályából álló packom :D
ha van igény rá feltöltöm valahová
azóta már ott tartok hogy van egy 16.700 pályából álló packom :D
ha van igény rá feltöltöm valahová
lenne egy olyan kérdésem hogy a nem TMUF-hez készült mapok kompatibilisek-e a TMUF-el ? mert a neten találtam egy több ezer mapból álló packot a Sunrise Extreme-hez de feleslegesen nem tölteném le ha nem tudom berakni ez alá
Sziasztok nekem nagyon bejöna játék csak a pontokat nem értem pl ami a nevem alatt avn az miért 1milliórol indul écs csökken meg ami szerzek pontok azok számítanak és mit jelent akkor a nevem alatt az a pont ?:D
haverom csinálta XD
elõre is kösz :D
TrackMania mlapos oladl haverom által XD
haverom csinálta XD
elõre is kösz :D
TrackMania mlapos oladl haverom által XD
valaki megmondaná hol tudom megvenni a trackmania united forever-t 2000 Ft ért??? mert itt ahol lakom kb. 8000 FT re jön ki... :(
elõre is kössz
elõre is kössz
Saját szerveren mûködõ állandó trackmania kliens (remote cp, aseco, ilyesmik, ami szükséges) telepítéséhez, beüzemeléséhez keresünk hozzáértõt. Természetesen honoráljuk a munkáját. Jelentkezni lehet a [email protected] címen lehet.
www.gamedroid.hu
nah megvan, elkelett inditani az internet explorert:S azt mozillás vok:)köszi
helo!az lenne a problémám h ha elinditom a trackmaniat akkor nem tud csatlakoznii a hálozatra, kiirja h nincs net:S
ha frissitem azt irja h nem tud kapcsolodni protokollra vagy mi:S
nem tudjátok mi lehet a problem?köszi
ha frissitem azt irja h nem tud kapcsolodni protokollra vagy mi:S
nem tudjátok mi lehet a problem?köszi
Szevasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy hogyan tudnék online felhasználói fiókot végleg törölni a Trackmaniaban? Ezt azért kérdezem,mert véletlenül kétszer regisztráltam magam,és csak az egyiket szeretném használni,a helyet meg nem akarom feleslegesen foglalni. Ha valaki tudja,akkor légyszi írja meg. Elõre is köszönöm és Boldog Új Évet kívánok mindenkinek! Üdv: Csekker
Hello. 1. Boldog Karácsonyt (bár ezzel elkéstem) és boldog újévet. Lenne egy kérdésem. Hogyan használhatom mindenhol minden pályán ugyanazt a kocsit + neten a TM Nationba is? Elõre is köszi.
köszönöm bazsi a linket
rákerestem a tm 5-ik születésnapjára, és találtam róla egy összefoglaló videót.nagyon jó lett, és egészen a kezdetekig tekint vissza.a videótitt megnézheted
rákerestem a tm 5-ik születésnapjára, és találtam róla egy összefoglaló videót.nagyon jó lett, és egészen a kezdetekig tekint vissza.a videótitt megnézheted
sziasztok
volna egy kérdésem:tm unitedben hogyan tudom szinezni a nevem? régebben tudtam egy ien oldalt, de mosmár nem tom a cimét :S hogyan tom elõhozni a kék szinet? választ elõre is köszönöm
volna egy kérdésem:tm unitedben hogyan tudom szinezni a nevem? régebben tudtam egy ien oldalt, de mosmár nem tom a cimét :S hogyan tom elõhozni a kék szinet? választ elõre is köszönöm
hajj de kihalt a fórum hol vannak a tm-esek???<#confused>#confused><#rinya>#rinya><#conf>#conf>
MerlinWVIP
5 éves a TM
Guinness rekord - egy idõben 250 online user egy pályán
1millió eladott példány
3millió regisztrált tag
HBD <#taps>#taps>
Guinness rekord - egy idõben 250 online user egy pályán
1millió eladott példány
3millió regisztrált tag
HBD <#taps>#taps>
[merlinw.org]
ok köszi
oh haver nem tudja :P hogyan kell autókat belemoddingolni a trackmania united foreverbe? nagyon szépen köszönöm a segitséget fatal mûködik rendesen nem demóként :)
ja, és akkor ha mind a 2 fent van, akkor meikkel inditsam a játékot?
a TMU-val, vagy a TMUF-el?
a TMU-val, vagy a TMUF-el?
köszi
visszaolvastam a kommenteket, és nekem ha pl a TMU-t a D-re tettem a TMUF-et pedig az F-re, akkor a demókénti TMUF-t kapom??? tom hogy fure de valahogy igy van :D
sziasztok
kellene egy kis segitség régen meg volt a játék kb két éve adtam kölcsön, de nem kaptam vissza :( most megvettem ujból, feltettem, de ahoz hogy tudjak online játszani, kell a forever, tehát a patch.a régi profilomba egyáltalán nem tudok belépni, mert mikor elhatároztam hogy megin megveszem, akkor a foreverben használtam, és nemtok belépni, lehet hohy e miatt. tehát a gond:miután a forevert is felteszem és elinditanám az unitedet, fekete lesz a kép, és hibajelentést küld.a foreverben meg nem tudok bejelentkezni.kérlek titeket segitsetek
msn:[email protected] email:ugyan az mnt az msn
hupsz kicsit hösszú lett :D atómoddingot meg haver tudja :P
kellene egy kis segitség régen meg volt a játék kb két éve adtam kölcsön, de nem kaptam vissza :( most megvettem ujból, feltettem, de ahoz hogy tudjak online játszani, kell a forever, tehát a patch.a régi profilomba egyáltalán nem tudok belépni, mert mikor elhatároztam hogy megin megveszem, akkor a foreverben használtam, és nemtok belépni, lehet hohy e miatt. tehát a gond:miután a forevert is felteszem és elinditanám az unitedet, fekete lesz a kép, és hibajelentést küld.a foreverben meg nem tudok bejelentkezni.kérlek titeket segitsetek
msn:[email protected] email:ugyan az mnt az msn
hupsz kicsit hösszú lett :D atómoddingot meg haver tudja :P
értem, akkor visszakérem a havertól (neki más serialja van, de az eredeti gammát én adtam neki)
MerlinWVIP
Mert eredeti TMU serial kell TMUF-hoz. Ha van eredeti accountod, a TMUF elsõ indításánál (online csatlakozás után) felajánlja az account átalakítást. Csak eredeti serial-al játszhatsz a többi játékmóddal.
[merlinw.org]
tudom, de nálam nem! :( nálam csak a stadium van.
vagy fizetõs kóddá kell alakítani?
felraktam az United-et, majd a TMUF-t, de a TMUF tökugyanaz mint a TMNF, csak a háttér színe más, miért?
MerlinWVIP
Tök mindegy. Én a teljeset szoktam TMU-ra tenni, nem számít melyiket használod. Lényeg a TMU.
[merlinw.org]
megvan! én nem a "patch formájú" TMUF-t szereztem be XD. szal most a TMU-t, majd a patch-szerû TMUF-t kell feltennem XD.