905
TM Hungary - http://trackmania.hu | Warez kérdések természetesen törlődnek.
Pályagyűjtemény Ntextől;) - 16730 pálya TMUF-hez (link frissítve!)
-
rics58 #785 nah sztem azé nemműkszik a fényszoro mert kicsi a videokártya nekem egy Asus intel vagy mittoménmilyen..
van mégegy probléma...
amikor csinálok szervert akkor nemlehet a szerverbe belemenni még nekemsem...mért???
-
#784 Jeah 16 ezredik vagyok:) -
#783 inditásnál nézd meg a grafikát lehet levan véve a kocsik minősége állitható a saját és a többi játékos kocsijának a minősége is -
rics58 #782 Sziasztok!:)
Van nekemis gondom...
Az első:a kocsimon vannak fényszórók és nemlátom őket a pályán pedig nagyon sötétvan a pályán.
A második gond:online játszok és fehér csíkok vannak a kocsiknak az élein.
Köszönöm ha tudtok ezekre a problémáimra álaszt adni:)
Üdv:Ricsi -
#781 sziasztok nálam nem idul el :S:S:S:S -
#780 Csak a skin változik, minden autónak ugyanolyan a fizikája. Egyébként játéktípusonként vannak a gyári autók, egyiket itt, másikat ott használhatod. Fejlécben a linkről tölthetsz újabb skineket. -
masoma #779 megvettem az unitedot viszont solo módba csak 3 kocsival lehet menni:S mindenkinél így van? ha igen hogy tudom használni, kiprobálni a többi négyet. előre köszi -
PIRU #778 Köszönöm.Ezt töltöttem le tegnap de nem tudom hogyan kell beállítani a méreteket sajnos. Tudnál segíteni? köszi -
#777 bik: rad tools -
PIRU #776 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan tudok mozgó azaz (gif) formátumot avatarnak betenni?? Tudom, hogy dds vagy bik formátumra kéne konvertálni de nem nagyon találom a megfelelő programot.:(, és az avatar megfelelő beállításait.
A segítséget, választ előre is nagyon szépen köszönöm!! -
Girl13 #775 Köszi!! :D -
#774 nem tudom ki látta ezt már, de érdemes megnézni figyelem biztonsági öveket bekapcsolni :) -
#773 "documents and settings/neved/my documents/trackmania/skins/wehicles/carmcommon" -
#772 C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\TrackMania\Skins\Vehicles\StadiumCar
ha nem stadiumos kocsi akkor értelemszerűen :) -
Girl13 #771 Lenne megint egy gond. Ha letöltök egy autót akkor azt melyik mappába kell rakni?? Help! Léccy. :D -
Zokniii #770 Nem volt jó a link... De most bejött, köszi a helpet!! ^^ :D -
ntex #769 nem tudod berakni vagy nem jó a link ? mert most néztem nekem bejön -
Zokniii #768 Hali! Nekem a track pack megint nem jó... :P
Kérdezném tőletek, h valakinek nincs pár "lol" mapja? :D megdobhatnátok velük... :D -
IIIsixIII #767 Köszi :) -
#766 Sokkal kevesebben mint Stadiumon, de vannak elegen a többin is. -
IIIsixIII #765 Hali, azt megtudnátok mondani hogy kb mennyien szoktak játszani a TM United Forever szervereken? Nem az ingyenes Stadium-os pályákra gondolok, hanem pl a Bay, Island, Coast stb.-re. Szal vannak-e szerverek meg játékosok azon is, vagy ott csak pangás van és mindenki a Stadium részt tolja :D Kösze előre is :) -
ntex #764 feltöltöttem, íme az új link :
http://www.filefront.com/14714961/TMUF_MegaTrackPack.rar -
ntex #763 láttam páran kerestétek a trackpacket, a Filefront már törölte, felteszem mégegyszer :) majd a linket kirakom ha felment -
Girl13 #762 Oké köszönöm a segítséget aszt hiszem hogy megrendelem. Tényleg kösz!!! Nagyon sokat segítettetek!! -
#761 galaxisnet ha pesti vagy akkor ezt ajánlom, az astóriánál van nem messze, de az egész országba postáznak ha a közelben nem találsz -
Girl13 #760 Oké. Köszi szépen a segítséget annyit még megmondanál, hogy melyik boltban vetted meg, mert én eddig csak interneten láttam egy ilyen web áruházban. -
#759 Nations-t töltsd, az az ingyenes. United nem az, azt megvettük (2000 Ft) -
Girl13 #758 Lenne egy problémám. Letöltöttem az internetről a Trackmaia United Forever-t feltelepítettem megnyitottam és kért egy ilyen játékos kódot. Ti honnan töltöttétek le ezt a kódot vagy honnan szereztétek be?? vagy nincs esélyem és vegyem meg az egész játékot a boltban?? -
#757 2.11.19 -
Travelos #756 a Trackmania United Forever részhez melyik a legutolsó kiadott patch? -
#755 Indul az ESL Season IV, lehet regisztrálni:) Jó móka, a fődíj 10millió Ft (30.000 font) -
#754 Hehe rég néztem statisztikát:)
World : 74286
Ladderpoints : 59 767 LP
Hungary : 1626
Wins : 15157
Draws : 14877
Losses : 15907 -
Mateve #753 köszi -
#752 Ez még a legelső, sima Trackmania (vagy a kiegészítővel az Original), de a United tartalmazza az Originalt, a Sunriset és a Nationst is. -
#751 a kép címéből ítélve Original -
Mateve #750 hali
régen játszottam 1 TM val . nem tom h melyik volt , de én azt birtam.
lécci mondja meg vki h a képen melyik van. ez a TrackMania United Forever? v vmi másik .köszi:)
-
Bencencz #749 Helló!
TMU-t hamachin hogyan kell játszani?Party játék?
Köszi:Bence -
Ferrari25 #748 Helló!Letöltöttem a Trackmaniahoz egy F1 autót de a pilóta és a kormány nem látszik!És az autó alja is átlátszó!És minden autó amit leszedtem csúnyább volt mint a bemutató képen!Minden maxra tettem de akkor se volt jó!Mi a megoldás?A választ előre is köszi! -
#747 Helló !
A Filefront nem akarja a letöltést beadni a 16.730 pálya packhoz.
Most letörölték vagy mi ?
\\:: Ha letöröltek csak akkor , akinek megvan feltenné másova ? ::/ -
#746 "c:\Documents and Settings\Neved\My Documents\TrackMania\Tracks\Challenges\My Challenges"