905
TM Hungary - http://trackmania.hu | Warez kérdések természetesen törlődnek.
Pályagyűjtemény Ntextől;) - 16730 pálya TMUF-hez (link frissítve!)
-
#825 United az alapjáték. Forever egy ~másfél gigás kiegészítő (új pályák, jobb grafika, stb), amit ingyen is letölthetsz. Star Edition pedig egy nagyobb frissítés a Forever-re (új pályák, stb..)
Ha sima United-ot veszel, akkor két játékot kell telepítened (Forever külön játék, de a letölthető verziónak kell a United megléte), illetve Star Editiont is fel kell rá telepítened.
Tehát annyi a kettő között a különbség (illetve 3, mert lehet kapni dobozos Star Edition-t is), hogy a Forever / SE-vel kevesebb a macera, frissebb anyag van a lemezen. -
#824 semmi ahogy nézem megnevezésnél mindkettő 100% sorozatos magyarán az utángyártott, csak egyiknél még az első kiadás borítója van, de ahogy nézem nem nagyon foglalkoznak a nevekkel: Trackmania Untitled Forever
szal szerintem vedd az olcsóbbikat ugyanaz meglesz hozzá max a borító más viszont spórolsz egy ezrest -
#823 Sziasztok!
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy mi a különbség a kettő között, természetesen az árán kívül?
Meg akarom venni, de ha az 1800Ft-os ua., mint 2800-as, akkor csak az olcsóbbat kéne.
http://www.aqua.hu/trackmania-united-hu-100-pc-103685.html
http://www.aqua.hu/trackmania-united-forever-100-pc-103683.html -
#822 United fizetős, Nation ingyenes. -
masoma #821 meg kell vásárolni a játékot! -
miki10 #820 Sziasztok!
letöltötem a Trackmania united forever, fel telepitetem és már a gépen rajta volt a TM nations forever és az unitedbe csak a nations pályákat tölti be a többi pályákat nem ami nem a nations ott ezt írja ki
"nem tudtam betölteni a pályát!
nincsmeg a következő gyűjtemény!
island"
kell hozzá a többi trackmania is? vagy mi lehet a baj? -
#819 -
#818 Ne aggódj, kapsz :D
Ugyanis ezt is le fogom modellezni. -
#817 Ilyet kérek:D
-
#816 Hello!
Elkészült a másik Carmageddon kocsi is.
-
#815 Hehe, Carmageddon rulz. :-) -
#814 Hehe:) -
#813 Elkészültem az első TrackMania modellemmel. :-)
-
#812 Tudjuk:) A fejlesztők ideje. -
#811 Tudtátok, hogy van az arany előtt még egy érem? :D
Tegnap szereztem.
-
#810 majd meglátjuk -
#809 Te lökött, TM online játék, egyébként is kell állandó net hozzá, nincs szükség DRM-re...:) -
#808 Hát akkor elköszönök tőle. Ilyen sz*r DRM-mel ellátott cuccért nem fizetek az biztos. -
#807 Megvette az Ubisoft...
Trackmania 2 még idén szeptemberben
prezentáció -
El Deloro #806 Eladó egy trackmania united forever star edition (a 2010 -es új verzió) cd kulcsa és metaboli-s letöltőlinkje.
(olyasmi mint a steam, csak itt nincs visszaellenőrzés, csak szimplán letölti az install fájlt)
Senkinek ? pár ezer forint lenne csak, mindenképp olcsóbban adnám mint, ha boltban vennéd -
vajo #805 nm -
#804 kösz az infót. -
vajo #803 nekem Logitech Cordless Rumblepad 2 van. Sztem ez a legjobb.
De logitech ből van még pár! csak Logitech! -
#802 -
#801 Mien gamepaddal? Tervezem egynek a beszerzését csak nemtudom meik jó meg kipróbálnám TM-el is mert billentyűzettel valami borzalom. Sok pályán ugrató rögtön a kanyar után aztán besem bírok álni egyenesre rendesen mert ahogy lenyomom egy ici picit a gombot már nyom is egy akkora kanyart :S -
vajo #800 miez a kihaccság? -
vajo #799 Gamepaddal a legjobb :D szerintem. -
Lorant999 #798 kösz
am tudtok még vmi jó autós játékot amit lehet normálisan irányítani?
ezt is kösz :D -
#797 Opsz, akkor bocsánat. A lényeg, hogy értelmetlen:) -
#796 Be lehet lőni kormányra, én próbáltam, de értelmetlen. Lassabb vagyok sokkal mint billentyűzettel vagy gamepad-dal. -
#795 Nem lehet. Ez egy négy gombos durván árkád ügyességi játék:) jobbra-balra-előre-hátra. Ennyi. -
Lorant999 #794 heló
ma vettem egy eaxus kormány és szeretném kérdezni be lehet lőni a tm-hez?
Előre is köszi a választ -
El Deloro #793 Üdv!
Eladó egy trackmania united forever star edition (a 2010 -es új verzió) cd kulcsa és metaboli-s letöltőlinkje.
(olyasmi mint a steam, csak itt nincs visszaellenőrzés, csak szimplán letölti az install fájlt) -
#792 Huh akkor megnyugodtam, köszönöm -
#791 nem, midnenki játszhat rajta csak akinek több mint 50.000 LPje van az már nem fog kapni LPt hiába ér célba jó helyen -
masoma #790 a 10000-50000-ig az nem az, hogy 10000-50000 LP tartományban lévő játékosok játszhatnak csak a szerveren? -
#789 Az nem pontszám hanem helyezés úgyhogy örülj neki ha csökken. :) -
#788 Az a világrangsorban betöltött pozíciód. Az LP a pontszám, amit a főmenüben látsz legfelül (is). SP pedig az offline játékra kapott pontszám.
A szerverek nevei mellett van egy számérték (pl. 0-50000), ami annyit jelent, hogy 50.000 pontig kapsz LP-t az adott szerveren.
Jelenleg 100.000 LP-vel az első egy Francia srác, második egy magyar 98ezer körüli pontszámmal.
Tehát ha neked van mondjuk 70.000 LP-d akkor jelenleg valahol a 11.000. lehetsz a világranglistán. Egyébként semmit sem jelent, puszta statisztika. -
#787 Sziasztok.
Nem tudjátok miért van az, hogy amikor vége van 1 versenynek és jön a következő akkor a nevem alatti pontszám mindig csökken. Volt 1millió valamennyim mostmeg csak 830k. -
#786 gondolom routered van és fogja a tűzfal, engedélyezd a portokat