TrackMania United + Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nm

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Venom
kösz az infót.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

nekem Logitech Cordless Rumblepad 2 van. Sztem ez a legjobb.
De logitech bõl van még pár! csak Logitech!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

MerlinW
http://www.youtube.com/watch/v/VDAe4vy01xE&fmt=22" width="640" height="505

[merlinw.org]

Venom
Mien gamepaddal? Tervezem egynek a beszerzését csak nemtudom meik jó meg kipróbálnám TM-el is mert billentyûzettel valami borzalom. Sok pályán ugrató rögtön a kanyar után aztán besem bírok álni egyenesre rendesen mert ahogy lenyomom egy ici picit a gombot már nyom is egy akkora kanyart :S

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

miez a kihaccság?

Gamepaddal a legjobb :D szerintem.

kösz
am tudtok még vmi jó autós játékot amit lehet normálisan irányítani?
ezt is kösz :D<#integet2>
MerlinW
Opsz, akkor bocsánat. A lényeg, hogy értelmetlen:)

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
Be lehet lõni kormányra, én próbáltam, de értelmetlen. Lassabb vagyok sokkal mint billentyûzettel vagy gamepad-dal.

http://goo.gl/gd6Zi5

MerlinW
Nem lehet. Ez egy négy gombos durván árkád ügyességi játék:) jobbra-balra-elõre-hátra. Ennyi.

[merlinw.org]

heló

ma vettem egy eaxus kormány és szeretném kérdezni be lehet lõni a tm-hez?

Elõre is köszi a választ
Üdv!

Eladó egy trackmania united forever star edition (a 2010 -es új verzió) cd kulcsa és metaboli-s letöltõlinkje.
(olyasmi mint a steam, csak itt nincs visszaellenõrzés, csak szimplán letölti az install fájlt)

dave10000
Huh akkor megnyugodtam, köszönöm <#worship>

tototto
nem, midnenki játszhat rajta csak akinek több mint 50.000 LPje van az már nem fog kapni LPt hiába ér célba jó helyen

a 10000-50000-ig az nem az, hogy 10000-50000 LP tartományban lévõ játékosok játszhatnak csak a szerveren?
[HUN]FaTaL
Az nem pontszám hanem helyezés úgyhogy örülj neki ha csökken. :)

http://goo.gl/gd6Zi5

MerlinW
Az a világrangsorban betöltött pozíciód. Az LP a pontszám, amit a fõmenüben látsz legfelül (is). SP pedig az offline játékra kapott pontszám.

A szerverek nevei mellett van egy számérték (pl. 0-50000), ami annyit jelent, hogy 50.000 pontig kapsz LP-t az adott szerveren.
Jelenleg 100.000 LP-vel az elsõ egy Francia srác, második egy magyar 98ezer körüli pontszámmal.

Tehát ha neked van mondjuk 70.000 LP-d akkor jelenleg valahol a 11.000. lehetsz a világranglistán. Egyébként semmit sem jelent, puszta statisztika.

[merlinw.org]

dave10000
Sziasztok.

Nem tudjátok miért van az, hogy amikor vége van 1 versenynek és jön a következõ akkor a nevem alatti pontszám mindig csökken. Volt 1millió valamennyim mostmeg csak 830k.

tototto
gondolom routered van és fogja a tûzfal, engedélyezd a portokat

nah sztem azé nemmûkszik a fényszoro mert kicsi a videokártya nekem egy Asus intel vagy mittoménmilyen..
van mégegy probléma...
amikor csinálok szervert akkor nemlehet a szerverbe belemenni még nekemsem...mért???
MerlinW
Jeah 16 ezredik vagyok:)

[merlinw.org]

tototto
inditásnál nézd meg a grafikát lehet levan véve a kocsik minõsége állitható a saját és a többi játékos kocsijának a minõsége is

Sziasztok!:)

Van nekemis gondom...
Az elsõ:a kocsimon vannak fényszórók és nemlátom õket a pályán pedig nagyon sötétvan a pályán.
A második gond:online játszok és fehér csíkok vannak a kocsiknak az élein.

Köszönöm ha tudtok ezekre a problémáimra álaszt adni:)

Üdv:Ricsi
Driss
sziasztok nálam nem idul el :S:S:S:S

MerlinW
Csak a skin változik, minden autónak ugyanolyan a fizikája. Egyébként játéktípusonként vannak a gyári autók, egyiket itt, másikat ott használhatod. Fejlécben a linkrõl tölthetsz újabb skineket.

[merlinw.org]

megvettem az unitedot viszont solo módba csak 3 kocsival lehet menni:S mindenkinél így van? ha igen hogy tudom használni, kiprobálni a többi négyet. elõre köszi
Köszönöm.Ezt töltöttem le tegnap de nem tudom hogyan kell beállítani a méreteket sajnos. Tudnál segíteni? köszi

Sziasztok. Név:PIRU

MerlinW
bik: rad tools

[merlinw.org]

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan tudok mozgó azaz (gif) formátumot avatarnak betenni?? Tudom, hogy dds vagy bik formátumra kéne konvertálni de nem nagyon találom a megfelelõ programot.:(, és az avatar megfelelõ beállításait.

A segítséget, választ elõre is nagyon szépen köszönöm!!

Sziasztok. Név:PIRU

Köszi!! :D
tototto
nem tudom ki látta ezt már, de érdemes megnézni figyelem biztonsági öveket bekapcsolni :)

MerlinW
"documents and settings/neved/my documents/trackmania/skins/wehicles/carmcommon"

[merlinw.org]

tototto
C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\TrackMania\Skins\Vehicles\StadiumCar
ha nem stadiumos kocsi akkor értelemszerûen :)

Lenne megint egy gond. Ha letöltök egy autót akkor azt melyik mappába kell rakni?? Help! Léccy. :D
Nem volt jó a link... De most bejött, köszi a helpet!! ^^ :D
nem tudod berakni vagy nem jó a link ? mert most néztem nekem bejön
Hali! Nekem a track pack megint nem jó... :P
Kérdezném tõletek, h valakinek nincs pár "lol" mapja? :D megdobhatnátok velük... :D
Köszi :)

MerlinW
Sokkal kevesebben mint Stadiumon, de vannak elegen a többin is.

[merlinw.org]

Hali, azt megtudnátok mondani hogy kb mennyien szoktak játszani a TM United Forever szervereken? Nem az ingyenes Stadium-os pályákra gondolok, hanem pl a Bay, Island, Coast stb.-re. Szal vannak-e szerverek meg játékosok azon is, vagy ott csak pangás van és mindenki a Stadium részt tolja :D Kösze elõre is :)

láttam páran kerestétek a trackpacket, a Filefront már törölte, felteszem mégegyszer :) majd a linket kirakom ha felment
Oké köszönöm a segítséget aszt hiszem hogy megrendelem. Tényleg kösz!!! Nagyon sokat segítettetek!!
tototto
galaxisnet ha pesti vagy akkor ezt ajánlom, az astóriánál van nem messze, de az egész országba postáznak ha a közelben nem találsz

Oké. Köszi szépen a segítséget annyit még megmondanál, hogy melyik boltban vetted meg, mert én eddig csak interneten láttam egy ilyen web áruházban.
MerlinW
Nations-t töltsd, az az ingyenes. United nem az, azt megvettük (2000 Ft)

[merlinw.org]

Lenne egy problémám. Letöltöttem az internetrõl a Trackmaia United Forever-t feltelepítettem megnyitottam és kért egy ilyen játékos kódot. Ti honnan töltöttétek le ezt a kódot vagy honnan szereztétek be?? vagy nincs esélyem és vegyem meg az egész játékot a boltban??
MerlinW
2.11.19

[merlinw.org]

a Trackmania United Forever részhez melyik a legutolsó kiadott patch?