905
TM Hungary - http://trackmania.hu | Warez kérdések természetesen törlődnek.
Pályagyűjtemény Ntextől;) - 16730 pálya TMUF-hez (link frissítve!)
-
#463 igen
a legújabb témák alatt a népszerű témák
de mostmár elég az offból -
SkyLinEXX #462 jaaah!van oan is? -
#461 a fórum top10ben nem leszünk, arról beszéltem:D -
SkyLinEXX #460 de attól még kihalt ez a topic mer nem ír senki csak te meg én!tom hogy nem leszünk az 1. helyen!de a multizás a lényeg és nem az első hely :) -
SkyLinEXX #459 miben? -
#458 nem halt ki a topic
ha megjelenik a dobozos akkor többen leszünk, de akkor se leszünk a TOP10 1. helyén -
SkyLinEXX #457 az is biztos hogy kihalt ez a topic! -
Dodo55 #456 A TMU magyarországon magyar nyelven fog mejelenni, ez már biztos.
És különleges lesz a magyar kiadás valami miatt :D -
#455 Nincs ilyen lehetőség, TM lényege pont a 100% ügyességben rejlik. -
SkyLinEXX #454 Ez TrackMania! nem erről szól a TM hogy lökdösni lehessen! #294 , #295 -
Stinger 576 #453 Nem tudja esetleg valamelyikőtök, hogy van-e olyan játékmód a Trackmania United-ben multiban, ahol az egymással történő versenyzés okán nincs sprite collision? (tehát lehet egymást lökdösni, nem szellemautóként viselkednek a kocsik)
A saját pályámat már sikerült lanban játszani, de ez igy nem tul élvezetes, ha nem tudjuk egymást lökdösni vagy egymásnak ütközni, miközben a checkpointokat vadásszuk időre.
Vmi tipp esetleg? Vagy nincs benne ez a lehetőség a játékban?
Thanx előre is! -
#452 Hamachi és barátai -
#451 Hát akkor?
-
#450 a rendes online menüpont alatt sehogy -
#449 Kédésem: Hogy lehet (Nem eredeti játékkal) neten jáccani? -
#448 Van itt FAQ? Csak nehogy rámszóljon valaki!
-
#447 ugyanezt mondta el a bazsi is
de elvileg az lesz a terv hogy a neten egyre kevesebb tmu kompatibilis autó lesz, de ez akkor is könnyen kijátszható, valaki letölti garasért manialink oldalakról, és továbbküldi többieknek... -
SkyLinEXX #446 az jó -
#445 na én is erre gondoltam -
SkyLinEXX #444 Én tudom hogy fog.Nah a mania link ről szedsz cuccot akkor coppers be fog kerülni de a carpark ról szeded és nem a gameban akkor egy coppers be se kerül. -
#443 ezt én se nagyo értem hogy hogy fog működni
ha ManiaLinkről szeded akkor szerintem igen
ha simán netről és berakod akkor nem tom
-
MrDOS #442 Copper-ba fog kerülni az, ha új autót akarok beletenni? -
SkyLinEXX #441 Mien önreklámról beszélsz? -
#440 önreklám: 5ös -
SkyLinEXX #439 Itt az összes pályám ami fel van töltve!mos még 20 de lessz több is!: SkyLinEX93's Tracks -
#438 oh wow -
SkyLinEXX #437 ez nem jó :( magyarul írnak magyarok a TMX oldalán! -
#436 Az még jó sokára van :( kár hogy nincs ismerösöm akinek dombor nyomot kártyája van -
Dodo55 #435 Március 23.-ától lesz kapható magyarországon. -
#434 nem -
MrDOS #433 Lehet bármelyik autóval bármelyik terepen menni? -
#432 csak jó lenne ha már meglehetne venni a játékot -
#431 webisode2
a ManiaLink-ekről van most szó
elég érdekes -
Atesz81818 #430 Hello mindenkinek. Valaki el tudja indítani a Reloaded verziót mert nekem nem megy. Ha crackelem be se lép, ha nem akkor kéri a keyt. Valaki segítsen!!! -
#429 Összegzésben volt:
A szokásos vidám Trackmania-játékélmény; ezúttal már online is!
ezt az online dolgot amiről ír nem igazán értem -
CitizenX #428 Lol, még szerencse, hogy képben vannak... Mértékadó szakújságírók hogyan lehetnek képesek arra, hogy olyasmiről "ismertessenek", amiről halovány fingjuk nincs? Szégyenteljes... -
#427 nem elég. hogy nem probálják ki, de még külföldi cikkeket se tudnak forditani :D:D -
#426 kb-.- -
#425 ők is kipróbálták ám -
#424 mostani PC Guruban TMUs cikk van. semmi újat nem tudunk meg
állításuk szerint nem javítottak a garfikán, spaccel kell újra indítani a menetet, és most először van online játék(?)