TrackMania United + Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah az United a Nations,sunrise,original eggyüt és még új cuccokkal!fõleg a Nations bõl!több új cucc van hozzá mint volt a nations höz!vagyis tök jó game

Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD

ez a sunrise+origimal+nations egybe...
Azt szeretném megkérdezni, hogy jó-e ez a game. A Sunrise és az Original
tetszett és kiváncsi lennék ez milyen. Legfõképp arra, hogy sok-e benne az
új dolog.
ááá nem tetszik a game :S
pedig a sunrise eredetiben megvan..
de nem nagyon tetszik a game...
régen tetszett amikor a sima megjelent de ez az united nem nagyon tetszik :/
Sky: koszi de sezntem nem nagyon lesz szuksegem az msnedre mert valszeg nem fogog tmezni 😊
nektek meg jo gamet
vegyél fel msn en: [email protected] és elmondom hogy mit hogy kelll!

Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD

nah a clone verzio az muxit rendesen..
hát nem nagyon fogott meg a game...
majd lehet .h neten meek én is nyomulni csk majd irjatok le h. mit hogyan stb..
jah!én voltam!

Ok, akkor majd még próbálkozok... Amúgy nem te voltál múltkor Hamachival Lanon Peti93 szobában? 😊

itt a kép:

Én is 1 csomószor próbálkoztam!nálam is visszahúz!de 1x úgy mentem hogy vissza akart húzni de nem sikerült és fenn maradtam és cask a célba bementem!adok képet róla hogy hogy csintam 😉

Hi!
TMUban Puzzle-zök, és a PuzzleD3 pályánál megakadtam... Nem tudja vki elmagyarázni, hogyan is lehetne azt végigvinni? én elõször is tolatva nekimentem a feljárónak és 1bõl vissza így 240-250 lesz a sebességem, aztán nagy ívekben kanyarogva az épített pályán eljutok a végéig és a sebességem megmarad, oda pedig raktam 1 gyorsítót, így visszafele 290el repesztek és mire a feljáróval szembeérek már 300-304 is lesz a sebességem... fel is érek a tetejére, de amikor már nincs lassító alattam (!) visszahúz!!! Teljesen kivagyok... áááh... Plz aki végigment rajta segítsen, hogy hol rontom el :S

hát ujraraktam nem ment..
a dll-t is bemasoltam nem ment..
mst toltom le a sf clone-t...
hat a rld és a clone kozott 4gb kulonbseg van..
remelem ez mar el fog indulni..
ui.: nyugodtan rakhattok be képeket^^
Tobacco
jó pár ismerösömnek volt hasonlo gondja meg exe hibára hivátkozás.
A hiba oka az volt ,hogy a crack mappában található dll file-t nem másolták be a játék könyvtárába.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

bazs1
nem mondtam hogy mindenki TMUzik, és nem kéne állandóan felvágni hogy neked megvan, htx
én legalább megvárom az eredetit

hát nem sokat tudok a reloaded verzióról mer én a dvd clone-sat töltöttem le és simán megy!

hy all!
kéne 1kis help az inditasaban
a reload verzio van meg feltelpitem a gamét becopyztam a cracket de nem megy a game..
semmit nem ir ki... ha ctr+alt+delt nyomok akk a folyamatoknal irja h. megy de az asztalon nem latom h. menne..nem indul el..
erre tudtok valmi helpet adni?
koszi
Stadium ban?:Ste pl. nem gamezol a tmu val!

bazs1
nem, csak mindenki játszik

kihalt ez a fórum!

Tobacco
Nem neked szántam, csak elöte véletlenül rákatinthatamn a válasz gombra.

gabi89
Ezt most mért nekem írtad??

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Tobacco
Sajnos adódót egy kis gond, ez abból adódik, hogy a hamachi egyszerre 16 belépést kezel le. És aki belépet egyszer ,és nem aktív az foglalja a helyet másoktól. Ezért folyamatosan törölve lesznek azok akik nem aktívak. És ha újra szeretnétek játszani megint be kell lépni a szervere. A másik nagy probléma, hogy elfelejtitek meg patchelni a játékot.
Csak patchel játékkal lehetséges a kapcsolódás a szerverhez, ezért kérlek patchaljétek meg.

gabi89
Voltam most este Macika extreme szerverén
itt egy map a szerverrõl nagyon durva

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Frissíts.
Ha meg rld van meg akkor meg vedd meg vagy szerezd be az unleased-et.
na, amíg erretéved vki meek tmnezni
ha vki tud segíccsen plz, nem tok belépni a serverre, azt írja hogy:"your exe have dont match the server version" vagy mi
gabi89
Hamacin nyomjátok ??
Ha igen mi a szerver neve.(mostanában nem jártam erre...bocsi,hogy nem vagyok képbe)

Majd jövök én is asszem.
Tobacco
meg még elöte jó páran 😊
8 an voltunk egyszere 😊 és az már nem is rossz egy ilyen nehezen elérhetõ szerverel. Meg sajnos sok ismerösnek gondja vana tört játékal 😞

5 en?

Tobacco
Ma este már egész sokan össze jötünk 😄

Legújjab pályám(stadiumos) a Backjump

Guer
thx mostmár müxik a regem

ja amugy én arra a barnás cuccra gondoltam amire feketével van irva egy-két szöveg azt nehézkes elolvasni kijelölés nélkül 😊

Tobacco
Nagyon csinos map

Hogy lehet igy átcserálni a texturákat?

Tobacco
OFF:
Guer nem tudom mi volt a gondod a regisztrácioval?

Guer regisztráció dátuma: péntek 05 január 2007 - 11:28:15

Az oldal világos háttérel van.

ON: Holnap Január 6-án 16-órától.

Guer
sajna nekem nem sikerült regelni pedig próbáltam
lehet kikéne hagyjad a reget ugy legalább többen látnák az oldalt
ja és egy tanács 😊 ha sötét hátteret választaszz akkor a szövege vmi világos szinû legyen hogy el lehessen olvasni ...

Tobacco
Igen bent lesz.

Most élesztem újra a régi tmn-es honlapot. ott mindig ki lesz irva mikor lesz szerver.

megadom a cimet: http://tmme.extra.hu

Guer
oké
ha lesztek jövök szívesen...
bár ez a hamachis izét még nem ismerem most felraktam és beléptem a serveretekre innentöl kezdve gondolom lanba már benn lessz a játékon belül (persze ha majd él a server)

Tobacco
Guer, most kicsit pihen a szerver, mert mapokat kell válogatni meg késziteni, és sokaknak a napokban van vizsgája. legközelebb szombaton lesz szerver kb 17 órátol.
Stadion, és round mode 30 pontig.

Guer
mér?
legjobb...

Én már voltam 1x fenn csak nem szeretem a stadionos pályákat(vagyis nem a kedvencem)ezér nem sokáig voltam!

Guer
mikor szoktatok fennt lenni?

Tobacco
saját maphoz tudsz saját zenét berakni, de a legjobb ha lehalkitod a zenét és elinditasz winampal valami kedvedre valot 😄:ÉD

zolo
A játékba lehet zenét berakni?Mert ami gyári van, azok egy pár perc után megunhatók...Sztem a Sunrise zenéje sokkal jobb volt.

http://flickr.com/photos/zolika90/

ngcsnet
avagy a dokumentumok/trackmania united rc3/tracks/challenges/downloaded<#smile>

nah macika itt a link

Tobacco
M-EXTREM szerver volt macika/EXTREM hamachival elérhetõ.
Szerver név: M-EXTREM
jelszó: tmuumt

a legújjab pályám😊 jah és lécci írjatok az award ba!
http://united.tm-exchange.com/main.aspx?action=trackshow&id=70340#auto
kép a pályáról:

Tobacco
C:\Program Files\TrackMania United\GameData\Tracks\Campaigns\Nadeo\United\Race\Stadium\Downloads

gabi89
Hova kell bemásolni pontosan??