6347
banner
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac

• blackcalibra
    Itt az a fő kérdés, hogy miből van a foglalat.
    Mert ha műanyag, akkor 55W, ha viszont fém, és azon a részen nincs műanyag akkor mehet bele erősebb. Meg kell nézni, én nem tudom milyen a foglalat.
    Aztán el kell vinni egy lámpa ellenőrzésre/beállításra(pár perc az egész, elé tolják a cuccot és ha kell tekernek rajta. Bagatell összeg, és ha jól be van állítva nem is fog zavarni másokat.
  • Kicsizoli
    60/55W erősebbet szerintem ne mert "villogni" fognak éjszaka a szembejövők, válasz inkább emeltfényerejűt, de az hamarabb ég ki...
  • matyi0323
    Hali. Lehet láma kérdés.. akkor bocs előre is..
    Tehát arra lennék kíváncsi, hogy Corsa b ( mint ami a linken látható )autóba milyen az a legnagyobb teljesítményű izzó amit előre beletehetek.. magyarul aminek nagy a fényereje.
    Papírja sajnos már nincs meg, de igazából arra lennék kíváncsi " mennyit bír el ". Mert ami most van benne nem éppen a legerőteljesebben világ-t és ezt szeretném cserélni, meg hogy milyen helyzetjelző kell bele? ( kéket szeretnék.. tudom rendőrök meg ilyenek szólnak érte..de mások is nyugodtan járnak úgy.. tehát nem kell megkövezni:D:D )

Köszönöm előre is.. és bocs, ha lámulok.:D:D
  • Willi Betz
    Nos,én most vettem 1 hete egy B Omega-t. Sajnos nagyon megkell nézni a Vectranál is a küszöböket,hátsósárvédőket,ajtókat,mert ilyen korban hajlamosak rozsdásodni. 1.6-16V-t nem érdemes venni belőle,mert több mint valószínű eszik az olajat. 1.8 is esélyes,de azok talán nem. Én nézegettem Vectrakat is és sajnos eléggé lepukkant volt a legtöbb. Igaz én az 500 ezres kategóriában néztem őket. 600-650-ért már elképzelhető,hogy lehet szépet kapni. De mondom az alap rozsdásodási pontokat megkell nézni.
  • Cor7ez
    Üdv all.

A sekítségeteket szeretném kérni , mivel a közeljövőben szeretnék szert tenni egy 97/98 as évjárató B Vectra-ra. Mit gondoltok erről a tipusról
    Bővebben fogyasztása érdekel , megbízhatóság , elég neki a 101 Le?
    olyan 600-650 000. szeretnék erre fordítani ebben az árban kapok esetleg jó állapotút?

A totalcar tesztoldalán ugyanis rettenetesen lehúzták ezt a kocsit , de ugye nem lehet tudni nekik szerintem bármeik 10 misi alatti kocsi sem jön be. Szóval énis várom az érveket ill ellenérveket :D
  • Kicsizoli
    Nos igen:)
  • Willi Betz
    Nincs bemattulva,csak kicsit csinosabb azzal a lámpával - szerintem - :)
  • Kicsizoli
    Meg van mattulva? Azért?

Bár tény és való hogy "erősebb" fénye van a projectorosnak..
  • Willi Betz
    Azon gondolkozom,hogy vegyek-e projektoros lámpát az Omega-ba.
    Xenon nélkülit természetesen.
  • Kicsizoli
    Bánom már hogy anno eladtam az enyémet..
  • Kicsizoli
    Szép Berlina:)
  • Willi Betz

• Willi Betz
    Há' ezzel jól elbántak:
  • Szabi1991
    bízunk benne.. :/
  • Morphin
    biztosító legalább fizet?
  • Szabi1991
    nálunk ismerős gépe kapott nagyot hátulról piroslámpánál.. gazdasági totálkár már biztos mert az autó értékét utsó szerviznél mondták 600.000-nek.. előzetes becslés ránézésre 800.000res kár.. :/

8éve vették együtt egy napon a miénkkel egy helyről, ők vettek garázst hozzá ott tartották, ápolták, vigyáztak rá.. erre egy bolond brazil szakadt mergás nem figyelt és kész.. vége az autódnak.. :S
  • uHs Gerzson
    :P
  • Szabi1991
    gondoltam inkább majd msnen +kérdem :D
  • uHs Gerzson
    Amúgy 2 hete nem kaptam meg az elsöbbséget és ez lett az eredménye:

De hazahozott 20km távolságból
  • uHs Gerzson
    Eltünt Szabi komentje amire válaszoltam :O
  • Willi Betz
    Ezt tőlem kérded vagy mástól?
  • uHs Gerzson
    Ja, hétvégén kész lesz vagy jövőhét elején. És a tiétek?
  • Willi Betz
    Köszi! Azóta megjavult,lehet csak az kellett neki,hogy használják az autót.
  • matthias92
    Nekünk egy jóideje olyan "néha" problémánk van, hogy...
    1200-1600as fordulatszám közt valahonnan alulról (kipufogó felől?) olyan búgó hang jön, mintha valami vagy rezonálna, vagy lukas lenne a kipuf. megnézettük karosszériással, a kipuf rendszernek semmi baja.
    ötlet??
  • blackcalibra
    Szétszed, féktisztítóval adj neki, az kihoz minden retket. De mosd át rendesen, és ne nagyon nyúlkálj benne.
  • solle
    Sziasztok
    Lenne egy olyan kérdésem hogy vettem egy méretpontos váltószoknyát és kézifékszoknyát és az érdekelne engem hogy hogy tudom a váltó körül azt a műanyagot szétszedni hogy ki tudjam cserélni a váltószoknyát illetve a kézifék szoknyát is hogyan tudnám kicserélni?
  • Willi Betz
    Most jöttem vele haza és elkezdett hülyéskedni az alapjárat. Felment 2 ezerig,aztán vissza,megint fel és így játszott. Gondolom az alapjárati motor koszos vagy kezd megdögleni. Ötletek?
  • Kicsizoli
    Nagyon szép volt és lett:))

(piszkálja a csőröm nagyon hogy valami hasonlót "újítsak" be)
  • uHs Gerzson
  • Willi Betz
    No,a lelett sikálva a dög:)
  • Willi Betz
    Ja,úgy igen,itthon lett véve.
  • Kicsizoli
    Arra hogy itthon vették már nem külföldről behozott autó, azért gondolom mert a Cliom is FGU és itthoni...
  • Willi Betz
    Nos,ezt nem tudom,megkell néznem az alvázszámát és akkor tudok majd biztosat mondani. Vagy a forgalomba helyezésre érted a magyarországi-t?
  • Kicsizoli
    Remélem nagyobb sikere lesz mint az ominak volt anno...
  • Willi Betz
    Amerikában is fogják forgalmazni az Insigniat.
  • Kicsizoli
    Nagyon szép...ha rendszámból indok ki akkor még magyarországi darab ugye?

Használd egészséggel..
  • Willi Betz
    Na,itt az autó:

A jobb hátsó lámpa alatt van egy kis horpadás,egyébként semmi rozsda nincs rajta.
  • Szabi1991
    jó választás
  • Willi Betz
    Ja azt kihagytam,hogy 96-os. De nem rozsdásodik sehol. GL felszereltségű.
  • Kicsizoli