General Motors Co.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy videó
kicsit kész voltak a srácok 😄
kicsit kész voltak a srácok 😄
itt vannak a hivatalos képek
Készülget a gép lassan, de biztosan..
vipernek gondolom volt azért hangja... 😄DDDD
azokat akkor majd én is +lesem
képek, videók ? 😛
hányan lesznek a Tesco parkolóban? van esély egy látványosabb krúzra? akkor lehet én is csatlakoznék...
Nekem azzal sincs sok gondom,kicsit Audi Q7 formája van. De feketében nem tetszik nekem sem.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
hmm nekem ez nem tetszik...(a popsija elég béna...suzukis) de lehet csak a szín nem áll jól rajta<#nemtudom>#nemtudom>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Insignia OPC Sport Tourer
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Gyere ide apucihoz 😄
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
<#wow2>#wow2><#worship>#worship><#szeret>#szeret><#love11>#love11>
állati jó néz ki evvel a lökössel...
állati jó néz ki evvel a lökössel...
miért sok?
az xe alja ugyan az mint az ne. akkor máshogy is ki lehet hozni a 150et nem csak 16 szeleppel 😉
az xe alja ugyan az mint az ne. akkor máshogy is ki lehet hozni a 150et nem csak 16 szeleppel 😉
most nézem, hogy a SE és SEH is ugyan olyan erõs mint az E...
így viszont nem tudom mi a különbség köztük.
így viszont nem tudom mi a különbség köztük.
nekem igazából a fokolt tengely és a nagy szívósor számít. meg persze a nagyobb kompresszió, de azt tudok csinálni bárhogy...
Csak azért kérdem mert az SE és SEH motorok hengerfejei "erõsebbek", ezek is hengerenkéntiek
ugyebár a "H" és Az "S" jelõlés utal erre...
ugyebár a "H" és Az "S" jelõlés utal erre...
Te most az 18SE vagy 18SEH motor hengerfejét akarod felrakni nem de??
A kérdés az hogy milyen injektort építessz fel hozzá...Bosch L3-Jetronic, LE Jettronic???
Vagy meghagyod a hengerenkénti befecsit???(Motronic M)
A kérdés az hogy milyen injektort építessz fel hozzá...Bosch L3-Jetronic, LE Jettronic???
Vagy meghagyod a hengerenkénti befecsit???(Motronic M)
az 1.8as hengerfej. nagyobb lesz a kompresszió és gyárilag fokolt vezérmûtengely van benne. gsi kadettokba és asconákba volt ilyen.
18E hengerfej? Nem értek már annyira ehhez a részéhez, csak nagyjából,
ez nagyobb/ szélesebb?
Ennyiért Neked simán megéri, ha télleg ~150Le-re fellehet tornázni.
ez nagyobb/ szélesebb?
Ennyiért Neked simán megéri, ha télleg ~150Le-re fellehet tornázni.
hát a nagyját egy barátomtól szereztem. a lendkereket csináltatom a gyáriból...
remélem 70bõl megáll az egész...
több ilyen nem igazán tudok, ritkaság a 18E cucc 😊
remélem 70bõl megáll az egész...
több ilyen nem igazán tudok, ritkaság a 18E cucc 😊
Ez kb mennyibe lesz ez az átalakítás? Hol szerzed be ezeket a cuccokat?
Nekem egyenlõre megállt a Calibra (c20ne) tuning a direktszûrõ, sportgyertyák, átalakított kipufogó rendszernél a dolog...
(az angel eyest, meg a brembo féktárcsákat nem mondom az ugyis csak pár lóerõt dob<#vigyor3>#vigyor3> pfff).
Érdekelne, hogyha tudsz egy két okosságot! Köszi
Nekem egyenlõre megállt a Calibra (c20ne) tuning a direktszûrõ, sportgyertyák, átalakított kipufogó rendszernél a dolog...
(az angel eyest, meg a brembo féktárcsákat nem mondom az ugyis csak pár lóerõt dob<#vigyor3>#vigyor3> pfff).
Érdekelne, hogyha tudsz egy két okosságot! Köszi
c20ne blokk + 18E hengerfej, gyári fokolt tengely, nagy szívósor dupla pillangóval, könnyített fõtengely és lendkerék
elvileg 150 lovat össze lehet hozni...
xe is bele megy csak a vízhûtõt kell elõrébb rakni. csak akkor már kéne váltót, kuplungot, féltengelyeket meg még pár apróságot cserélni.
elvileg 150 lovat össze lehet hozni...
xe is bele megy csak a vízhûtõt kell elõrébb rakni. csak akkor már kéne váltót, kuplungot, féltengelyeket meg még pár apróságot cserélni.
Pontosabban? Abból már túl sok + lovat nemigen lehet kipréselni. Beférne amúgy módosítás nélkül a C20XE?