6347
banner
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac

• Kicsizoli
    A zöld szín jobban áll neki..
  • Willi Betz
    Ahh,de szép ez

• Willi Betz
    Jó lett ez a Caddy:)

Jól át "Opel-osította" a gazdája.
  • Willi Betz
  • Willi Betz
    Schuco
  • Kicsizoli
    A kis Omi Minichamps 1:43?
  • Willi Betz
    Holnap megy szervizbe,ott majd lemossák:)
  • Kicsizoli
    Tessék már lemosni az gépet:)
  • shumika
    A legfaintosabb az az hogy a kismodellen is u.a a rendszám van mint a bigbrotheren. :DD
  • Willi Betz
    :)

• Willi Betz
    Ezt szerintem nyugodtan árulhatnák nálunk Omega néven. Vagy a nagyobb Statesman-t.
  • Szabi1991
    Opel (Holden) Calais

verseny verzió :-)

• Szabi1991
    összementek a mosásban ? :D

szépek :)
  • Kicsizoli
    nagyon klasszak...

(A minichamps Kapitan A/Diplomat A coupe csúszik juniusra)
  • Willi Betz
    Most mit mondjak?
  • Kicsizoli
    Az Opel motorok amelyek mindkét típusban -Vecta A/Calibrában- voltak

C20NE 116le, C20XE 150LE, X20XEV 136LE (echotech), C20LET 204LE, C25XE 170Le (V6) X25XE Szintén 170LE V6...

Az Összkerékhajtás párosításai: C20NE, C20XE, és C20LET....

Az hogy ki mit és mennyit tuningolt rajta(akár hasraütéssel az mindegy) ezek az alapváltozatok..

C20NE ból könnyedén lehet ~130Le, C20XE Az versenyblokkok 260Le tudnak, C20LET ~500LE..A C25XE ből gyári tuningal 197LE, még további okosításaal 320Le jön ki..C25XE ITC/DTM alapmotor volt anno....

• shumika
    volt. :)
  • Willi Betz
    Mitomén,Kalimpából nem vagyok napra kész:DDD Kérdezd azt akinek Calibrája van.
  • shumika
    de az opel vecrea gt 2.0 16V-es 215 le-s.
  • shumika
    dee nincs a cakibrának 250 le-s motorja?? vagy az a 4x4-es??
  • Willi Betz
    Mi? A gyári 2 literes turbós 204 lóerő.
  • shumika
    és kettőszáznegyvenakárhány lovas. XD
  • Willi Betz
    Persze,hogy belefér. Ugyan úgy 2 literes,csak hozzá van csapva egy turbo.
  • shumika
    sztem nem de a calibra 2.0 turbosa pont belefér ma megnéztem!! [nagyon örül és alig várja hogy készlegyen]
  • Willi Betz
    Veci A-ban volt 200 lovas motor?
  • Kicsizoli
    No hát akkor hajrá...:)
  • shumika
    Nekem nem drága hozzájutni :)
  • Kicsizoli

De baromi drága hozzájutni...nagyságrendel olcsóbb egy C20XE t tuningolni...
  • Kicsizoli
    Igen gyárilag is volt C20LET (204le)motorral szerel változat, 6 seb (F28) váltóval összkerékhajtással, de nem tudom mennyi változtatással jár az átalakitás...
  • shumika
    Vaaagy szerintetek belemegy a calibra 2.0-es 16V turbo-sa??
  • Kicsizoli
    Motorcsere...C20XEre...:)

De komolyan..
  • shumika
    Tudtok olcsó megoldást vectra teljesítménynőveléhez??

'91 Vectra A 1.8
  • Zetorg
    nekem siküveges lámpa van elöl. tervezem a projektorositást, de nincs lelkierőm neki állni. az enyém nem vakit, ha bepakolok, mert nem nagyon ül meg jobban a segge :D

a távolságit szeretem felcsapni, ha olyan helyen megyek. szerintem megéri azt a pár ezres különbséget.
  • matthias92
    nálunk a családban nem szokott, de a faluban elég sok autó van a kocsma előtt... ha érted mire gondolok (:
  • matyi0323
    Tudom.. szoktam gyorsan menni.. néha megszegni pár szabályt ( de szerintem nem nagyon van olyan aki nem..., szabálymegszegés alatt nem nagy dolgokra gondolok.. ), de azt megtanultam szülőktől.. ismerősöktől hogy ha ittam akkor SOSEM ülök be utána a volán mögé!! Ez bármennyi mennyiségnél így van.. tehát ha épp a nyelvedhez ér az alkohol akkor felénk már úgy nem divat vezetni!! Szerintem ez így korrekt!
  • Willi Betz
    Astra Sport Tourer

• Morphin
    Nekem is van itthon egy szett...vizsga miatt kivettem.Vissza már nem raktam...ha tele volt a kocsi már nagyon vakított.Szó szerint fényévekkel jobb mint a halogén...de sztem sima foncsoros lámpatestbe nem érdemes.(majd ha egyszer lesz pénz ilyesmire,vagy másik kocsira)

Amúgy távolságinak mi értelme van xenon-ból? Ha csak villantani akarsz nem érdemes sztem.Bár én magamból indulok ki,ritkán járok este.(és olyan szakaszon,ahol csak én vagyok)
  • Zetorg
    nekem is az van benne. sokkal jobb, mint a halogén, de büntethetnek érte...vizsgán biztos nem megy át.

csak H4 bi-xenont vegyél, a simán nincs távolsági. szerintem 25 körül már lehet kapni.
  • matthias92
    nekünk is B corsánk van, mi xenonon gondolkodunk, csak nemtudjuk mennyit kóstál, meg hogy megérné-e ténylegesen. tapasztalatok, ötletek, tanácsok?
    mellesleg, az előző hozzászólónak (Matyinak) hozzáfűzném az aláírásához, hogy nem csak a titok, hanem a jogosítvány is! :)

áprilisban műszaki, vszeg kicserüljük a lengéscsillapítókat, a hátsók már megfáradtak, aztán csak értelmesebb ép, jó vassal közlekedni. kisebb a balesetveszély. persze ez még nem jelenti azt, hogy megéljük a holnapot...
  • matyi0323
    Köszi.. megnézem majd.
    Erre a helyzetjelzőre mit mondtok??