6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#2489 Ha kell tudok küldeni Igy csináld Kadett E könyvet...
Egyébként egy próbát megérne ha Opelklub fórumába írnál... -
#2488 Valaki nem tud Opel E kadett szerelésben jártas szerelőt Miskolcon vagy környékén? Vettem egy Kabriót és a szezon előtt át kellene nézni, 1-2 hibát javítani. -
#2487 Mikor hol sikerül...egyébként nagykerből hozzák szint beszerzési áron..független autósboltból.. -
Első lépés,persze mint kiderült nem azt jelenti amit kéne jelentenie:D -
#2485 Nekem az Omegaba 55 ezret kértek egy kormányössze kötőért és két első féktárcsáért+betétért. Ja és márkaszervíz! -
shumika #2484 Bárdi Auto-nál vásároltatok??
Ott van kedvezménye a báttyámnak 75% :D -
#2483 Manapság már nem olcsó semmi, bár hozzá lehet jutni de ahhoz komoly ismertség kell...
A fater suziját most csináltunk (vezérműszij+ szijjak ,4L olaj+szűrők cseréje volt csak anyag 15 porgos volt..-40% kedvezménnyel..akinek nincs ez a lehetősége, nos lehet számolgatni...még lehet hogy a 40 se takarná be -
shumika #2482 Úgy értem hogy olyan 25-30-ra kihozta volna a báttyám. -
#2481 Hát nemtudom. Munka óradíja nem olcsó sehol.
Ja meg a váltórudazat is új lett. -
shumika #2480 Enyhén lehúztak!!!!!! -
#2479 astra F (a legelső széria) 1.6 8V
40ezret kértek cakkumpakk
-
#2478 -
Szabi1991 #2477 4 ezerért vettem újat, 1-2 perces móka volt kicserélni... most jónak tűnik :)
(dobozka+kar) -
#2476 az jó üzlet :O
milyen autód van? -
#2475 Tervben van mindkettő:) -
#2474 ja tényleg rémlik valami, az valszeg lent van a biztitáblánál(?)
Mert ilyen halk recsegő/szörcsögő hang van amikor mozgatom a kart, ugyanaz ami időkapcsolásoknál kattan egyet. Lehet az gizdult be -
#2473 az ablaktörlő időprogramját egy külön kis elektronikai doboz irányítja általában
nekem már egyet cserélni kellett mert ugyanígy járt,igaz az nem opel volt -
#2472 Akkor az ablaktörlőnél is ott lesz a hiba? nekem meg az megy összevissza, van hogy legalsó fokozaton mindig máshol áll meg (de sose lent :D), van hogy a legalsón is állandóan megy nem megszakítva.
Amúgy ma lett kész a kocsi, vittem szerelőhöz mert fura kattogás jött a vezérműszíjtől - kicsit megijedtem
Aszongya mák volt mert egy fog le is volt törve (40.000km volt a szíjba)
+ váltórudazatban stift csere - nem vette az 5.-et meg minden sebességbe mintha üresbe lett volna, lehetett joystickozni vele.
+olaj/szűrőcsere
+szelepfedéltömítés csere
+ mindkét gumiharang csere (K.O. volt mind2)
+ termosztátcsere végre...most már megy fel a mutató, jókor került rá a sor, télen meg fagyoskodtam
Szal most pöcc-röff, mondta is hogy egész jó állapotban van.
347ezer van most benne. -
#2471 A lámpa meg a rács nem lesz???:))) -
#2470 Nézd meg a váltórelét ami kapcsolja fényszóró/tompított fényt, hasonló méretű, alakú mint az irányjelző relé...
Lehet "összegéget" a kapcsolófelület.. -
shumika #2469 Passz de szerintem contact hiba. -
Szabi1991 #2468 ehh.. az mi lehet hogy ha tompított fényszóróra kapcsolok (Astra F) felkapcsol egyből a hosszúfény is ? o.0
ha meg a hosszúfényt kapcsolnám be, lekapcsolja és sima tompított van.. de csak ha a kart meghúzom :o
reggel elindultam tompítottal.. hosszút nem is használtam.. aztán menetközbe magától átváltott hosszúra.. azóta csak az van :o -
#2467 Hozta a postás:)
-
#2466 Dögös:)
-
#2465 Érdekes ezekkel a fehér felnikkel... -
-
#2463 gyááá heee' Imádni való :) és gyönyörűűű -
#2462 ej de szépek ezek a nagy dögök -
Nameg a Commodore is best:) S a többi is! -
#2460 Bocsi a sok képért... -
-
#2458 Gabec ezt nézd:) Kezdek megbarátkozni a telilámpával..
-
#2457 Ez a terv,hogy átalakítom. -
#2456 Tényleg ezt akarod tenni vele???? -
#2455 Lemostam ma a lovat:) -
DIESEL DOG #2454 rendben van ám! -
Szabi1991 #2453 -
-
shumika #2451 H-E-L-P
Az lenne a gondom hogy van egy '91-es A vectra és centrál-záras táv.kapcsal. Nah egyszer lezárt az anyósülésnél és azóta nem lehet kinyitni! A gomb feljön de valami visszahúzza. Egyáltalán nem nyílik az anyósülésnél. A többi müxik de az nem.
H-E-L-P -
#2450 TurboRekord?:)
#2447 Cateraből Omega valóban gyönyörű..