6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#2849 Rendesen szóró pisztollyal fújtad le?
A lakkot is? Vagy azt lehet venni felhasználóbarátabb kiszerelésben is? -
#2848 Kevertettem színt és vettem hozzá való lakkot. Ez a szürke a rozsda átalakító alapozója. -
#2847 Mivel lakkoztad le? -
#2846 Volt ma egy kis rozsdátlanítás.
Meg a lámpa alatti kis bajusz lécek újra lettek lakkozva.
-
DIESEL DOG #2845 Így van... :-)
Én úgy képzelném el a dolgot hogy egy ilyen autóhoz már legyen egy helyiség, pl. egy garázs ahol tudom tárolni, télen és nyáron egyaránt, utcán nem szivesen hagynám kint, félteném, pont úgy mint egy egyszerűbb autót is. Na meg akkor két autót kellene fent tartanom habár nem tudom hogy egy ilyen veterán Opelre hogyan lehet OT-s rendszámot szerezni, ebben a dologban sok tapasztalatom nincsen. Jelenleg meg örülök hogy egy saját autót fent tudok magamnak tartani... :-) -
#2844 át kell nagyon gondolni az ilyet...hidd el..:) -
DIESEL DOG #2843 Bár lenne most ilyenre keret... na ami késik, nem múlik... :-) -
#2842 Szert tettem egy CDR 500-as gyári rádióra:) -
#2841 Van egy eladó a használtautón...200 körül megkaphatod..komplett autó...100x jobb állapotú mint az enyém...az nem itthoni autó volt..asszem Franciaországból való.... -
#2840 Ahh,azok a fotelek jujj:D Omega se épp fapados,de ez még durvább:) -
DIESEL DOG #2839 Mesés, nagyon szép... rendben van... szivesen lennék egy ilyen masina boldog tulaja... :-) -
#2838 Etalon:)
No komment... -
#2837 Kipróbálnám:) -
Szabi1991 #2836 [center] -
#2835 Ja meg ESP,oldal és függöny légzsákok. -
#2834 Kényelmesek mocskosul,főleg hátul:D -
Szabi1991 #2833 jó kis fotelok :) -
#2832 Elektromos hátsó ablakok,digit klíma,tempomat,elektromos hátsó naproló,gyári rádió,fedélzeti számítógép. Nagyjából ennyi. -
#2831 Frankó lett...mi hiányzik még a full hoz? -
#2830 Van itt rumli kérem szépen:D
-
#2829 Igen,a hátsó támla,könyöklővel együtt. Az ülő része és az első székek kint vannak a telken. Már csak azt remélem,hogy ki van kábelezve a jobb első üléshez a 12 voltos csati. Bal oldtalt nem lényeges,ott eleve elektromos az ülés. Na meg a fűtéshez is kell valami kábel,de lehet az is 12 voltról megy. -
#2828 bár én is már itt tartanék..
Ezek a hátsó ülések darabjai gondolom.. -
#2827 ezt már nézedettem de elsem tudom képzelni mennyiért árulják...(min 2 misi gondolom) -
#2826 Az új belső egy része:)
-
#2825 Na,akkor egy kis kínzás:D -
#2824 Na igen,néztem is,hogy meddig szöszölt míg beállt XD -
#2823 puttonyos kollega tud ám parkolni XXXD -
#2822 Egyébként kedden megyek egy MV6-os teljes szürke belsejéért:) 4x fűthető ülések,elektromosak,stb... -
#2821 Puttonyos kollégával:)
-
#2820 Bitter CD, Opel Diplomat B V8 alapkra épitett autó, 1973 -1979 között gyártva.. -
#2819 -
#2818 mi ez? espada? -
#2817 -
uhh...bazz...
Nem láttam még ilyen autót összecsukva.. -
#2815 Áhhh...tegnap este eladták:( -
#2814 Nem bírtam magammal és vettem két széket
Szerencsére a huzat megegyezik az enyémmel,különbség csak az,hogy a sofőré deréktámaszos és teljesen elektromos.
-
#2813 Őszintén megvallva néha erős késztetést érzek hogy keresek egyet magamnak, csakutánna eszembe jutnak az észérvek..meg az hogy kivágnak vele együtt otthonról:)
-
#2812 Van két eladó ilyenem. 2000-es évjárattól Saloon Omega-hoz. Csomagtartó belső felére lámpa takaró bili. Bár rajtam kívül senkinek nincs Omega-ja,de hátha tudtok valakit.
-
#2811 Ezzel engem is büntetsz:) -
#2810 A felni nem szép,az első lökös viszont nagyon megdobja az autót...kéne nah.