6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#2889 Ó, bazze, most nézem 1,7-es dízel.
40-50 körül már vannak ahhoz is, Bosch, Gates, SKF. -
#2888 1.4-es 16 szelepes?
40k-ért már gyári Bosch, vagy esetleg ugyanolyan jó minőségű GATES készleteket lehet venni hozzá, SKF készletek ugyanúgy.
Szerelés meg nagyon messze nincs 40 ezer.
Én is most cseréltettem az enyémben, 60-ból bőven kijött. -
#2887 Egy idő után elkopik a gyújtás kapcsoló zár betétje. Mint egy sima zárnál. Nekem is kellett egy újat venni Omegaba,mert akadt. -
#2886 Lehet mást nem érdekli...50ért el tudod vinni.Max valaki rád licitál.
Amúgy ma voltam Opel szervizben.7 éves lesz a G Astránk...szorult/akadt a gyújtáskapcsoló.Amikor elkezdte hétvégén majdnem besz*rtam,hogy én most hogy megyek haza...de kis ügyeskedéssel el lehetett fordítani. 8ropi...szétszedte a gyerek,kitisztította,valamit reszelt v nem tudom,aztán bezsírozta...most olyan mint az új.
133ezer van benne,idén mindenképp megkell csináltatni a vezérműszíj cserét.80ezret mondott a fickó...remélem maszeknál 50körül ki tudunk jönni.Ti nem tudtok valakit,aki olcsóbban tud ilyen szetteket?(vezérműszíj) Egyébként 1,7es Isuzu dízel.(dti) -
#2885 Lecsaptam egy ilyenre:) -
#2884 Nehéz ügy mindenképp. Nade a végeredmény majd kárpótol:) -
#2883 Hónapokat várok alkatrészekre..nem azért mert nem küldik hanem egyszerűen nincs..akinek meg itthon van az meg komplett autót akar rám sózni, alkatrészenként nem adja.....azt a fekete Admiralt amit hirdetnek a használtautón..már feléért odaadnák..csak ha el is hoznám nem tudom már hol tárolni illetve kihajitanak vele és az enyémmel egyszere itthonról:))))
Kb 2 honap és kész motor váltó kardán.. meg tlán az idén a komlett kaszni..télen vagy inkább tavasszal festeni kellene.. -
#2882 Gondolom nem egyszerű beszerezni hozzá a hiányzó alkatrészeket. -
#2881 Ez gyors volt:))))
Én meg nem akarok sirni de alig haladok a géppel..:(((( -
#2880 CD feliratok megoldva:D -
#2879 Hátha lesz olcsóbban is majd:) Egyedüli baj,hogy eléggé ritkák itthon ezek a felnik. Meg most multifunkciós kormányt vadászok,meg CD feliratot oldalra:) -
#2878 Elnéztem a felni méretet..nem szóltam akkor:)
Egyébként igencsak drágán méri a eladó... -
#2877 Igazából 16 collosak ezek a kerekek. Ami most fönt van,pedig 15. Szóval gumik is kellenének,csak egyszerre a 60 ezer picit sok most. -
#2876 Miért nem mondod neki hogy szedje le róla gumikat és csak felniket adja ... hátha ugy jobban alkuképes..
Bár nekem a mostani felnijeid is tetszenek.. -
#2875 Rögvest megbolondulok. Ilyen felniket akarok Omi-ra,de 60 ezret lehet nem ér meg:S -
#2874 -
Szabi1991 #2873 dugnám.. el a garázsba azt ki se merném hozni.. gyönyörű állapotban van :)) -
#2872 aztamindenit..ha nő lenne...nem folytatom:)))) -
-
#2870 -
#2869 ez azé erős túlzás ahogy olvasom XXXD -
#2868 ami sose kop el :D -
#2867 bammeg ez milyen Opel? :D -
#2866 szerintem egyszerűbb ha átnézeted egy szerelővel.
Enyémbe meg lassan 350ezer lesz :D
Egész jól bírja bár kicsit már rángat, még 4-ikbe is lehet érezni, egyenlőre nemtudom mi lehet, de a gyertyakábeleket le akarom már cserélni.
Meg áhhh, a napon állok, s mikor jövök haza, a nagy forróságtól valamiért non-stop megy a hátsó ablaktörlőm magától :D 2 napja ez van, ma is pirosnál ugrottam ki felemelni hogy ne karcolja az üveget - mert persze szintén pár napja szétcsúszott a spricni csöve belül valahol és a jobbháccsó kereket mossa :D
Egyedül valahogy az elektronikai része kezd amortizálódni, a kp. zár néha fel-le megy magától, index nem ugrik vissza ha visszatekerem a kormányt, a rádió kátyúknál kiírja hogy TELEFON, rá kell csapni egyet azt megint jó :D Tiszta vicc kezd lenni szegény, asszem 7végén szétszedés lesz..
-
Bmx01 #2865 lassan 100 ezer km-es lesz az astránk,
nics valami leírás hogy ilyenkor miket érdemes cserélni,
után tölteni + hasonlók ?
valami gyári könyv vagy valami ?
Astra G 1.6 16v -
#2864 Köszönöm:) -
DIESEL DOG #2863 És tényleg... Isten Éltessen! -
#2862 Köszönöm:) -
#2861 Most nézem egy évvel idősebb lettél...legalább még 60 x legyen ilyen..és teljen jó egészségben
HBD Gabec -
#2860 És még nincs vége:D
Tegnap bekerült a gyári rádió is.
-
DIESEL DOG #2859 Ez az autó hétről-hétre egy szebb, egyre jobb! -
#2858 Muszáj volt,voltak rajta festék lekopások. -
#2857 Fényezel ám ezerrel:) -
#2856 Ma is történt egy kis csinosítás.
-
#2855 Köszi! -
#2854 A festéket egyszerű autó festékesnél. Kikeverik. Lakkot ugyan ott. A rozsda átalakítót pedig a Conrad-ban vettem. -
#2853 Köszi!
Hol tudod te ezeket beszerezni? -
#2852 Festék és lakk
Rozsda átalakító és a hozzá való alapozó.
A végeredményről holnap csinálok képet.
A színkód pedig dzsungelzöld 359. -
#2851 Légy szíves dobj nekem képet a cuccosról.
Meg jöhet a mű végeredményéről is.
Ez a szürke cucc is jöhet.
Milyen színkódú az autó? -
#2850 Flakonban kapható. Lehet azzal is szépen dolgozni,csak nem árt ha van az embernek kézügyessége.