General Motors Co.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
igaz, tegnap nem tudtam felfogni ezt a képet piásan XXD

pólusnál kereket is cserélt, vagy mi ? <#idiota>

Zetorg
szerintem meg az új felni elsõ keréken 😊

w77d
ez a régi kevésbé peremes felni...

a hõlégballon a tiéd lehet, én egy igazit kérek inkább.. 😄

uHs Gerzson
Karácsonyra 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Willi Betz
Meriva

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

na ugye... 😄

uHs Gerzson
Beszéltem ma az egyik ismerössel a garázsban és fontolgatja hogy vesz egyet 😮

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Willi Betz
Autó kapott egy kis Insignia alkatrészt😊 Ablakspriccelõ formájában.

Willi Betz
Jól teljesítette a 10.000km-t versenytempóban😊

mivel lennél elõrébb ha a szomszédodnak ez lenne ? <#gonosz1><#idiota>

uHs Gerzson
Dejó lenne minden reggel ezt látni a garázsban <#szeret>

w77d
istenem hogy lehet ennyire szép egy kocsi 😄

Kicsizoli
Miért kellett sárgára festeni😞((

#1911 KELL 😊))

#1905 Szerintem nem nagy szám, volt Kecskeméten a pályanpon, hát nem esetem tõle hasra, mondhatni ronda...de izlések és pofonok...

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Willi Betz

w77d
fujjjjj

Willi Betz
Minek is nevezzelek?😄DDD

w77d
az XXD

Willi Betz
Bizony,gyári állapotú XD

"tuning? nein danke.." tényleg nincs rajta semmi tuning -.-'

w77d
haver gépe nem egyszerû XXD

Willi Betz

Willi Betz
Nekem is utoólagos és nincs fényszoró mosom,csak a helye van ott. Viszont ha megvan pakolva az autó akkor nem ül le a hátulja,így nem kell állítgatni.

Morphin
de van...3asra volt véve és úgy is gáz(automata nincs)...sima foncsoros lámpatest <#wow3>G Astra
ez van,majd ha telik projektorosra...meg sokakat baszogatnak az utólagos xenonért,azt se akarom bebukni.kéne mosó is,de emiatt meg nem fogok belevágni az elejébe.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Willi Betz
Nincs fényszoró magasság állító a tiedben?

Morphin
Amíg a xenon volt bent én is akartam mert a sima égõ ugye sárgán ég,és szarul nézett ki h különbözõ.Most meg vizsgán volt a kocsi,addig visszaraktam a halogént,de lehet marad is.Ha megvan rakva a kocsi nagyon vakít a xenon...majd lesz vele valami.

Willi Betz
Ledes nappalifény kötelezõ. Ez az Audinál az a vakító szar,Opelnél L alaku cucc a lámpában,Mercinél meg ledcsík.

Morphin
mint mondtam sztem nem rossz dolog az egész. csak uncsi, hogy minden paraszt azt rak a suzukijába...amúgy a ledes kis "égõ" vagy pedig a led csík a kötelezõ? nem mind1.(sztem az elõbbi,szal akk meg tárgytalan)

Willi Betz
Németországban kötelezõ a ledes nappali fény.

Morphin
jó dolog,meg szép ez a led-csík...de minden autón ez lesz ezentúl??
bejön nekem is az új Astra,de ami most nagy fav, az a lancia hasonló méretû típusa, nevét nemtudom.feketében nagyon üt.

Willi Betz
Hááát...végig néztem a belsõ színeket,el is szomorodtam tõle,hogy csak fekete van meg az a hülye kék és piros:S

w77d
baszom azé szép ez az új Astra

Willi Betz
No,már ilyen is van😊

blackcalibra
Ha tudok, örömmel segítek.
ikegami
Egyenlõre nem 😊, de köszi. Ha van valami megkereslek itt.

ikegami
(#1887) Egyenlõre nem 😊, de köszi.

Hát több nem lett a fogyasztás egyáltalán, egy kicsivel inkább kevesebbet eszik, de minimális a különbség. De ezzel a felszereléssel országút/külföld:7,2liter (bár a 2es hangú sportdob azért sok volt 8 órán keresztül, de városban brutál hangulat), országút/város:8,5 , fullváros(dugó is)+ gyorsulgatás: 10,5-11 liter.

blackcalibra
Ja ,azt hittem hogy segítség kell.
Akkor elnézést kívánok.
uHs Gerzson
És ez fogyasztásban mennyire látszodik meg?

ikegami
Nincs semmi (ha nekem írtad ezt), én csak tyler3333-nak próbáltam az én tapasztalataimat elmondani!

blackcalibra
És mi a pontos kérdés, vagy mi a probléma?
Nekem is Calim van csak nekem Turbós 4X4-es.
ikegami
Szia! Nem tudom segít-e valamit, de nekem Calibrám van, 2.0 8 szelep, és én a Magnum tuningnál vettem rá hozzá alakított (motorszám, teljesítnény.. ezeket le kellet adni) sport hátsó dobot. A középsõ dobot az kivetettem, hogy gyorsabb legyen a gáz kiáramlás, és jobb legyen a hangja, és a katalizátort pedig szintén a magnumnál a típushoz alakított sportkatalizátorra cseréltem. A szívó oldalon direkt szûrõ van, és így egybe ezzel az egésszel, nekem semmi gond nem volt a kocsival, nem melegedett fel a motor, a hangja az nagyon jó, és jobban megy az autó is egy kicsit. Visszaváltásnál, meg néha amikor a gázpedálról leveszem a lábam, akkor pedig durrog a kipufogócsõ, ez úgytudom amiatt van, hogy nincs a középsõ dob..

Sziasztok!
felkerült egy hátsó sport dob a b corsam alá, de semmi v. csak minimális hangja volt.kivettük a középdobot, így már van hangja, elég szép.

most azon parázok hogy nagyon felmelegedett a motor (kb 20km mentem vele)
meg olvastam olyat hogy a sportdob kiszívhatja a hengerbõl a keveréket vagy valami ilyesmi.
nem lesz baja a motornak? vagy rakassam vissza a régi dobot?
sajnos nem nagyon értek hozzá. tudtok segíteni?
köszi.
kössz, kössz

Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Opel Meriva kezelési útmutatót keresek, ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönném
Zetorg
beállítják a kerékösszetartást.
fontos, mert megeszi a gumit így. megér 5000 Ft-ot egy beállítás

Morphin
nekem most 118ezernél kellett a bal kormányösszekötõt cserélni...de nem vettem észre h rázott volna.szerelõ szólt h mindenképp kell,megnéztem én is...lötyögött a kerék.

most kicsit ferdén áll a kormány, szerintetek gáz? futómûállításra kéne vinni nem? ott mit csinálnak pontosan, és mennyire fontos elvégeztetni?

Kicsizoli
Akár lehet a hiba oka gömbfej, kormánymû, szilentek, vagy csak szálszakadtak a gumik...Padon meg kell "csavargatni" az elsõ futómûvet és minden kiderül...

Készülget a gép lassan, de biztosan..