6347
banner
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac

• Kicsizoli
    Büntetem magam...

• Kicsizoli

Bár lehetne különlegesebb...
  • Willi Betz
    Bitter Insignia

• Szabi1991

hozzám is vándorolhatna már egy
  • Willi Betz
    Őőő...nem Opel,de félig Omega. Tegnap Ő vándorolt hozzám:)

• pszihopata
    a tuaregről én is hallottam hogy az olajfogyasztás miatt előfordult sok motorcsere

egyébként sosem volt vw-m,igazából nem ismerem őket
  • Willi Betz
    Egyszóval,a Volkswagen nem az én világom:)
  • Willi Betz
    1.2-es fospumpa turbo motor az olyan is:D Nem össze veszés céljából mondom ezt,de én nem hiszek ezekben a kis köbcentis turbos dolgokban. 1.6 turbora is azt mondom,hogy 200 ezer km után kuka.
    Azt azért hozzá teszem,hogy csak az új Fosvágenekkel van bajom,a régiekkel semmi. Golf 2-t azt kimondottan jónak találom.
  • Willi Betz
    Mert egy önmagában hulladék párosítás volt a 2 literes pdtdi és a dsg váltó. Plusz amit már többször is ecseteltem zabálta azt a kurva drága olajat. És mindegyik zabálja,ez nem egyedi hiba.
  • w77d
    most má az opel is túl van árazva XD
  • Gabor1990
    Opel Astra essentia 5-ajtós 1.4 74 kW / 100 LE MT5 4 750 000
    Golf Trendline 1.2 TSI Benzin 1.2l / 77kW / 105LE Kézi 6 fokozatú 4 4 883 500 Ft

Mind a két autó a legalapabb felszereltséggel, ami kb megegyezik, és a golf a turbós motorral 133 500 Ft-al drágább. Ez az a nagy túlárazás?
  • w77d
    hát az ő, nem én... elvileg következő héten itt van XD
  • pszihopata
    az egy hónapos kocsi még garis,hogy lehet azzal megszívni?
  • pszihopata
    'Passatal szívtam meg"

-én ezt nem értem
  • Willi Betz
    Oszt öreged mégis Tourant vett:DD
  • Willi Betz
    Nem volt vele semmi,csak nem ismertem a típust. Meg jópár embertől hallottam,hogy a Xedos Mazdák nem valami jók. Most is csak azért vettem Omega-t,mert az Opel szervízben van ismerős.
  • pszihopata
    az mondjuk durva

mi volt vele?
  • w77d
    gyerekek akárki akármit mond, egyik VW modell sem ér annyit, amennyiért vesztegetik, max a felét....
  • Willi Betz
    Lehet Mazdát kellett volna inkább vennem?:D Így utólag kár,hogy vissza léptem a Xedos 9-nél.
  • Willi Betz
    1 hónapos volt.
  • pszihopata
    gondolom nem újonann vetted,innentől te is tudod hogy az előélet fontosabb mint bármi
  • Willi Betz
    Igaz,viszont ahhoz még mindig tartom magam,hogy amennyivel többe kerül egy VW mint mondjuk egy Skoda (és ugye itt házon belül beszélünk) nem tudja azt a pluszt nyújtani. Pl egy Superb jobban kéne nekem mint egy Passat. Mondjuk ehhez az is hozzátartozik,hogy Passatal szívtam meg.
  • pszihopata
    nézzd én eladtam egy E kadett-et rengeteg gond volt vele,de a hab a tortán az volt hogy eladás után egy hét múlva az új tulajnál hajtókarcsapágyas lett a motor

szakértővel szétszedette és perrel fenyegetett hogy eltitkolt hibája volt az autónak
    annak ellenére hogy én vittem lábon el a vevőhöz 160 kilóméterre pláne még utána többszáz kilómétert megtett az autó

fiatal voltam és a hideg kirázott hogy tárgyalásokra kell mennem-meg szülői nyomásra is 120 000 forint ellenében elállt a pertől a geci /1996!/

most ebből levonhatok bármilyen következtetést?

mégsem szidom az opeleket,mert ez bármelyik kocsival előfordulhat
  • Willi Betz
    Ja és azt hozzá kell tennem,hogy a Skodákat kedvelem. Pedig egy az anyjuk:D
  • blackcalibra
    Ha a csillagok együttállását, a széljárást, a föld női lakosok menstruációs ciklusának egybeesésének valószínűségét, Adam Opel sírjának fekvését a legtöbb Opel bontott alkatrészek egy helyen történő elhelyezkedéséhez viszonyítva nézem és figyelembe veszem a #2772 hozzászólásodat is akkor ki kell cseréljék garanciában.
  • Willi Betz
    Viszont egy kettes Golfot elfogadnék. Azt csipázom:D
  • Willi Betz
    Mert túlárazottak,semmivel sem jobbak mint a konkurens autók és mint mondtam pár napja a másik topikban,egy átlag autóból luxus autót akarnak csinálni. A viccnek számító DSG váltóról meg inkább nem mondok semmit:S

Nagyjából,így hirtelen ennyi:) Viszont elismerem,ha valakinek a VW-re esik a választása. Én megszívtam vele...szerencsére sikerült jól kiszállnom belőle.
  • w77d
    mert túlárazott szarok...
  • pszihopata
    te miért gyűlölöd a vw-ket?
  • Willi Betz
    Hasonlít eme hulladéknak a hátsójára.
  • Kicsizoli
    Ez már szexuális zakalatás...valami gyönyörű darab..
  • uHs Gerzson
    Még jobban kell!!!
  • Szabi1991
    szép
  • Willi Betz
    Megjelentek a képek az új Astra Sport Tourer-ről.
  • Zetorg
    link
  • pszihopata
    had okoskodjak kicsit

a kinyomócsapágy akkor forog ha nyomjuk a kuplungot,a nyelestengelycsapágy meg ha üresben forog a váltótengely kiengedett kuplunggal

ha benyomásra elhalgat akkor a nyelestengelycsapágy zörög a váltóban,mert ilyenkor megáll a tengely

• Willi Betz
    Kinyomócsapágy. Ja...már többen is írták:D
  • w77d
    37ezer, de hála az égnek gariba javítják, már ott is hagytam. Komplett új váltót kapok :)
  • Kicsizoli
    Szerintem ezt nem javitják garanciába...szerintem kuplungtárcsa csere is lesz ott...ha már meghalt a kinyomócsapágy...mennyi km van az autóban?
  • w77d
    még annyiban segíts légyszi, hogy ezt gariban megcsinálják? ugye a garancia erre is vonatkozik?