6347
banner
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac

• pszihopata
    jah és véletlenül pont ott gyalultad le a lökhárítót :XD
  • Kicsizoli
    Részvétem..:((
  • Sickness
    Ja. Eltörött a gömbcsukló a kanyarba. :-/
  • Kicsizoli
    Uhh..te álltál vele fejre?
  • Sickness
    Hi.
  • Willi Betz
    Új szerzeményem:)
  • Willi Betz
    Bevallom én se gondoltam a benzin pumpára. Főtengely jeladóra gyanakodtam.
  • Kicsizoli
    Egyébként a problémádra valami hasonlót gondoltam,de nem akartam okoskodni, meg hülyeséget mondtani...

(A fater suzujánál is ez a probléma...ugyan így jelentkezett reggel indult, utána az áruház parkolómban nem...nem volt meg kellő benzinnyomás és nem nyitott a befecskendező szelep....)
  • Kicsizoli
    Az egy dolog hogy nem a legjobbak a Opel dízelek, de ez túlzás azért...
  • Willi Betz
    Na ez is elég beteg dolog:S
  • Norbi1990
    Nekem is lemerül. Én mindig leszedem a sarut ha nem megyek vele.
  • Benel
    jó neked :)
    Én már feladtam.. Első körben gyújtáselektronika modul csere. nem indul. Biztos a szénkefe szar az elosztóban, eléggé el volt kopva, meg a trafókábel se volt meggyőző már. Másnap vettem elosztófedelet, egy rotort és trafókábelt. Nem indul.. És mindig akksi átpakolás mert lemerült az állásban arrghh... má elegem van
  • Willi Betz
    Megoldódott a probléma. Benzin pumpa szarakodott,de vettem újat.
  • Willi Betz
    AC pumpa,vagy esetleg a főtengely jeladó? Még ezek jutottak eszembe éjszaka. Meg esetleg a benzin pumpa. Akksi az elvileg jó,mert megforgatja az önindítót,meg működik minden elektromos dolog az autóban.
  • pszihopata
    töltsétek fel akksit szerintem,bár a gyertyáid biztosan dzsuvásak már nem hinném hogy más gond lehet

ha beindult picit akkor az immo sem tilt
  • Willi Betz
    Nem jelez hibát a műszerfal. Viszont az akksi saru lelett véve a csere előtt. Lehet akkor hozzáért valami fémhez és az kivert egy biztosítékot? Vagy szikrát nem kap...nem tudom... 2. indításra kicsit beindult de aztán lefulladt,épp 2 mp-ig ment...
  • Kicsizoli
    Gondolom az összes relét illteve biztositékot átnézted már és hibát se jelez a műszerfal..

Mindenesetre érdekes...
  • Willi Betz
    Egy kérdés. Ma kilett cserélve a belső utastér ventillátor motor. Aztán akartam beindítani az autót,de nem indult. Az önindítót megforgatja,meg pöfög ki valamit,de nem indul be. Lehet,hogy valami biztosíték megadta magát,vagy megszívta magát a motor? Mert összerakás előtt kilett próbálva és akkor belett indítva rövid időre. Ötlet?
  • pszihopata
    igényes átépítés a körablak benne meg a lökhárító egy csoda

nekem jobban kéne mint egy limuzin mert ritkább
  • Szabi1991
  • Kicsizoli
    Most azonnal akarom:)

Azonnal odadanám érte a Renaultot meg az Opelt is az tuti..még ilyen állapotban is..
  • Kicsizoli
    "El az utamból jövök"...:) Imádnivaló...:)

• Kicsizoli
    Nekem ez a kivitel is tetszik..

Lehet hogy kissé "beteg" vagyok
  • Kicsizoli
    Hónapokig árultak egy 1.2 ugyan ilyet a használtautón..olasz papirosat...ráadásul ebben ki van cserélve a motor igy nem lehet csak hobbyautó..

Én egy ilyen állapotú autóért nem utaznék annyit az tuti....ha egy kuriózum lenne akkor talán..(Pl: TE2800 Manta A)
  • matthias92
    mondjuk jobbkormányos, szóval azért annyit nem :D
  • matthias92
    Manta behozatala mennyi lehet írországból? és ha az oldalt végiglesem... potonpénzért dobálják azokat, amik szerintem többet is megérnek :O
  • Morphin
    Jah az angliai életről még annyit,hogy a séfem Liverpool szurkoló...szokott kijárni meccsekre.Most is volt 1 hete,mesélt pár dolgot.Pl jegyet nem lehet kapni,mindig teltház...családi bérlet egy szezonra 65ezer font.(persze elég jó helyre/szektorba szóló...mostani valutával 22millió ft)Bérletet is csak kihalásos alapon tudsz venni.45ezres "csak" a stadion és így is ez a helyzet...szal nem halnak ott éhen az emberek nem kell félni.
  • Morphin
    Nem csak angliában van ez így...néha mérgemben felmegyek az ebay autós részlegére...ilyen két éves majdnem fullos (épphogy meg nem szólal) 3as és 5ös BMW 2-3milka.Az amcsi autók meg még olcsóbbak...mindenről nagy és tiszta kép(értek ezalatt legalább 20-30képet), nem ilyen használtautós bohóckodás.Persze hazahozni már nem éri meg ezeket...majdhogynem többe kerülne a reg adó + áthozatal mint amennyiért megvetted a kocsit.(bár egy srác akinek melóztunk régen,amerikában született de hazajött,anyja Jaguarjával jár...180ezerért hozták át neki és kinti papírjai vannak.Nem tudják megbüntetni sehogy sem.
    Ezért kéne elhúzni innen...már csak azon vacillálok hogy nyugatra (USA,CAN) vagy északra (SWE,FIN,NOR) vegyem az utam.Mondjuk van még 2-3 évem eldönteni ezt.
  • Willi Betz
    Áhh az ott nem sokat számít. Van olyan fószer azon a fórumon amelyiknek 3 db 3.0-se van:D Mindhárom Irmscher.
  • Norbi1990
    Lehet azért mert magasak a fenntartási költségei? :D
  • Willi Betz
    Vicces...átszámítva nincs 500 ezer ez az autó
  • Kicsizoli
    Szép ST200...Bár csak az angolokanak van, Európában nincs ilyen..
  • Willi Betz
  • w77d
    jááááááááááááááááájj Gabika Gabika.......
  • Willi Betz
    Tegnap Astraval mentem,hát nem mondom,hogy kényelmetlen,de törte a seggem az Omega után :D
  • Kicsizoli
  • sacko98
    Windows 7 Opel Tigra téma innen letölthető: http://data.hu/get/2895576/Opel_Tigra.rar

Sanyi
  • Kicsizoli
    Uhh..az szépesége is... meg az ára is:)
  • Kicsizoli

• Kicsizoli
    Meg kellene venni:)

Nem kell valakinek egy '96 os Renault Clio 1.2:)