General Motors Co.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsizoli
Ugye bár a 6 hengeres Rekord E1 vagyis rendes nevén Commodore C

Szedán<#szeret>

Coupe<#szeret>

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Kicsizoli
Örök klasszikus marad..

Opel Rekord nagy kedvencem! <#eljen>
Willi Betz

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Kicsizoli

Csak "hathengeres" fronttal még szebb😊

Kicsizoli
Csini darab, elõször kételkedtem benne hogy Keinath..de tényleg..

Willi Betz
Mit találtam😊

Willi Betz

Kicsizoli
Csini Luxus Voyage😊

Willi Betz
<#vigyor2>

Willi Betz

Tudom sajnos ezért nem a saját nevemen küldöm. De segíteni akarok ennek az oldalnak, mert ha beindul rendesen akkor nagyon király szerintem, legalábbis az elgondolás nem rossz! Csak ahhoz hogy menjen sok ember kell!
Kicsizoli
OFF: A reklámért itt ban jár a SG-n, óvatossan..

Boldok karácsonyt mindenkinek!

Új fórum indult! Ez a fórum a szerelõk és gépjármû tulajdonosok között teremt kapcsolatot! Bármilyen gépjármûvel kapcsolatos problémát belehet írni melyekre szerelõk válaszolnak! Minden márka rendszerezve és jól átláthatóan fent van az oldalon ezzel is könnyítve a felhasználók dolgát! Ha esetleg egy típust nem találsz csak nyisson egy új témát és kész is!! És még sok más érdekesség pl. keres kínál, kiegészítõk! Mindezt teljesen ingyen!

www.carden.eu
Elegáns. Néhány helyen visszaköszön az Insignia néhány vonalvezetése, eleme...
Kicsizoli

Stílusos..

Kicsizoli
Õszintén szólva én is pályázok egy '94-'95 ös "A" Vectra 2.5 V6 ra egy 5 ajtósra..<#whatever>

Kicsizoli
Nos igen..meg az baj hogy Magyarországi példányok szét vannak hajtva...Mind a 2.4i mind a 2.6i a 3.0i nehezebb szétgyilkolni..

Szép, bár nekem a régi Vectra jobban tetszik, fõleg a hófehér... 😊
nesto
Gyönyörû, csak kár hogy a piaci értéke 0.

Zetorg
<#wow2><#szeret>

Kicsizoli

Csodás...

uHs Gerzson
<#szeret><#szeret><#szeret>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

blackcalibra
Nem olyan rossz dolog ez a "hátrafelé" nyíló hátsó ajtó.
Willi Betz

nesto
A hátsó ajtót fordítva rakták fel<#vigyor4> Legalábbis a kilincs valamiért félresikerült..

Willi Betz

Willi Betz
Az eddig épített leggyorsabb Opel.

287,4 km/h ért el Nardo-ban<#taps>
400 lóerõs.

Willi Betz
Azért még ne kiabáljuk el😊 Mikor az Insignia is megjelent,áradoztak róla. Aztán szépen lassan elkezdték fikázni...

Kicsizoli
Alig hiszem el hogy nem negatív kritikát kapott, bár egy két embernek még mindig Golf vagyis a VW az "isten"...<#levele>

Willi Betz
Tegnap nekem is lehetõségem volt megnézni egyet a Pólusban😊

uHs Gerzson
Én ma megyek megnézni a Westend-ben 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Willi Betz
Mí érdekes megdícsérték a Totalcar-on

Elindult egy új fórum Ez a fórum a szerelõk és gépjármû tulajdonosok között teremt kapcsolatot! Bármilyen gépjármûvel kapcsolatos problémát belehet írni melyekre szerelõk válaszolnak! Minden márka rendszerezve és jól átláthatóan fent van az oldalon ezzel is könnyítve a felhasználók dolgát! HA egy autótípust nem találsz csak nyiss egy új témát! És még sok más érdekesség pl. keres kínál, kiegészítõk! Mindezt teljesen ingyen ingyen! Mindenki figyelmébe ajánlom! Érdemes megnézni!

www.carden.eu
Willi Betz
Ebben a színben egész kellemes.

matyi0323
Hali. Egy opel corsam van, elég régi évjárat(1994). Tudnátok valami ötlet mondani mitõl lehet ez: mikor nyomom ( kicsit sportosabban odalépek neki ) a gázt mondjuk 2-3-4.-ben, a benzin visszajelzõ elkezd menni lefelé. Tehát pl. alapból félig van a tank, azt is mutatja és mire elmegyek 100km/h-ra addigra lemegy 5 literre a mutató, ha viszont ott maradok abba a sebességtartományba ( nem csak 100-nál hanem bárhol, akkor a mutató normálisan elkezd menni visszafelé a "tank fele jelzésig ".
Tavaly volt benne cserélve benzinszivattyú és szûrõ, tegnap elõtt pedig ismét lett benne cserélve szûrõ. ( És tegnap elõtt új kuplungot kapott, egy az egybe új kuplung rendszert. Elõtte nem volt ez. )

Másik kérdésem: szinte ugyanilyen.. nyomom a gázt általában 2.ban de mostanság már magasabb fokozatban is... ahogy nyomom a gázt úgy fele környékén megáll, hiába nyomom nem csinál semmit csak rángat az egész kocsi. Aztán ha túlnyomom azon a "holtponton", akkor utána ugyanúgy jó. ( Ez akkor szokott lenni, ha kb. 20 liternél kevesebb benne a benzin. )

Remélem érthetõen írtam le ( próbálkoztam😄😄😄.
Tehát ezek "megoldására" várnék tanácsokat, ötleteket.😊
Köszönöm elõre is.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Okés, holnap utánanézek.

Addig is köszi.

Kicsizoli
Az 1.8as Vectrák már szervósak, ha felnyitod a géptetõt, a bal kezed felõl lesz egy ékszíjhatású szivattyú, közelében találsz egy kicsi kb, 0,5 l tartályt abban nézdd meg az olajszintet...ha jó a szint, az esetleges olajfolyásokat nézdd meg csöveknél, ha ez mind rendben van akkor lehet hogy kezd tönkremenni szivattyúd...

Hali
Van egy '91-es 1.8-as, benzines Vectrám. Mostanában induláskor a kormányt baromi nehéz tekerni, utána kicsit jobb a helyzet de néha kanyaroknál még szarakodik, ami igazából nem tudom miért van.
Szervora gyanakszok, hogy kell beleönteni olajat. 2 dolog van:
- nem tudom, hogy egyáltalán szervos-e. Ezt hol lehet megnézni?
- nem tudom, hogy hova kell önteni az olajat. Motorolaj, fékfolyadék, hûtõfolyadék, ablakmosó tartály meg van.

Jahm, nem értek a kocsikhoz, oltásokat nem kérek.

Petka
vagy vectra

És Opel Astra TDS a neve<#wink> Egy jó állapotú darab aranyat ér(nem tapasztalatból mondom, csak már olvastam róla😊)
blackcalibra
<#nyes>
Petka
1.7 TD Isuzu, elnyûhetetlen, tapasztalatból mondom 😊

Zetorg
opel hát

volt olyanom 😊

blackcalibra
Jaja. Közben jött a helyesbítés nekem is. Többet se segítek senkinek úgy hogy esetleg mástól kérdezek rá. <#idiota>
Kicsizoli
Plussz még..

No de van Német TD is 1,7ben...68Le minta Isuzu 75...G astrában volt...

20D és 21D Motorkódú dieselek pedig peugoet licenz alapján készültek...

blackcalibra
Helyett Opel <#idiota> . Saját fejlesztés.

"Amennyire tudom az Opelekben csak az 1.7TD (Astra, ez Isuzu gyártmány), meg a 2.5TD (Omega B, BMW eredet), illetve a 2.2TD (szintén Omega B, ez meg az olasz VM Motori-tól van) származik házon kívülrõl a dízel motorok közül, a többi mind saját fejlesztés."
blackcalibra
Srácok a clubban azt mondják Isuzu.
Willi Betz
Egy kérdésem lenne. Omega A-ba a 2.3-as dízel motor az Opel vagy Isuzu?