General Motors Co.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szedán<#szeret>#szeret>
Coupe<#szeret>#szeret>
Készülget a gép lassan, de biztosan..
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Új fórum indult! Ez a fórum a szerelõk és gépjármû tulajdonosok között teremt kapcsolatot! Bármilyen gépjármûvel kapcsolatos problémát belehet írni melyekre szerelõk válaszolnak! Minden márka rendszerezve és jól átláthatóan fent van az oldalon ezzel is könnyítve a felhasználók dolgát! Ha esetleg egy típust nem találsz csak nyisson egy új témát és kész is!! És még sok más érdekesség pl. keres kínál, kiegészítõk! Mindezt teljesen ingyen!
www.carden.eu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
287,4 km/h ért el Nardo-ban<#taps>#taps>
400 lóerõs.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.carden.eu
Tavaly volt benne cserélve benzinszivattyú és szûrõ, tegnap elõtt pedig ismét lett benne cserélve szûrõ. ( És tegnap elõtt új kuplungot kapott, egy az egybe új kuplung rendszert. Elõtte nem volt ez. )
Másik kérdésem: szinte ugyanilyen.. nyomom a gázt általában 2.ban de mostanság már magasabb fokozatban is... ahogy nyomom a gázt úgy fele környékén megáll, hiába nyomom nem csinál semmit csak rángat az egész kocsi. Aztán ha túlnyomom azon a "holtponton", akkor utána ugyanúgy jó. ( Ez akkor szokott lenni, ha kb. 20 liternél kevesebb benne a benzin. )
Remélem érthetõen írtam le ( próbálkoztam😄😄😄.
Tehát ezek "megoldására" várnék tanácsokat, ötleteket.😊
Köszönöm elõre is.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Addig is köszi.
Van egy '91-es 1.8-as, benzines Vectrám. Mostanában induláskor a kormányt baromi nehéz tekerni, utána kicsit jobb a helyzet de néha kanyaroknál még szarakodik, ami igazából nem tudom miért van.
Szervora gyanakszok, hogy kell beleönteni olajat. 2 dolog van:
- nem tudom, hogy egyáltalán szervos-e. Ezt hol lehet megnézni?
- nem tudom, hogy hova kell önteni az olajat. Motorolaj, fékfolyadék, hûtõfolyadék, ablakmosó tartály meg van.
Jahm, nem értek a kocsikhoz, oltásokat nem kérek.
No de van Német TD is 1,7ben...68Le minta Isuzu 75...G astrában volt...
20D és 21D Motorkódú dieselek pedig peugoet licenz alapján készültek...
"Amennyire tudom az Opelekben csak az 1.7TD (Astra, ez Isuzu gyártmány), meg a 2.5TD (Omega B, BMW eredet), illetve a 2.2TD (szintén Omega B, ez meg az olasz VM Motori-tól van) származik házon kívülrõl a dízel motorok közül, a többi mind saját fejlesztés."