6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
Szabi1991 #3049 a citromsárga nem tűnik túl kíméltnek, a narancssárgát meg már láttam utcán, durva, de nem kéne az se :S
ez 3,5 milla kereskedésből, frissen szervizelve, új állapotba
-
#3048 Pedig ebből van itthon eladó 2 is:) -
Szabi1991 #3047 ronda és drágább :S -
#3046 Pontiac GTO ;) -
Szabi1991 #3045 balkormányos verzió miért nincs ? :(
-
DIESEL DOG #3044 Számomra kissé túldizájnolt... :( -
Szabi1991 #3043 -
#3042 Új három ajtós Astra -
#3041 Kiraknám,de félő,hogy feltörnék érte az autót. -
DIESEL DOG #3040 A zöld Omegát rakd ki a műszarfalra a kocsidba... :) -
#3039 Hétvégén voltam modellbörzén és ezt lőttem magamnak:)
Már csak egy Corsa és egy F Astra kéne:)
-
#3038 -
#3037 Kiégett az ízzó benne:) És még nem cseréltem ki. -
DIESEL DOG #3036 Nagyon szép! Főleg az a kis diszkrét fadekor elem! -
#3035 bal hátsóban nem ég a lámpa? amúgy szép, sokat fejlődött a kocsi mióta nálad van -
#3034 No,ilyen beszerelve a cuccos:)
-
#3033 No igen csak pár aggasztó dolog van irva a hirdetésben (pl 1.9 vagy 2.0, miért 1976os? amikor 1977 augusztusában kezdték gyártani ezt a modellt) plussz ez egy alapmodell, egy kicsit "fapados" kivitel... -
DIESEL DOG #3032 Lenne mit helyre pofozni rajta akárcsak a Commodore-on... :) -
#3031 Commo C
Sajnos egy kicsit elbánt vele a világ...:(
Valaki mentse meg... -
#3030 Nagy csábitást érzek iránta...:))) -
#3029 Már bent van:) Holnap csinálok képet,de lehet még ma:P -
DIESEL DOG #3028 Majd képet róla hogy milyen lett beszerelve... :) -
#3027 -
#3026 Erről az autóról Mel Gibson Holden Sandman-ja jut eszembe a Mad Max 1-ből:) -
#3025 New cuccok:)
-
#3024 Ilyenek ezek az angolok,3 ilyenje van,mind három 3.0 meg 3.2...
-
#3023 te még hazudni is gyenge vagy, ha igazad lenne akkor nem káromkodnál hanem kifejtenéd mi történt
az ilyen reakció meg amúgy is magáért beszél,ezzel másodszorra is kiállítottad a bizonyítványod -
#3022 Attól még máshogy is kifejezheted az érzéseidet...
Mellesleg, meglett az ember aki miatt történt a baleset? Szval te szívtad meg a saját károdat vagy nem olyan nagy a gáz?? -
#3021 kurvára nem érdekel, hogy elhiszed-e. tipikus kötekedő, hiper primitív faszkalap vagy. :-) -
#3020 Keresek Omegaba elektronyos naprolót. Hátha jár ide olyan aki tud. Ebayen sajnos nem találtam:( -
#3019 Az cumi. Nekem a csomagtartó padlója alatt van. Van ott egy "csatornafedél" és alatta. -
#3018 max gömbfej,de ha láttál már első futóművet akkor rájönnél hogy lehetetlen amit állítasz
de biztos elhiszik páran:D
-
#3017 szép, de legalább nem lett semmi bajod?!
valamelyik héten én is majdnem törtem a kicsikocsit, 70-75tel mentem közúton, külterületen, mezők között, kijöttem a kanyarból, mentem 50 métert talán, és kirohant elém egy őzike, aztán csak isten keze meg a hidegvérem mentett meg attól, hogy belecsússzak az árokba.
az őzike hálisten nem lett meg, és egy megdobogósodott szívvel megúsztam -
#3016 Nos. Kanyargós úton mentem és szemből előzött egy csóka, közel volt nagyon elrántottam a kormányt (mert amúgy frontális lett volna) és úgy is maradt nem bírtam vele semmit csinálni, meghalt. Aztán nekiszaladtam a dombnak az megdobott pördültem egyet kettőt és fejen állva egy vizesárokban kötöttem ki. Később a szerelő mondta hogy jobb elől a gömbcsukló adta meg magát. -
#3015 és azért szaladtál neki mert eltört a gömbcsukló?
milyen gömbcsukló ? -
#3014 no igen de ha trükközni akarnék /mint kutas/ és belecsúsznék csak a 10%-ba az hány millió lenne havonta
kb. 5 forint extraprofit literenként,van olyan kút amire naponta jön 20 ezer liter
az hó végén 3 millió -
#3013 Amit én tankolok a Metronál arra rá is van írva(számlára) hogy max 5% etanol tartalmazhat...ez van... -
#3012 amióta bejött az etanol azóta újra feltűnően sok az ac hiba,én csak a motorokat ismerem de ott mostanában mindennapos
előtte félévente volt egy-egy
lehet hogy véletlenül a sima benzinbe is jut több kevesebb 'néha' -
#3011 mivel egy domboldalnak szaladtam és az dobott meg... -
#3010 hát ez vicc! nekem is a pumpa szart be úgy néz ki.
betoltuk most du. a szerelőhöz a kocsit. Szikra van hozott gyertyát, a gyertyakábelekben is van szikra. gyújtásprobléma kilőve de még mindig nem indul. injektorfedelet leszedte, én indítóztam, belefújt féktisztitóval ééés egyből rednáárednááhörrr klatty. Szal benzin nem jut el oda. Pumpa.. És tényleg ahogy ráadom a gyújtást először halkan zúgnia kell a pumpának és utána kattan egyet a műszerfal mögött, most csak a kattanás volt.
hátsó ülés jobboldala alatt van a helye, jobbháccsó ajtó kinyit- de csak nyitna nem jön fel a kis bütyök. Rángatjuk ütögetjük má mindenhol baszik feljönni, fogóval próbáljuk de annyira hogy elcsípte a bütyök végét szinte. Semmi. nájsz, csukott ajtónál kárpitleszedés kb fél óra volt, még fél óra amíg műtötte belül, wd40 fújkálás csesztetés stb, aztán lehúzta a centrálzár motorját és egyből kinyílt... Úgy beállt mint az állat a motor semmivel nem lehet kihúzni a bütykét. Szal most visszatette a zárat úgyahogy, majd lövök valahol motort. Benzinpumpa kap áramot megnéztük szal beszart (nem annyira rég lett cserélve, utángyártott cuccok powa)
Holnap megint csergő, pumpavétel.
Már csak az marad rejtély hogy tönkrement az elektronika az tuti de egyúttal a pumpa is?? Mi köze lehet egymáshoz a kettőnek.. lehet annyira zárlat lett vagy mi hogy megette pumpát? Vagy a sok indítózástól? én ezt nem értem..