6347
banner
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac

• Kicsizoli
    Uhh...nagyon tetszik..:)))

Ilyenem felszereltségű volt anno a Kadettom....az automata kivételével..Berlinaaaa:)
  • Willi Betz
    Úgyám. Itthon meg 700-ért kb olyan állapotut és korut kapsz mint az enyém...
  • Kicsizoli
    Ez a patent gép kint 700ezer?
  • Benel
    gyáá tegnap éjjel megállt az astra. megint gyújtáselektronika ment tönkre, tuti mert szikrázik a gyújtótrafó meg a kábel ami megy az elosztóba. Ugyanez volt 2-3éve. Miért van az hogy 2 évente mindig behal? Mióta nálam van 2x volt cserélve és kb ugyanolyan időközönként (2 vagy 3 év)
  • Willi Betz
    Egyedül a kipufogó nem gyári:)
  • Morphin
    Hát a G Astra ülései tényleg "fapadosak"...Lagunában félbőr már-már kagyló ülés van annyira nagy az oldaltartás...ezzel szemben az Astrában kanyarban majd kiesek a ~110kilómmal az ülésből annyira nincs semmi tartása...jah és hamar is fáradok benne...a Renault-ban meg sztem még 4-500km is simán levezethető megállás nélkül.

Szép ez az Irmscher, de nekem az ilyen kipufogók valahogy nem jönnek be.Nagyon elüt a karosszériától...
  • Willi Betz
    2100 font...MV6 Irmscher

• Willi Betz
    Cégnél jártam G Astra-val. De annak valahogy az ülőlapja rövid vagy nem tudom. Nekem legalábbis rövid volt. Pedig nem vagyok egy égi meszelő (176cm)...Természetesen nem azt mondom,hogy ócska lenne az Astra,mármint a H,de a Miggy után ténylegesen kényelmetlennek érzem.
  • Morphin
    Nekünk a G Astra mellett van egy II-es Lagunánk is.Apu is mindig mondja amikor az Opel-el "kell" mennie (csak ezen van vonóhorog),hogy desz*r egy autó ez...vagyis így nem mondja ki,csak célozgat arra,hogy nekem azzal kell járni. Szegény én mi?...én szeretem az Astrát nagyon,persze van hogy nem vezetem pár napot mert fater elviszi. Olyankor marad a Laguna...az 2.0 IDE motoros, szerethető...csak mindig van valami baja szerencsétlennek.(fatert nem lehet meggyőzni arról hogy ez azért van mert francia) mellesleg volt egy Xsara Picasso-nk és 220ezer km-ig kb kopó alkatrészeken kívül semmi baja nem volt. Én sem értek egyet azzal hogy a francia kocsi szar,viszont tény hogy a bonyolult elektronikai megoldások miatt sok nyűge van...
  • Szabi1991
    lotus opel mindig is nagy kedvencem volt :)
  • Kicsizoli
    Én is fertőződnék vele csak nekem a A széria 2.4i je tetszik:)

de egyenlőle nincs rá keret..:)
  • Willi Betz
    Megfertőzöm itt az embereket az Omega-val?:D Egyébként mióta megvan azóta Astraba nem nagyon akarok vissza ülni:D
  • Szabi1991
    aha
  • Kicsizoli
    Ez a 3,8 milliós?
  • Szabi1991
    ma elmentem megnézni, már bánom.. nagyon rossz állapotban van rábézésre.. jó lenne megvenni és felújítani, de nincs rá 5-6 millám :S
  • pszihopata
    gondold el mikor anno megtudták a németek hogy az audíba győrben készülnek majd a motorok:D

aztán mára senki sem kérdezi hogy németországi török vendégmunkás vagy magyar rakja-e ösze

• Kicsizoli
    Istenem hova nem süllyed a GM által....

Miért nem váltak ki a GM ből...
  • RS
  • Kicsizoli
    Kb 1,5 hónapja 75 eur volt 2 db belőle..ez a németek hülyesége..
  • Morphin
    Nem csak szép, de a minőségi is!

#2947:
    Tudom ez ritkaság...és kevés az alkatrész is egy régi autóhoz,de 350 ojró???? Drága mulatság ez a veterán autó felújításos móka.
  • Willi Betz
    Durván felnyomták az árát:O
  • Willi Betz
    Már a könyöklő is újra lett huzatva.
  • Kicsizoli
    Ezek a németek nem normálisak isten bizony.....kb 30 - 40 perc alatt felverték 180euroról..minha kb arany lett volna ilyet még nem pipáltam..

• RS
    Pöpec.
  • Willi Betz
    Nehézkes munkával tegnap sikerült betenniük a szervízben és működésre bírni a gombokat rajta:)
  • Kicsizoli
    Pár hete volt egy Sor 6 zöld Commo C "S" a Használtautón meglepődve tapasztaltam hogy 1 hétig sem volt fent..

120e volt de sérülten.....
  • pszihopata
    ha hengerelrendezés akkor nekem is a sorhat jön be,bár az idő sajnos ellenünk dolgozik:D
  • Kicsizoli
    Én a törzsfejlődéseben megmaradtam a 6 hengernél..:)
  • Willi Betz
    :D
  • Kicsizoli
    Én is zilen voltam de alig vártam hogy mehessek vele:)
  • Kicsizoli
    :)

Sor hatos...75 lovacskával a választásom..gondolom nem meglepő..bár bizonyos amcsi gépek nagyon is izgatják a fantáziámat..mondjuk a Lincolnok..ha muscle akkor természetesen Dodge
  • pszihopata
    igazi zil filing,velem pl. sikerült megutáltatni a katonaságnál mikor azt hallod egész nap este felüdülés egy kukorékoló trabi is:D
  • Willi Betz
    Oldsmobile-ra gondoltam:D Izgatja a fantáziám az a V8-as ami az elejében van:)
  • Willi Betz
    Nem tudom melyiket választanám kipróbálásra...
  • Kicsizoli
    Nem rossz cikk..
  • pszihopata
    no igen valszeg nyugatról frissen kukázott példány:D

nem jellemző hogy valaki itthon valamikor megvette,tárolgatta ,aztán mikor bebukta a milliókat eladja a használtautón:D
  • Kicsizoli
    Inkább onnan vennék ilyen autó...az itthon nagy szervíztudás egy ilyen autónál jelentős anyagi kárral járhat..gondolom van eki valmi alapja hogy "csak" 3.8m ..
  • pszihopata
    a mobile-n a legolcsóbb is 6 millió
  • pszihopata
    viszont befektetésnek ha tényleg olyan mint amit írtak róla akkor nem rossz

jópárat odacsaphattak nem hiszem hogy hogy sok eredeti hibátlan maradt a szériából
  • Kicsizoli
    A 24 szelepes erőforrást vették alapul...