General Motors Co.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az IQ annak adnám aki kitalálta, és soha ne legyen szebb és jobb autója, A Polo....inkább nem nyilatkozok..<#levele>#levele>
Készülget a gép lassan, de biztosan..
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Fogyasztása sem vészes és azért az már megy is. A motor "igénytelenségére" jellemzõ hogy például egy esetleges vezérmûszíj szakadás esetén semmi kár nem keletkezik a hengerfejben és alkatrészeiben.
Nos én használnám városban is meg hosszabb utakra is. Váltással eddig sem volt gondom, nem szoktam gyorsan kapcsolgatni, mivel a Samara nem szinkronizál olyan túl fényesen... 😄
Köszönöm a tanácsot! 😊
Esetleg van valakinek tapasztalata a típussal? A váltó áttételek mennyire rövidek, illetve hosszúak?
Egyébként köszönöm a tanácsokat mindenkinek! 😊
Sima gyújtáshíd nélküli, hagyományos rotoros gyújtással. Avval nincs sok baj, már csak a Samarából is kiindulva...
Ez az Omi meg nekem nagyon tetszik.
Bár engem sosem érdekelt a presztízs. Nem bírom az olyan embereket akik az alapján ítélik meg a másikat hogy milyen autója van...
Én a közeljövõben szeretném lecserélni a Samarámat egy "F" Astra-ra, sedan kivitelüre. 4-5-600k környékén már vannak nagyon szép, megkímélt, vonóhorog nélküli példányok. Tetszik a típus, meg a márka is. Nem véletlenül adtak el anno a Németek közel 4millió darabot ebbõl a típusból...
Viszont... igaz-e az hogy a 16 szelepes ECO-TEC motorral szerelt típusok jobban szeretik az olajat, mint a sima 8 szelepes testvéreik?
ahrzeug: OPEL OMEGA B MV6 TURBO
Baujahr: 99
Hubraum: 3000 ccm
Leistung: 400 PS
Gewicht: 1650 kg
0-100 km/h: 5.2 s
Vmax: 290 km/h
Beschreibung des Tunings:
Irmscher Turboumbau. gewindefahrwerk komplette irmscher karosse usw
Ahogy néztem egy ilyen sárgás fényût kb. 2000Ft-ból ki lehet hozni.
Majd még érdeklõdöm itt a városban is, aztán majd lesz valami. Csak gondoltam télre jó lesz bele valami "normális" izzó. 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Goldok és társai ugy 1000-1800ft/db között mozog..
Az emelt fényû izzók sem kerülnek több mint 3000/db...
Köszi az elõzõ válaszokat is.. majd utána nézek, de valóan nem szeretnék több 10 ezreket rááldozni, én pl egy max 8 ezerig gondoltam.😄D
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Én évek óta sárgáskék fényt használok, van olyan jó mint a több 10ezres xenon...Ilyet..
30.-ért viszont már elég jókat, megbízhatókat lehet venni, ha veszel lehetõleg olyan helyrõl vegyél ami "közel" van, mert ha ne adj isten gond van a trafóval(ami elõfordulhat még a drágábbakkal is) akkor lehetnek gondok a netrõl, az ország másik végébõl rendelt cuccokkal.
Xenonhoz KELL a lámpamagasság állítás és a fényszórómosás. Nem tudom így hirtelen a "B" Corsában ezek hogy vannak, de ezek miatt érdemes a gyáritól nem nagyon eltérõ fényû Xenon szettet választani, ugyanis ha ez miatt kiszór a rendõr mert látja hogy Xenon van benne és nincsenek meg a fent leírt "extrák" az autóhoz akkor lehet csúnya rendõrbácsisat fog játszani.
Mûszakira le kell majd szerelni a Xenont, mert ott tudni fogják hogy ez a típus gyárilag nem Xenonos és gondok lehetnek.
Rendõrnek nem vagy köteles felnyitni a motorháztetõt(ha esetleg nem hiszi el neked hogy nincs az autóban Xenon-pedig van <#buck>#buck>
Szerintem a 4300K szett megfelelõ. Nem is feltûnõ annyira, de sokkal jobb mint egy hagyományos izzó.
De pontosan mit is akarsz? Xenont vagy csak kékes fényû emelt fényerejû izzókat?
MVOK
Egy német opelos oldal technikai info gyûjteménnyel..
MOTE
Majd látjátok..<#wink>#wink>