6347
banner
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac

• Szabi1991
    ígyvan :/
  • matthias92
    manták, ha nem tévedek. gyönyörűgépek. kár, hogy sose lesz ilyen a tulajdonomban:(
  • Szabi1991
    már ennek is de tudnék örülni :)
    [center]

• Szabi1991
    [center]

• matthias92
    és nem is drága (400k). bár kérdés, hogy milyen állapotban van. :)
  • Szabi1991
    VAUXHALL VICTOR

• Bmx01
    valahova feltölthetnéd ha megoldható a javítási könyvet, engem is érdekelne
    G Astra-hoz
    Előre is kösz.
  • Willi Betz
    Az a lényeg,hogy most már működik hibátlanul:)
  • Morphin
    Bocs a tripláért...de hátha valakit érdekel.Megjavultak a dolgok.Elég volt a biztosítékot kicserélni.Fingom sincs mi verhette ki.
  • Morphin
    Na úgy néz ki sikerül megoldani ezt a hülyeséget.Szereztem egy G Astra javításos PDF-et.Jó nagy,benne van minden apró mozzanat.Ebben le volt írva,hol vannak a különböző (az is amit nem találtam)biztosíték tábla.Meg az is,melyik biztosíték mihez tartozik.Megkerestem azokat amelyek kötődnek az infó kijelzőhöz ill. a rádióhoz.Találtam egy kiégett 20A-est.Mivel csere darab nincs,fater meg este jön így csak akkor tudom meg,hogy jó lesz-e...de remélem csak ez volt.
  • Morphin
    Hmm...holnap kb délre hazaérek.Ezek szerint meg van a programom.
  • Willi Betz
    Elképzelhető,hogy túrkálás közben elmozdult valami vezeték.
  • Morphin
    Srácok!
    Van egy oltári nagy problémám...mint említettem meg akartam csinálni a középkonzol világítását.(Astra G 1,7DTI) A kocsiban ülve odáig jutottam,hogy nem fogom tudni kicserélni a konzol szétszedése nélkül(nem nagy ördöngösség).Ekkor még ki volt szedve a rádió meg annak a kerete is.Bejöttem felmentem netre találtam leírást,hogy kell majd szétszedni a dolgokat.Visszamentem a kocsiba...megpróbáltam a tekerő gombokat levenni,nem sikerült.Gondoltam csere izzó még úgy sincs a leírásban viszont ott volt,hogy milyen kell vennem ezért össze akartam rakni a dolgokat.Most jött a fekete leves.Még az összerakás (rádió be) után gondoltam benyomom a rádiót,hogy talál-e állomást.(az antenna kábel elég lejárós ezért akartam tesztelni) Nos a rádió nem kapcsolt be,sőt a fenti kis kijelző sem.Biztosíték nem lehet szvsz.Motortérben megnéztem ami meglehetett ott nem találtam rendellenességet.Apu közben hazaért, kimértük a kábeleket.Kap áramot egy részen,de valahogy az adapter végén már nem.Megjegyzem semmit az ég világon nem bántottam/húztam ki/cseréltem kábelt.A gyári rádiót vissza rakva sem kapcsol be sem a rádió sem a fenti kijelző.(ebből gondolom,hogy nem a rádió a hibás) Namost még annyi lehet,hogy matattam vakon a ventilátorpanel háta mögött,hátha találok vmi izző foglalatot.(ekkor még nem tudtam hol kell keresni) Lehet ekkor mozdítottam el valamit.Valaki aki jártas a G Astrában tudna segíteni mitől van ez a jelenség? Az autó beindul,ez az egész nincs kihatással rá...viszont nincs így rádió, sem pedig a kis kijelző az órával,hőmérséklettel stb.
    Üdv
  • Szabi1991
  • uHs Gerzson
  • Willi Betz
    Milyen nagy hombár a Senator,pedig az Omega se kicsi:D
  • Willi Betz
    A fűtés tekerőire gondolok.
  • Morphin
    Nekem is DTi van és ezer százalék,hogy Isuzu...ha jól tudom az összes az amelyik simán DTi.
    Visszatérve a problémámra, nekem nem a gyári rádió van bent.Nem tudom milyen "tekerőket" kéne keresnem.De ha eláll az eső kimegyek és megpróbálom kiszedni a rádiót,hátha látok valamit...
  • Kicsizoli
    Nem akarok nagy ökörséget mondani de Isuzu asszem...egy kicsit utána keresek..

Az biztos hogy nem egyezik meg a PSA konszern motorjaival..amit a movano és társai kaptak..
  • DIESEL DOG #3070
    Izomautó...
  • Willi Betz
    A 2.2DTi motor az honnan származik?
  • Willi Betz

• Willi Betz
    Rádió ki,lekell húzni a tekerőket és ott fogja elvileg 3 csavar. Legalábbis Omegaban 3 csavar fogja a tekerők mögött.
  • Morphin
    Jah aki nem emlékezne...G Astráról van szó.
  • Morphin
    Hejhó!
    Megtörtént nemrég 135ezernél a vezérműszíj csere.(görgőkkel) Most nincs olyan "szíj-csúszásos" hangja amikor alacsony fordulatról nyomatékból gyorsítok...olajcsere meg szűrőkkel együtt volt 53...nem is vészes.
    Más...a középkonzol világítását hogy lehet cserélni? (kiégett már rég a jobb oldal, most meg a bal is...sötétben abszolút nem világít)Remélem nem kell szétberhelni az egészet...középen van az a kis rekesz ahova szoktam az iratomat,telót meg cd-ket rakni, esetleg ha azt kivenném valahogy, ott hozzá lehet férni?? Ha meg szét kell szedni mindent akkor marad így.
  • Szabi1991
    a német Opelek ausztrál unokatestvérei, Holden Monaro és Commodore :)
  • Willi Betz
    Holden
  • matthias92
    az előbb linkelt sárga, ill. fekete csodák (talán vauxhall?) milyen autók?:O gyönyörűszép :$
  • Szabi1991
  • Willi Betz
    Azt hittem a gumi fehér peremű,de a felni. Így se rossz!:)
  • Kicsizoli

Ohh... igen:)
  • Szabi1991
    akár új manta is lehetett volna :)
  • Willi Betz
    Kár,hogy az Opel nem kapott annak idején az alkalmon és mint coupé Omega átjelvényezik.
  • Szabi1991
    akarok egyet, de úgy látom ahhoz jobb kormányos térségbe kell költöznöm(pénzt gyűjteni rá meg használni) :D
  • Willi Betz
    Mindegy,szomszédok:D
  • Willi Betz
    7 millió és kapsz egy fullos autót,benne egy kikurt nagy motorral...
    Itthon ennyiért egy 2.5-ös Chevy Epica-t lehet kapni,mondjuk az is tele van extrával.
  • Szabi1991
    újzéland :)
  • Willi Betz
    Ezzel ellennék:D Néha kimásznék vele ringre...
  • Willi Betz
    Csak a kengurus rendszámmal kell kezdeni valamit:D
  • Szabi1991
    ez 7 :S
    6literes v8as, minden extra benne van

rossz oldalon van :/