6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
Szabi1991 #3089 ígyvan :/ -
#3088 manták, ha nem tévedek. gyönyörűgépek. kár, hogy sose lesz ilyen a tulajdonomban:( -
Szabi1991 #3087 már ennek is de tudnék örülni :)
[center]
-
Szabi1991 #3086 [center]
-
#3085 és nem is drága (400k). bár kérdés, hogy milyen állapotban van. :) -
Szabi1991 #3084 VAUXHALL VICTOR
-
Bmx01 #3083 valahova feltölthetnéd ha megoldható a javítási könyvet, engem is érdekelne
G Astra-hoz
Előre is kösz.
-
#3082 Az a lényeg,hogy most már működik hibátlanul:) -
#3081 Bocs a tripláért...de hátha valakit érdekel.Megjavultak a dolgok.Elég volt a biztosítékot kicserélni.Fingom sincs mi verhette ki. -
#3080 Na úgy néz ki sikerül megoldani ezt a hülyeséget.Szereztem egy G Astra javításos PDF-et.Jó nagy,benne van minden apró mozzanat.Ebben le volt írva,hol vannak a különböző (az is amit nem találtam)biztosíték tábla.Meg az is,melyik biztosíték mihez tartozik.Megkerestem azokat amelyek kötődnek az infó kijelzőhöz ill. a rádióhoz.Találtam egy kiégett 20A-est.Mivel csere darab nincs,fater meg este jön így csak akkor tudom meg,hogy jó lesz-e...de remélem csak ez volt. -
#3079 Hmm...holnap kb délre hazaérek.Ezek szerint meg van a programom. -
#3078 Elképzelhető,hogy túrkálás közben elmozdult valami vezeték. -
#3077 Srácok!
Van egy oltári nagy problémám...mint említettem meg akartam csinálni a középkonzol világítását.(Astra G 1,7DTI) A kocsiban ülve odáig jutottam,hogy nem fogom tudni kicserélni a konzol szétszedése nélkül(nem nagy ördöngösség).Ekkor még ki volt szedve a rádió meg annak a kerete is.Bejöttem felmentem netre találtam leírást,hogy kell majd szétszedni a dolgokat.Visszamentem a kocsiba...megpróbáltam a tekerő gombokat levenni,nem sikerült.Gondoltam csere izzó még úgy sincs a leírásban viszont ott volt,hogy milyen kell vennem ezért össze akartam rakni a dolgokat.Most jött a fekete leves.Még az összerakás (rádió be) után gondoltam benyomom a rádiót,hogy talál-e állomást.(az antenna kábel elég lejárós ezért akartam tesztelni) Nos a rádió nem kapcsolt be,sőt a fenti kis kijelző sem.Biztosíték nem lehet szvsz.Motortérben megnéztem ami meglehetett ott nem találtam rendellenességet.Apu közben hazaért, kimértük a kábeleket.Kap áramot egy részen,de valahogy az adapter végén már nem.Megjegyzem semmit az ég világon nem bántottam/húztam ki/cseréltem kábelt.A gyári rádiót vissza rakva sem kapcsol be sem a rádió sem a fenti kijelző.(ebből gondolom,hogy nem a rádió a hibás) Namost még annyi lehet,hogy matattam vakon a ventilátorpanel háta mögött,hátha találok vmi izző foglalatot.(ekkor még nem tudtam hol kell keresni) Lehet ekkor mozdítottam el valamit.Valaki aki jártas a G Astrában tudna segíteni mitől van ez a jelenség? Az autó beindul,ez az egész nincs kihatással rá...viszont nincs így rádió, sem pedig a kis kijelző az órával,hőmérséklettel stb.
Üdv -
Szabi1991 #3076 -
#3075 -
#3074 Milyen nagy hombár a Senator,pedig az Omega se kicsi:D
-
#3073 A fűtés tekerőire gondolok. -
#3072 Nekem is DTi van és ezer százalék,hogy Isuzu...ha jól tudom az összes az amelyik simán DTi.
Visszatérve a problémámra, nekem nem a gyári rádió van bent.Nem tudom milyen "tekerőket" kéne keresnem.De ha eláll az eső kimegyek és megpróbálom kiszedni a rádiót,hátha látok valamit... -
#3071 Nem akarok nagy ökörséget mondani de Isuzu asszem...egy kicsit utána keresek..
Az biztos hogy nem egyezik meg a PSA konszern motorjaival..amit a movano és társai kaptak.. -
DIESEL DOG #3070 Izomautó... -
#3069 A 2.2DTi motor az honnan származik? -
-
#3067 Rádió ki,lekell húzni a tekerőket és ott fogja elvileg 3 csavar. Legalábbis Omegaban 3 csavar fogja a tekerők mögött. -
#3066 Jah aki nem emlékezne...G Astráról van szó. -
#3065 Hejhó!
Megtörtént nemrég 135ezernél a vezérműszíj csere.(görgőkkel) Most nincs olyan "szíj-csúszásos" hangja amikor alacsony fordulatról nyomatékból gyorsítok...olajcsere meg szűrőkkel együtt volt 53...nem is vészes.
Más...a középkonzol világítását hogy lehet cserélni? (kiégett már rég a jobb oldal, most meg a bal is...sötétben abszolút nem világít)Remélem nem kell szétberhelni az egészet...középen van az a kis rekesz ahova szoktam az iratomat,telót meg cd-ket rakni, esetleg ha azt kivenném valahogy, ott hozzá lehet férni?? Ha meg szét kell szedni mindent akkor marad így. -
Szabi1991 #3064 a német Opelek ausztrál unokatestvérei, Holden Monaro és Commodore :) -
#3063 Holden -
#3062 az előbb linkelt sárga, ill. fekete csodák (talán vauxhall?) milyen autók?:O gyönyörűszép :$ -
Szabi1991 #3061 -
#3060 Azt hittem a gumi fehér peremű,de a felni. Így se rossz!:) -
Ohh... igen:) -
Szabi1991 #3058 akár új manta is lehetett volna :) -
#3057 Kár,hogy az Opel nem kapott annak idején az alkalmon és mint coupé Omega átjelvényezik. -
Szabi1991 #3056 akarok egyet, de úgy látom ahhoz jobb kormányos térségbe kell költöznöm(pénzt gyűjteni rá meg használni) :D
-
#3055 Mindegy,szomszédok:D -
#3054 7 millió és kapsz egy fullos autót,benne egy kikurt nagy motorral...
Itthon ennyiért egy 2.5-ös Chevy Epica-t lehet kapni,mondjuk az is tele van extrával. -
Szabi1991 #3053 újzéland :)
-
#3052 Ezzel ellennék:D Néha kimásznék vele ringre...
-
#3051 Csak a kengurus rendszámmal kell kezdeni valamit:D -
Szabi1991 #3050 ez 7 :S
6literes v8as, minden extra benne van
rossz oldalon van :/