6347
banner
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac

• Willi Betz
    Holden mifelén? Vagy az Opel? Ha utóbbira gondoltál akkor igazat kell adjak neked,tényleg mocsok ritka.
  • pszihopata
    kár hogy ebben a piros árnyalatban mifelénk nem volt,szerintem igen jól áll neki
  • Willi Betz

• pszihopata
    tetszik

• Willi Betz
    Ilyenkor gondolkozom el azon,hogy basszus lehet,hogy a következőre kéne kipufogót venni...
    Szépen röfög.
  • Kicsizoli
    Nos nem kellett sokáig filóznom..elvitték már vasárnapra...
  • pszihopata
    bírom mikor a hátsó üléseket fotózzák
  • matthias92
    szerintem is, de alig 8 éves, és 60ezer kilóméter van benne. az azért egész jó
  • Kicsizoli
    Ezért a zöldért is egy kicsit sok a 700e..de valami valamiért..
  • Kicsizoli
    Nos megvan rá az esély..egy 14-15 éves kocsiért már nem tolonganak az emberek, hiába van benne 124e km..ilyen idős társaiba tisztlet a kivételnek min 180 e vagy több van...
  • DIESEL DOG #3119
    Félő hogy a "dörzsölt" nepper mindenképpen áron alul akarja majd beszámolni a mostani autód. Jellemző a kereskedők többségére... bár én kivánom a legjobbakat... :)
  • Kicsizoli
    Meg óriási kérdés hogy a '96 os Cliomat beszámólják e.. normális elfogadtható áron..
  • Willi Betz
    Ebben az autóban nincs ami tönkre mehet. 8 szelepes motor elnyűhetetlen.
  • Kicsizoli
    Erősen gondolkodom a dolgon....

• Kicsizoli
    Csinos...(mindkettő):)
  • Willi Betz
    Viszont cserébe ma ezt láttam:)

• Kicsizoli
    Uuuuuuhhh...:)))))

• Willi Betz
    Szentségtörtést követtem el tegnap délután:D VW alkatrészt tettem az Opelba...Szemüvegtartó személyében.
  • Willi Betz
    Valójában márkától függetlenül szerintem nem szabad előszériás modelleket megvenni. Mert mindnek van valami "gyerek" betegsége.
  • mogyi33
    Ha valakit érdekel az opel története, találtam egy rövid cikket róla: http://autopult.hu/index.php/magazin/gazdasag/1100-opel-ami-sose-kop-el-egy-darabka-toertenelem-ruesselheimbl

• Mustard
    Címkék: Easytronic javítás, Easytronic szerelés, Easytronic váltó hiba, Easytronic szerelő, Easytronic típushiba
    Tanulságos történet az Opel Easytronic típushibájáról, annak javításáról. Kihez fordulj, és kihez ne. Olvasd végig!

Opel Corsa 1.2 Easytronic.
    9 évig gond nélkül ment, nagyon szerettük. Egyszer csak megadta magát az Easytronic egység. A kijelzőn „F” betű, beindítani nem lehet, így vontatni sem. Szívás. Neten gyors keresgélés, találtam valakit, aki azt állította: „Easytronic típushiba, 60-80e Ft-ért megjavítja. Fizetni csak akkor kell, ha működik, még 1 év garanciát is vállal. Márkaszervízben csak cserét vállalnak, 300e Ft fölött van az ára.” Név: Bednár István. Emberünk székesfehérvári, így levittem oda az alkatrészt. Kb másfél hét után elhozta a javított alkatrészt a szerelőmhöz, ahol az autó állt. Az alkatrész beszerelése után computer újraprogramozás, motor beindul, örömködés, OK-nak tűnik minden. István azonnal hív: Működik az autó, 90e Ft lesz a vége. Épp jókedvemben talál, mivel nyaralok, ezért nem akadok fenn azon, hogy a 60-80e Ft-ból hogy lett 90e Ft. Elkérem a bankszámlaszámát és Telebankon keresztül azonnal átutalom neki a pénzt. Hiba volt! Szerelőm hív pár óra múlva, hogy bár beindult az autó, de menni nem lehet vele, mivel nem lehet váltani...
    Istvánt hívon, kicsit tanácstalan, de még segítőkész. Alkatrész újra kiszerelve, Fehérváron újabb bütykölés, most már működnie kell felkiáltás. Alkatrész beszerel, computert felprogramoz. Váltó recseg-ropog, továbbra is hibás. István telefonban fogadkozik, hogy pedig ők megjavították, és tuti működik, de ha találok valakit, aki megcsinálja, és kiderül, hogy tényleg rossz volt az alkatrész a 2. javítás után is, akkor visszaadja a 90e Ft-omat. Szerelőm többnapos telefonálgatás után talált valakit, aki valóban megcsinálta a még mindig rossz egységet. Ez újabb 80e Ft-omba került. Ha tehát Easytronic szerelőt keresel: 30/ 944 8769 Bp M3 környéke. Ő tényleg ért hozzá. Nevet sajnos nem tudok, mivel végig a szerelőmmel állt kapcsolatban. István immár 2 hete nem válaszol a hívásaimra, SMS-re, és persze a 90e Ft-ot sem fizette vissza. Tehát akihez ne küldj Easytronic alkatrészt: Bednár István, Székesfehérvár, 30/459 0097. Most pedig előhúzom a tarsolyomból a radikálisabb módszereket a pénzem visszaszerzése érdekében. Utálom az inkorrektséget!
    Címkék: Easytronic javítás, Easytronic szerelés, Easytronic váltó hiba, Easytronic szerelő, Easytronic típushiba
  • Kicsizoli
    Van valami igen mert az első szériás 1.4 ek ECU hibásak lesznek, de nem tudom miért..Amúgy más nemigen hallottam illetve olvastam róluk..
  • matthias92
    igazad van. :)
    Opel Astra H-t (Enjoy) milyen idős korban szabad vásárolni? Értem én úgy, hogy a 4-5 évesek már elfogadhatóak? Mert hallottam az első konstrukciókról problémákat az elektronikával kapcsolatban.
  • Kicsizoli
    Ha nem veszed meg nincs értelme csámcsogni rajta.....
  • matthias92
    még priviben sem? :D
  • Kicsizoli
    Most nem gondolod komolyan hogy elmondom...
  • matthias92
    na, miért? :D
  • Szabi1991
    link :D
  • Kicsizoli
    Már ők is árulják?:-O

Bár sejtem miért:)))))))) de nem mondtam semmit:)))
  • Szabi1991
    csodálkoztam is hogy csehek árulják :S
  • Kicsizoli
    Már nem a magyar utakat rójja..
  • Kicsizoli
    Olyan mint ez csak 6 hengeres..és majd zöld lesz..
  • Szabi1991
    :)
  • Caby
    lee tábornok bekaphatja :D
  • Szabi1991
    [center]

• matthias92
    mien opel?
  • Kicsizoli
    Nekem mondod:) nem sok híjja volt anno hogy nem dobtak ki az Opellel együtt:)
  • matthias92
    hiába lenne pénzem, ha hazaállítanék egy ilyen autóval, szerintem elküldenének a pi***ba egyből :D
  • Kicsizoli
    Ja és majd elfelejtettem amiből rengeteg kell..kitartás..(ami nekem is megcsappant most...)
  • Kicsizoli
    Annyira nem elveszett ügy...csak akarni kell..no meg némi pénz:)))