General Motors Co.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
De baromi drága hozzájutni...nagyságrendel olcsóbb egy C20XE t tuningolni...
Készülget a gép lassan, de biztosan..
'91 Vectra A 1.8
a távolságit szeretem felcsapni, ha olyan helyen megyek. szerintem megéri azt a pár ezres különbséget.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Amúgy távolságinak mi értelme van xenon-ból? Ha csak villantani akarsz nem érdemes sztem.Bár én magamból indulok ki,ritkán járok este.(és olyan szakaszon,ahol csak én vagyok)
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
csak H4 bi-xenont vegyél, a simán nincs távolsági. szerintem 25 körül már lehet kapni.
mellesleg, az elõzõ hozzászólónak (Matyinak) hozzáfûzném az aláírásához, hogy nem csak a titok, hanem a jogosítvány is! 😊
áprilisban mûszaki, vszeg kicserüljük a lengéscsillapítókat, a hátsók már megfáradtak, aztán csak értelmesebb ép, jó vassal közlekedni. kisebb a balesetveszély. persze ez még nem jelenti azt, hogy megéljük a holnapot...
Erre a helyzetjelzõre mit mondtok??
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Mert ha mûanyag, akkor 55W, ha viszont fém, és azon a részen nincs mûanyag akkor mehet bele erõsebb. Meg kell nézni, én nem tudom milyen a foglalat.
Aztán el kell vinni egy lámpa ellenõrzésre/beállításra(pár perc az egész, elé tolják a cuccot és ha kell tekernek rajta. Bagatell összeg, és ha jól be van állítva nem is fog zavarni másokat.
Tehát arra lennék kíváncsi, hogy Corsa b ( mint ami a linken látható )autóba milyen az a legnagyobb teljesítményû izzó amit elõre beletehetek.. magyarul aminek nagy a fényereje.
Papírja sajnos már nincs meg, de igazából arra lennék kíváncsi " mennyit bír el ". Mert ami most van benne nem éppen a legerõteljesebben világ-t és ezt szeretném cserélni, meg hogy milyen helyzetjelzõ kell bele? ( kéket szeretnék.. tudom rendõrök meg ilyenek szólnak érte..de mások is nyugodtan járnak úgy.. tehát nem kell megkövezni😄😄 )
Köszönöm elõre is.. és bocs, ha lámulok.😄😄
A sekítségeteket szeretném kérni , mivel a közeljövõben szeretnék szert tenni egy 97/98 as évjárató B Vectra-ra. Mit gondoltok errõl a tipusról
Bõvebben fogyasztása érdekel , megbízhatóság , elég neki a 101 Le?
olyan 600-650 000. szeretnék erre fordítani ebben az árban kapok esetleg jó állapotút?
A totalcar tesztoldalán ugyanis rettenetesen lehúzták ezt a kocsit , de ugye nem lehet tudni nekik szerintem bármeik 10 misi alatti kocsi sem jön be. Szóval énis várom az érveket ill ellenérveket 😄
Bár tény és való hogy "erõsebb" fénye van a projectorosnak..
Xenon nélkülit természetesen.

8éve vették együtt egy napon a miénkkel egy helyrõl, õk vettek garázst hozzá ott tartották, ápolták, vigyáztak rá.. erre egy bolond brazil szakadt mergás nem figyelt és kész.. vége az autódnak.. :S
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
De hazahozott 20km távolságból <#eljen>#eljen>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
1200-1600as fordulatszám közt valahonnan alulról (kipufogó felõl?) olyan búgó hang jön, mintha valami vagy rezonálna, vagy lukas lenne a kipuf. megnézettük karosszériással, a kipuf rendszernek semmi baja.
ötlet??
Lenne egy olyan kérdésem hogy vettem egy méretpontos váltószoknyát és kézifékszoknyát és az érdekelne engem hogy hogy tudom a váltó körül azt a mûanyagot szétszedni hogy ki tudjam cserélni a váltószoknyát illetve a kézifék szoknyát is hogyan tudnám kicserélni?
(piszkálja a csõröm nagyon hogy valami hasonlót "újítsak" be)