General Motors Co.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Mi? A gyári 2 literes turbós 204 lóerõ.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

shumika
és kettõszáznegyvenakárhány lovas. XD

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Willi Betz
Persze,hogy belefér. Ugyan úgy 2 literes,csak hozzá van csapva egy turbo.

shumika
sztem nem de a calibra 2.0 turbosa pont belefér ma megnéztem!!

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Willi Betz
Veci A-ban volt 200 lovas motor?<#wow2>

Kicsizoli
No hát akkor hajrá...😊

Készülget a gép lassan, de biztosan..

shumika
Nekem nem drága hozzájutni 😊

Kicsizoli

De baromi drága hozzájutni...nagyságrendel olcsóbb egy C20XE t tuningolni...

Kicsizoli
Igen gyárilag is volt C20LET (204le)motorral szerel változat, 6 seb (F28) váltóval összkerékhajtással, de nem tudom mennyi változtatással jár az átalakitás...

shumika
Vaaagy szerintetek belemegy a calibra 2.0-es 16V turbo-sa??

Kicsizoli
Motorcsere...C20XEre...😊

De komolyan..

shumika
Tudtok olcsó megoldást vectra teljesítménynõveléhez??

'91 Vectra A 1.8

Zetorg
nekem siküveges lámpa van elöl. tervezem a projektorositást, de nincs lelkierõm neki állni. az enyém nem vakit, ha bepakolok, mert nem nagyon ül meg jobban a segge 😄

a távolságit szeretem felcsapni, ha olyan helyen megyek. szerintem megéri azt a pár ezres különbséget.

matthias92
nálunk a családban nem szokott, de a faluban elég sok autó van a kocsma elõtt... ha érted mire gondolok (:

matyi0323
Tudom.. szoktam gyorsan menni.. néha megszegni pár szabályt ( de szerintem nem nagyon van olyan aki nem..., szabálymegszegés alatt nem nagy dolgokra gondolok.. ), de azt megtanultam szülõktõl.. ismerõsöktõl hogy ha ittam akkor SOSEM ülök be utána a volán mögé!! Ez bármennyi mennyiségnél így van.. tehát ha épp a nyelvedhez ér az alkohol akkor felénk már úgy nem divat vezetni!! Szerintem ez így korrekt!

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Willi Betz
Astra Sport Tourer

Morphin
Nekem is van itthon egy szett...vizsga miatt kivettem.Vissza már nem raktam...ha tele volt a kocsi már nagyon vakított.Szó szerint fényévekkel jobb mint a halogén...de sztem sima foncsoros lámpatestbe nem érdemes.(majd ha egyszer lesz pénz ilyesmire,vagy másik kocsira)

Amúgy távolságinak mi értelme van xenon-ból? Ha csak villantani akarsz nem érdemes sztem.Bár én magamból indulok ki,ritkán járok este.(és olyan szakaszon,ahol csak én vagyok)

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Zetorg
nekem is az van benne. sokkal jobb, mint a halogén, de büntethetnek érte...vizsgán biztos nem megy át.

csak H4 bi-xenont vegyél, a simán nincs távolsági. szerintem 25 körül már lehet kapni.

matthias92
nekünk is B corsánk van, mi xenonon gondolkodunk, csak nemtudjuk mennyit kóstál, meg hogy megérné-e ténylegesen. tapasztalatok, ötletek, tanácsok?
mellesleg, az elõzõ hozzászólónak (Matyinak) hozzáfûzném az aláírásához, hogy nem csak a titok, hanem a jogosítvány is! 😊

áprilisban mûszaki, vszeg kicserüljük a lengéscsillapítókat, a hátsók már megfáradtak, aztán csak értelmesebb ép, jó vassal közlekedni. kisebb a balesetveszély. persze ez még nem jelenti azt, hogy megéljük a holnapot...

matyi0323
Köszi.. megnézem majd.
Erre a helyzetjelzõre mit mondtok??

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

blackcalibra
Itt az a fõ kérdés, hogy mibõl van a foglalat.
Mert ha mûanyag, akkor 55W, ha viszont fém, és azon a részen nincs mûanyag akkor mehet bele erõsebb. Meg kell nézni, én nem tudom milyen a foglalat.
Aztán el kell vinni egy lámpa ellenõrzésre/beállításra(pár perc az egész, elé tolják a cuccot és ha kell tekernek rajta. Bagatell összeg, és ha jól be van állítva nem is fog zavarni másokat.
Kicsizoli
60/55W erõsebbet szerintem ne mert "villogni" fognak éjszaka a szembejövõk, válasz inkább emeltfényerejût, de az hamarabb ég ki...

matyi0323
Hali. Lehet láma kérdés.. akkor bocs elõre is..
Tehát arra lennék kíváncsi, hogy Corsa b ( mint ami a linken látható )autóba milyen az a legnagyobb teljesítményû izzó amit elõre beletehetek.. magyarul aminek nagy a fényereje.
Papírja sajnos már nincs meg, de igazából arra lennék kíváncsi " mennyit bír el ". Mert ami most van benne nem éppen a legerõteljesebben világ-t és ezt szeretném cserélni, meg hogy milyen helyzetjelzõ kell bele? ( kéket szeretnék.. tudom rendõrök meg ilyenek szólnak érte..de mások is nyugodtan járnak úgy.. tehát nem kell megkövezni😄😄 )

Köszönöm elõre is.. és bocs, ha lámulok.😄😄

Willi Betz
Nos,én most vettem 1 hete egy B Omega-t. Sajnos nagyon megkell nézni a Vectranál is a küszöböket,hátsósárvédõket,ajtókat,mert ilyen korban hajlamosak rozsdásodni. 1.6-16V-t nem érdemes venni belõle,mert több mint valószínû eszik az olajat. 1.8 is esélyes,de azok talán nem. Én nézegettem Vectrakat is és sajnos eléggé lepukkant volt a legtöbb. Igaz én az 500 ezres kategóriában néztem õket. 600-650-ért már elképzelhetõ,hogy lehet szépet kapni. De mondom az alap rozsdásodási pontokat megkell nézni.

Üdv all.

A sekítségeteket szeretném kérni , mivel a közeljövõben szeretnék szert tenni egy 97/98 as évjárató B Vectra-ra. Mit gondoltok errõl a tipusról
Bõvebben fogyasztása érdekel , megbízhatóság , elég neki a 101 Le?
olyan 600-650 000. szeretnék erre fordítani ebben az árban kapok esetleg jó állapotút?

A totalcar tesztoldalán ugyanis rettenetesen lehúzták ezt a kocsit , de ugye nem lehet tudni nekik szerintem bármeik 10 misi alatti kocsi sem jön be. Szóval énis várom az érveket ill ellenérveket 😄
Kicsizoli
Nos igen😊

Willi Betz
Nincs bemattulva,csak kicsit csinosabb azzal a lámpával - szerintem - 😊

Kicsizoli
Meg van mattulva? Azért?

Bár tény és való hogy "erõsebb" fénye van a projectorosnak..

Willi Betz
Azon gondolkozom,hogy vegyek-e projektoros lámpát az Omega-ba.<#nemtudom>
Xenon nélkülit természetesen.

Kicsizoli
Bánom már hogy anno eladtam az enyémet..<#sir>

Kicsizoli
Szép Berlina😊

Willi Betz
<#finom>

Willi Betz
Há' ezzel jól elbántak:

bízunk benne.. :/

Morphin
biztosító legalább fizet?

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

nálunk ismerõs gépe kapott nagyot hátulról piroslámpánál.. gazdasági totálkár már biztos mert az autó értékét utsó szerviznél mondták 600.000-nek.. elõzetes becslés ránézésre 800.000res kár.. :/

8éve vették együtt egy napon a miénkkel egy helyrõl, õk vettek garázst hozzá ott tartották, ápolták, vigyáztak rá.. erre egy bolond brazil szakadt mergás nem figyelt és kész.. vége az autódnak.. :S

uHs Gerzson
😛

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

gondoltam inkább majd msnen +kérdem 😄

uHs Gerzson
Amúgy 2 hete nem kaptam meg az elsöbbséget és ez lett az eredménye:

De hazahozott 20km távolságból <#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
Eltünt Szabi komentje amire válaszoltam 😮

Willi Betz
Ezt tõlem kérded vagy mástól?

uHs Gerzson
Ja, hétvégén kész lesz vagy jövõhét elején. És a tiétek?

Willi Betz
Köszi! Azóta megjavult,lehet csak az kellett neki,hogy használják az autót.

matthias92
Nekünk egy jóideje olyan "néha" problémánk van, hogy...
1200-1600as fordulatszám közt valahonnan alulról (kipufogó felõl?) olyan búgó hang jön, mintha valami vagy rezonálna, vagy lukas lenne a kipuf. megnézettük karosszériással, a kipuf rendszernek semmi baja.
ötlet??

blackcalibra
Szétszed, féktisztítóval adj neki, az kihoz minden retket. De mosd át rendesen, és ne nagyon nyúlkálj benne.
solle
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hogy vettem egy méretpontos váltószoknyát és kézifékszoknyát és az érdekelne engem hogy hogy tudom a váltó körül azt a mûanyagot szétszedni hogy ki tudjam cserélni a váltószoknyát illetve a kézifék szoknyát is hogyan tudnám kicserélni?

Willi Betz
Most jöttem vele haza és elkezdett hülyéskedni az alapjárat. Felment 2 ezerig,aztán vissza,megint fel és így játszott. Gondolom az alapjárati motor koszos vagy kezd megdögleni. Ötletek?

Kicsizoli
Nagyon szép volt és lett😊)

(piszkálja a csõröm nagyon hogy valami hasonlót "újítsak" be)

uHs Gerzson
<#worship>

Willi Betz
No,a lelett sikálva a dög😊