6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#3249 áá lehet nem tudok ellenállni és egy 2.5-ös lesz a vége :D -
#3248 Gondolom saját fejlesztés. -
#3247 Különben fogalmam sincs honnan szedték ezt a 2,8 V6 turbo blokkot..se a Saab se az Opel nem csinált hasonlót..Na jó a Saab igen..de az 3.0 V6 EcoTurbo (200le) volt.. -
#3246 Az frissebb technikát hordoz magában;) -
#3245 Nekem a mellette álló is megfelene kezdésnek:) -
#3244 Csak barátkozok vele... :)
-
#3243 óóóó énis énis :P:) -
#3242 jóaz , autópályán elég jól el lehet vele menni :) -
#3241 No most már megnézheted. Privát videó ként állítottam be,mert nem akarom,hogy valami büntit kapjak utána:) -
#3240 ez egy privát video :(
HÍVJÁÁÁ meg hogy megnézhessem :) -
#3239 Mert nem vagyok akkora állat mint te XD Így is már 4 ezret pörgött...másfelől meg ez már egy öreg autó,kímélni kell:) -
#3238 mé nem full gázzal csináltad?? én amint lehet kirúgom a padlót a verdámon XXXD -
#3237 Kifli!
Ilyen a gyorsulás 80-ról 150-re 3/4 gázzal.
-
#3236 Remélem mikor oda kerül a sor fogok találni megfelelőt:) -
#3235 Attól hogy avval csináltad, még nagyon szép a gép, kívánom hogy majd összejöjjön a 3,2 V6 is:) -
#3234 Igazából nem telefonnal kellett volna csinálnom :) -
#3233 -
#3232 Hát hátsokerékmeghajtással nem nehéz, belerugsz a kuplungba meg ugye nagygáz és fordul is
Amúgy értem hogy sima fordulásra gondolsz, mindenféle rugdosódás és egyéb nélkül :) -
#3231 Meg ahhoz képest mekkora autó kicsi a fordulóköre. Egy kétsávos úton én simán megfordulok vele. -
#3230 Nos a 3 ezresben van sportosság:D Viccen kívül inkább kényelmes a futóműve,mint sportos. De mint mondtam,stabil marad kanyarban is. -
#3229 A sportosságot úgy értettem, hogy egy ekkora autóhoz képest, tudom hogy nem lesz olyan mint egy sportkocsi, de azért vannak sportlimuzinok is na :)
Csak én szeretek néha úgy menni, hogy beesek a kanyarba kicsit nagyobb sebességel, de körforgalomba sem szoktam túl sokat lassítani :)
Meg ha már van belőle 200 ló fölötti változat, akkor 1 kis sportosság csak szorult bele :) -
#3228 Én eddig 190-t hoztam ki belőle,de tudott volna még menni. Ha odalépek akkor megemeli az elejét és gondolkodás nélkül tol. A sportosságát egy közel 5 méteres limuzinnak szerintem hanyagoljuk:DDD,de lehet sportosan is vezetni,vagy akár kényelmesen is. A futóműve mitomén hány lengőkaros,tehát nem merev tengely. Én azt mondanám,hogy bedől,de stabil marad kanyarban is. És annak ellenére,hogy hátul hajt inkább az elejét tolja kicsit kifele,végülis 1600kg. A futóműről még annyit,hogy inkább a kényelemre van hangolva,pl egy hagyományos sárga-fekete fekvőrendőrön úgy át tudsz menni,hogy alig érzed meg. -
#3227 szép darab :)
Amúgy mennyit megy? :D
Meg az is érdekelne, hogy városba lámpánál picit odalépsz neki akkor mennyire lódul meg? Sportos ezzel a közel 140ló val vagy inkáb kényelmes vezetésre van? Meg a futómű milyen? Kanyarba mennyire dől be? -
#3226 Eléggé rendbe van, az tetszik benne, hogy nem csak komor fekete az egész kárpitozás, hanem vajszínű is. -
#3225 Unatkoztam:D
-
#3224 nana, rossz kisfiú -
DIESEL DOG #3223 Magamfajta veterán mániásnak ez unikum... :) -
#3222 ..volna... -
#3221 Ez már kimeríti a zaklatás fogalmát nálam, ha csaj..... -
#3220 -
#3219 néha belerugok egyet kettőt a kuplungba -
-
#3217 Én Nő létemre szeretem hajtani a koscikat! -
Szabi1991 #3216 -
#3215 Egyébként tegnap lőttem magamnak egy maci szemű C Vectrat:)
-
#3214 ez de fasza -
#3213 Ez igen...majdnem utolsó évjáratos egyike lehet..nagyon pattent... -
#3212 Hátul hajtós. Az volt az utolsó Opel ami hátsó kerekes és hagyományos felépítésű autó. -
#3211 Az Omega hátsókerekes? Vagy én értettem félre valamit a havas mókából? -
#3210 azért is behoznám ha lenne pénzem, egy régi omegát kivonatnék a forgalomból, és rátenném a rendszámát, lehetőleg ami azonos színű, lehet fel se tűnne.