6347
banner
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac

• kifli
    áá lehet nem tudok ellenállni és egy 2.5-ös lesz a vége :D
  • Willi Betz
    Gondolom saját fejlesztés.
  • Kicsizoli
    Különben fogalmam sincs honnan szedték ezt a 2,8 V6 turbo blokkot..se a Saab se az Opel nem csinált hasonlót..Na jó a Saab igen..de az 3.0 V6 EcoTurbo (200le) volt..
  • Willi Betz
    Az frissebb technikát hordoz magában;)
  • Kicsizoli
    Nekem a mellette álló is megfelene kezdésnek:)
  • Willi Betz
    Csak barátkozok vele... :)

• TomSolberg
    óóóó énis énis :P:)
  • kifli
    jóaz , autópályán elég jól el lehet vele menni :)
  • Willi Betz
    No most már megnézheted. Privát videó ként állítottam be,mert nem akarom,hogy valami büntit kapjak utána:)
  • kifli
    ez egy privát video :(

HÍVJÁÁÁ meg hogy megnézhessem :)
  • Willi Betz
    Mert nem vagyok akkora állat mint te XD Így is már 4 ezret pörgött...másfelől meg ez már egy öreg autó,kímélni kell:)
  • w77d
    mé nem full gázzal csináltad?? én amint lehet kirúgom a padlót a verdámon XXXD
  • Willi Betz
    Kifli!
    Ilyen a gyorsulás 80-ról 150-re 3/4 gázzal.
  • Willi Betz
    Remélem mikor oda kerül a sor fogok találni megfelelőt:)
  • Kicsizoli
    Attól hogy avval csináltad, még nagyon szép a gép, kívánom hogy majd összejöjjön a 3,2 V6 is:)
  • Willi Betz
    Igazából nem telefonnal kellett volna csinálnom :)
  • Kicsizoli
  • kifli
    Hát hátsokerékmeghajtással nem nehéz, belerugsz a kuplungba meg ugye nagygáz és fordul is

Amúgy értem hogy sima fordulásra gondolsz, mindenféle rugdosódás és egyéb nélkül :)
  • Willi Betz
    Meg ahhoz képest mekkora autó kicsi a fordulóköre. Egy kétsávos úton én simán megfordulok vele.
  • Willi Betz
    Nos a 3 ezresben van sportosság:D Viccen kívül inkább kényelmes a futóműve,mint sportos. De mint mondtam,stabil marad kanyarban is.
  • kifli
    A sportosságot úgy értettem, hogy egy ekkora autóhoz képest, tudom hogy nem lesz olyan mint egy sportkocsi, de azért vannak sportlimuzinok is na :)
    Csak én szeretek néha úgy menni, hogy beesek a kanyarba kicsit nagyobb sebességel, de körforgalomba sem szoktam túl sokat lassítani :)

Meg ha már van belőle 200 ló fölötti változat, akkor 1 kis sportosság csak szorult bele :)
  • Willi Betz
    Én eddig 190-t hoztam ki belőle,de tudott volna még menni. Ha odalépek akkor megemeli az elejét és gondolkodás nélkül tol. A sportosságát egy közel 5 méteres limuzinnak szerintem hanyagoljuk:DDD,de lehet sportosan is vezetni,vagy akár kényelmesen is. A futóműve mitomén hány lengőkaros,tehát nem merev tengely. Én azt mondanám,hogy bedől,de stabil marad kanyarban is. És annak ellenére,hogy hátul hajt inkább az elejét tolja kicsit kifele,végülis 1600kg. A futóműről még annyit,hogy inkább a kényelemre van hangolva,pl egy hagyományos sárga-fekete fekvőrendőrön úgy át tudsz menni,hogy alig érzed meg.
  • kifli
    szép darab :)

Amúgy mennyit megy? :D

Meg az is érdekelne, hogy városba lámpánál picit odalépsz neki akkor mennyire lódul meg? Sportos ezzel a közel 140ló val vagy inkáb kényelmes vezetésre van? Meg a futómű milyen? Kanyarba mennyire dől be?
  • TomSolberg
    Eléggé rendbe van, az tetszik benne, hogy nem csak komor fekete az egész kárpitozás, hanem vajszínű is.
  • Willi Betz
    Unatkoztam:D
  • TomSolberg
    nana, rossz kisfiú
  • DIESEL DOG #3223
    Magamfajta veterán mániásnak ez unikum... :)
  • Kicsizoli
    ..volna...
  • Kicsizoli
    Ez már kimeríti a zaklatás fogalmát nálam, ha csaj.....
  • Willi Betz
  • TomSolberg
    néha belerugok egyet kettőt a kuplungba
  • Willi Betz

• TomSolberg
    Én Nő létemre szeretem hajtani a koscikat!
  • Szabi1991
  • Willi Betz
    Egyébként tegnap lőttem magamnak egy maci szemű C Vectrat:)
  • w77d
    ez de fasza
  • Kicsizoli
    Ez igen...majdnem utolsó évjáratos egyike lehet..nagyon pattent...
  • Willi Betz
    Hátul hajtós. Az volt az utolsó Opel ami hátsó kerekes és hagyományos felépítésű autó.
  • Morphin
    Az Omega hátsókerekes? Vagy én értettem félre valamit a havas mókából?
  • TomSolberg
    azért is behoznám ha lenne pénzem, egy régi omegát kivonatnék a forgalomból, és rátenném a rendszámát, lehetőleg ami azonos színű, lehet fel se tűnne.