6347
banner
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac

• Willi Betz
    Egy kis érdekesség
  • Szabi1991
    szintén omv, külföldön is csak omv
  • Willi Betz
    Én is csak OMW-hez járok,ott is a Carrera 95-t tankolom. Érdekes módon a Shelltől és a más kutakon lévő benzintől nem megy annyira dinamikusan az autó. Egyszer tankoltam véletlenül Carrera 100-at. Na mondom most ha nem fekszik meg tőle a motor akkor kutya legyek. Szerencsére nem lett semmi baja tőle,csak a fogyasztás nőtt meg :D
  • Caby
    szerintem sem a benzin oktánszámával van a gond... A hangsúlyt a benzin minőségére kell fektetni. Ilyen kert végéből fejtett lónyállal biztos nem járnék, mert 10forinttal olcsóbb... Bár sajnos nevesebb kutaknál is van ahol vizezik a benzint de ez lehet városi legenda is. Ezért tankolok inkább egy kútnál évek óta és nem megyek még a kerülten belül sem más kúthoz pedig majdnem 15forinttal adják olcsóbban a naftát.
  • shumika
    hülye -.-
  • Willi Betz
    Ladába jók azok is
  • shumika
    Fura mi 3 éve csak 98-100-ast tankolunk és semmi
  • Willi Betz
    Csakhogy a modernebb autók 95-ös benzinnel mennek. 98-astól és a magasabb oktánszámú benzinektől úgy meghasalnak mint a picsa. Főleg mivel a 95-ös ólommentes...
  • shumika
    Jó-jó nem óccsó :) nem mondtam h az.
  • Willi Betz
    Valóban,marha olcsó a maga 360 ft/l árával
  • shumika
    Én 98-ast tankoltam vagy 100-ast.

Apu csak 98-ast
    Anyu csak 100-ast
  • Caby
    mert te csak 100-as oktánszámút tankolsz az E30-ba biztos..... Érdekes én már 7éve tankolok az összes eddigi autóimba 95-öst és soha semmi bajuk nem volt
  • shumika
    Bp-től milyen messze van az autó? Feltudjátok hozni?
  • shumika
    Az szar a 95-ös

olcsó=szar

szerintem
  • krisz940122
    Teljesen sosincs kijárva a benzin, persze néha megesik, hogy kevés marad benne. Valszeg az előző gazdája hagyta ránk a dzsuvát. Am nem vagyunk Pestiek.
  • krisz940122
    Mindig benzinkúton tankolunk, 95-ös benzint.
  • matthias92
    jah, érdekes :D de amúgy szvsz ezek tartósak. legalábbis a miénk az. szeretve van, és ő is szeret minket :D
  • Willi Betz
    Azért az komoly,hogy egy ugyanennyi idős Omega is ennyit kóstál mint ez a Corsa.
  • matthias92
    sajnos csak city, mert championban hoznám haza. vagy esetleg "fullextrával", mmint klíma, abs... (megpersze elektromos ablakemelő, meg az elengedhetetlen része: az óra, a hőfokmérő és a nemtudommicsoda.
  • Willi Betz
    Szerintem ha beszélni tudna te olyan anyázásokat kapnál tőle,hogy a végén a nem létező anyósod kérne elnézést baszod XD
  • w77d
    én is vigyázok rá. ha az enyém beszélni tudna csak jót mondana rólam :D
  • Willi Betz
    Én vigyázok rá. Nem úgy mint nagyon sok ember,aki csak elhasználja.
  • Magnumrolcsi

Nálad jó helyet talált magának a kocsi!
  • shumika
  • Willi Betz
    Valaki leskelődik
  • Morphin
    Lehet viccesen hangzik (bár sztem inkább szomorú)de az én astrám lassan két éve nem volt teletankolva...mindig akkor tankolok amikor kigyullad a jelző,szval az első piros csík alá ritkán megy le.Szerencsére nincs semmi komolyabb baja emiatt. Múltkor írtam a termosztát mizériát...az még nem lett cserélve.1-2héten belül megejtem azért sztem.Mostanában belülről is fagy az ablak és egyszerűen nem termel hőt a motor(1,7isuzu)...alig tudom lefúvatni róla a jeget.
  • shumika
    Rendesen tankoltok bele nem foggyasszátok teljesen ki? Akkor szokta a retket felszivni.

Tanktisztitás pedig ha Bp-i vagy megoldható.
  • Magnumrolcsi
    Mit tankoltatok Ti bele?
  • krisz940122
    Na írtam a múltkor a fulladásos, zörgős Vectra c GTS-el kapcsolatban. A csörgést a vízpumpa okozta, mert szét volt törve. Garanciában ki lett cserélve. Zörgés már nincs. Maradt a fulladás. Azt meg valószínű hogy a benzinszivattyú okozza pedig nyáron lett cserélve, megnézte a benzint a szerelő(kicserélte a benzinszűrőt), és egy merő dzsuva. Tele van kosszal a tank, ezért eldugult a benzinszivattyú, és ezért nincs benne erő, fullad. Egy baj van. Senki nem vállal tanktisztítást itt a környéken, mert nagyon nagy meló. De hátha találunk vkit.
  • pszihopata
    az én 929-esemet is árulták ford emblémával dél-amerikában,pedig az akkoriban még az utolsó csavarig japán fejlesztés volt,de megy a csere-bere rendesen mindenhol

de miért is kellene egy autónak egy helyről jönnie,az úgyis csak a beszállítók alkatrészeinek halmaza,sőt a fejlesztésbe is belefolynak a komolyabb beszállító cégek

na meg hogy hol készül az megint érdekes:D

de a forma is bérmunka szinte mindíg,szóval itt már úgysem lehet követni mi-merre

• Willi Betz
    Nem a motorral van bajom,hanem magával az autóval. Pontosabban azzal sincs különösebb bajom,csak nem saját modell. Csupán egy átemblémázott Isuzu. Ahogy a Monterey is.
  • pszihopata
    távol álljon tőlem hogy flamet gerjesszek,de szerintem nem véletlenül írják a hirdetésekbe hogy 'isuzu-motoros',ha nem lenne pozitív hírneve azoknak a motoroknak
  • blackcalibra
    Mindegy....
  • shumika
    Te azt irtad hogy át is tud fordulni. Én azt irtam hogy lehet h átfordult már
  • blackcalibra
    Az hogy a "fiesta is átfordult már" meg amit én írtam nem ugyan az.
  • shumika
  • blackcalibra
    Az óra át is tud fordulni......
  • shumika
    Lehet a fiesta is átfordult már :)
  • matthias92
    a sárga B corsánkban is csak 270ezer van, óra szerint. amúyg meg lassan 400ezer. de nembaj! mert ha egyszer autókereskedésbe kerül, úgyis 150ezerrel fogják árulni :)))
  • Willi Betz
    Igem,de csak nem lehet olyan rossz. Egyedül ami zavarna a Fronteraban,hogy nem "vérbeli" Opelben ülök.