General Motors Co.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Van egy oltári nagy problémám...mint említettem meg akartam csinálni a középkonzol világítását.(Astra G 1,7DTI) A kocsiban ülve odáig jutottam,hogy nem fogom tudni kicserélni a konzol szétszedése nélkül(nem nagy ördöngösség).Ekkor még ki volt szedve a rádió meg annak a kerete is.Bejöttem felmentem netre találtam leírást,hogy kell majd szétszedni a dolgokat.Visszamentem a kocsiba...megpróbáltam a tekerõ gombokat levenni,nem sikerült.Gondoltam csere izzó még úgy sincs a leírásban viszont ott volt,hogy milyen kell vennem ezért össze akartam rakni a dolgokat.Most jött a fekete leves.Még az összerakás (rádió be) után gondoltam benyomom a rádiót,hogy talál-e állomást.(az antenna kábel elég lejárós ezért akartam tesztelni) Nos a rádió nem kapcsolt be,sõt a fenti kis kijelzõ sem.Biztosíték nem lehet szvsz.Motortérben megnéztem ami meglehetett ott nem találtam rendellenességet.Apu közben hazaért, kimértük a kábeleket.Kap áramot egy részen,de valahogy az adapter végén már nem.Megjegyzem semmit az ég világon nem bántottam/húztam ki/cseréltem kábelt.A gyári rádiót vissza rakva sem kapcsol be sem a rádió sem a fenti kijelzõ.(ebbõl gondolom,hogy nem a rádió a hibás) Namost még annyi lehet,hogy matattam vakon a ventilátorpanel háta mögött,hátha találok vmi izzõ foglalatot.(ekkor még nem tudtam hol kell keresni) Lehet ekkor mozdítottam el valamit.Valaki aki jártas a G Astrában tudna segíteni mitõl van ez a jelenség? Az autó beindul,ez az egész nincs kihatással rá...viszont nincs így rádió, sem pedig a kis kijelzõ az órával,hõmérséklettel stb.
Üdv

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Visszatérve a problémámra, nekem nem a gyári rádió van bent.Nem tudom milyen "tekerõket" kéne keresnem.De ha eláll az esõ kimegyek és megpróbálom kiszedni a rádiót,hátha látok valamit...
Az biztos hogy nem egyezik meg a PSA konszern motorjaival..amit a movano és társai kaptak..
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Megtörtént nemrég 135ezernél a vezérmûszíj csere.(görgõkkel) Most nincs olyan "szíj-csúszásos" hangja amikor alacsony fordulatról nyomatékból gyorsítok...olajcsere meg szûrõkkel együtt volt 53...nem is vészes.
Más...a középkonzol világítását hogy lehet cserélni? (kiégett már rég a jobb oldal, most meg a bal is...sötétben abszolút nem világít)Remélem nem kell szétberhelni az egészet...középen van az a kis rekesz ahova szoktam az iratomat,telót meg cd-ket rakni, esetleg ha azt kivenném valahogy, ott hozzá lehet férni?? Ha meg szét kell szedni mindent akkor marad így.<#whatever>#whatever>

Itthon ennyiért egy 2.5-ös Chevy Epica-t lehet kapni,mondjuk az is tele van extrával.

6literes v8as, minden extra benne van
rossz oldalon van :/

ez 3,5 milla kereskedésbõl, frissen szervizelve, új állapotba

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Már csak egy Corsa és egy F Astra kéne😊